decat un alt sfarsit imi imaginai, Iaso... |
||
preciouss Postat pe 15 Septembrie 2009 18:37 |
||
---|---|---|
NUMARUL 11 1) New York City are 11 litere. 2) Afghanistan are 11 litere. 3) Ramsin Yuseb (teroristul care a amenintat distrugerea celor 2 edificii in 1993)are 11 litere. 4) George W Bush are 11 litere. Asta poate fii o coincidenta dar acum lucrurile devin mult mai interesante. 1) New York este statul numarul 11. 2) Primul avion care s-a abatut asupra celor 2 edificii avea numarul 11. 3) Cursa de avion cu numarul 11 avea 92 pasageri la bord. 9 +2 = 11 4) Si cursa zborului numarul 77 s-a abatut asupra celor 2 edificii si avea la bord 65 pasageri. 6+5 = 11 5) Tragedia a avut loc in data 11 Septembrie, mai bine zis: 9/11. 9+1+1=11 6) Ziua si luna tragediei sunt identice cu numarul de telefon al poliziei in America 911. 9+1+1=11. Simpla coincidenta??? Continua sa citesti... 1) Numarul total de victime in toate avioanele implicate a fost de 254. 2+5+4= 11. 2) 11 Septembrie este cea de-a 254 zi din calendar. Inca o data 2+5+4=11. 3) Exploziile din Madrid s-au intamplat in data de 3/11/2004. 3+1+1+2+4= 11. 4) Tragedia din Madrid s-a intamplat dupa 911 zile de la cea din America 9+1+1=11.... Acum este momentul in care lucrurile devin si mai misterioase. Unul dintre simbolurile cele mai cunoscute ale Americii, dupa linii si stele, este Acvila. Urmatoarea strofa este luata din Coran, cartea sacra a Islamului.Sta scris ca fiul Arabiei va trezi o teribila Acvila. Puterea Acvilei se va simti in toate pamanturile lui Alah, in timp ce anumite persoane vor tremura de disperare dar in fond se vor bucura: pentru ca puterea Acvilei va curata pamanturile lui Alah si va fii pace. Aceasta strofa este strofa numarul 9.11 din Coran. Inca nu esti ferm convins....?! Fa asta si dupa aia imi spui: Deschide Microsoft Word si: 1. Scrie cu litere mari Q33 NY . Asta este numarul zborului al primului avion care s-a abatut asupra celor 2 edificii. 2. Schimba dimensiunea caracterului cu cea de 48. 4. Schimba caracterul literelor in cel WINGDINGS. |
||
garbo024636 Postat pe 15 Septembrie 2009 20:21 |
||
De la: wife, la data 2009-02-27 16:10:45deschid un nou topic, la sugestia bunului nostru prieten vanghi |
||
|
||
garbo005518 Postat pe 15 Septembrie 2009 22:05 |
||
ha? bre garbo 636...am venit pe spate, maica ce zici tu colo sha? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 15 Septembrie 2009 22:21 |
||
Eu nu m� c�iesc, c-am adunat �n suflet �i noroi- dar m� g�ndesc la tine. Cu gheare de lumin� o diminea��-�i va ucide-odat� visul, c� sufletul mi-a�a curat, cum g�ndul t�u il vrea, cum inima iubirii tale-l crede. Vei pl�nge mult atunci ori vei ierta? Vei pl�nge mult ori vei z�mbi de razele acelei dimine�i, �n care eu �i-oi zice f�r� umbr� de c�in��: "Nu �tii, ca numa-n lacuri cu noroi �n fund cresc nuferi?" Lucian Blaga |
||
yvonne Postat pe 16 Septembrie 2009 04:17 |
||
Frumoaso, �i-s ochii-a�a de negri �nc�t seara c�nd stau culcat cu capu-n poala ta �mi pare c� ochii t�i, ad�nci, sunt izvorul din care tainic curge noaptea peste v�i �i peste mun�i �i peste se�uri acoperind p�m�ntul c-o mare de-ntuneric. A�a-s de negri ochii t�i, lumina mea. Lucian Blaga |
||
yvonne Postat pe 16 Septembrie 2009 04:18 |
||
She soars, high above the clouds, in the midst of darkness Leaving a fiery trail blazing like the fires from a thousand nights Across the dark autumn sky Atop the mountains of Transylvannia Dark heavy clouds reflects the angry glow of crimson light Deep hues of red and purple painted upon nature's tapestry Lightning flashes, thunder crashes, rolls and clashes Echoing the sounds of some distant drums Blue lights stabs the dark black night Momentarily illuminating the forests in the valleys below Her ashes screaming, pleading, pulling, ripping, tearing A dark spell casted upon her scarred and battered soul From a distant, a traveller watches the scene Feeling her silent agony, her hidden pain Hearing the silent scream of the phoenix of his dream His heart reaches out to hers.. and whispers her name.. ... a wondrous ancient name Befitting the phoenix of a thousand lights |
||
yvonne Postat pe 16 Septembrie 2009 04:22 |
||
Mda 636, americanii jidani au pus la cale atentatul! Si????? |
||
Ciresica Postat pe 16 Septembrie 2009 04:53 |
||
De la: yvonne, la data 2009-09-16 04:17:47Eu yvonne....aceasta e...poezia mea preferata de blagaa |
||
fleur_de_lis Postat pe 16 Septembrie 2009 07:41 |
||
in lumea mea...de toamna imi pun cuvintele langa frunzele ruginii si-astept sa adoarma intelesurile culorile si... sensurile vii in lumea meaa.... de toamna imi legan usor visele catre somn... si ma trezesc in infrigurare diminetile fara culoare... in lumea meaa... de toamna nu e loc decat pentru o inima stravezie si... infrigurata de cuvinte |
||
fleur_de_lis Postat pe 16 Septembrie 2009 08:49 |
||
preci.. te inteleg..si eu am chestii d-astea cu odihna,oboseala... da' mi-a placut, sa stii... |
||
iasomia Postat pe 16 Septembrie 2009 08:53 |
||
tu te-ai gandit?? cum era cand ... nu ne-am intalnit cum era cand ne cautam in imensitatea vietii cand ne doream fierbiniti sufletele impreunatede dorinti? tu iti mia amintesti? cat frig...era? cata ispita si suferinta? cat urat? ce foame ne dorea? cate tristete? cred, da, ca viata asta pur si simplu trait'asa... nici macar, nu ne mai apartinea... |
||
fleur_de_lis Postat pe 16 Septembrie 2009 11:32 |
||
vai de mama mea... tra-la-la, tra-la-la.. |
||
zambil Postat pe 16 Septembrie 2009 12:05 |
||
zambilu' nu rade mami de ea,ca nici eu nu stau prea bine,ia sa dau una rapida: pe drumul meu e astazi praf si am atata lene-n pas vreau ploaie alba ,sa ma ude si sa o simt te miri pe unde. probabil umerii sa-mi spele de-atata dor si de belele caci sunt micuta n-am habar daca am gripa sau pojar. la doctor cred ca apelez sa ma consulte .. precizez: ca numa'el poate sa-mi spuna de-s sanatoasa sau nebuna. |
||
iasomia Postat pe 16 Septembrie 2009 12:17 |
||
nebuna ????.....zici? nu crez sa fie.... poate de la iasomie.... |
||
nazirra Postat pe 16 Septembrie 2009 12:21 |
||
naz.. de patru ori am corectat aproape simt ca fac pac-pac... nu prea le am precum vezi bine sunt cam posaca si pustie... atatia morti atati nebuni ce bine ca nu este luni... |
||
iasomia Postat pe 16 Septembrie 2009 12:27 |
||
nu i luni....ca i miercuri!!! da nu i bai.... ca...miine i joi.. si are grije... alexandra culturala.... sa ne schimbe ea morala... ca sintem toti prosti....si inculti, stam pe forumuri gramada... da nu facem ....nici o treaba.... ca de n ar fi ea saraca.... sa iubeasca atit cultura.... sa posteze..una intruna am muri...saraci cu duhu" da satui cu burta plina de sarmale si slanina!!!!!!!!!! deci care i mai nebuna ...io sau tu????? |
||
nazirra Postat pe 16 Septembrie 2009 12:38 |
||
naziro, ai dat-o-n poezii tu cine esti? eu cine-oi fi? |
||
iasomia Postat pe 16 Septembrie 2009 12:40 |
||
nu stiu,iaso... drept. sa ti spui... cine s io.... da "mai conteaza? intr o tara de nebuni.... condusa....de un pierde vara!!!!!! |
||
nazirra Postat pe 16 Septembrie 2009 12:46 |
||
cred c-ai dreptate,nu conteaza gatim voios pisici pe varza... |
||
iasomia Postat pe 16 Septembrie 2009 12:49 |
||
he,he,he... iaso mami, pe tine nu te-am mai trecut la upgraduri cam de multisor... ia sa vedem... pe mobile e astazi praf da' n-am nici carpa, nici perdaf mai bine zac peste cearsaf visand chestii zalude. vreau ploaie alba sa ma ude peste tricou' si pe bermude, precum modele semi-nude cum am vazut la fotograf. apa-n bumbace sa-mi abunde si sa o simt te miri pe unde. suvoiu' coapsele sa-mi spele ca de atata dor si jele m-apuc sa cant la muzicutza si vad ca dau si de belele caci sunt micutza n-am habar daca am gripa sau pojar sau altceva si mai bizar. la doctor cred ca apelez sa ma consulte .. precizez: ca numa'el poate sa-mi spuna de-s sanatoasa sau nebuna, sau doar am draci sa dau din craci prin parc, in noptile cu luna. |
||
zambil Postat pe 16 Septembrie 2009 12:59 |
||
atat de bine m-ai ghicit mi-e foame si atat de frig aproape c-am inmugurit... sa-ti cant la muzicuta vrei? mosneagule cred c-o s-o iei si-o sa te bat asa cum stiu sa nu mai stii esti mort? esti viu? |
||
iasomia Postat pe 16 Septembrie 2009 13:05 |
||
De la: fleur_de_lis, la data 2009-09-16 07:41:19De la: yvonne, la data 2009-09-16 04:17:47Eu Blaga este poetul meu preferat. |
||
yvonne Postat pe 16 Septembrie 2009 14:33 |
||
MAXIME Omul trebuie sa aiba si prieteni si dusmaniPrietenii il invata ce trebuie sa faca, dusmanii il obliga sa faca ce trebuie. Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi,�dar trebuie traita privind inainte Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, �decat sa fii pesimist si sa ai dreptate. Experienta este cel mai dur profesor, pentru ca intai iti da testul si apoi iti spune care era lectia. Toti traim sub acelasi cer, dar nu toti avem acelasi orizont. Daca gasesti un drum fara obstacole probabil ca drumul acela nu duce nicaieri. Nu te teme niciodata de umbre Ele arata ca doar exista lumina in apropiere. Munca in echipa presupune in primul rand sa-ti pierzi jumatate din timp explicadu-le celorlalti de ce nu au dreptate. Nu-ti fie teama ca inaintezi prea incet. Teme-te daca te opresti Lenesul are intodeauna chef sa faca ceva, dar incepand de maine. Nimeni nu e de neanlocuit dar� uneori�este nevoie de mai multe persoane pentru a inlocui una singura. Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti �nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le. Nimeni nu e destul de inteligent��ca sa poata convinge pe un prost ca e prost Analfabetul viitorului nu va mai fi cel care nu stie sa citeasca, ci cel care nu stie sa inteleaga E bine sa ai putere, dar e si mai bine sa n-ai nevoie de ea. Orice lingusitor traieste pe cheltuiala cui il asculta. Un prost care nu spune nici un cuvant nu se deosebeste de un savant care tace. Adevarul este pretutindeni, dar nu-l recunoaste decat ce-l care-l cauta In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun.Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma Daca ceea ce ai facut pare simplu, inseamna ca nu ai aflat inca totul. Cand aveti 10 pasi de facut, 9 pasi sunt jumatatea drumului. |
||
garbo024636 Postat pe 16 Septembrie 2009 18:37 |
||
. | ||
blue33 Postat pe 17 Septembrie 2009 09:00 |
||
636, ia o pauza,esti pe langa subiect. blue33, esti rusinoasa,ori ce? |
||
iasomia Postat pe 17 Septembrie 2009 09:12 |
||
Cuvantul tau, poete, e dur ca o copita Iar vorba-ti de iubire - ca mugetul de vita.*** Visand chestii zalude, ti-e sufletul anost. Poftesti la semi-nude, de parca-i fi in post. Suvoiul de pe coapse doar ploaia o sa-ti spele; Eu cred ca-i de la statul cu ochii pe modele. Intrezaresc din versu-ti un mare dor de duca, Precum in toamna cainii, cand dragostea-i apuca. Ne canti la muzicuta; stim, ai talentu-n sange, Tu poti si crocodilul sa il inveti a plange. Cand vorba-ti de iubire e numai despre craci Ma-ntreb si eu: nebuna-s, sau tu esti cel cu draci? ***(n-am gasit alta rima ) |
||
after Postat pe 17 Septembrie 2009 09:14 |
||
after, ioi,nu te vad prea bine... da' lu' mosu o sa-i placa,sa stii...o sa se distreze... |
||
iasomia Postat pe 17 Septembrie 2009 09:22 |
||
. | ||
blue33 Postat pe 17 Septembrie 2009 09:26 |
||
De la: iasomia, la data 2009-09-17 09:22:36after, Nu ai destule dioptrii, sau pentru ca pe mos il stii mai bine decat mine? |
||
after Postat pe 17 Septembrie 2009 09:28 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Buna seara | 10 | De la: hermosa20 19 August 2012 22:52 |
CONDITIILE PENTRU ACCEPTAREA UNEI FEMEI CA SOTIE | 26 | De la: CRIMARY 29 Februarie 2012 23:08 |
s | 4 | De la: scrichy 7 Aprilie 2010 14:36 |
|
||
RELATII INTERZISE......PROFESOR - ELEV | 20 | De la: nazirra 10 Mai 2010 23:05 |
�edin�e gratuite la psiholog �n luna iunie | 22 | De la: garbo213616 11 Iunie 2012 20:17 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară