buna idee, amrito.... sa ascultam iris,dar.... http://www.youtube.com/watch?v=4quNoO1JNv4&feature=related |
||
iasomia Postat pe 21 Septembrie 2009 15:19 |
||
---|---|---|
De la: kyra, la data 2009-09-20 22:16:23fleur, am o rugaminte, daca ai apasari, rezolva-le mami altcumva, si nu in halul asta.. kyrutzo...ai tu cumva, mami, vreo "apasare"?? faci comentarii la posturile mele, ma tragi de urechiuse....io zic ca daca nu stii despre ce vb e mai bine sa .... |
||
fleur_de_lis Postat pe 21 Septembrie 2009 17:35 |
||
Femeile sunt toate delicate, Doar timpul ne mai mistuie vulgar, Si inimile poate-s apasate, De vesnicii ce musca solitar, Din carnea noastra dulce pan'la lacrimi, Si sufletul l-arunca catre cer, Cuprins de dorul nestiutei patimi, Ce-n inima ne tine prizonieri, Femei sa treceti jarul ars din stele, Cu talpile, fosnind cu glasuri mici, Fiti flori mai bine decat prizoniere, De ce sa sangeram nopttile-aici, Va bate dorul tare la fereastra, Cu clopotul sunand seara-n oblon, Si dragostea, o pasare maiastra, Canta ca Julieta din balcon. Romeo in genunchi acum suspina, Va cheama cu o voce de tutun, -O Julieta mea acuma vina, Sa ne iubim, la vara iar sub prun, Si sa te tin cea plina de sperante, La pieptul meu de Don Juan falit, Iar tu sa vii cu parul pus pe moate, Si cu sarutul tau cel negrait, Sa te iubesc, cu patima nebuna, Sub ochii cerului invinetiti, Sub cearcanul strafulgerat de luna, Mereu pe cearta, dar indragostiti. |
||
|
||
Ioana007 Postat pe 21 Septembrie 2009 20:46 |
||
asaa.. de ducere... � ma duc, lasandu�mi picioarele napoia viselor de miere�. ma duc� sa-mi usc soapta la rasaritul zilei de maine ma duc�. sa-mi ud viata� plina de mistere de unt si paine�. ma duc.. ca sa raman pentru o viata Vrere! |
||
fleur_de_lis Postat pe 21 Septembrie 2009 22:37 |
||
mihaiarilena, iasomia, |
||
amrita Postat pe 22 Septembrie 2009 08:40 |
||
Invesmantata ca o vestala Invaluita in speranta Sunt tot acolo, unde m-ai lasat Astept ca o statuie Sa-ti vad pasul incoltit langa trepte Fulgerele vremii, ninsorile mele dragi Te aduc naluca sub aceeasi copaci Aerul se tulbura, clipa lovita Aduce zvon de imbratisare. As zbura� -striga-ma! Ti-am spus; si a rasarit curcubeul langa suflarea amiezii Tacerea devenise o dunga subtire printre armonii jefuite de cantec Cand esti departe Rosteste-ma incet, tandru cu numele meu intreg de zidire Cheama-ma sa te aud! si ai sa vezi cum o petala Iti va mangaia umarul. Deasupra Sufletul meu ca un vis plutitor te atinge Cand amurgul te-alearga ratacirile Ducandu-te langa privighetori Departe, in jurul pamantului, intre nelinisti Rosteste-ma cu inima uneori! |
||
amrita Postat pe 22 Septembrie 2009 08:48 |
||
bravo,fetita. e misto sa incepi ziua cu o poezie... |
||
iasomia Postat pe 22 Septembrie 2009 09:03 |
||
De-as afla ca te-am pierdut Marea am s o ascult Sa-mi spuna de am gresit candva. De-as vedea ca ai plecat Valuri mari as invoca Sa-mi poarte amintirea ta. Ore-n sir sa te privesc, Cand adormi eu ma trezesc. Si nu vreau ochii sa-i inchid Iar departarea s-o cuprind Nici in somnul meu nu vreau ca sa te uit. Si nu vreau ochii s�-i inchid Cu lacrimi obrazul tau ating Sa nu uit o clipa din iubirea ta. Si de-ar fi ca sa te pierd, Eu atunci am sa te chem. Un cer senin as vrea sa fim Fara nori va fi mereu! Si nu vreau ochii sa-i inchid Iar departarea s-o cuprind Nici in somnul meu nu vreau ca sa te uit. Si nu vreau ochii sa-i inchid Cu lacrimi obrazul tau ating Sa nu uit o clipa din iubirea ta. |
||
amrita Postat pe 22 Septembrie 2009 09:06 |
||
...asa-i fetita... Doi ardeleni, Ion si Gheorghe, vor sa treaca strada. Ion spune: - Ma, eu pun pariu cu tine ca trec strada asta �ntr-o juma' de ora. - No, ca doar nu esti fulger! s-acu' fuga la cafea |
||
amrita Postat pe 22 Septembrie 2009 09:21 |
||
Eu ma intreb ...daca poetii de pe-aici ar folosi semnele de punctuatie (ca sa-ntelegem si noi, netalentatii, cele narate), cati dintre ei (si-)ar putea explica ce au vrut sa zica? |
||
blue33 Postat pe 22 Septembrie 2009 17:49 |
||
Ia uite altul acusica Pai ma tristule, netalentatii oricum nu pricep nici cu toate semnele din lume |
||
nelly05 Postat pe 22 Septembrie 2009 17:55 |
||
bre nelly, nu te pricepusi... omu' vrea traducerea in limbaj morse, cu punctele si liniutele alea.. o fi telegrafist... | ||
zambil Postat pe 22 Septembrie 2009 17:58 |
||
O fi saracu | ||
nelly05 Postat pe 22 Septembrie 2009 18:01 |
||
aham, 33 vreau un picut de scandal,nu tine,mami... e prea grea criza asta... |
||
iasomia Postat pe 22 Septembrie 2009 18:07 |
||
"Cand un somn va cuprinde Tot cerul de sub genele mele, Voi ramane-un mister, Ratacit intr-o lume nebuna. Voi fi tot ce n-am fost nicioadata: Voi fi CER....voi fi LUNA" |
||
rosioara61 Postat pe 22 Septembrie 2009 21:06 |
||
............"And last for a Every night in my dreams , I see you. I feel you. That is how I know y ou go on. ....... Far across the distance And spaces between us You have come to show you go on. Near, far, wherever you are I believe that the heart does go on Once more you open the door And you're here in my heart And my heart will go on and on Love can touch us one time lifetime ................................"CELINE DION..............A, AM UITAT SA VA SPUN E MELODIA DIN FILMUL "TITANIC"....CU 11 PREMII OSCAR....OARE DE CE, V-ATI INTREBAT VREODATA?........ |
||
sophia1971 Postat pe 22 Septembrie 2009 23:16 |
||
si.......bineinteles, voi incheia cu geniul poporului roman," "VREME TRECE, VREME VINE CE E RAU SI CE E BINE TU TE-NTREABA SI SOCOATE. NU SPERA SI NU AI TEAMA CE E V A L CA V A L U L T R E C E , TOATE-S VECHI SI NOUA TOATE , DE TE-NDEAMNA, DE TE CHEAMA, T U , RAMAI LA TOATE RECE....................." ..................................................... |
||
sophia1971 Postat pe 22 Septembrie 2009 23:26 |
||
De la: blue33, la data 2009-09-22 17:49:11Eu ma intreb ...daca poetii de pe-aici ar folosi semnele de punctuatie (ca sa-ntelegem si noi, netalentatii, cele narate), cati dintre ei (si-)ar putea explica ce au vrut sa zica? Nudism Car namol cu o caldare La femeile care fac nudism. In tinerete aveam o parere mai buna Despre femei, Dar trebuie sa faca cineva Si treaba asta. Ele nu se mai feresc de mine, Ma numesc "cel care aduce namol", Si-si vad inainte de nudismul lor. De fapt eu nici nu le mai bag in seama, Le numesc "femeile care se innamolesc", Si ma gindesc la ale mele. Uneori ma apuca din senin O pofta grozava de injurat. Car namol si injur. Dumnezeii tai de viata, De tinerete, De batrinete, De fericire, De iubire, De casatorie. De ideal. Toti acesti dumnezei Se prefac in namol de buna calitate, In orice caz femeile il gasesc foarte bun, Si se ung cu el. Marin Sorescu |
||
mihaela_baldea_yahoo_com Postat pe 23 Septembrie 2009 08:55 |
||
bre, cred ca ma rog tare de fratelo sa deschida topic pt poezele,asta din punctul meu de vedere s-a gatat. unde pui ca woman si-a luat demult mana de pe el.... |
||
iasomia Postat pe 23 Septembrie 2009 09:04 |
||
Iaso... | ||
mihaiarilena Postat pe 23 Septembrie 2009 10:54 |
||
De la: nelly05, la data 2009-09-22 17:55:44Ia uite altul acusica Banuiesc ca tu esti una din alea ce se fac a pricepe doar pentru a parea culte. Pun pariu ca, daca te-as intreba ce intelegi tu din unele poezele, mi-ai spune ca sunt prea greu de cap sa pot pricepe si nu mi-ai oferi nicio explicatie. Io-te 'ici: "Un cer senin as vrea sa fim Fara nori va fi mereu! " Cine va fi? Noi va fi, desigur, doar ca iti trebuie talent cu carul (a la Nelly) sa poti pricepe. etc.etc.etc. |
||
blue33 Postat pe 23 Septembrie 2009 13:56 |
||
33, mai citeste odata postarea mea si spune-mi daca am zis eu ca am talent cu carul, sau ca vezi doamne ce inteligenta sunt eu ca pricep toate poeziile de aici. A fost prima mea postare pe topicul acesta, tocmai pt ca nu am talent la poezii, dar imi facea placere sa le citesc, asta pana cand s-a gasit unul sa stropesca umpic cu noroi si pe aici |
||
nelly05 Postat pe 23 Septembrie 2009 20:41 |
||
asa ca intre noi, soferii, nelly ca cel mai urat ni se pare sa stropim pietonii |
||
pik_nik Postat pe 23 Septembrie 2009 20:49 |
||
nik | ||
nelly05 Postat pe 23 Septembrie 2009 20:54 |
||
nu ma pricep la cuvinte, nelly, asa ca iti spun doar ca tu insati esti o poezie | ||
pik_nik Postat pe 23 Septembrie 2009 20:56 |
||
ei lasa ca uite te pricepi | ||
nelly05 Postat pe 23 Septembrie 2009 20:59 |
||
Este bine, nu e bine Sa iubesti de langa tine, Ca te vede orisicine Si te face de rusine; Ci sa iubesti mai departe; Dusele nu sunt desarte; Orisicand doru-ti abate, Te repezi ca la un frate. Barbatu-i cu bunatate, Te-ntreaba de sanatate; Iar nevasta, de iubeste, Se preface ca boleste, Geme, zace, se boceste Si barbatu-si amageste. El alearga s-o intreaba: �Nu stii, soro, vreo baba Ca s-aleaga vreo iarba, S-o pun la foc ca sa fiarba?� Ea-i raspunde: �Mergi la moara, La faina de secara�. El se duce, ea se scoala, Se gateste,-mbraca toala, Apoi masa ca aseaza, Cu neicuta ospateaza Si din gura tot ureaza: �Deie Dumnezeu o ploaie, Grauntele sa se moaie Sa nu poata-a macina, Nici acasa-a se-nturna!� |
||
amrita Postat pe 24 Septembrie 2009 09:24 |
||
Lacrimi de femeie Un copul o intreaba pe mama lui: 'De ce plangi?' 'Pentru ca sunt femeie' ii raspunse ea. 'Nu inteleg',spuse el. Mama lui il imbratiseaza tandru.'Niciodata nu vei ajunge sa intelegi.' Mai tarziu,baietelul isi intreaba tatal: 'De ce plange mama?' 'Toate femeile plang fara motiv.'A fost tot ce a putut sa-i zica tatal. Deja adult,barbatul il intraba pe Dumnezeu: 'Stapane,de ce plang femeile atat de usor?' 'Cand am creat femeia,trebuia sa fie ceva deosebit.I-am facut umerii suficienti de puternici.Ca sa suporte poverile lumii...dar,in acelasi timp calzi si comozi.' 'I-am lasat darul de a da viata si cel de a accepta refuzul din parte fiilor sai.' 'I-am dat puterea de a continua sa lupte cand toti ceilalti abandoneaza.Si cea de a-si ingriji familia in ciuda bolii si a oboselii.' |
||
Alice_Bv Postat pe 25 Septembrie 2009 20:06 |
||
'I-am dat capacitatea de a-si iubi copiii cu dragoste neconditionata. Chiar si atunci cand ei o ranesc sufleteste.' 'I-am dat forta de a-si suporta sotul in ciuda defectelorsale...Si a ramane alaturi fara a-l trada.' 'Si in sfarsit...i-am dat lacrimi ca sa poata plange,cand va simti nevoia.' 'Cum vezi fiul meu,frumusetea unei femei nu sta in vestimentatie,nici in chipul ei,sau in felul in care isi aranjeaza parul.Frumusetea unei femei isi are sursa in ochii ei,care sunt poarta de intrare in inima,acolo unde salasluieste dragostea.Din cauza asta,prin intermediul lacdimilor ajungem sa-i vedem inima.' Trimite acest mesaj tuturor femeilor care intr-un fel sau altul ti-au marcat viata... |
||
Alice_Bv Postat pe 25 Septembrie 2009 20:22 |
||
Toamna cazand cu frunze moarte,pe fluviul tau din amintire, Cu luni rotunde si bolnave, ca lungi poeme de iubire Esti ziua care-o lumineaza,surasul tau rascolitor, Atingerile sunt minciuna, si-n carnea fructului ma dor, Se sparge ziua toata-n cioburi,scantei luceferii se duc, De sarutarea ta cea calda,sub vanturi stau si ma usuc, Si plimb eternul pe picioare,pe glezna noptilor fragila, Sa tin la piept, dorinta dulce, ce versul iata mi-l inspira, E toamna iar cu frunze moarte, cu fosnete si plans incet, De nopti care tacut ne musca, cu-amurgul ros si violet, Cu trestia pe-un ochi de balta,in taina noptii cand tresalta, Si ingerii privind tacerea in care tremura o barca. |
||
Ioana007 Postat pe 26 Septembrie 2009 16:05 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
VINDECAREA PRIN GANDIRE.Cauzele bolilor | 5 | De la: ingerasulluptator 8 Mai 2012 14:55 |
In lipsa mamei | 22 | De la: Jojolin 30 Decembrie 2010 08:10 |
sex and the city! | 90 | De la: fleurdelis 5 Iunie 2010 17:39 |
|
||
dilema | 46 | De la: LILO 6 Ianuarie 2010 08:22 |
Voi stiți sa z�mbiți ? | 54 | De la: VOIAJOR 8 Iulie 2012 21:39 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară