"Au plecat plesnind din aripi p�s�rile migratoare Din c�su�a p�rinteasc�, la metroul din Paris Numai tu iubito nu vrei s� r�spunzi la provocare �i stai singur� �n cas�, �i mobilul l-ai �nchis. Toamna asta e ca tine cu gentu�� �ic din piele Iar la g�t purt�nd chei�� ca pe-un fel de talisman �i cu degete gr�bite, toate pline de inele Sco�i dolarii de la mine, ca bobii de pe cocean. Precum seara pe �osele c�nd orbec�iam �n cea�� Sunau unii din claxoane observ�nd cum ne iubim Pe gr�mezi de frunze moarte, te pl�ngeai c� ��i �nghea�� Spatele �i popone�ul, dar nu vrei s� ne gr�bim. Zile albe...zile negre...�n spital e plictiseal� �i penicilina doare, pl�ng c�nd m� mic�ionez De-aceea te sun iubito, s� ��i spun c� nu-i r�ceal� Adu-mi banii pentru doctor altfel n-apuc s� votez." |
||
pik_nik Postat pe 10 Octombrie 2009 09:53 |
||
---|---|---|
fleur_de_lis Postat pe 10 Octombrie 2009 10:01 |
||
"cititorule de versuri dac� nu cad din gre�eal� pe-orizontul de-a�teptare �i m� pierd �n entropie (ca s� nu spun �n prostie) sari la strofa urm�toare: ASTA-I STROFA URM�TOARE Dac�-�i joac� ochii-n frunte �i te-ntrebi: ce-o vrea poetul? g�ndurile-�i sunt pierdute iar privirea �i-e absent� treci la strofa precedent�: ASTA-I STROFA PRECEDENT� Dac� n-ai o alt� cheie �ns� bunul sim� ��i cere s� nu violezi z�vorul mergi la strofa de-ncheiere: ASTA-I STROFA DE-NCHEIERE ��i urez la revedere�" |
||
|
||
pik_nik Postat pe 10 Octombrie 2009 10:02 |
||
blanca Postat pe 10 Octombrie 2009 10:03 |
||
te rog...atat sa nu te duci! de-ajuns k m-am dus eu in lungi ursite de nimic astept...sa-mi spui ... .... mai stau |
||
fleur_de_lis Postat pe 10 Octombrie 2009 11:02 |
||
ce mistho ai scris nik pik ia te uita unde sedea talentul (ascunsul de el) |
||
LILO Postat pe 10 Octombrie 2009 18:31 |
||
Pikule, da' nu ti se potrivea mai bine Minulescu cu.. eu stiu c-ai sa ma-nseli chiar maine dar fiindca azi mi te dai toata te iert, e vechi pacatul si nu esti prima vinovata... io crez ca ti se potriveste strengarule. am scriat din memorie, fara sa respect verificatia autorului. |
||
dihoritza Postat pe 10 Octombrie 2009 18:41 |
||
nu-mi apartin versurile doar imi plac |
||
pik_nik Postat pe 10 Octombrie 2009 18:42 |
||
la usa sufletului tau poezie [ ] de Adrian Furnica [Furi ] 2009-09-07 Treceam pe l�ng� ușa sufletului t�u Și am simțit nevoia s� intru �n vreun fel. Am b�tut mai �nt�i �ncet, �ncerc�nd S� nu trezesc vecinii, care parc� dormitau Și ei Și nici Cerberul de la intrare, care cu Capul �n piept, moț�ia cu g�ndul, pesemne C� nu prea avea ce p�zi. Dar nu mi-a r�spuns nimeni. Apoi am b�tut mai tare, �ncerc�nd s� atrag Atenția sufletului t�u ignorant Care nu dorea s� m� bage �n seam� S�-l fac s� tresar� din letargie și S�-mi fac� și mie loc s� intru C�, poate, au mai r�mas niscaiva Locuri libere, s� m� așez și eu M�car la strapontin� Dar nici acum nu mi-a r�spuns nimeni Zile și nopți la r�nd am tot �ncercat S� te �ntorc cu fața c�tre mine S� m� vezi și s� m� auzi cum stau �ncr�ncenat, cu ochii ațintiți c�tre Gaura cheii, s� prind m�car o urm� de mișcare �n spatele ușii sufletului t�u. Dar liniștea era, �ntotdeauna, ap�s�toare. Și pentru c� nici gardul nu am reușit S�-l sar Mi-am luat inima �n dinți M-am transformat �ntr-o coal� de h�rtie Pe care am scris, ap�sat, un �Te iubesc� Și m-am aruncat pe sub uș�. C�t va dura, oare, p�n� o s� m� vezi ? Și-mi mai este team� s� nu te prind �ntr-o zi proast�, c�nd Plictisit�, ai putea s� m� ridici de jos S� citești și s� m� arunci La gunoi. | |
||
iasomia Postat pe 10 Octombrie 2009 19:47 |
||
Viitorul si trecutul Sunt a filei douã fete, Vede'n capãt �nceputul Cine stie sã le-nvete; Tot ce-a fost ori o sã fie In prezent le-avem pe toate |
||
Mihai55 Postat pe 10 Octombrie 2009 19:51 |
||
nefericit nea furnica, da'macar realizeaza ridicolul situatiei... ia sa bag si eu o rima,unde esti zambilu'? ca nu-mi vine muza... nu-mi calca ziua pe suflet vino noapte cand adorm chiar de esti asa departe vino! scoala-ma din somn! vreau sa-ti simt dorul aproape soapte sa iti daruiesc mii de stele luminate sa ma vada cat iubesc... |
||
iasomia Postat pe 10 Octombrie 2009 19:57 |
||
http://www.test-de-la-muerte.com/? | ||
pik_nik Postat pe 10 Octombrie 2009 19:59 |
||
pai dar acuma explica-ne....cum folosim testul asta?? ce trebuie scris la nombre? |
||
fleur_de_lis Postat pe 10 Octombrie 2009 20:11 |
||
numele in privat iti spun si pe al cui |
||
pik_nik Postat pe 10 Octombrie 2009 20:15 |
||
eu vb serios mai! | ||
fleur_de_lis Postat pe 10 Octombrie 2009 20:16 |
||
bai astia cu cimiliturile, ia faceti loc c-acilea-i arta... iasomico, ce-mi bagasi tu mami acolo, nu stii ca-s om batran?... vrei sa ma ia palpitatiile?.. sau te luara pe tine?... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 10 Octombrie 2009 20:21 |
||
zambilu' nu mai stiu ce am batrane brusc ,un leasin m-a luat io te simt atat de- aproape si mi-e bine si mi-e cald.... |
||
iasomia Postat pe 10 Octombrie 2009 20:24 |
||
sa-ti dau neste aspirine sa te vaz cum nadusesti scapi de cald, ramai cu bine doar cersafu-l umezesti... |
||
zambil Postat pe 10 Octombrie 2009 20:26 |
||
da mami, arta curataaaaaaaaaa....nu d-aia.... | ||
fleur_de_lis Postat pe 10 Octombrie 2009 20:28 |
||
defloretto... corect... |
||
zambil Postat pe 10 Octombrie 2009 20:29 |
||
cum zici tu asa e bine poti sa-mi dai si una-n cap astazi-s tare obosita si ma culc acum,indat... |
||
iasomia Postat pe 10 Octombrie 2009 20:29 |
||
pik imi traduci te rog?? Todav�a no has contestado a 9 preguntas. ¿Quieres terminar el test? |
||
fleur_de_lis Postat pe 10 Octombrie 2009 20:30 |
||
"inca nu ai raspuns la 9 intrebari. vrei sa continui testul?" |
||
pik_nik Postat pe 10 Octombrie 2009 20:31 |
||
nuuuu...vreau sa aflu anu cela! | ||
fleur_de_lis Postat pe 10 Octombrie 2009 20:33 |
||
heheee..s-o oprit la 2012 | ||
fleur_de_lis Postat pe 10 Octombrie 2009 20:35 |
||
FLEUR,cred ca e cioaca,nu imi convine sa dau cod PIN | ||
scrichy Postat pe 10 Octombrie 2009 20:53 |
||
niic eu n-am mami...daaa am 2 variante de la muerte ooori....2012...ori 2068 deci ma gandesc io k prefer pa doispce' alaa | ||
fleur_de_lis Postat pe 10 Octombrie 2009 21:11 |
||
Plang atunci cand moare o stea in inalt Ma bucur cand steaua rasare Ma-ntristeaza,mereu,oricare apus Iubesc,rasaritul de soare ! Azi,vreau sa privim curcubeul Iar soarele sa ne-ncalzeasca iubirea Cerul cu luna sa ne-nvaluie fiinta Stelele,zane de gheata sa ne-aprinda privirea ! In visele noastre ce vin si se trec Solemna si grava ne tulbura noaptea Avem bucuria de-a spune traind Suntem mai vesnici decat nesfarsirea ! |
||
garbo041083 Postat pe 10 Octombrie 2009 22:48 |
||
de spaima lui doomiidoispce oare...? ti-am spus eu vreodata cat pot sa iubesc? cat dor imi acopar de'al tau demisecol penumbr'si celest cat timp mai am.... pana la tine? cat' asteptare de tine ma tine? ti'am spus eu vreodata ? cata lumina neacordata cu somnul din mine pluteste deodata venind dinspre tine? cata nevoie cat somn ispitit cate principii au brusc obosit cate dureri surde, s-au sters cate taceri ce n'au vreun revers! ti-am zis? cat cuprins? cate lagune... cu'n zbor, mi-ai atins? probabil tacerea ar fi mai semet indolliata cu'n farmec de pret... probabil as spune mult mai timid... cat somn mai pot duce sau cat mai mi'e frig... probabil...as coace in mine un strat de indiferenta redecorat probabil... ti'as trece doar niste fiori in zboruri de noapte cu fructe din flori de nu mi-ar fi frica sa nu mai cobori secundele zilei din linisti cu nori |
||
fleur_de_lis Postat pe 11 Octombrie 2009 02:17 |
||
Proscrisul urbei p�r�se�te ultimul bodega cocoa�a fumului acru, �mbr�cat �n negru �ntotdeauna �n negru �i �ntotdeauna neb�rbierit, b�tr�nul p�e�te �ncet cu bastonul love�te ritmic caldar�mul trezind praful perdelelor ofilite. Nimeni nu �tie unde �nnopteaz�. Este artist ratat? un p�r�sit de via��? timpul s-a poticnit �n rinichii s�i? nimeni nu �tie. Din c�nd �n c�nd se opre�te privind spre locul stelei sale oarbe. Se �ntoarce spre mine: lumea din geografia ta se preface c� te iube�te o singur� dat� �n via�� e�ti iubit cuvintele de laud� s�nt lovituri perfide mai bine te n�teai antilop� sau ieder� sau gata mort domnule fericirea are la cap�t o sabie ascu�it� la focuri �nalte ainsi soit-il. Proscrisul urbei �i continu� drumul impenetrabil confuz cenu�� �mbr�cat� �n negru. |
||
amrita Postat pe 11 Octombrie 2009 06:31 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
History of the Ryder Cup | 1 | De la: jiaopi111 21 Octombrie 2010 11:36 |
dilema | 46 | De la: LILO 6 Ianuarie 2010 08:22 |
VREAU UN SFAT | 15 | De la: narcysa 28 Noiembrie 2010 10:05 |
|
||
camera fara fereastra | 3 | De la: George_Ionu___1 12 Februarie 2017 09:38 |
Voi stiți sa z�mbiți ? | 54 | De la: VOIAJOR 8 Iulie 2012 21:39 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară