macar sa mai stim trai si iubi... | ||
LILO Postat pe 27 Octombrie 2009 11:00 |
||
---|---|---|
Iar se-ntoarce toamna,cum venea odata Aruncandu-si iarasi aurul pe ses Tot aceeasi toamna,toamna de-altadata, De pe urma carei visuri am cules ! Luna ,tot ca-n vremea veche,visatoare Ca o luntre,iara,lunecand deplin Tot aceeasi luna trece calatoare Plina peste margini,plina cu senin ! Frunza care ascunde locul amintirii Cade si-astazi,iarasi,cum cadea-n trecut Aducand aminte frunzele iubirii Care din inaltul dragostei a cazut ! Toate sunt iubire,cum au fost si-n vremea Ziua curge si-astazi tot precum curgea Banca sta si-acuma intre crizanteme Tot n-a luat-o timpul ca sa stea pe ea ! |
||
garbo041083 Postat pe 27 Octombrie 2009 13:36 |
||
gearboneto... ia sa-ti zic ce-am inteles eu... Se intoarce toamna,ca si altadata Risipindu-si darnic aurul pe ses E aceeasi toamna, blanda si bogata, De pe urma carei visuri am cules! Luna printre stele curge visatoare, Luntre argintie pe un cer senin E aceeasi zana, dalba calatoare, Peste-albastrul noptii stapanind deplin! Frunzel uscate ale amintirii Sub bataia ploii toate au cazut Dezgolind pe ramuri fructele iubirii Cu arome stinse, dintr-un veac trecut! Azi le-am strans pe toate,inca este vreme Sa le-adun pe rafturi, in camara mea Si-apoi stand pe banca dintre crizanteme Sa le curat iute, sa le fac peltea. desigur, s-a pierdut mult din fioru' initial, care ma facea sa ma cutremur... |
||
|
||
zambil Postat pe 27 Octombrie 2009 16:34 |
||
amrito, "Deci, sa ia mana unui copil indepartat precum si Duhul parintilor mei, lupul va urla salbatic." o sa urle salbatic,zici...omu' cat traieste invata..Duhul parintilor,ioi... dari lilo |
||
iasomia Postat pe 27 Octombrie 2009 16:37 |
||
nenea Zambilu'..indraznesc sa-ti dau | ||
garbo041083 Postat pe 27 Octombrie 2009 17:20 |
||
083, indrazneste mami,ca-i place...baga pupici...merita,deh... |
||
iasomia Postat pe 27 Octombrie 2009 17:41 |
||
Fructele iubirii.... Am sa le strang pe toate,inca este vreme Sa le-adun in cosuri,pe veranda mea Si-apoi stand pe banca dintre crizanteme Sa curat pe-ndelete, sa le fac peltea. Felicitari indragostitilor! de viata...si de poezie... |
||
DORI_ Postat pe 27 Octombrie 2009 19:33 |
||
Bag si eu...atunci...pupici...pentru toata lumea... | ||
DORI_ Postat pe 27 Octombrie 2009 19:34 |
||
There are no unlockable doors There are no unwinable wars There are no unrightable wrongs Or unsignable songs There are no unbeatable odds There are no believable gods There are no unnameable names Shall I say it again, yeah There are no impossible dreams There are no invisible seams Each night when the day is through I dont ask much I just want you There are no uncriminal crimes There are no unrhymable rhymes There are no identical twins or Forgivable sins There are no incurable ills There are no unkillable thrills One thing and you know its true, I dont ask much I just want you Im sick and tired of bein sick and tired I used to go to bed so high and wired, yeah - yeah, yeah, yeah I think Ill buy myself some plastic water I guess I should have married lennons daughter, There are no unachievable goals There are no unsaveable souls No legitimate kings or queens, do You know what I mean? There are no indisputable truths And there aint no fountain of youth Each night when the day is through, I dont ask much I just want you Ozzi Osborne - I just want you chiar daca este doar un cantec imi plac versurile rock rules |
||
Postat pe 28 Octombrie 2009 08:03 |
||
Blestemate fiti voi,intunecate otravuri. Somn alb. Aceasta prea ciudata gradina de copaci in amurg, plina cu serpi,fluturi de noapte, paianjeni,lilieci! Straine! Umbra ta pierduta in rosul serii, un corsar intunecat in marea sarata a mihnirii. La marginea noptii se ridica pasari albe peste orase de otel... in prabusire. |
||
amrita Postat pe 28 Octombrie 2009 15:52 |
||
amritule, ma lua cu ameteala de la blestemele alea,puica...ce trairi complicate,baga mami,usureaza-te... |
||
iasomia Postat pe 28 Octombrie 2009 15:59 |
||
strange-ma aduna-ma.. vreau roua, vreau roua fruntii tale pe curbura gatului meu. soapte.. atatea soapte in miez de noapte. azi sunt aproape maine departe. ce ne desparte? lucruri uitate. ce ne imparte? lucruri ciudate. ce ne aduna mereu impreuna? praful de luna,steaua nebuna ziua insorita,noaptea vrajita... |
||
iasomia Postat pe 28 Octombrie 2009 16:18 |
||
Cr�p u�a cu sfial�, Odaia �i-este goal�. �n perini se p�streaz� �nc� O urm�- a capului ad�nc�. La pat, stingheri, pantofii t�i de catifea, �i pe cear�af o pat� de cafea. M-am �nt�lnit prin cas� Cu-o umbr� vaporoas�. Dec�nd pieri�i, mi te-ar�tasi �nt�i. M�car ca umbr�, rogu-m�, r�m�i. |
||
Yres Postat pe 28 Octombrie 2009 16:31 |
||
Nu mai e nimic aici sunt o casa parasita bantuita de stafii o sa ma asez pe canapea si sigur vor gasi ceva in trecutul meu poate, in copilarie, care sa explice de ce n-a mai ramas nimic aici. si eu voi insira amintiri una langa alta, langa alta, langa alta pana la un sfarsit previzibil n-am sa le spun nimic despre buzele tale pe marginea unei cani cu ceai rosu, despre cum aratai tu cand te-am vazut prima oara, daca as putea alege as alege sa fiu un barbat normal. dar.......... e deja noapte si.... nici n-am apucat sa-ti spun de ce si cat de mult te iubesc. |
||
Yres Postat pe 28 Octombrie 2009 16:35 |
||
yres... uite unde era poetul.. bravo... |
||
iasomia Postat pe 28 Octombrie 2009 16:37 |
||
mai... sa nu-ti fie de deochi! ei... asa, da! |
||
garbo_C Postat pe 28 Octombrie 2009 16:42 |
||
mc fain , sunt lucruri pe care le simtim cu totii | ||
Yres Postat pe 28 Octombrie 2009 16:51 |
||
De la: Yres, la data 2009-10-28 16:51:08mc fain , sunt lucruri pe care le simtim cu totiiun suc de fructe din partea mea ca de baut spui ca nu bei alcool |
||
yanyacharberet Postat pe 28 Octombrie 2009 17:10 |
||
De la: yanyacharberet, la data 2009-10-28 17:10:33multumesc,,,,,,esti o draguta !De la: Yres, la data 2009-10-28 16:51:08mc fain , sunt lucruri pe care le simtim cu totiiun suc de fructe din partea mea ca de baut spui ca nu bei alcool |
||
Yres Postat pe 28 Octombrie 2009 17:31 |
||
De la: Yres, la data 2009-10-28 17:31:06na ca ma facusi sa rusinezDe la: yanyacharberet, la data 2009-10-28 17:10:33multumesc,,,,,,esti o draguta !De la: Yres, la data 2009-10-28 16:51:08mc fain , sunt lucruri pe care le simtim cu totiiun suc de fructe din partea mea ca de baut spui ca nu bei alcool |
||
yanyacharberet Postat pe 28 Octombrie 2009 17:32 |
||
De la: yanyacharberet, la data 2009-10-28 17:32:36uite,,,,,un buchetel de trandafiri sa-ti treaca :)))))De la: Yres, la data 2009-10-28 17:31:06na ca ma facusi sa rusinezDe la: yanyacharberet, la data 2009-10-28 17:10:33multumesc,,,,,,esti o draguta !De la: Yres, la data 2009-10-28 16:51:08mc fain , sunt lucruri pe care le simtim cu totiiun suc de fructe din partea mea ca de baut spui ca nu bei alcool |
||
Yres Postat pe 28 Octombrie 2009 17:34 |
||
copii, cu tot respectul,va gasiti voi pe alt topic sa va dati bezele...cred ca ati face un gest dragut, daca ati da la "modifica" si ati sterge ditamai copyioaiele..brrr... |
||
iasomia Postat pe 28 Octombrie 2009 17:36 |
||
yres....felicitari pentru poezii... | ||
tutankhamon Postat pe 28 Octombrie 2009 17:42 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-10-28 17:42:19yres....felicitari pentru poezii...sarut mana |
||
Yres Postat pe 28 Octombrie 2009 17:48 |
||
yres, te rog frumos ,daca mai postezi pe topicul asta,incearca sa nu mai dai copy"sa citezi",ca doar este deasupra ta ce a spus tuta...e un topic special,cu stelute din suflet deseori,sa il tinem mai aerist... multumesc frumos. fratelo, ochii la mine! adecatelea l-am apucat pe zburator de un picior,pe dominita am ravasit-o..si nu te bagi cu mine si zambilu' la versete,hai? sau ceilalti... in fine...om vedea ce o mai fi... |
||
iasomia Postat pe 28 Octombrie 2009 18:13 |
||
De la: iasomia, la data 2009-10-28 18:13:22yres,scuzele de rigoare scumpa doamna ,,,in acele poiezii sunt atat de multe lucruri frumoase si tot din suflet sunt spuse ,,,,imi pare rau ca unii dintre noi nu mai inteleg esenta dragostei si a unei iubiri patimase decat prin faptul ca am vrea sa fim mai aerisiti , oare ? sorry , eu iubesc mai ****aglomerat****** te sarut ! |
||
Yres Postat pe 28 Octombrie 2009 18:24 |
||
yres, nu mai cita. scrie numele destinatarului la inceputul mesajului, e suficient... |
||
garbo_C Postat pe 28 Octombrie 2009 18:33 |
||
Indemn lasa-ma sa-ti sarut buzele� chipul� zambetul� un cer senin putin mirat sau doar o cripta-n care un pustniic se napusteste ne-ncetat. fa-ti palmele caus sa ma revars printre degetele tale sa ramana din mine doar o picatura� o picatura pe care sa o pastrezi pana cand isi pierde stralucirea by G... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 29 Octombrie 2009 00:38 |
||
yres...iasomia te-a rugat frumos, da ? fara copy paste e o regula pe topicul asta |
||
wife_de_zmeu Postat pe 29 Octombrie 2009 00:41 |
||
ynes....te rugaaaam.... | ||
tutankhamon Postat pe 29 Octombrie 2009 00:46 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Oamenii inteligenti si cu psihic bine dezvoltat trebuie sa gandeasca cu voce tare...De ce? | 10 | De la: quasaria 30 Iunie 2010 20:50 |
haine | 1 | De la: garbo172159 30 Ianuarie 2011 13:38 |
Sport | 1 | De la: Adi192 21 Noiembrie 2018 12:20 |
|
||
Relatie ciudata | 28 | De la: garbo229279 29 Decembrie 2012 10:24 |
ce sa fac ca sa fim din nou impreuna? | 42 | De la: anna5 22 Ianuarie 2013 19:16 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară