da stiu zambila...dar eu vreau(sincer) sa descopar si creatia lui zambilu...sunt sigura ca scrie si inca bine.... | ||
LILO Postat pe 23 Octombrie 2009 11:49 |
||
---|---|---|
lilo, daca dai ceva pagini mai in spate, s-ar putea sa descoperi spor la citit! |
||
zambila Postat pe 23 Octombrie 2009 11:50 |
||
mercic...o sa caut.. | ||
|
||
LILO Postat pe 23 Octombrie 2009 11:52 |
||
zambilo,tu faci misto de mine poezeaua cu ecaterina nu i a lu'nea zambilu....parol |
||
LILO Postat pe 23 Octombrie 2009 11:55 |
||
lilo, mai cauta, precis o sa gasesti | ||
zambila Postat pe 23 Octombrie 2009 11:57 |
||
lilo, ia mami topicul de la inceput,fara interventiile lu' zambilu' cenaclu' asta al nost,nu ar fi fost atat de citit,cat despre sensibilitatea lu' mosneagu'exista,slava cerului...da' asa e el, mai zgarcit... ia sa ma duc sa vad,poate ti-o dau eu... si sa stii ca vanghele nu se supara,de asta te asigur.... |
||
iasomia Postat pe 23 Octombrie 2009 12:56 |
||
bine iaso!! |
||
zambila Postat pe 23 Octombrie 2009 12:58 |
||
De la: zambil, la data 2009-06-22 21:27:10bai, fetele... urechea la mine, ca eminescu era mic copil... ioi,mester e.... |
||
iasomia Postat pe 23 Octombrie 2009 12:58 |
||
am uitat sa-l laud pe fratelo... ioane, imi place ca ai inceput sa fii pus pe sotii,bravo,mami.... |
||
iasomia Postat pe 23 Octombrie 2009 13:00 |
||
hihihi....esti in forma, iaso da' chiar...ce mai face pretenu' zambilica ? mey...de maine am internet, se indurara astia de la romtelecom sa-mi dea si mie un port iaso, hai la o tigara cu mine... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 23 Octombrie 2009 13:03 |
||
faina asta...mersi iaso bai, nu corupe fata la tigari...s-o lasat...si nici cu nutella |
||
zambila Postat pe 23 Octombrie 2009 13:06 |
||
iasomia Postat pe 23 Octombrie 2009 13:07 |
||
wow! |
||
pik_nik Postat pe 23 Octombrie 2009 13:09 |
||
Daca ai veni pe banca Cu nimic in mana Gradina ,toata.. S-ar umple de un suras ! Daca ti-ai pune mana In a mea,pe banca Porumbeii din aleile gradinii S-ar face albi ! Daca ti-ai pune sufletulpe-al meu Cum se innoada samburii tari In carnea unui mar As plange ! Daca ai voi, Tacerea s-o asculti cum ploua Pe banca,langa noi S-ar aseza iubirea ! |
||
garbo041083 Postat pe 23 Octombrie 2009 13:43 |
||
Cauti cu lumanarea pragul sprijinindu-te de peretii sufletului. El se afla undeva- vom ajunge impreuna� la acelasi prag ivit din senin prea devreme sau prea tarziu- lucru previzibil- aceeasi cadere in neantul ambalat in culori stridente cu funde si dedicatii pe coperti mici ( se vinde ca painea calda pe valuri de nisip ) cautand barbatu�n- prag sa ma ia in brate acum cand nu mai pot privi mainile necantatoare si vioara-povara, acum cand sfarsitul lumii se afla pe o pluta. Poemul nu-mi mai da nici o sansa. |
||
amrita Postat pe 23 Octombrie 2009 14:43 |
||
intr-adevar este topikul numarul unu... restul,cu exceptii desigur!!!!!!!!! vax albina,cremapuca e bine ca sunt atatea spirite haruite cu darul scrierii de calitate.. |
||
LILO Postat pe 23 Octombrie 2009 18:22 |
||
este si firesc sa fie asa... da' zic ca merge mai bine floarea aici,decat trascaul... amrita,083.. hai ca iese soarele si pe strada voastra.... |
||
iasomia Postat pe 23 Octombrie 2009 19:17 |
||
" vanghele... hotareste-te nene... ori "nu-i dimineata", ori "ard pe rugul iadului in zori"... ca sa nu mai zic ca mai incolo: "soarele in rasarit paleste". dar "luna nu mai poate sa patrunda...in linistea ce s-a lasat profunda"... pai bine, bre... dimineatza te asurzesc vrabiile, cel putin..." Explicatia este corecta daca o privim din punct de vedere al logicii.Intr-adevar, colegul nostru are dreptate. Suzuki a mers cu nevasta lui intr-o zi in oras.La un moment dat, femeia a vazut in tr-o vitrina o blana superba.S-a dus spre vitrina si a privit cu placere blana respectiva.Ori alaturi mai era o vitrina cu niste rochii de seara superbe.Si nu mai spun ca a treia vitrina era cu palarii; la vederea lor femeia a fodt gata gata sa lesine.Nestiind la ce vitrina sa se uite si sa se hotareasca ce ar vrea mai mult sa ii cumpere Suzuki, s-a perindat ca o caprioara de la o vitrina la alta.Cand alerga la una, cand se intorcea la cealalta.Cand inima ii dadea branci sa se indrepte catre a treia. Un poet poate alatura in aceeasi poezie, diferite momente ale noptii si ale zilei, pentru ca la el timpul aproape nici nu exista.Dragostea il face orb si surd, iar timpul nu se numara in orele care trec, in rasarituri sau apusuri de soare, le simte doar trecerea ca niste umbre.Mai presus de ele sunt emotiile, care fac sa paleasca soarele zorilor si impiedica luna sa patrunda in acest imperiu al dragostei, unde nu exista decat el si ea.De aceea nu mai aude nici zarva vrabiilor care se ciorovaiesc in copaci.Dar daca este vorba de o iubire de toamna tarzie cand zorii sunt inca umbriti de noapte?El vede ziua sau noaptea reflectandu-se in obrajii si ochii ei.Pentru el timpul este continuu, singura care face diferenta poate fi numai ea.Dar si aici impresiile pot fi inselatoare.Zambetul ei, este raza de soare care-i incalzeste sufletul.Tristetea ochilor ei, sunt serile de toamna cu frunze fosnind pe alei.Este zi?Este noapte?Sau este eternitatea ce i-a luat sub aripile ei ocrotitoare? |
||
Ioana007 Postat pe 23 Octombrie 2009 20:12 |
||
vanghi, versurile tale sunt minunate! | ||
garbo_C Postat pe 23 Octombrie 2009 20:15 |
||
De la: iasomia, la data 2009-10-23 19:17:42este si firesc sa fie asa... |
||
garbo041083 Postat pe 23 Octombrie 2009 20:23 |
||
Multumesc Celleste.Prietenii raman alaturi de tine chiar si atunci cand nu te inteleg.Nu-si schimba parerea si nu ridica piatra numai pentru ca a batut vantul din nord.Imi amintesc ca doar acum o pagina cineva a scris: "mai, si ce fain imi sunau versurile astea in minte... pana sa citesc recenzia.." Una dintre legile universului, ale ingerilor sau a lui Dumnezeu, spune asa: "Sa nu ucizi o pasare cantatoare". |
||
Ioana007 Postat pe 23 Octombrie 2009 20:25 |
||
zambila Postat pe 23 Octombrie 2009 20:27 |
||
sa nu uitam ca nu toata lumea vibreaza la fel...adevarata arta o simti ,nu o judeci...parerea mea.. un brat de flori ioana!!!! | ||
LILO Postat pe 23 Octombrie 2009 20:29 |
||
asfalta-tzu-ti-as guritza cu miresme-ngrozitoare, sa-ti impodobesc portitza cu surasuri de tractoare... e ca simtiti fiorul poetic? |
||
pik_nik Postat pe 23 Octombrie 2009 20:32 |
||
da nik pik...cata samtare poetica...ne-ai ametzit | ||
LILO Postat pe 23 Octombrie 2009 20:33 |
||
io crez ca nu ti-e bine | ||
zambila Postat pe 23 Octombrie 2009 20:34 |
||
lebada, guritza dulce, dodoloi, broscoi, garlici clacanoi si matracuce ospatari pleznind din bici rapandule fumigene boschetari si baraboi cafelutza diogene pescareasca de plescoi si de nu va fi asa pan' deseara...va urma |
||
pik_nik Postat pe 23 Octombrie 2009 20:50 |
||
pikulete...esti la SERVICE la ora asta? de te "LOVESTE" inspiratiunea poetika....hai ca intzelegem...nu?fetelor!!! |
||
LILO Postat pe 23 Octombrie 2009 20:53 |
||
hai, asta mai merge | ||
zambila Postat pe 23 Octombrie 2009 20:57 |
||
da' asta nu era poezieeeee... dadeam si eu cu parerea de pereti despre ce vad pe aici |
||
pik_nik Postat pe 23 Octombrie 2009 20:59 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
De ce in Romania multi patroni nu dau salariile la timp angajatilor.Oare nu pot fii pedepsiti? | 18 | De la: ingerasulluptator 11 Iunie 2012 22:57 |
Topic povestiri scurte | 1110 | De la: anakin 23 Octombrie 2015 16:55 |
Cea mai buna prietena a sotiei,amanta ideala a sotului | 128 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:39 |
|
||
disperataa | 26 | De la: hermosa20 22 Iulie 2012 07:54 |
buna | 15 | De la: Ioana007 31 Mai 2009 16:28 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară