imi fu dor sa ma gudur,deh... |
||
preciouss Postat pe 18 Septembrie 2009 18:19 |
||
---|---|---|
Certificat de �Imbratisare� Daca as putea cuprinde un curcubeu, as face-o pt tine si as imparti cu tine frumusetea sa in zilele in care esti trist. Daca as putea as construi un munte pe care sa-l consideri proprietatea ta, un loc unde poti gasi linistea, un loc unde sa fim singuri. Daca as putea sa cuprind toate problemele tale le-as aduna si le-as arunca in mare Dar stau si ma g�ndesc cã toate aceste lucruri sunt imposibile pentru mine; nu pot sa construiesc un munte sau sã prind un curcubeu..... Dar lasa-mã sa fiu ceea ce stiu sa fiu mai bine: un prieten intotdeauna aproape de tine. |
||
garbo024636 Postat pe 18 Septembrie 2009 20:06 |
||
versurile postate de anakin sunt scrise de eusebiu camilar si aici gasiti melodia http://www.trilulilu.ro/Cezara/48f079095ed9ea varianta folk romanta , aici http://www.youtube.com/watch?v=_NJIuo4qzAc |
||
|
||
si_totusi Postat pe 18 Septembrie 2009 20:18 |
||
totusoaico...tu esti mami? io vad doi cai frumosi... n-ai de gand sa te faci shase cai p'acilea,nu? ca se poarta,ma-ntelegi... http://www.radiozu.ro/o-gasca-de-studenti-geniali.html |
||
preciouss Postat pe 18 Septembrie 2009 20:24 |
||
veve, nu-s cai puica, sunt inorogi. chioro ! si nu-i schimb nici batuta cu chetre ,cum nu schimb nici numele ,chiar daca aisata-i trendu. si totusi, de ce sa am sese cai? ce le dau de mancare? ha? te-ai gandit la aspectul aista? calul trebe ingrijit, tsselat, gadilat. e greu maica cu unul ,darmite cu 6? |
||
si_totusi Postat pe 18 Septembrie 2009 20:30 |
||
asea totusoaico,ca tre' sa ramane cineva si-n transee,in bataia pushcociurilor... aia cu 6 cai fu' asea,de fun..ca si asa zicea vrajitoreasa ca-i uichend si tre' sa ne dixtram... io zic sa tragi un oki in linku' ala.. |
||
preciouss Postat pe 18 Septembrie 2009 20:33 |
||
fetele este mari cinstite, care nu umbla. asa. sunt foarte frumosi. intrebare cate cepe sunt pe funie.ce sa zic? no sa zic asa ca o fata sa fie cinstita, nu. cati cai sa fie inhamati? 2 cai 2, veve, nu sase il stiam, veve baga si tu un ochi http://www.buba.ro/video/cele_mai_amuzante_reclame-1525.html |
||
si_totusi Postat pe 18 Septembrie 2009 20:51 |
||
uof,vieatza mea! ui blou ior holidais?!? hait,ca ne dau astia cu raid di pe toapic,iar nu face nimeni poezele! |
||
preciouss Postat pe 18 Septembrie 2009 21:01 |
||
D-ale lui Pastorel: Dr�g�la�e p�h�rele Dr�g�la�e p�h�rele Dinainte-mi s� se pun� S� se toarne vin �n ele, Poft� bun� ! S� golim to�i �n t�cere Iar cuiva vin de nu-i place Bea-atunci mai bine bere, Bea �n pace ! Cine-i ame�it prea tare Pe sub mese s� se culce �i �n zgomot de pahare, Doarm� dulce ! S� nu fie vorb� lung� Doar� �tim ce scurt�-i via�a S� bem p�n� s� ne-ajung�, Diminea�a. |
||
Ciresica Postat pe 19 Septembrie 2009 03:44 |
||
Si inca: Zece membri de partid Zece membri de partid Visau via�� nou� Unul a vorbit �n vis, �i-au r�mas doar nou�.. Nou� membri de partid De marxism s-au copt! Unul s-a r�scopt din ei, �i-au r�mas doar opt! Opt membri de partid Au trecut la fapte ... Unul a trecut la Tito! �i-au r�mas doar �apte! �apte membri de partid Fac afaceri grase, Unul a intrat la zdup �i-au r�mas doar �ase! �ase membri de partid Au strigat lozinci, Unul a strigat gre�it �i-au r�mas doar cinci! Cinci membri de partid C�nd au fost la teatru, Unul n-a aplaudat �i-au r�mas doar patru! Patru membri de partid �i cam to�i evrei, Unul a plecat �n Eretz �i-au r�mas doar trei! Trei membri de partid Vorbeau de r�zboi! Unul a vorbit cam mult, �i-au r�mas doar doi! Doi membri de partid M�ndri ca p�unul. Unul a �nnebunit, �i-a r�mas doar unul! Un membru de partid, Cel mai l�murit. A plecat cu Onete-ul �i n-a mai venit! ZERO membri de partid, Lupt� pentru pace. C� partidul nostru drag �tie el ce face! |
||
Ciresica Postat pe 19 Septembrie 2009 03:45 |
||
taree frumos.... |
||
fleur_de_lis Postat pe 19 Septembrie 2009 04:28 |
||
taree frumos.... |
||
fleur_de_lis Postat pe 19 Septembrie 2009 04:28 |
||
p'asta o stii, nuu?? ce si'a compus ..ca necrolog? Aici doarme P�storel, B�iat bun �i suflet fin, Dac� trece�i pe la el, Nu-l trezi�i, c� cere vin! |
||
fleur_de_lis Postat pe 19 Septembrie 2009 04:52 |
||
Aici zace Pastorel, Vesnic si nemangaiat Ca e prima data mort Fara ca sa fie beat... |
||
Ciresica Postat pe 19 Septembrie 2009 04:57 |
||
�n �ara asta pref�cut� C�ca�ii scriu �n loc sa put�. Iar scriitori-adevara�i Sunt da�i afar� de c�ca�i... Si mai am. |
||
Ciresica Postat pe 19 Septembrie 2009 05:00 |
||
asta..ar mai putea fi zisa o data aici! si stiu domniile lor la ce poete ma refer | ||
fleur_de_lis Postat pe 19 Septembrie 2009 05:02 |
||
Statuii osta�ului sovietic: Soldat rus, soldat rus, Te-au ridicat at�t de sus, Ca s� te vad� popoarele... Sau fiindc�-�i put picioarele? |
||
fleur_de_lis Postat pe 19 Septembrie 2009 05:05 |
||
Ia uite aici replica. Ar trebui sa invatam de la el: Prin anii '30 Viorica Porumbacu, a scris ni�te versuri de ad�nc� sim�ire �i vibra�ie, de genul: " O, Europa, te simt �n mine Te simt vibr�nd ad�nc.." A doua zi P�storel: "Mult stimat� Veronic�, Eu credeam c-o ai mai mic�! Dar m�rturisirea-�i clar� Din "Gazeta literar�" Dovede�te elocvent Ca �n ...chestia matale... De-ad�ncimi fenomenale Intr�-ntregul continent!" |
||
Ciresica Postat pe 19 Septembrie 2009 05:07 |
||
si pentru cei...care se stradueisc pe aici sa'l imite pe pastorel Voi, creatori ai artei pure, Ce sta�i acuma la p�dure, S� fi�i aten�i c�nd va plimba�i S� nu c�lca�i �n ... ce crea�i! |
||
fleur_de_lis Postat pe 19 Septembrie 2009 05:08 |
||
La restaurantul Uniunii Scriitorilor: Beau b�ie�ii, harnici, De cu seara-n zori, Unii sunt paharnici, Al�ii... turn�tori! |
||
Ciresica Postat pe 19 Septembrie 2009 05:15 |
||
Cine-i mare, d� din m�n� �i-are 4 la rom�n�? Cine-i la academie �i-are 4 la chimie? Cine-n �ar� este tare �i-are 4 la purtare? Toate trei de le ghice�ti, 20 de ani prime�ti. |
||
fleur_de_lis Postat pe 19 Septembrie 2009 05:18 |
||
toate astea le scria la iasi, la viata romaneasca, in casa pogor...cand se intalnea cu otilia cazmir, toparceanu, sadoveanu... Dr�g�la�e p�h�rele Dr�g�la�e p�h�rele Dinainte-mi s� se pun� S� se toarne vin �n ele, Poft� bun� ! S� golim to�i �n t�cere Iar cuiva vin de nu-i place Bea-atunci mai bine bere, Bea �n pace ! Cine-i ame�it prea tare Pe sub mese s� se culce �i �n zgomot de pahare, Doarm� dulce ! S� nu fie vorb� lung� Doar� �tim ce scurt�-i via�a S� bem p�n� s� ne-ajung�, Diminea�a. |
||
fleur_de_lis Postat pe 19 Septembrie 2009 05:21 |
||
Catren omagial c�tre Caragiale: Cu greu �mi vine s� a�tern, Un adev�r ce nu-l suport, Ca tocmai tu s� fii cel mort �i Ca�avencu cel etern... |
||
fleur_de_lis Postat pe 19 Septembrie 2009 05:27 |
||
Doar un cuv�nt s� spui �i voi �nvinge �n calea mea spre tine-orice primejdii. Triste�ea-mi voi sfida �i ea va pl�nge, Voi r�de pe morm�ntul dezn�dejdii. Spre Everestul zidurilor tale �n care te �nchizi ca-ntr-o cetate, Voi trece peste h�uri infernale �i-aleanu-mi c�tre tine va r�zbate. Voi traversa oceane, iar vulcanii Vor fi doar simple p�lp�iri de stele �i-i voi sfida r�z�nd, iar ei, s�rmanii, Se vor a�terne-n mii de acuarele Ce vor purifica �n sacre focuri Dorul de tine-n albe nestemate �i le vor scoate-apoi din cele-ad�ncuri Pun�ndu-�i-le-n calea ta pe toate. Chiar Soarele �nfumurat pe cer Din goana sa hain� va opri. Va fi doar un gr�unte efemer C�nd dragostea-mi de tine va privi. P�n� �i Luna plin� va uita S� scad� �i s� creasc� la r�stimpuri �i-o u��-ascuns� �mi va lumina. Se vor pleca �i cele anotimpuri, �n calea mea. S-or umple de rusine C�ci piedici au dorit �n drum s-adune; Se vor preface-n purpuri de rubine Ce la picioare-�i singuri s-or depune. Te voi atinge cu-aripa iubirii �i m�ng�ia-voi p�ru-�i de-abanos �i lacrima-�i voi sterge pe vecie �i-�i voi aduce via�a mea prinos. Doar un cuv�nt, at�ta ��i mai cer Ca drumul meu sa fie ref�cut: S� �tiu ca-n via�a ta am un ungher Din care pot s� te admir t�cut. Pentru ca am vazut ca aici se practica si criticile, be my guest. Cu cat mai acide, cu atat mai bine. |
||
ready_vivus Postat pe 19 Septembrie 2009 11:06 |
||
Aaa, nuuuu, care critici dom'le, la tine, poezeaua este exceptionala, are vivatiune, tonalitate, este o polimorfie si nu un catren, o piece de resistence pour la literature universelle!!! ce mai conteaza ritmul metric bisilabic aici, despre monostih, cand vorbim despre ziduri everesciene, despre soarele infumurat (io crez ca e de la fumul mititeilor), despre jertfa suprema. eu personal am cazut in khour... |
||
anakin Postat pe 19 Septembrie 2009 11:35 |
||
hmmm... cam putin ... trebuia sa bag si ceva aluzii la peturile cu bere, ca numai mititeii parca nu se pot inghiti asa, pe uscat... |
||
ready_vivus Postat pe 19 Septembrie 2009 11:48 |
||
lasa, redivivuse, ca bere avem noi.. ia de-aici dar mai intai ajuta-ma sa ma ridic, impactul fu prea tare. | ||
anakin Postat pe 19 Septembrie 2009 12:04 |
||
pai daca faci o cercetare scurta in mesajele tale, poate primesti si impulsul de a te ridica | ||
ready_vivus Postat pe 19 Septembrie 2009 12:12 |
||
mare, mare indrazneala.. ca de la optzecisiti incolo la moda e stilul nichita... | ||
snowflake Postat pe 19 Septembrie 2009 12:16 |
||
lasa, bre snoufleic, ca nu e chiar asa.. un prieten al meu spunea ca literatura proasta creaza o critica de calitate, asa incat, daca nu a fost buna critica, atunci a fost buna poezeaua. | ||
anakin Postat pe 19 Septembrie 2009 12:43 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ce stiti despre 21 Mai 2011? | 7 | De la: anakin 18 Ianuarie 2011 09:41 |
Midnight Club | 27 | De la: b727ana 17 Iulie 2012 17:43 |
Niciodata sa nu spui : "Niciodata!" | 2 | De la: Ciresica 6 Septembrie 2009 17:41 |
|
||
Sfaturi pentru o slujire crestinã eficientã | 9 | De la: ingerasulluptator 3 August 2012 01:24 |
O sa mearga vreodata??? | 1 | De la: garbo063661 3 Februarie 2010 19:13 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară