lilo, unde pui ca e si discreta, a lasat cortina sa cada... da' de ce ai pus ghilimele? chiar este ... |
||
iasomia Postat pe 14 Octombrie 2009 12:59 |
||
---|---|---|
floricico,am pus ghilimelele pt EFECT noh acuma si tu,prea esti curioasa |
||
LILO Postat pe 14 Octombrie 2009 13:01 |
||
licenta poetica d'aia..... | ||
|
||
tutankhamon Postat pe 14 Octombrie 2009 13:07 |
||
lilico, amrita e o fata cu personalitate,sa nu se gandeasca ca ai spus la misto,nu de alta.... |
||
iasomia Postat pe 14 Octombrie 2009 13:08 |
||
tuto, tu de ce o arzi la rece p-acilea? nu ai chef sa scrii la ilsi,baga la fratelo acolo... e pacat,zau... |
||
iasomia Postat pe 14 Octombrie 2009 13:10 |
||
ha??? la fratello??? lumineaza-ma mami....iar topicul lui ilsi nu-mi apare in lista de topice parcurse de altii si nu mai stiu unde sa-l gasesc.... | ||
tutankhamon Postat pe 14 Octombrie 2009 13:16 |
||
tot la altele,a deschis fratelo un topic,"proza" ii zice...iar al lu' ilsi este la relatii,jos... | ||
iasomia Postat pe 14 Octombrie 2009 13:19 |
||
aaa....topicul lui vanghi....il stiiiuuu...si zici ca al lui ilsi e tot pe acolo??? ca il caut de trei zile si cred ca se ascunde de mine..... bine, mi-a fost si foarte rau in weekend si cred ca am trecu peste el fara sa-l vad.... | ||
tutankhamon Postat pe 14 Octombrie 2009 13:22 |
||
Madsusu....imi place poezia aceasta...."Dintre stele vei fii singura ravnita femeie"... | ||
Tabitta Postat pe 14 Octombrie 2009 13:34 |
||
fratelo, ce faci mami? pai asa ne fu vorba? ia hai ca baga surioara ta ceva,poate iti face pofta...desi, nu sunt in vana deloc zilele astea.. hai fratelo...ca plange topicu'.. |
||
iasomia Postat pe 15 Octombrie 2009 08:34 |
||
iubitule, de iti sunt draga stropeste-ma cu ploaie calda alunga-mi norii din privire si fii cu mine iubitule, daca mai vrei sa vezi vapaie-n ochii mei alina-ma,mi-e dor de tine si fii cu mine. iubitule, strange-ma-n palma si roaga-ma ca pe-o icoana sa stau o viata langa tine si fii cu mine... |
||
iasomia Postat pe 15 Octombrie 2009 08:59 |
||
bre mami, e de dragoste acilea?... ia uite ce zice margineanu, cand sufera el mai tare in amor: Ecaterino, Vedea-te-as moarta Cu dric la poarta si cai mascati ! Ecaterino, Vedea-te-as moarta Cu dric la poarta si cai mascati ! mai incercara si altii stilu', da' asa, mai finutz, sa-nteleaga numa' caterina... crez ca-i uda toata, acuma... |
||
zambil Postat pe 15 Octombrie 2009 09:25 |
||
tati, ce zici tu aicisha? stai un pic sa ma prind... |
||
iasomia Postat pe 15 Octombrie 2009 09:28 |
||
nu eu, mami... margineanu'... si ailalti nefericiti... | ||
zambil Postat pe 15 Octombrie 2009 09:30 |
||
zambilu'mio... | ||
iasomia Postat pe 15 Octombrie 2009 09:37 |
||
te-am spart la sentimente, asa-i?... he,he,he... nu e pentru cine se pregateste... | ||
zambil Postat pe 15 Octombrie 2009 09:39 |
||
mamoanta, tu stii de cati ani de zile vad eu chestii d-astea in urma mea,imi sarise inima ,guritza.... ce e..e..m-ai rezolvat...ehe,he,he.... |
||
iasomia Postat pe 15 Octombrie 2009 09:44 |
||
asa-i la vie, mami... unii nadusesc din greu la cantzonete, chit ca nu prea le au cu cobza, s-altii vin si colectioneaza pupicii... ma gandii sa profit si eu cu un copy/paste d-ala... | ||
zambil Postat pe 15 Octombrie 2009 09:47 |
||
ia de la iasomia...atunci... | ||
iasomia Postat pe 15 Octombrie 2009 09:51 |
||
Un copil trist pe care il iubesc fara � aproape � speranta. Copil care a ajuns la varsta de patruzeci de ani si nu a gasit dragostea adevarata pentru el insusi, pentru limitele sale, pentru limitele celorlalti. Copil flamand de emotii si de sentimente pe care nu le are. Copil care nu stie sa rada si de el insusi, care nu are busola indreptata inspre Nordul altora, copil cu care ma aflu intr-o simbioza unilaterala de dragoste, si caruia nu ii pot ajuta cu nimic oricat as vrea. Sa dai totul nu aceasta este polita de asigurare daca exista polita de asigurare in vigoare, daca exista. Copil in varsta de patruzeci de ani care nu se impaca cu faptul atat de simplu ca lumea nu iti e in palma ca in copilarie, ca vine timpul curajului de a te intarca de sperante nepotrivite celor umani, ca vine timpul sa te impaci si cu gaurile negre din cosmos, timpul sa iubeti mirosul prezentului, palpabil, timid, carnal, nuantat sa iubesti timpul cel mai bun cu putinta acum si aici, posedand catuse, posedand aripi si posedand cuvintele �cu toate acestea� ca tot ce e cel mai important se afla scris intre randuri, soapta abia perceptibila. Copil in varsta de patruzeci de ani, dragostea de mama se zvarcoleste neputincioasa in preajma ta. Tu trebuie sa inveti singur separarea nuantelor, dupa cum separau odata grauntele de aur de nisipul raului departe undeva in vestul cel salbatic. De fapt lumea toata e un amestec de vest salbatic si nu-i chip sa il evitam copiilor nostri, se pare. Copil in varsta de patruzeci de ani numai tu singur poti sa arunci ancora in pamantul atat de diferit, atat de apropiat al celorlalti si eliberat de orice bulshit sa navighezi in directia ta si a lor. Copil in varsta de patruzeci de ani mai poti avea inca atat de multe lucruri si atat de multa iubire de la Dumnezeul din tine... |
||
amrita Postat pe 15 Octombrie 2009 16:09 |
||
In lacrimi lunecam printre dezastre, Si birul il platim pentru prapad, Dar semnele nenorocirii noastre, Cei ce-au scapat se fac ca nu le vad, Spre haos ne impinge in deriva, Iubirea cea cu semnul interzis, Nici cerul nu mai poate sa decida, E-n inventar si-acuma e inchis. Si ne taram, ca boala inainte, Uscandu-ne prin seceta, de ploi, Prin noptile ce s-au deschis fierbinte, Si ne inghit in gheena si pe noi, Ramane-n urma, rana sangeranda, Singuratatea celui ce-a gresit, Si ingerul in cerul lui sa planga, Ca umbrele din drum nu le-a oprit. Si uite-asa gonim spre nemurire, Sa ne-ngropam ca strutul in nisip, Iar lutul, plamadindu-se-n iubire, Prin vesnicii se plimba fara chip. |
||
Ioana007 Postat pe 15 Octombrie 2009 18:22 |
||
Eu cant iubirea ce dorul ti-l scalda, Cu buzele rosii, cu gura cea calda, Ce musca amurgul cu lacrimi de foc, Pe perna pierduta, prin busuioc. Eu cant de iubire, cand vin sa se-adape, Din gura flamanda,uitatele soapte, Cand trupul se-ntinde, pe perine sfant, Cand dorul te cheama prefacut in cuvant. Cand lacrima curge in mine etern, Si gura muscata, iubirii i-e semn, Si simt cum in brate, eu strang o lumina, In somnul fiintei, deschisa gradina. Si-n visul ce arde in mine profund, Esti apa ce trece, in valuri pe prund, Si noaptea in mine, cu fosnete canta, Tacerea iubirii pagana si sfanta. |
||
Ioana007 Postat pe 15 Octombrie 2009 18:22 |
||
Lumina care cade obosita, Miroase-a iarba si miroase-a mirta, A pasi de Doamna-n doruri lenevita, Si a iubire-acuma otravita. Si zboara corbii dorului eterni, Sa-l planga pe Bacovia in toamne, Cu negrul penei si cu alb in ierni, Cu frunzele gonind prin ceruri, Doamne. Insomniaca ma iubeste seara, Si-mi frange aripile-n insomnii, Odaia-n umbre isi topeste ceara, Si-o rastigneste-n somnul celor vii. Doar candela mai palpaie bolnava, Icoana-n umbre se topeste-ncet, Caleasca ta la porti acum sa traga, In vesnicia noptilor astept. |
||
Ioana007 Postat pe 15 Octombrie 2009 18:23 |
||
Fiindca nu stiti iubirea cum mai este, In simturi, e-un pacat ce va devora, Voi veti inchiria acum neveste, Tarife de minute sau de ora, Iubirea e tocmita cu chirie, Tarif in euro, care se schimba, Singuratati ce-si tin tovarasie, Si in ruina vietilor se plimba, Tristeti calcand pe florile strivite, Arzand in lumanarile de ceara, Iubitele ce nu sunt pomenite, Si care mor, in fiecare seara, Si veti ajunge-n iarna cea cumplita, Ca sa gustati cu gurile troiene, Raceala vietii voastre istovita, Incaruntind in suflet si sprancene. E viata ca o pasare straina, Batand din aripe cu pana groasa, Si va impusca lanced si haina, Uitati in veci, pe drumul catre casa. |
||
Ioana007 Postat pe 15 Octombrie 2009 18:24 |
||
imi era(sincer) dor,sa ma scald in versurile fermecate ale domniei lu'matale vanghelis | ||
LILO Postat pe 15 Octombrie 2009 18:24 |
||
Prin Atlantida, am trecut cu gandul, Si m-am sorit pe plajele de aur, In vesnicie asteptandu-mi randul, Sa-mi pun pe tample, frunzele de laur, Stigmate rosii, marea ma-mpresoara, Cu purpurele ei regale De valuri, in nimicul meu sa moara, Cu pasul ei fosnind ca niste poale. Trec zeii in calestile-aurite, Pe drumul care urca spre Olimp, Eu ii salut cu pana mea cuminte, Cu dragostele mele peste timp, Unde e zana mea cea inteleapta, Intreb tacerea stransa imprejur, Eu as urca cu fiecare treapta, Cu inima, speranta sa o fur, Caci noi ne-am inteles fara cuvinte, Cu ochi albastri si priviri caprui, Si cu respectul pentru cele sfinte, Bauram miedul gandului oricui, Si-am ratacit prin viata si prin vise, Pe mari, prin munti, prin cer, prin univers, Pribeag prin Atlantida lui Ulise, Si ca si el, m-am transformat in vers. |
||
Ioana007 Postat pe 15 Octombrie 2009 18:25 |
||
Lila, nu mai fi asa protocolara.Poti sa imi spui pe nume, pentru ca inainte de a scrie versuri sunt un om ca si tine. | ||
Ioana007 Postat pe 15 Octombrie 2009 18:27 |
||
Cuvintele sunt acuma o ruga, Se urca la cer, prelunge litanii, Si noptile oarbe sunt puse pe fuga, Si zilele mor, ratacind in vitralii. Sub icoana o candela arde,cu flacara trist, Cuvantu-ngenunche si bate matanii, Din cruce priveste spre lumea ta Crist, La umbrele moarte, curgatoare vedenii. Bat clopote seara, cuvantul rasuna, Spre cerul albastru, urcat de talangi, Sperante se-agata furioase de luna, Iar umbrele stau rasturnate pe banci, Prea multe noi cerem, Celui ce se-ndura, Dar sufletul nostru este pustiit, Suntem niste pasari, pomana ce-o fura, Si umbre tacute, in noapte-am murit. In sunet de clopot, taceri ne ingroapa, Pamantul amanta, ne musca livid, Si timpul, ca o carie, in inima sapa, Doar umbrele lunii, rastignite pe zid. |
||
Ioana007 Postat pe 15 Octombrie 2009 18:28 |
||
of,viata mea! ce imagini diafane... | ||
LILO Postat pe 15 Octombrie 2009 18:28 |
||
De la: Ioana007, la data 2009-10-15 18:27:13Lila, nu mai fi asa protocolara.Poti sa imi spui pe nume, pentru ca inainte de a scrie versuri sunt un om ca si tine.sunt scrise de dumneavoastra???? |
||
cely Postat pe 15 Octombrie 2009 18:29 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
dilema | 46 | De la: LILO 6 Ianuarie 2010 08:22 |
un vis pe jumatate implinit.. | 4 | De la: Micass 27 Iulie 2009 09:37 |
doamnele de nota 10!!!!!!!!!!!!!!!!! | 39 | De la: gianiblue 4 Iunie 2009 22:24 |
|
||
isa_mikaa | 11 | De la: garbo167167 10 Ianuarie 2013 22:27 |
Amanta de cariera. Statut de invidiat sau de compatimit? | 449 | De la: daria_pet 3 Ianuarie 2010 20:40 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară