sunt superbe aceste versuri.. | ||
garbo013988 Postat pe 11 Octombrie 2009 08:19 |
||
---|---|---|
you took your coat off and stood in the rain, You were always crazy like that I watched from my window, always felt I was outside looking in on you You were always the mysterious one with dark eyes and careless hair, You were fashionably sensitive, but too cool to care Then you stood in my doorway, with nothing to say besides some comment on the weather Well in case you failed to notice, In case you failed to see, This is my heart bleeding before you, This is me down on my knees These foolish games are tearing me apart your thoughtless words are breaking my heart You're breaking my heart You were always brilliant in the morning Smoking you cigarettes, talking over coffee Your philosophies on are, Baroque moved you, You loved Mozart and you'd speak of you loved ones As I clumsily strummed my guitar You'd teach me of honest things Things that were daring, things that were clean Things that knew what an honest dollar did mean. So I hid my soiled hands behind my back Somewhere along the line I must've gone off track with you Excuse me, think I've mistaken you for somebody else Somebody who gave a damn, Somebody more like myself These foolish games are breading my heart your thoughtless words are breaking my heart You're breaking my heart You took your coat off and stood in the rain you were always like that Jewel - Foolish Game o melodie draga mie... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 11 Octombrie 2009 11:18 |
||
bravoo wife gata? sa inteleg k ne revenim cu poezia? lasam in umbra versurile de of-of si mai-mai?? |
||
|
||
fleur_de_lis Postat pe 11 Octombrie 2009 12:16 |
||
scriseee de huiduu&gainusa lui?? | ||
fleur_de_lis Postat pe 11 Octombrie 2009 12:17 |
||
ha???? | ||
nazirra Postat pe 11 Octombrie 2009 12:19 |
||
nustii mamii versurile alea in care unul spune of-of..si celalalt mai-mai?? ai nu pot sa cred | ||
fleur_de_lis Postat pe 11 Octombrie 2009 12:22 |
||
cini..io???pai io l am invatat pe gainusa.....ca i din sb.... | ||
nazirra Postat pe 11 Octombrie 2009 12:26 |
||
da??? bravo, mami | ||
fleur_de_lis Postat pe 11 Octombrie 2009 12:27 |
||
am postat Foolish Game, pentru prietena mea preci, care este o proiectie neobisnuita a mea... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 11 Octombrie 2009 12:39 |
||
si pentru ca este o zi foarte, foarte speciala pentru mine... Its three miles to the river That would carry me away, And two miles to the dusty street That I saw you on today. Its four miles to my lonely room Where I will hide my face, And about half a mile to the downtown bar That I ran from in disgrace. Lord, how long have I got to keep on running, Seven hours, seven days or seven years? All I know is, since youve been gone I feel like Im drowning in a river, Drowning in a river of tears. Drowning in a river. Feel like Im drowning, Drowning in a river. In three more days, Ill leave this town And disappear without a trace. A year from now, maybe settle down Where no one knows my face. I wish that I could hold you One more time to ease the pain, But my times run out and I got to go, Got to run away again. Still I catch myself thinking, One day Ill find my way back here. Youll save me from drowning, Drowning in a river, Drowning in a river of tears. Drowning in a river. Feels like Im drowning, Drowning in the river. Lord, how long must this go on? Drowning in a river, Drowning in a river of tears. Eric Clapton - River Of Tears |
||
wife_de_zmeu Postat pe 11 Octombrie 2009 15:49 |
||
wife, ce-i puica cu tine?... ia si de la mine...daca tot ai un of... http://www.youtube.com/watch?v=oHKugUxKjnQ&feature=related ai vreo aniversare si nu e pro acasa?... |
||
iasomia Postat pe 11 Octombrie 2009 16:15 |
||
Iubito, vine toamna peste toate Bacovia reintra �n portrete Cad frunze picur�nd singuratate Si tu ai gesturi parca mai �ncete. Si te iubesc la echinox �i dupa Iubito, vine toamna sa decline Sa macine, sa naruie, sa rupa Al lumii apogeu de feminine. Cum tu ramai la tarmure de mare Eu plec s-astept si crivat si omaturi Si sa ma-mbat la mese singulare Cu umbra lui Bacovia alaturi. Iubito, vine toamna dinspre munte Cu ghilotine �i anestezie Tot omul e un snop de amanunte Care ameninta esenta vie. Cu hachite si mofturi si-alte alea Imi esti pedeapsa, dar imi esti �i doamna. De pomi sinucigasi se umple valea Iubito, te iubesc �i vine toamna. Natura se �nchide ca un templu Cu lacate de fosfor �i rugina Eu mor�ii mele te voi da exemplu C�t esti de disperata �i senina. Iubito, vine toamna pana-n oase O simt �n mana care ti se-ntinde Priveste, ies fumuri peste case Iubito, dupa toamna vin colïnde. "Iubito, vine toamna" - de Adrian Paunescu |
||
garbo_C Postat pe 12 Octombrie 2009 10:07 |
||
fetele, si la voi ploua?? | ||
zambila Postat pe 12 Octombrie 2009 10:11 |
||
de ce stau eu in umbra sufletului tau daca nu-s vrednica de lumina? de ce stau eu... in umbra ta mereu? de ce mor eu fara sa sa ma intrerup de nor asa, ca'n zbor? de ce mor eu mereu.. fara sa dor? din intuneric cautand lumina? |
||
fleur_de_lis Postat pe 12 Octombrie 2009 12:11 |
||
habar n-avem... | ||
iasomia Postat pe 12 Octombrie 2009 14:29 |
||
ploua, mama ei de viatza.. | ||
melanie Postat pe 13 Octombrie 2009 18:14 |
||
ce fac fetele?.. stau cu coceanu-n mana si le-a luat dogoarea?... bre iasomico, ai si tu talentele tale, mami, s-aduni lumea la foc... | ||
zambil Postat pe 13 Octombrie 2009 18:17 |
||
Lucian Avramescu Niciodat�, iubito niciodata, iubito, n-am sa merg fara tine esti prezenta in sangele meu galopand te simt ca pe-o bautura in vine cutit ce-mi taie sfoara unui gand niciodata, iubito, n-am sa ador altceva decat sanii tai mici far-a bluzei perdea leganarea soldurilor tale fierbinti ce scoate pe Corso vanzatorii din minti niciodata, iubito, n-am sa umblu hai-hui in palma mereu imi vei sta ca un cui rastignit in aceasta ravnita dulceata ce tine o viata in cosmos trimis sa comand escadrile sa cuceresc un meteorit din alta cale lactee stapungand in iures norii atomici vei fi, dintre stele, singura ravnita femeie si-n moarte de-ar fi sa cobor fara lift sa umblu prin ale iadului odai cu metroul tot la tine iubito m-as gandi admirandu-ti, in zmoala, trusoul |
||
madsusu Postat pe 13 Octombrie 2009 18:18 |
||
zambilu' ce zici tu, iubirica? hai ca-ti face mamoanta zilele astea balada coceanului.... |
||
iasomia Postat pe 13 Octombrie 2009 18:20 |
||
asa mami, baga stiuleti... | ||
zambil Postat pe 13 Octombrie 2009 18:27 |
||
bag,bag... nu ai vazut ca poftesc oamenii... |
||
iasomia Postat pe 13 Octombrie 2009 18:29 |
||
bre susu... si cine zicea avramescu ala ca-i iubita-sa, de-i sta asa, in palma?... | ||
zambil Postat pe 13 Octombrie 2009 18:32 |
||
....pt. cine are urechi sa auda: http://www.youtube.com/watch?v=ju9hiiHCf6s |
||
madsusu Postat pe 13 Octombrie 2009 18:32 |
||
...s-apai o fi....una din printesele pe la care "dau" aia de nu pot sa stea numa cu nevestele... |
||
madsusu Postat pe 13 Octombrie 2009 18:37 |
||
da' ce tzopai asa, bre?... | ||
zambil Postat pe 13 Octombrie 2009 18:39 |
||
De la: madsusu, la data 2009-10-13 18:32:53 ...minune minunata....piesa asta... |
||
madsusu Postat pe 13 Octombrie 2009 18:39 |
||
De la: zambil, la data 2009-10-13 18:39:11da' ce tzopai asa, bre?... ...imi vine sa zburd.....si nu stiu unde...sau de ce... |
||
madsusu Postat pe 13 Octombrie 2009 18:41 |
||
vaz ca zburzi.. tu centrezi, tu dai cu capu', la dialoguri acolo... | ||
zambil Postat pe 13 Octombrie 2009 18:46 |
||
Din spatele gr�dinii printre copacii den�i seara se desfoaie o fereastr� luminat�. M� apropii tiptil de locul decupat de timp aud muzic� stins� clinchet de pahare fine suspine altern�nd cu m�tase lunecat� de pe coapse. Tac �i ascult m� absoarbe arom� dulce de castane coapte s�nt aici sau �ntr-o veche oglind�? Deodat� o draperie neagr� cade peste locul decupat de timp. |
||
amrita Postat pe 14 Octombrie 2009 12:52 |
||
amrita..ce atmosfera "speciala" ai adus in lumea noastra de cuvinte...iti multumim | ||
LILO Postat pe 14 Octombrie 2009 12:56 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Un apel catre Dvs. | 18 | De la: nathalie 2 Decembrie 2011 22:58 |
Vrei sa mai uiti de grijile cotidiene? | 1 | De la: mimosa 19 Mai 2009 06:53 |
Virginitatea dupa 30 de ani | 10 | De la: charmelen 24 Octombrie 2013 06:18 |
|
||
Basescu a gasit solutia impotriva grasimii si foamei! | 5 | De la: garbo_11724 14 Aprilie 2013 10:26 |
test psihologic simplu dar serios! | 129 | De la: gianiblue 15 Ianuarie 2016 21:51 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri