pai de unde o luasi, bre, de pe garduri?... | ||
zambil Postat pe 18 Septembrie 2009 09:21 |
||
---|---|---|
ete na... mi-a trimis-o cineva cu copy/paste... dau si eu mai departe... | ||
anastasia72 Postat pe 18 Septembrie 2009 09:24 |
||
pai sa nu mai faci chestii d-astea, da?... sa-i intrebi intai de unde luara textu', ca sa nu mai bagi p-acilea toate spamurile din mailurile tale... | ||
|
||
zambil Postat pe 18 Septembrie 2009 09:28 |
||
"E at�t de t�rziu... privesc la iubirea mea cum doarme �i p�rul ei r�sfirat pe pern� �mi pare c� sunt g�ndurile din inim� ce vin spre mine, �tiu c� m� iube�te, m� caut� mereu �n somnul dulce, fuge cu visele �n bra�e iar diminea�a m� strope�te cu ele pe fa�� �i r�de a�a de dulce �nc�t nu mai �tiu care r�s�rit e mai frumos �i ating fa�a, �i m�ng�i buzele care acum nu pot s�-mi �opteasc� ce copilul meu suflet ar vrea s� asculte la nesf�r�it, ca �ntr-un carusel unde po�i citi Te iubesc p�n� ame�e�ti rotindu-te �n interiorul acestui cuv�nt".... |
||
anastasia72 Postat pe 18 Septembrie 2009 09:28 |
||
alt spam?... | ||
zambil Postat pe 18 Septembrie 2009 09:30 |
||
hai ca asta e reusita.... | ||
iasomia Postat pe 18 Septembrie 2009 09:30 |
||
De la: zambil, la data 2009-09-18 09:28:07pai sa nu mai faci chestii d-astea, da?... sa-i intrebi intai de unde luara textu', ca sa nu mai bagi p-acilea toate spamurile din mailurile tale... am inteles, dar am apucat sa trimit inca o poezie cu autor necunoscut... scuze... |
||
anastasia72 Postat pe 18 Septembrie 2009 09:31 |
||
De la: zambil, la data 2009-09-18 09:01:03de florette, stai c-o intreb acu'... bre...io nu-s clona in primul rand si certareti aicia ..nu stiu sincer cine e...asta una! duoooi....eu am vazut ce pututeti face voi cu poeti adevarati si oameni de valoare...nu m'astept io la nimica de la nimeni acilisa.... iar iasomicai...doar n-o sa=i cer explicatii pt o'njuratura, caci injuratura insasi este o eczblicatie...parol.... |
||
fleur_de_lis Postat pe 18 Septembrie 2009 09:32 |
||
Poemul acestei clipe... de Mariana Kabbout Tu nu ai vrut s� �tiu de ce ne-ascunde, Secunda, �n stoluri de b�tr�ni cocori, C�nd grab�-i tot �i toate-s de oriunde �i-aproape-oricum ne na�tem uneori... Eu a� fi vrut s� fii cel care �tie De ce-s livrate patimi prin cuv�nt, Dar clipa a-nceput de zor s� scrie Cu trupul meu, pe-un alt decor-ve�m�nt. Doar tu n-ai vrut... �n mine-a fost o vrere, At�t de mare-nc�t m-am �ntrebat : Ce-am fost de fapt, lumin� sau t�cere ? �n care dintre ele � am existat� ? |
||
anastasia72 Postat pe 18 Septembrie 2009 09:35 |
||
de floretto... tot mai plangi mami dupa clona aia betziva a lu'... cum o chema, nene?... |
||
zambil Postat pe 18 Septembrie 2009 09:42 |
||
Lacrimi de argint Mã-nec �n lacrimi de argint ca-ntr-o minune ce mã doare, Mã-nal� spre cer �i-apoi mã mint c-am fost mai mult dec�t o floare �i am trãit o via�ã-n care tu n-ai �tiut cã totu�i sunt O clipã mult prea trecãtoare. �i-am fost un cer. Mi-ai fost pãm�nt. M-aruncã adormitã iarba �ntr-un parfum necunoscut Tãcerea ta love�te-n mine exact asa cum n-a� fi vrut. Te caut prin petale albe �n trandafirul de demult, Ce a pãstrat iubirea noastrã �ntr-un sonet ce-l mai ascult... Am luat din via�ã cu rãbdare iubirea care mi-ai trimis, �i m-am pierdut �n nepãsare a�a cum poate mi-a fost scris... Mã-neacã-n noapte o iubire �i mã sufoc c�nd nu o am, Mã-mpiedic printre frunze moarte pierdute de bãtr�nul ram. �n cerul meu e iarã�i noapte, nu mai gãsesc al tãu pãm�nt ... Te aflu-n douã triste �oapte �i-mi amintesc cã totu�i sunt Mai mult decat o floare albã �i voi trãi mai mult de-o zi , Mã voi hrãni c-o amintire a unei clipe prea t�rzii... Mã-nec �n lacrimi de argint �i-n fericirea trecãtoare, Pãstrez �n suflet o iubire, chiar dacã uneori mã doare .... de Mariana Kabbout |
||
anastasia72 Postat pe 18 Septembrie 2009 10:16 |
||
Jap...cu securea razboilului dupa garduri!!! E miez de ziua...zau asa. Ia sa va vada mama cuvintele zambitoare si creative ca ...doar...n-o fi foc!!! Si,uite, ca sa va treaca tuturora supararea | ||
mihaiarilena Postat pe 18 Septembrie 2009 11:10 |
||
he he! asa, mai dragilor, jap cu securea aia dupa garduri, luati mai bine secera si ciocanul. si ca sa va incurajez si eu, hai, bagati un poem inaltator, patriotic, ca alea scrise de poetul nostru de curte... pardon, de partid, Handrian Fazanescu. |
||
Nelu_Cotrocelu Postat pe 18 Septembrie 2009 11:22 |
||
De la: zambil, la data 2009-09-18 09:42:01de floretto... mai eu nu ma plang...doar ma apar am mai zis, si pe"clona" de care vorbesti si care stim cu toti ca e o finta reala....mi-e si frica sa ma gandesc ce'o fi in sufletul ei cand vede ce poate ajunge prin voi ! dar asta-i una, acolo e vorba despre o valoare REALA....si aveti CE sa ucideti..dar la mine??? eu nu insemn nimic...asa ca...mai bine iei un exemplu fain de la iasomica si0mi rapsunzi si tu cu....ce-a zis ea k e romanica si tine! |
||
fleur_de_lis Postat pe 18 Septembrie 2009 12:12 |
||
de floretto... da' cu un antidepresiv, ceva, incercasi?... pai ce bre, nechita al meu nu fuse si el persoana reala?... ce daca vorbea acilea pe forum, postmortem?... clona aia de poetesa nu vorbea in lipsa autoarei?... |
||
zambil Postat pe 18 Septembrie 2009 12:51 |
||
eu zic ca...e mult mai inteleapta tacerea in acest caz...mai ales ca...ce am vazut tasnind astunci nu-mi mai trebe... | ||
fleur_de_lis Postat pe 18 Septembrie 2009 12:53 |
||
corect... numa sa te fi uitat tu unde trebe... | ||
zambil Postat pe 18 Septembrie 2009 12:56 |
||
mai..nu ma provoca...caci...se poate dovedi sa stii...si-atunci... | ||
fleur_de_lis Postat pe 18 Septembrie 2009 12:58 |
||
mami, eu zic ca iar esti in criza si bati campii... | ||
zambil Postat pe 18 Septembrie 2009 13:00 |
||
asa e ...toti mincinosii si rautaciosii spun adevarul in schimb! daar asa eeeeee...ai dreptate ce sa spun?? pot sa mai zic eu ceva?? | ||
fleur_de_lis Postat pe 18 Septembrie 2009 13:02 |
||
si care e pb cu crizele ca nu'nteleg...? crezi cumva.... ca ne tragem de siretele ca sa iti permiti?? sau care'i ideea?? k mi se pare mie sau...o jignire bine aruncata sub centura anihileaza orice pe-aici?? si voi stiti f bine sa jonglati cu asta.... si daca in asat sta puterea, in arat de a jigni....pe mine sa nu contati k-o sa ma afecteze | ||
fleur_de_lis Postat pe 18 Septembrie 2009 13:08 |
||
asa...acum ca macar e liniste...si putem sa insistam....in plictiseala unor emerite talente... te iubesc... in sensuri incurcare si te iubesc din criza de idee cd te iubesc... astept din...alta parte un rasarit pe frunze galactee cand te iubesc iti torn un strop de soare de prin lumina vesnic ravasita si te atrag in mii de sori lumini solare din floarea soarelui... nerisipita... |
||
fleur_de_lis Postat pe 18 Septembrie 2009 14:24 |
||
Tind eu sa cred ca zambilu avea dreptate cand povestea despre poeziile de criza. Economica. | ||
anakin Postat pe 18 Septembrie 2009 14:27 |
||
f bine! e parerea ta ! combate atunci! si nu la microbisti,,,,daca ai sa poti te roooog! | ||
fleur_de_lis Postat pe 18 Septembrie 2009 14:30 |
||
nu, loveto, nu combat deloc, ca nu am ce. Pot sa iti spun, insa, ca nu mi-a placut poezia ta, per ansamblu, pentru ca nu mi-a spus nimica; insa eu am facut o referire la un vers din ea, cel cu "criza de idee".. Pe de alta parte, am ales sa vorbesc la microbisti findca imi place sportul, in general, si fotbalul in special, iar eu consider ca microbistii sunt oameni cu verticalitate. |
||
anakin Postat pe 18 Septembrie 2009 14:34 |
||
pai vezi nenica?? ia veniti voi cu un contraexemplu....(ca pe cel real l-ati alungat deja!!!!) si lasati voi gunoaiele! n-ar fi mai simplu?/ sa ne batem in aceieasi termeni? cu aceleasi arme??? |
||
fleur_de_lis Postat pe 18 Septembrie 2009 15:01 |
||
ia sa coboram nitel in derizoriu,ca sa aerisim,nu de alta: citeste-ma ca pe o carte da-mi paginile negresit si printre file innegrite sa-mi pui in noapte un semn mic. |
||
iasomia Postat pe 18 Septembrie 2009 15:48 |
||
E vineri, deci putem sa speram la un "Ulcior" de vin, cum spunea Khayam: Ramii sa mai ciocnim o cupa La hanul vechi de pe coclauri Caci pentru vin si pentru tine Mai am in san trei pumni de aur. Ramii sa-nmormintam tristetea Si setea fara de-alinare Cu vinul negru de la hanul Din valea umbrelor fugare. Stii tu, frumoaso, ca ulciorul Din care bei infrigurata E faurit din taina sfinta Din taina unui trup de fata. L-a faurit cindva olarul Cel inspirat de duhul rau Din taina unui trup de fata Frumos si cald ca trupul tau. Inmiresmeaza-te, frumoaso, Ca pe-un altar de mirodenii Cit zarea-i plina de albastru Si lumea plina-i de vedenii Si-atit cit drumurile vietii Mai au pe margini bucurii Ca miine in zadar vei bate La porti de suflete pustii. Iubeste-ma acum caci anii Nebanuiti vor pune friu, Iar clipele iubirii noastre Se scurg ca undele pe riu. Ca miine-om putrezi-n morminte Uitati, nepomeniti de nimeni, Ca miine vor veni olarii Sa fure lut din tintirime. Iar trupul tau care mi-e astazi Cel mai iubit dintre limanuri Va fi un biet ulcior din care Vor bea drumetii pe la hanuri. |
||
anakin Postat pe 18 Septembrie 2009 16:29 |
||
bravo,baiatu'.... | ||
iasomia Postat pe 18 Septembrie 2009 16:31 |
||
Un semn mai mare de-ar avea L-as ispiti cu cartea mea, Ca nu-i cu pagini innegrite. Sa te astept, sau nu, iubite? |
||
after Postat pe 18 Septembrie 2009 16:33 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Diferenta mare de varsta? | 150 | De la: adeline 30 Septembrie 2011 15:19 |
Conflicte de idei si comportamente... | 14 | De la: valentino 31 Mai 2009 16:40 |
Un sfat, va rog...eu nu mai stiu... | 118 | De la: 12 Aprilie 2015 07:38 |
|
||
Concurs Disneyland | 1 | De la: roxb 10 Octombrie 2011 14:13 |
Va rog mult prieteni ,am mare nevoie de voi. | 12 | De la: dor72 21 Iunie 2011 08:02 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară