zambila,tie chiar iti place poezia lu'van a asta...pik nik.... | ||
LILO Postat pe 23 Octombrie 2009 20:59 |
||
---|---|---|
nu...era poezie hm da ce era? | ||
LILO Postat pe 23 Octombrie 2009 21:00 |
||
lilo, poti sa repeti?? cred ca inteleg eu greu in seara asta | ||
|
||
zambila Postat pe 23 Octombrie 2009 21:01 |
||
ihi...ziceam,zambilo,ca iti place cum scrie pik nik | ||
LILO Postat pe 23 Octombrie 2009 21:03 |
||
da, imi place | ||
zambila Postat pe 23 Octombrie 2009 21:06 |
||
"mai, si ce fain imi sunau versurile astea in minte... pana sa citesc recenzia.." Eu am spus asta vanghi, iar ideea (exprimata gresit, poate) era ca, si cele mai frumoase versuri incep sa sune straniu, cand sunt disecate si analizate cu prea mult realism. Iti apreciez poeziile si cer scuze daca am lasat sa se inteleaga altceva. |
||
garbo_C Postat pe 23 Octombrie 2009 21:08 |
||
cell, stai linistita, ioana stie ca ne plac poeziile lui si il apreciem | ||
zambila Postat pe 23 Octombrie 2009 21:13 |
||
sper... | ||
garbo_C Postat pe 23 Octombrie 2009 21:14 |
||
nea zambile... da' ce sa-ti dam,cu se sa te imbrobodim ca sa mai scrii matale pozele?! poate... ? |
||
preciouss Postat pe 23 Octombrie 2009 21:15 |
||
Eram cu marea fata-n fata Cuprinse de aceleasi zbuciumari Ca si de alte dati in viata, Ne intalnisem..doua mari ! Stateam privindu-i tainic groapa Cu ochi ce nu i-o cuprindea Ea fara margini,eu cat schioapa, Dar..nelinistita ca si ea ! Si-am stat o vara numai valuri Luceferi ne-au privit duiosi, Ne-am zbatut adanc in maluri Ca doua forte fara-nvingator ! |
||
garbo041083 Postat pe 23 Octombrie 2009 21:21 |
||
mie imi place poezia lui vanghelis. nu aveti dreptate cu cele momente ale zilei/ noptii omul nu prezenta in versuri o intamplare, petrecuta in mai stiu eu ce luminis sau ascunzis incat sa aiba grija la cele momente - cum ziceti voi ,logice . versurile lui sunt mai degraba, o prezentare a diferitelor emotii traite alaturi de iubita la zambilu e altceva. poetul apare pe malul apei cu dimineata-n cap si cu roua la picioare, si-si asteapta iubita care tre sa vina cu primele raze ale soarelui. ca stau pana seara sau pleaca mai pe noapte de acolo, depinde numai de tantari . oricum, actiunea se petrece intr-un timp bine definit |
||
si_totusi Postat pe 23 Octombrie 2009 21:36 |
||
si la mini??? | ||
pik_nik Postat pe 23 Octombrie 2009 21:38 |
||
shi la tini | ||
zambila Postat pe 23 Octombrie 2009 21:39 |
||
Iubire eterna Pe-un suier de vant si pe-o raza de soare, Cu-o ploaie de dragoste ai aparut din zare ! Si trupul,si sufletul,si inima��IUBITE� Tu mi-ai luat atunci,in veci,pe nesimtite ! Si-apoi in miez de noapte,ca si in zori de zi, Noi ne-am iubit navalnic��cu trupurile VII�.. Si dragostea ETERNA,ce nu dispare-n noapte Noi am purtat-o-n suflet si am vorbit-o-n soapte. Si-ale iubirii flacari le-am ridicat spre ceruri ! Si valvataia suie�..si suie�in eteruri ! Iar sunetul iubirii,cu glas armonios, Ne canta IMNUL �vesnic�.si tot ce e frumos. Si poate-n zare-albastra se va ivi vreodata A noastra NEMURIRE !....cand un baiat si-o fata Prin valurile vietii trecut-au impreuna, Si drept rasplata, cerul,i-a prins mana in mana. Iti multumesc, IUBITE ,ca ai venit din zare Pe-ale iubirii aripi !�...cand ai sosit calare Si-n roua diminetii m-ai sarutat pe frunte Facandu-mi ca tot trupul si buzele flamande Sa iti doreasca gura !�..si al iubirii freamat !�. ACUM SI PE VECIE,PAN-LA AL VIETII CAPAT !!!!..... |
||
etta70 Postat pe 23 Octombrie 2009 21:56 |
||
pikule, la tine ce sa zic? ai dat cetire de prin dex. diferite cuvintele, nici acelea puse in ordine alfabetica. ti le aranjez eu dar, ramai dator broscoi, boschetari si barboi cafeluta. clacanoi,diogene ,dodoloi garlici pescareasca de plescoi lebadoi si lebaduce matracuce ospatari pocnind din bici rapandule fumigene si de nu este asa, nu ma vei mai intreba |
||
si_totusi Postat pe 23 Octombrie 2009 21:58 |
||
totusico, esti...piramidala! | ||
melanie Postat pe 23 Octombrie 2009 22:00 |
||
garbo_C Postat pe 23 Octombrie 2009 22:04 |
||
melani, sa vezi tu ce mi-o inhat eu pentru asta | ||
si_totusi Postat pe 23 Octombrie 2009 22:04 |
||
totusico |
||
zambila Postat pe 23 Octombrie 2009 22:04 |
||
forfecutza-ncarligata, purcelusha la caldura cameshutza rapanata c-o tzatzoasa de prescura vandalaci cu sheaua stramba cotzofene in izmene un talac pocnind din drujba si-o virgina-n damigene, uite-asa se plimba circu' rotocoale peste dealuri ca s-aeriseasca dricu cu violuri si balauri. |
||
pik_nik Postat pe 23 Octombrie 2009 22:05 |
||
melanie Postat pe 23 Octombrie 2009 22:07 |
||
piiiiiiik | ||
bluelight Postat pe 23 Octombrie 2009 22:10 |
||
ioi.. a lovit fiorul poetic in plin! sa vedeti ce urme o sa lase... | ||
garbo_C Postat pe 23 Octombrie 2009 22:11 |
||
ce facurati frate-acilea?... cenaclu literar si lasarati numa' coji de seminte pe jos?... vanghele, totusoaico... pai voi facurati teoria chibritului la ce-am zis eu in cateva vorbe?... poetii nu le au cu logica - asta zisei... hai sa va dau si un exemplu celebru printre exegeti: Capul ei mi-l pun pe umar, Pun pe ochii-nchisi, pe gura, Sarutari fara de numar. pai daca gandsti logic, poetu' national tre' sa fi fost contorsionist, nene, s-o mozoleasca pe aia in timp ce-i tinea capu' pe umar... da' ma rog, in poezie taimingu' nu-i la fel ca-n viata... |
||
zambil Postat pe 24 Octombrie 2009 12:42 |
||
si inca un exemplu' mai recent, din opera distinsei colege gearboneta83: Eram cu marea fata-n fata Cuprinse de aceleasi zbuciumari logica ne spune ca gearboneta era pe-o saltea gonflabila, cu fatza-n jos, pe-o mare agitata, cel mai probabil dincolo de geamandura... da' e clar ca nu asta vru sa zica poeta.... |
||
zambil Postat pe 24 Octombrie 2009 12:49 |
||
dac-ar fi sa dau exemple din operele altor cenaclisti de ocazie, logica mi-ar spune ca nu si-au luat pastilele la timp... da' poate realitatea-i alta: poate si le-au luat, da' nu mai au efect... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 24 Octombrie 2009 12:51 |
||
ce inseamna sa te patrunda fiorul...! |
||
pik_nik Postat pe 24 Octombrie 2009 12:54 |
||
dap... | ||
zambil Postat pe 24 Octombrie 2009 12:55 |
||
rau si adanc....cum e in poezaua aia.....pe-al meu umar capu-ncet sa pui...lasand prada gurii mele ale tale buze dulci.....mai fratilor...am incercat sa exemplific ce zice poetul...si parol ca nu a reusit al meu sa ajunga la buze......si doar la ceafa sau, in cel mai bun caz, la ureche.... | ||
tutankhamon Postat pe 24 Octombrie 2009 13:15 |
||
De la: zambil, la data 2009-10-24 12:49:16si inca un exemplu' mai recent, din opera distinsei colege gearboneta83: Nenea Zambilu' mi-a placut comentariu...inca rad ! Nu ,sufletel..eu pe mal ,pe nisip..ea frumoasa si zbuciumata in fata mea !Pupicei pe obrajori voua ! |
||
garbo041083 Postat pe 24 Octombrie 2009 15:31 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Un sfat va rog | 25 | De la: garbo_408326 8 Martie 2016 13:09 |
dorinta de razbunare | 225 | De la: Ciresica 18 Decembrie 2011 03:42 |
PROBLEME CU NETUL | 27 | De la: tutankhamon 15 Iulie 2009 00:16 |
|
||
cine a facut amniocentoza,scrieti-mi,mor de frica! | 2 | De la: chanty 18 Septembrie 2010 08:58 |
Voma la bebelusi | 2 | De la: Ungureanu_Denisa_1 28 Septembrie 2015 09:48 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară