De la: LILO, la data 2009-10-15 18:24:42 imi era(sincer) dor,sa ma scald in versurile fermecate ale domniei lu'matale vanghelisvanghelis007 ..de pe "lumea e mica"???? |
||
cely Postat pe 15 Octombrie 2009 18:34 |
||
---|---|---|
Un om da, dar care are o penița vrajita. chapeau |
||
susidallyama Postat pe 15 Octombrie 2009 18:35 |
||
Raspunsul pentru Titiana, este de doua ori, da.Aceasta nu te impiedica nici pe tine sa vorbesti in mod obisnuit. | ||
|
||
Ioana007 Postat pe 15 Octombrie 2009 18:47 |
||
De la: Ioana007, la data 2009-10-15 18:47:06Raspunsul pentru Titiana, este de doua ori, da.Aceasta nu te impiedica nici pe tine sa vorbesti in mod obisnuit.aha ...acum daca pot sa vb obisnuit ...imi permit sa mai pun cateva intrebari ...celebrul vanghelis 007 ..este o femeie??? ...daca ne plac versurile ..le putem posta pe alte site??? ...si pt incheiere ...de ce nu semnezi poeziile??? |
||
cely Postat pe 15 Octombrie 2009 18:51 |
||
"Celebrul" vanghelis007, este un om simplu, care scrie poezii, iar pana acum nu am auzit ca un poet sau un scriitor sa fie bogat/CELEBRU , decat daca are si alte metehne din nastere.Deci imi pare rau sa te dezamagesc, nu sunt celebru.Sigur ca poti sa postezi poeziile unde doresti, nu este nici o restrictie.Eu sunt tatal lor atata timp cat le scriu.Sunt insa fericit atunci cand versurile mele plac, iar punerea lor pe sit-ul tau este o onoare pentru mine si fii sigura ca ele, nu te vor dezamagi niciodata.Alege de iti place tie cel mai mult.Poeziile sunt semnate, chiar prin felul in care sunt scrise.Le poti gasi pe Lumea lui vanghelis, sau pe vanghelis008.wordpress.com Iti doresc o seara buna. |
||
Ioana007 Postat pe 15 Octombrie 2009 19:05 |
||
De la: Ioana007, la data 2009-10-15 19:05:21"Celebrul" vanghelis007, este un om simplu, care scrie poezii, iar pana acum nu am auzit ca un poet sau un scriitor sa fie bogat/CELEBRU , decat daca are si alte metehne din nastere.Deci imi pare rau sa te dezamagesc, nu sunt celebru.Sigur ca poti sa postezi poeziile unde doresti, nu este nici o restrictie.Eu sunt tatal lor atata timp cat le scriu.Sunt insa fericit atunci cand versurile mele plac, iar punerea lor pe sit-ul tau este o onoare pentru mine si fii sigura ca ele, nu te vor dezamagi niciodata.Alege de iti place tie cel mai mult.Poeziile sunt semnate, chiar prin felul in care sunt scrise.Le poti gasi pe Lumea lui vanghelis, sau pe vanghelis008.wordpress.commultumesc pt accept...si o seara linistita iti doresc |
||
cely Postat pe 15 Octombrie 2009 19:10 |
||
trebuie sa recunosc ,ca pe ..lem..te adoram..erai mereu in rima cu subiectul .Ma bucur ca te-am regasit aici... | ||
enryka Postat pe 15 Octombrie 2009 20:27 |
||
.....cum nu ma pricep sa manuiesc cuvintele ca amrita si vanghelis, ma marginesc sa privesc pe fereastra aburita si sa constat ca un, din pacate, celebru merinel "iarna nu-i ca vara".... | ||
daria_ Postat pe 15 Octombrie 2009 21:23 |
||
boierule... | ||
preciouss Postat pe 15 Octombrie 2009 22:32 |
||
Eu vorbele le randui in cerneala, In apa ei sa-nec amarnic clipa, Si sa imi urc spre cer din nou aripa, E viata mea, o pierdere banala. In inutil imi risipesc argintul, Si noptile mi le transform in claca, Cu doruri care vin si care pleaca, Sa-mbratiseze noptile pamantul. Si umplu noaptea cu singuratate, Cu slovele gonind, cum e prapadul, Si din adanc de inima imi scoate, Cu vorba ta, din dorul meu, exodul. Mireasa dulce, trista, manioasa, Ca te insel cu vorba mea albastra, Hai vino noaptea asta la fereastra, Si-n somnul risipit lenes prin casa, In miezul noptii, pot sa iti explic, Cu sarutari care ne incovoaie, Ca vorbele se uita si nimic, Nu e ca lunecarea ta-n odaie. |
||
Ioana007 Postat pe 16 Octombrie 2009 06:43 |
||
frumoase versuri, Ioana... | ||
garbo_C Postat pe 16 Octombrie 2009 06:51 |
||
Corabia aluneca in port, Ca steaua ce din ceruri va cadea, Privind fierbinte si cu ochiul mort, Iubirea stransa in dorinta ta. Molatece carari nemuritoare, Ne poarta ratacind in paradis, Si patima am transformato-n floare, Sa ti-o ofer pe-o margine de vis. Sa te sarut pe ochi si pe sprancene, Pe gura ta cu gust imbatator, Si sa fugim cu noptile-n tacere, Pierzandu-ne din ochii tuturor, In urma va ramane doar mirata, O luna alba, peste neguri blanda, Stergandu-si ochii mari, induiosata, Privind la dulcea ta si-a mea osanda. |
||
Ioana007 Postat pe 16 Octombrie 2009 06:56 |
||
Cuvintele-n tine isi sap-adapost, E ceasul in care, pe umarul stang, Un inger vegheaza prezentul, la post, Si orele goale, tacerile plang. Noi doi, rataciti, ne vom duce departe, Aripe urcand dintr-un pumn de argila, Luceferi de aur din palme vom scoate, Sa ardem etern in aceeasi lumina. Se stinge in ore, cu clopote seara, Si timpul de aripi, incearca sa traga, Amurgul in noapte isi mistuie para, Doar gura-si pastreaza dulceata de fraga. Si beau sarutarea ce ma face sa sufar, Sub vechea pendula care tine de veghe, Dar somnul ma poarta pe lac, ca un nufar, Departe de tine, la sute de leghe. |
||
Ioana007 Postat pe 16 Octombrie 2009 07:11 |
||
Voi rataci cu noptile departe, Cu capul infundat adanc in perna, Iubirea mea, fiinta ta eterna, In inima, cu pumnii mici ma bate, Alearga printre salcii spre incoace, Ce este scris in cer, sa se intample, Si in tacerea noptii, nu-mi da pace, Cu sarutari pe gura si pe tample. Cu-mbratisari si soapte vinovate, Si cu durerea care ne ramane, Ne pierdem singuri, rataciti prin noapte, In coltul tau si-al meu, uitati de lume. |
||
Ioana007 Postat pe 16 Octombrie 2009 07:20 |
||
Tragic stol de corbi ce zboara, In aripi tremura norii, Zilele imprastiara, In frunzis splendoarea florii. Frunzele din pomi gonira, Rastignindu-le pe huma, Ochi de noapte ma privira, Cu tacerea lor din urma. Corbii bat cu aripi grele, Umpland cerul cu mahnire, In frunzisul plin cu stele, Vantul canta in nestire, Si in urmele din vara, Cu privirile te caut, Sa te chem in fapt de seara, Picurand dorul din flaut. |
||
Ioana007 Postat pe 16 Octombrie 2009 07:36 |
||
fratelo, vad ca m-ai ascultat. ba mami...te-ai intrecut pe tine,felicitari... |
||
iasomia Postat pe 16 Octombrie 2009 08:28 |
||
Romania,o iubita sfielnica-n teama de-apropiere, ramasa-n loc cand e s-apara de i se fac obraznice avansuri. Un violoncel pe care vantul isi intoneaz� vijeliile castanii cauta mana aceea salvatoare in timp. Cu parul tau negru de sulamit in carenoptile isi arunca plasele. Cand vinul din dealurile Sighisoarei ii alung� somnului oboseala noi ne putem intalni in tacere. |
||
amrita Postat pe 16 Octombrie 2009 12:53 |
||
Alunecam imbratisati de toamne, Ca un suvoi de frunze ratacite, Si visul meu, mai sangera in carne, Calcand carari, de iarna rascolite. Iubirea ta-i prin vremi crucificata, Si ninge alb, de doruri otravita, In vesnicia timpului plimbata, Tipa in sange pasarea ranita. Cararea lunecand catre oriunde, In toamnele padurilor se pierde, Sufla un vant de dor ce ma patrunde, Si-mi este frig si frunza nu e verde. Trec corbii tragic si batand matanii, Si rugile se risipesc in cer, Sperantele in pulberile marii, Sunt umbre de iluzii care pier. |
||
Ioana007 Postat pe 16 Octombrie 2009 13:32 |
||
as saruta fiecare petala de vers ce ati postat aci...dar nu am emocionii...considerati ca o fac totusi cu multa bucurie...imi atingeti spiritul cu aripa visarii.... |
||
LILO Postat pe 16 Octombrie 2009 19:33 |
||
ma alinti - ma respingi ma iubesti - ma alungi iar ma chemi - iar ma uiti ma saruti - ma invingi... ma uimesti - ma ignori ma atingi - ma-nfiori imi vorbesti - ma-nfierbanti ma urasti - iar ma minti ma ranesti - ma ridici ma obori - ma omori... ma asculti - ma privesti ma rapui - iar ma certi ma aduni - ma imparti te racesti - iar ma arzi... |
||
tutankhamon Postat pe 17 Octombrie 2009 01:19 |
||
Cuvintele, ca un obraz de fata, Se-ntind spre mine ca sa le sarut. Si eu te caut ca si alta data, Si ti le darui vesnic imprumut, In lumea mea sa ratacesti usoara, Cu dorul tau si arsita din trup, In noaptea mea, un cantec de vioara, De pasari care zboara si se duc. S-or spulbera cenusile prin vreme, Si noptile in roua stransa-n zori, Cuvintele, muri-vor in poeme, Si tu vei fi, gradina mea cu flori. |
||
Ioana007 Postat pe 17 Octombrie 2009 09:05 |
||
Somnoros adoarme plaiul, Mirosind a iasomie, Aripile-ntinde raiul, Sa le piarda-n vesnicie, Noaptea se coboara laie, Cu miros si gust de fraga, Plange luna in odaie, Somnul ochilor sa-l stearga. Si te-ntorci din vis, pereche, Dulce ca o insomnie, Umbra scrisa pe perete, Si-n dorinta ce invie. Si ma faci din nou sa sufar, In letargic-asteptare, Inflorind in albul nufar, Ceasul meu de disperare. |
||
Ioana007 Postat pe 17 Octombrie 2009 16:24 |
||
Iubita mea, din somnul tau te-am rupt, Si te-am purtat cu aripile-n mare, In orizontul unde cerul moare, Si soarele spre zi urca abrupt. Tu esti un templu, tie iti sun ruga, Si te cuprind in rugaciuni salbatec, Cu buzele arzand ca un jaratec, Cand veghea noptii, pe-amandoi ne-njuga. Si te mangai cu crengile de toamna, Cu lacrimi mari, pierdute-n absolut, Fiinta mea, de carne si de lut, Unde dorinta sangerand, e rana. |
||
Ioana007 Postat pe 17 Octombrie 2009 16:25 |
||
....varful 'nalt al piramidei,ochiul meu abia-l atinge..... | ||
LILO Postat pe 17 Octombrie 2009 18:20 |
||
Impins de-avant,oprit de inaltime El,ingerul ,de slava-ndragostit Se-nsurubeaza-n pura limpezime Din ce in ce,mai mult,in nesfarsit ! Se-nalta darz,taind cu pieptul dorul Din ce in ce,spre inaltimi suind Crezand ca cerul ii admira zborul... Iar pamantenii,indrazneala lui ! Tot mai adanc,suind spre nesfarsire El se arata tuturor deschis Facand din zboruri singura-i iubire Iar din inalturi,singurul sau vis ! |
||
garbo041083 Postat pe 17 Octombrie 2009 23:19 |
||
Eu iti sarut de dimineata, mana, Si sufletul atat de inflorit, Iar noptile sa te sarute luna, Alunecand in cerul nesfarsit. Ma sui spre cer, dar stelele sunt reci, Si aripile mi le simt povara, Si-as cobora atuncea cand tu treci, Cu rasul cald, pe vechea ulicioara. De multe ori e ulita pustie, Si nimeni nu mai stie unde esti, Si doar tacerea imi zambeste mie, Din umbrele cazute pe poteci, De-aceea zbor, ca pasarea inaltul, Si-n suflet se intampla sa mai plang, Caci tu in lumea ta te vezi cu altul, Iar eu doar stelele din ceruri strang. |
||
Ioana007 Postat pe 18 Octombrie 2009 07:24 |
||
Te-ai dus,o magica copilarie, Si n-am avut nici timp de-a te cunoaste In mine,vezi tu,simt ca tot renaste, Cand tu te pierzi in zarea plumburie ! S-au stins frumoasele povesti din vremuri, Cu Feti-Frumosi si mandre Cosanzene, Azi cand le-aud,clipesc duios din gene, Si tu,copilarie-n fata-mi tremuri ! Mi-e inima cuprinsa de-ndoiala Caci stiu ce-i viata asta omeneasca! Si sufletu-mi nu cred c-o sa renasca In alta lume fara de greseala ! Povestile acum imi par nimicuri, Si-ascult cu jale doina ce se-aude Eu nu mai caut leac si mangaiere Si lacrimile curg si curg in picuri ! |
||
garbo041083 Postat pe 18 Octombrie 2009 12:59 |
||
o poezie a lui vanghelis. ca i-ati zapacit pe toti voi, astia de la garbo. nu mai poate lumea sa gaseasca un topic "Peste taceri din nou ploua molatec, Cu albe flori de patimi sangerate, Si sufletul se umple de jaratec, Si tipatul ce s-a pierdut in noapte. Cu luna vii calcand in dor ostatec Si alba e cararea parc-a nins, Doar vantul se roteste-n noi salbatec, Si-n insomnii, tacerea ne-a cuprins. Umerii tai, au inflorit spre seara, Dorintele au devenit cuvant, Si parfumate florile coboara, Privighetori in noptile ce sunt. Ma leagana gradina ta, uitata, Cu frunzele batranului artar, Si frang lumina lunii ce sageata, In pasii mei, fosnind in noapte rar." |
||
si_totusi Postat pe 18 Octombrie 2009 16:55 |
||
"o scorpie" haruita cu mult talent si fantezie... | ||
LILO Postat pe 18 Octombrie 2009 17:04 |
||
e a lui vanghe poezia | ||
si_totusi Postat pe 18 Octombrie 2009 17:06 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cum ma dezabonez de pe GARBO !!!!!!!!!!>??????????? | 2 | De la: garbo264825 21 Februarie 2012 08:38 |
muiel vine de la manuel | 3 | De la: hermosa20 1 Iulie 2012 18:05 |
Raylor Sole Golf Clubs | 1 | De la: servers9 15 Iulie 2010 10:47 |
|
||
Un apel catre Dvs. | 18 | De la: nathalie 2 Decembrie 2011 22:58 |
CONDITIILE PENTRU ACCEPTAREA UNEI FEMEI CA SOTIE | 26 | De la: CRIMARY 29 Februarie 2012 23:08 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară