furculita de matase scartzaind intr-o aripa a plecat s-adune pere si-a picat suav in rapa. |
||
pik_nik Postat pe 18 Octombrie 2009 17:07 |
||
---|---|---|
da,io acu vazui ce ai scris la inceput,dar eu m-am repezit la versuri...oricum minunate versurile,pline de parfumul altor vremi,altor aspiratii... | ||
LILO Postat pe 18 Octombrie 2009 17:09 |
||
fie rapa cat de-adanca daca ai talent, mai vere plupu poa' sa faca mere si rachita micsunele |
||
|
||
si_totusi Postat pe 18 Octombrie 2009 17:10 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-10-18 17:07:10furculita de matase pikulet,ce faci?te antrenezi? incercasi niscaiva versulete?iti creezi un stil propriu?un nou vanticel adie prin literatura? |
||
LILO Postat pe 18 Octombrie 2009 17:11 |
||
floare dalba, micsunica, ratacita jos, in rapa, ca dulcea prajiturica, impuscata in aripa:P |
||
pik_nik Postat pe 18 Octombrie 2009 17:12 |
||
vedem multa perseverenta in plasmuirea misterioaselor versuri[emotionii razatori-aceea doi galben-mov] | ||
LILO Postat pe 18 Octombrie 2009 17:19 |
||
lilo, povestea nu este-asa hai s-o spunem cum era langa apa, jos in rapa sta o fata amarata c-a gasit un pui de cuc ce-a cazut jos dintr-un nuc el are aripa franta si-acum fata il descanta |
||
si_totusi Postat pe 18 Octombrie 2009 17:20 |
||
cucu-n prun sta si gandeste cum ca lumea-i amarata de ce face plopul peshte si nici o coaja de nuca. |
||
pik_nik Postat pe 18 Octombrie 2009 17:22 |
||
asha,mai da totusico!!! vaz ca pik nik construieste variante... | ||
LILO Postat pe 18 Octombrie 2009 17:22 |
||
o,da piknicele,intr-o lume virtuala ,orice ii posibil.... | ||
LILO Postat pe 18 Octombrie 2009 17:23 |
||
nu ca ar fi important dar pestele s-a carat plopu-n apa a chicat merele i s-au murat trecem pe zacusca |
||
si_totusi Postat pe 18 Octombrie 2009 17:28 |
||
un carnat si o rachie, c-asa-s io, un mare domn! v-am umplut de bucurie, acuma ma pun la somn:P |
||
pik_nik Postat pe 18 Octombrie 2009 17:29 |
||
domnu`, domnu`, nu vrei un cheese cake? :) | ||
melanie Postat pe 18 Octombrie 2009 17:43 |
||
De la Iasomia: "E atat de putin.. E atat de putin Ceea ce cunosti despre mine Adica:norii mei,tacerile mele Jaluzelele melancoliei mele Lacatul de la usa singuratatii mele. De fapt, nu stii nimic Te gandesti eventual ca este atat de putin Ceea ce cunosc eu despre tine .. Norii tai,tacerile tale Tristetea casei tale vazute pe dinafara Dar tu ma chemi Eu? eu te mai chem?" Foarte frumoase cuvinte, delicate sentimente.... |
||
garbo039047 Postat pe 18 Octombrie 2009 19:52 |
||
foaie verde loboda ma trantii in santz de-al naibii sa nu sperii boii c-au murit tzantzarii. |
||
pik_nik Postat pe 18 Octombrie 2009 19:56 |
||
Trecem etern prin zile provizorii Prin tipatul prezent in pescarusi Cand adormite valurile marii, Ne mangaie cu fosnete la usi, Si noptile fugim bolnavi de luna, Singuratatea sa ne-o impartim, Si ploua peste somnul di-mpreuna, Si noi murim, putin, cate putin. Ne ploua stramb si este intuneric, De lacrimi ramurile s-au umplut, Dar cerul...cerul n-are nici un merit, Plangem tacerea care ne-a facut. Cu vorbe azvarlim peste ursita, Provinciali trecand indiferenti, Doar noaptea ne priveste parasita, Cu umbrele lungite pe pereti. Pustiu, ne duce drumul catre casa, Noi ne inchidem dorul dupa usi, Iar valul marii joaca la fereastra, Si timpul tipa orb in pescarusi. |
||
Ioana007 Postat pe 18 Octombrie 2009 22:37 |
||
Te caut... Si inima mea imi spune ca te voi gasi! Te caut in soare, In raze dulci si sfinte Te caut in nisip, In aurul pur al marii Te caut in scoici... Insa gasesc doar perle Te simt aproape... Insa nu te zaresc ! Te caut peste tot.. Si nu te gasesc ! Te caut in inima mea Si-mi spune ca esti aici ! Te caut... Si-mi dau seama ca esti peste tot ! |
||
garbo041083 Postat pe 19 Octombrie 2009 02:24 |
||
Tacerea nuferilor ne devasta, Cu albul tineretilor ascunse, Iar dorurile mele sunt strapunse, Cand chipul tau, in mine se revarsa. Al toamnelor raman acum fidelul, In zilele ce trec si ma devora, Si-n stele ard cu taina mintii telul, In noptile topite-n aurora. De-acolo drumuri ma strapung cu semne, Si lacrimile toamnelor bogate, Paduri de neguri vor ca sa ma cheme, Sa fug cu tine in singuratate, Acuma stau si-astept din zori apelul, Sa sune sau sa bata tare-n usa, Pe-o creanga, frunza-si flutura drapelul, Iubirii prefacute in cenusa. |
||
Ioana007 Postat pe 19 Octombrie 2009 05:38 |
||
"a iesit un bobocel rosu la culoare ca o poutza de catzel ce statea la soare" balada rasaritului. |
||
pik_nik Postat pe 19 Octombrie 2009 06:52 |
||
Si-acum cuvintele verii o iau din loc. Zgomotul masinilor mai rece mai negru se-ntinde luciul pe asfalt, mai lent creste rumoarea alcoolului. Amabila, prieteni, seara roseata otravii. Cintec nu mai am nu ma pling nici pe strazi pustii nu m-atin unde ma gasesc zmeul face flori dincolo aici nu ma mir. Faxeaza-mi partea cea mai frumoasa jumatatea ta de moarte si strigatul pe care il scoti in jocul de-a animalul cu doua spinari. Transmite-mi-l, foloseste tehnica asta si fii dragut cu mine. E conectat, semnalizeaza verde, putem incepe. Chiar si un esantion de secretie n-ar strica. |
||
amrita Postat pe 19 Octombrie 2009 09:32 |
||
esantion de secretie?... les fleurs du mal, neneaca... parol... | ||
zambil Postat pe 19 Octombrie 2009 11:47 |
||
amrita.....licenta poetica....mama...tu esti buna de scris sf-uri de-alea cu beculete, luminite, secretii, faxuri, thenica si alte alea....e interesanta versificatia, dar cam socanta... | ||
tutankhamon Postat pe 19 Octombrie 2009 11:50 |
||
tutanko... hai nene ca la ultima strigare-acolo nici nu s-a mai straduit sa versifice, ceva... parca era o laboranta d-aia de spital pusa sa-ti ia spaga pe te miri ce... |
||
zambil Postat pe 19 Octombrie 2009 11:54 |
||
CHEMAREA EI....IUBIRE INTERZISA! Daca ai fost la mare, Stii ce inseamna CHEMAREA EI! E ca o iubire interzisa, Ai vrea sa te feresti,rational, Dar,atunci,tentaculele ei Mai tare te-nlantuie,te strang! Ai vrea sa te fugi,disperat, Dar ea te cheama, Sangele tau capata zvacniri terifiante! E lupta ta cu vointa-ti subrezita! Dar ce-ti mai pasa ca ai putea sa mori? TU VREI sa innoti,sa plutesti,sa visezi, Si-ti place atat de mult! Dar placerea e atat de....strans Strans impletita cu durerea! E iubire acest sentiment dureros Ce te sfasie si te rascoleste? |
||
Tabitta Postat pe 19 Octombrie 2009 12:19 |
||
E BLESTEM! E NENOROCIRE! TE-AI PIERDUT,ce sa mai faci? Decat,poate,sa traiesti ratacind, Bezmetic,lunar,neauzind, Nevazand pe nimeni, Mai bine te lasi dus de dulcile valuri, Chiar daca stii,ca marea,iubirea, Iar te-au patruns,iar te-au invins. Daca ai fii stiut,nici nu ai mai Fii venit,AICI,la malurile marii, Nu te-ai mai fii uitat Plin de nadejde spre ea! Acum ce-ti mai pasa ca mori? Nici nu mai stii ce te-neaca, Apa,lacrimile? ESTI PIERDUT! (sept.2007) |
||
Tabitta Postat pe 19 Octombrie 2009 12:41 |
||
fratelo, mi-nu-na-te... |
||
iasomia Postat pe 19 Octombrie 2009 15:33 |
||
Bate vantul,spulbera zapada Chiuind ca omul dupa chef In amurgul zilei,parca,strada Are stralucire de sidef . Merg hai-hui,cu dragostea de mana Si in suflet am caldura vietii ce-a trecut Nu ma tem de-a viscolului fiara Nici de fulgii ce m-acopera treptat ! Cat de departe-s inca de tristete Desi m-apasa marele omat Cu aceeasi arzatoare tinerete Tot ma uit ca soarele-ndarat ! |
||
garbo041083 Postat pe 19 Octombrie 2009 15:49 |
||
Nu mai urmaresc stirile aud ca prin vis �cade guvernul,e greva� e greva in inima mea n-am cu ce-mi potoli setea (el canta la orga ceva dupa Enya, el a gasit cu ce sa-si potoleasca setea) De departe tu azvarli in mine cu flori si cuvinte vai,acum nu mai simt nimic! setea e in mine, e cronica seman cu pamantul meu si el seamana cu mine. Ma impiedic si cad. Asfaltul e neted cifrat in spatele meu tu razi infundat intotdeauna mi se intimpla sa cad cand totul e neted. |
||
amrita Postat pe 20 Octombrie 2009 11:50 |
||
Traim mereu acelasi purgatoriu De umbre ratacite care mint, De realitati murind in iluzoriu, De pomi ce-si pierd coroanele de mirt, Si-n fiecare zgomotoasa lupta, Purtata-n cenusiul orizont, Noi ne trezim mereu cu-aripa rupta, In haosul muscand cu glontul bont. Si florile, petalele strivite, Le plang cu infinitul, in zadar. In zori si in apus, pasari ranite, Pierim banal, o stire de ziar. |
||
Ioana007 Postat pe 21 Octombrie 2009 15:37 |
||
asa fratelo, aeriseste..mamoanta... fratelo, descreteste-ti fruntea, frate florile azi sunt in floare au in ele doruri multe si-n cosite au petale... |
||
iasomia Postat pe 21 Octombrie 2009 16:09 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
O problema imposibila de rezolvat ca amant | 35 | De la: garbo_420133 3 Ianuarie 2016 21:48 |
iubirea | 183 | De la: razvanut 9 Martie 2012 11:01 |
afla | 5 | De la: dancris 23 August 2010 10:29 |
|
||
Educatia copiilor | 99 | De la: dor72 15 Aprilie 2011 12:34 |
pt tn fac orce ori cum tu esti faina rau | 9 | De la: hermosa20 16 Iulie 2012 00:54 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară