floretta de mall... chiar asa, mami?... inima albastra?... nasol... |
||
zambil Postat pe 9 Noiembrie 2009 17:10 |
||
---|---|---|
dar e ea insasi.... | ||
fleurdelis Postat pe 9 Noiembrie 2009 17:13 |
||
pai d-asta zisei.. daca inima-i albastra, situatia nu-i deloc roz... | ||
|
||
zambil Postat pe 9 Noiembrie 2009 17:16 |
||
baiii...ce atelier de creatie in toata regula.... sa aveti inspiratie de inalta clasa...FELICITARI...la toti cei care ati postat versuri inspirate.. |
||
LILO Postat pe 9 Noiembrie 2009 17:17 |
||
si daca situatia nu ii roz, noh "nu-i bai"! o coloram noi... | ||
LILO Postat pe 9 Noiembrie 2009 17:19 |
||
De la: LILO, la data 2009-11-09 17:17:59 baiii...ce atelier de creatie in toata regula.... |
||
carina Postat pe 9 Noiembrie 2009 17:25 |
||
noh,..carina!!! da di ce te certi avec moi? ce ti-am facut,io? ha? ai gripa? |
||
LILO Postat pe 9 Noiembrie 2009 17:27 |
||
carina, trebuia sa intri in contul asta ca sa faci asa? te rog sa te potolesti... andra micu! tu ce faci fetita?bine merci? |
||
iasomia Postat pe 9 Noiembrie 2009 17:28 |
||
Celor care nu-si iubesc soacrele Nu omorati femeile, va rog, Ca bune, rele, ele sunt tovarasi, Si fericirii sunt firav zalog, Si cand tristetile se-aduna iarasi. Sa invatati putin despre iubire, Si-n drumul vietii presarat cu spini, Nu incercati sa rupeti in nestire, Palitii peste vreme trandafiri. De nu-i iubire aveti macar mila, Ca viata ne inseala-n mod pervers, Tu astazi inca esti dulce copila, Dar maine altii rai, te vor fi sters, Te-or injura si te vor pune-n cusca, Te vor numi chiar soacra, ce blestem, Si te-or lega biet caine care musca, In lant langa portita cea de lemn. Si toamnele in noi acum se scutur, Raman raniti de vreme pomii goi, Chiar fara aripi, fluturul e flutur, Si mama e pamantul din noroi. |
||
Ioana007 Postat pe 9 Noiembrie 2009 17:33 |
||
Nu zapaciti fata.Carina sunt sigur ca este animata numai de intentii bune si ne va arata cu celelalte postari lucrul acesta.Uite Carina, ne-ar face placere sa scrii si tu ceva frums aici.O poezie, chiar daca nu este a ta, o cugetare sau un gand frumos.Sunt convins ca in inima ta se gaseste ascunsa o gradina de trandafiri. | ||
Ioana007 Postat pe 9 Noiembrie 2009 17:37 |
||
fratelo, ok. carina, baga fetita... |
||
iasomia Postat pe 9 Noiembrie 2009 17:42 |
||
da trandafiri...pentru ca au SPINI | ||
LILO Postat pe 9 Noiembrie 2009 17:58 |
||
preschimba-mi tu iubirea intr-o floare si ninge-mi iar petalele cu vise, iar amintirea las-o doar un pic sa zboare ca sa hraneasca patimile-aprinse. orbecaind prin nopti cu luna plina ne-am cautat alene pe-nserat sa nu dam vina pe a soarelui lumina ce al uitarii trist si palid chip a luat. nisipul iar se scurge in vesnica clepsidra graunte cu graunte-ncetisor se aseaza lin am vrea ca monstruoasa vremii trista hidra sa ia o pauza din timpul plin de chin. o picatura de lumina cade-acuma-n gol aduna-n ea si moarte, dar si viata pacat ca rubiniul inimii parjol se-ntinde si se rupe - fir de ata. o dragoste ciudata prinsa intr-o scoica, strans se zbate ca un val pe tarmul nins iar floarea ce-alta data luminA' aprins se ofileste-n intunericul de necuprins. |
||
tutankhamon Postat pe 9 Noiembrie 2009 18:27 |
||
tuty..ma faci sa stau iar,cu ochii agatati de luna... | ||
LILO Postat pe 9 Noiembrie 2009 18:30 |
||
bah...ori cu ochii in luna...ori iti mai bag una de inima albastra.....ca mi-s blue acuma.... | ||
tutankhamon Postat pe 9 Noiembrie 2009 18:32 |
||
da!!!!ca sa vad si io MOVULIU | ||
LILO Postat pe 9 Noiembrie 2009 18:33 |
||
sigur te risti??? | ||
tutankhamon Postat pe 9 Noiembrie 2009 18:34 |
||
nu sunt ungur,sunt OLTEAN;) | ||
turky88 Postat pe 9 Noiembrie 2009 18:35 |
||
IHI | ||
LILO Postat pe 9 Noiembrie 2009 18:36 |
||
si perspicac pe deasupra gata, tac!! |
||
zambila Postat pe 9 Noiembrie 2009 18:38 |
||
bai,turky88,vezi ca oltenii e dasthepti...tu iar gresisi toapikul | ||
LILO Postat pe 9 Noiembrie 2009 18:40 |
||
mi-e toamna in suflet si iarna in vis si dorul de tine marunt ma rapune, e cantul de dragoste iarasi nescris, dar focul iubirii inca arde-n genune. o frunza de aur incet se desprinde, o lacrima ronda cade lin dintr-un nor, dorul din suflet mai tare s-aprinde si inima cade - rapusa - n fior. mi-e dor de imaginea trista a chipului tau si ploaia-mi ineaca alene amarul as vrea sa te am langa mine din nou si uite ca-ncet trecu-va, iar, anul. am trupul plin iar de dorinte fierbinti cu sufletul prins intre lumi paralele, dar vai! cat de gingas si trist tu ma minti ca luna e-a mea, ca si cerul cu stele. mi-e dor iar de tine, dar imi inabus iar dorul - scufunda-ma tu in parfumul uitarii usor tu ma minti, usor imi prinzi zborul ca toamna ce fuge prin frunze-aurii.... |
||
tutankhamon Postat pe 9 Noiembrie 2009 18:43 |
||
tuth, frumos | ||
zambila Postat pe 9 Noiembrie 2009 18:51 |
||
multzam fetelor... turky...te-as ruga daca se poate si daca poti...sa incerci sa postezi pe alte topice....aici e un topic literar....lasa-l pe asta....multumesc... |
||
tutankhamon Postat pe 9 Noiembrie 2009 18:58 |
||
ma vad nevoita sa rog noii useri sa renunte la toti zambilicii astia got it ? multumesc |
||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Noiembrie 2009 19:16 |
||
O seara fara tine... O amintire sta sa cada dintr-o lume sfaramata de o spada... Incolaceste-ma ca pe ultimul fum dintr-o tigara, sfideaza-mi spiritul inlantuit... in noaptea asta timpul l-am incremenit. Un orb isi scrijeleste pe retina un cer multicolor si... orbecaind... ii cere mangaierea... Ce neagra s-a facut tacerea... by G |
||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Noiembrie 2009 19:29 |
||
tuty...am ramas..in reverie...iar descoperisi lumea aceea de deasupra a tot si toate...aspiratiile | ||
LILO Postat pe 9 Noiembrie 2009 19:31 |
||
De dand n-am mai citit poeziile lui G... minunate! inconfundabil stilul... |
||
garbo_C Postat pe 9 Noiembrie 2009 19:35 |
||
Tacere... In craterul pe care mi l-ai desenat in gand, m-ascund de cei ce m-au vazut plangand. Iti caut rasuflarea ce ai uitat-o printre buzele mele... Culeg cateva petale dintr-un trandafir putred si iti daruiesc un vis. Nu cred ca intunericul te vrea... Taci... te rog.. doar taci... Imi aluneca printre degete iluzia ca te-am iubit. Cuvintele se sinucid in fata mea. O tacere proverbiala se lasa asupra tacerii tale. Imi sangereaza glasul de cant iti strig tacerea. Ochii mei ti-au uitat numele... Cheia catre tacerea ta a evadat din templul pe care i l-am zidit... by G... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Noiembrie 2009 19:39 |
||
sis, G iti multumeste... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Noiembrie 2009 19:40 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Intrebare-intrebatoare... | 24 | De la: iasomia 27 Martie 2011 11:03 |
cum ma dezabonez de pe GARBO !!!!!!!!!!>??????????? | 2 | De la: garbo264825 21 Februarie 2012 08:38 |
buna sunt cristina si am 25 de anii | 4 | De la: garbo134266 18 Iulie 2010 11:59 |
|
||
Ajutati-ma!! | 48 | De la: anaROBERT 12 August 2010 01:10 |
Topic de ...noapte buna! | 41 | De la: printesa_jo 1 Iulie 2012 00:23 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară