Bunica si lumina de Paste de Marilena Mihai In ochiul diminetii E protectorul meu, Incet deschise Genele la el se-nchina. E Sfantul Gheorghe, Un balaur si-o lumina. Alaturi sta Iisus In brate la a sa MAICA. Din coltul departarii O vad pe bunica, Paseste incet, Frumoasa,mica,rotunda, Piticutul dulce Din povesti. Sunt lacrimi Ce o iau la vale, Sunt doruri, Sau dureri, Apuse, E amintirea mea Atat de calda, E visul meu Cu oua rosii, Flori galbene, Si-un cozonac. |
||
mihaiarilena Postat pe 20 Aprilie 2009 22:07 |
||
---|---|---|
am gasit o agenda veche ,unde am zmangalit niste rime candva...va bag una pe saptamana ,ca sa nu va apuce depresia,aveam 15 ani,si vaz ca sufeream. am fugit de toate relele lumii in bratele tale,iubite.. cand ma alintai peste pleoape cu rasuflarea fierbinte urla in mine noianul de vise avute pe care l-am lasat cadva nici nu mai stiu unde am visat sa-mi creasca aripi sa zbor in zori spre tine dar ele au prins turturi era prea frig,vezi bine.. am cantat la harfa,pentru flori,pentru pomi,pentru noi dar corzile harfei s-au rupt cand cantam mai vioi am chemat norii si ploaia sa ma certe.. fiindca aveam mult prea multe chemari indecente stiu,rima naiva..dar sunt cuvintele mele de acum 32 de ani..era greu cu mine,bag seama...da' vorba ceea.."sunt cuvintele noastre".. |
||
iasomia Postat pe 27 Aprilie 2009 09:13 |
||
iaso...tu esti cea mai grozava femeie pe care eu o stiu pe-aici... iote ce le mai sufereai... hmmm...cred ca despre asta incerca zambil sa ma lamureasca...cu dragostea din tei, si fiorul la 14 ani... |
||
|
||
wife_de_zmeu Postat pe 27 Aprilie 2009 16:29 |
||
multumesc frumos,woman... hmmm..eu de cand am gasit agenda, sunt putin cam intoarsa,nu vezi?ma exprim la fel,exista o diferenta ,acu' sunt happy..atat cat se poate,ma rog...da' am o senzatie neplacuta,parca nu am evoluat,sunt la fel de simpla... |
||
iasomia Postat pe 27 Aprilie 2009 16:34 |
||
Iaso, numai simpla nu esti, Michelle are dreptate, esti o femeie grozava, atat cat te cunosc eu de p-aici | ||
gabitzza Postat pe 27 Aprilie 2009 16:41 |
||
nu fii gasca...cu siguranta ai evoluat...esti departe de fetita de 14 ani de atunci...acu' esti femeie, guritza...le mai sufera fomeile si la frumoasa varsta de 40 jde ani...da' mai cu cap asa... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 27 Aprilie 2009 16:42 |
||
hai ma mami... pare ca v-am cerut incurajari... bitza... woman... |
||
iasomia Postat pe 27 Aprilie 2009 16:49 |
||
pai si ce ? nu te incurajam? in stilul nostru personal, nah... lasa, iaso...ca era mishto la 14 ani...io si acu' imi amintesc de remus dinulescu din a 8 a...mi se parea mie ca il iubesc...pana a sunat-o masa pe coana mare, sa ii zica ca nu sunt de nasu' lui...ca ei erau doctori si mama era inginer chimist... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 27 Aprilie 2009 16:54 |
||
asa, si ce, il testai cu turnesol? ce femei nene... | ||
gabitzza Postat pe 27 Aprilie 2009 19:17 |
||
IASO,am citit,omul evolueaza, dar sufletul tot la fel ramine chiar daca suntem mai rationale,tot trairile acelea le ai,se repeta la nesfirsit,esti sentimental,esti visator,tot asa ramii | ||
scrichy Postat pe 27 Aprilie 2009 19:27 |
||
De la: gabitzza, la data 2009-04-27 19:17:16asa, si ce, il testai cu turnesol? ce femei nene... |
||
scrichy Postat pe 27 Aprilie 2009 19:28 |
||
Imi amintesc de prima mea iubire, eram in liceu si cind am ajuns in clasa a XII-a mama tipului a venit la mama la usa sa-i spuna ca relatia noastra nu mai poate continua ca baiatul ei o sa dea examen la medicina pe cind eu la ...ASE. Ei, au trecut anii, eu am terminat ASE-ul in 1988, el a intrat la medicina in 1987...De unde concluzia ca se intra greu la medicina pe vremea aia |
||
Aemulus Postat pe 27 Aprilie 2009 19:34 |
||
Ma faceti si pe mine sa ma intorc in timp,cu amintirile voastre,nu ma prea bucur de asta,dar sunt ce am trait,eu fire sentimentala,toata viata mea am tinjit dupa afectiune si asa o sa mor | ||
scrichy Postat pe 27 Aprilie 2009 19:48 |
||
fetele, asa guritelor,bagati chestii de suflet...ca doar tot cuvinte sunt... prima dragoste? ehhh...eu am o problema,nu prea mai am memorie... da' imi aduc aminte de sile,aveam vreo 10 ani,eram la tara la buna..si am mers la rau,el avea vreo 16...normal ca nu se uita la mine. eram in chiloti negri,tetra...nu aveam sutien..ca deh! ce sa bag in el? si cum saream eu gratioasa pe acolo...mi-a zis una: ai chilotii rupti in cour! am simtit ca se deschide pamantu' de rusine cand am pus mana la spate ,si am simtit pielea neacoperita,am luat-o la fuga pana acasa,si am plans trei zile..am facut febra...zaceam ca un caine,ba ce simtitoare eram de mica... va dati seama? sa ma vada sile cu chilotii rupti in cour... bai woman! sa nu faci gura ca nu bagaram poezii,iote acilea.."amintiri din copilarie"nenica... |
||
iasomia Postat pe 28 Aprilie 2009 08:47 |
||
nu fac gura, draga...e chiar interesant ce spui tu acolo... si zici ca te scaldai topless ? ca nu aveai ? auzi...eu cred ca ai recuperat destul de frumos handicapul |
||
wife_de_zmeu Postat pe 28 Aprilie 2009 08:50 |
||
io zic sa nu raspund provocarilor... | ||
iasomia Postat pe 28 Aprilie 2009 08:58 |
||
hi...hi...macar tu ai recuperat...io am ramas asa... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 28 Aprilie 2009 09:00 |
||
ioi... care esti bai in cont? nu de alta ..dar baietii raman cu mamelele nedezvoltate,pro!? tu fusasi?... woman, nu da...da' m-a apucat rasu', ce sa fac? glumesc si eu... cum ma mami "asa"? asa? ca la 10 ani?... |
||
iasomia Postat pe 28 Aprilie 2009 13:06 |
||
asa...mai subdezvoltata, nah... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 28 Aprilie 2009 15:21 |
||
iaso...baga si tu ceva de amor, ici sha...o amintire, o maslina, o ceva... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 29 Aprilie 2009 12:16 |
||
"de esti suparata sau daca nu esti prea putin imi pasa stiu ca ma iubesti"... |
||
iasomia Postat pe 29 Aprilie 2009 12:20 |
||
Cand deschizi acest caiet , Umbla mai incet, Caci aici se odihneste, Inima ce te iubeste ! am dat-o pe oracole, ce pana mea... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 29 Aprilie 2009 12:24 |
||
iasomia Postat pe 29 Aprilie 2009 12:45 |
||
Iaso, esti grozava, ti-am citit postarile si ma doar falcile de atata ras. |
||
Clm Postat pe 29 Aprilie 2009 21:44 |
||
celeme-ule, multumesc frumos... asta este un semn bun,daca am inceput sa radem impreuna ,inseamna ca facem o chimie d-aia pe amicitie,si asta e f bine... |
||
iasomia Postat pe 30 Aprilie 2009 11:46 |
||
luc70 Postat pe 6 Mai 2009 22:27 |
||
Rainer Maria Rilke - Pantera Privirea ei, de bare perindate, nimic nu mai retine, atat a obosit. Par gratii mii si mii, iar dupa toate intreaga lume parca a pierit. Mladiul mers, pasirea ce-arcuieste, �n cercurile tot mai mici rotita, e ca un dans de forta ce-ocoleste un centru cu vointa amortita. Valul pupilei cade c�teodata, neauzit. Atunci un chip patrunde prin linistea in membre �ncordata si incet�nd, in inima se-ascunde. |
||
wife_de_zmeu Postat pe 8 Mai 2009 14:51 |
||
o sa scriu o strofa dintr-o poezie cu care am umblat ani de zile in minte, gandindu-ma la cel cu care m-am logodit & nelogodit pana urma.... m-am resemnat, atat a fost sa fie, privesc cum cade soarele-n apus si=-astept raspunsuri care n-or sa vie la intrebari pe care nu le-am pus. otilia cazimir |
||
fleur_de_lis Postat pe 8 Mai 2009 15:23 |
||
pai da-i mami sa citeasca si lu' mishcoltzoaica, ca poate se lamureste si ne lasa in pace... | ||
zambil Postat pe 8 Mai 2009 15:26 |
||
ai uitat-o pe lucica, ca tot era insetata de cultura si cunoastere... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 8 Mai 2009 15:29 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Dumnezeu si rautatea oamenilor | 232 | De la: ramonabambache 5 Septembrie 2011 09:48 |
topicul cu visele pe care le pot avea oamenii de sarbatori... | 76 | De la: fleurdelis 10 Ianuarie 2011 21:42 |
ce sa fac?sa lupt pt.el,desi va trebui sa infrunt atatea.... | 47 | De la: princess_21 26 Mai 2010 18:37 |
|
||
Oameni condusi de energie pozitiva...Si oameni condusi de energie negativa? | 159 | De la: xenaprintesarazboinica 25 Iunie 2013 21:52 |
Maturitate | 8 | De la: 27 Iulie 2017 22:39 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară