eu va multumesc! |
||
garbo_C Postat pe 9 Noiembrie 2009 19:42 |
||
---|---|---|
wifo.....multumeste-i lui G pentru superbele versuri date ca raspuns la umilele mele incercari literare...da-i si un pupic timid pe obrajor... | ||
tutankhamon Postat pe 9 Noiembrie 2009 20:14 |
||
tut, io postasem doar doua poezii acilea...nu s-au vrut un raspuns poeziilor postate de tine... | ||
|
||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Noiembrie 2009 21:05 |
||
fetele..fiecare floare are culoarea ei...fiecare vers are "parfumul sau".. de multa vreme n am mai savurat versuri ca cele postate de voi... |
||
LILO Postat pe 9 Noiembrie 2009 21:09 |
||
hai wifo...nu fa pe modesta ca nu tine...stii foarte bine ca-l admir pe G....de la departare...asa...ca sa nu ma iei de ciuf.... na...cate un pupiloi pentru fiecare.....lui ca le-a scris.....tie ca le-ai postat...e bine??? | ||
tutankhamon Postat pe 9 Noiembrie 2009 21:10 |
||
Stiam ca aceea avea sa fie duminica - nu foarte insolita, legata cu fiecare elastic din ciudatul meu coc prins cu asta-ocazie. Stiam ca aceea avea sa fie duminica pe care vom taia orele in bucati egale- de pofida simetriei in care lumea se infofolise deja muncita pana la ultima tampla. Ma golisem de calde lacrimi sa vad ca aceea avea sa fie duminica, ca acelea aveau sa fie orele - in spicul vopsit al ierbii, nu de alta, dar asa, nu mai urmaream in el sarea urcata pana la mijloc- pana mai sus de mijloc- sus, mai sus- pana la culmea sub care i se termina radacina. |
||
amrita Postat pe 10 Noiembrie 2009 09:52 |
||
Duminici alergand acum prin sange, Ma leagana cu zile insorite, Eternitatea timpului se scurge, Fecioare blonde-n doruri, despletite. Si de iluzii sprijini-voi tampla, Cu pasari sufletul facand sa zboare, Si-atatea lucruri iarasi s-or intampla, Cand florile vor sangera-n culoare. Voi frange clipa-n doruri inegale, Cu freziile dulci sa te mai zgarii, Cand nu te-aud in fosnetul de poale, Si-n alte ceasuri, ratacita-ntarzii. Hai bate ireal, si ma zdrobeste, Cu trupul tau, iluminat de luna, Cand gura sa sarute oboseste, Si clipa ne sfarseste impreuna. Sa ne golim privirile de lacrimi, De ingerii ce-n suflete suspina, Sa ardem noaptea dorurile-n patimi, Si-n focul de-artificii din gradina. |
||
Ioana007 Postat pe 10 Noiembrie 2009 11:53 |
||
Anesteziile culoarului scaldat in otet - misca-ti durerile de cap, imprima derdelusu' deschis la culoare, saniile risipind caldura; inclina-le pe bancul sanitarilor la lumina galbena a veiozei. Tu poti sa simti gustul acru al vinului rasuflat? Mai tii minte cum intorceam paginile cartii bej, cum scriai idiotenii deasupra literelor? Iti tineai rasuflarea chicotind trist mirosul ghetetelor mele - si nu era nimeni prin preajma, doar bazaitul scurt al becului aprins si prunele puse-ntr-o farfurie adanca. Chiar daca mergem de mana si amagim trenurile albastre pe linia ordonat langa noi- traiectoria prinsa strans in palme, cine dintre noi doi o sa tina mai stransa urechea de inima nisipului? |
||
amrita Postat pe 10 Noiembrie 2009 12:59 |
||
fata, vezi ca mi-ai bagat fratele in depresie... felicitari pt creatie... da-i cam ciudat in camara dumitale, acolo... ioi ishtenem... |
||
iasomia Postat pe 10 Noiembrie 2009 13:02 |
||
Becul misca tacut sub tavan, Lumina lui cea galben tremurata, Dar in tacere-aceea nu eram, In ochiul stelei de pe cer furata. Pe coridoare negre risipite, Ingeri treceau, un fosnet monoton, Cu aripile albe zugravite, In stralucirea oarba de neon. La cate-un colt cadea stingher o masca Si noaptea o-nsfaca scrasnind din dinti, Iar stelele cu luna ca sa pasca, Pe ceruri alergau totusi cuminti. In carte deschideam imparatii, Si ne-ntalneam apoi printre cuvinte, Iar tu uitai subit ca sa imi scrii, Si gura ta, ma intalnea fierbinte. Plecau tarziu ghetele sa se culce, La umbra singuratecului prag, Si gura ta era asa de dulce, Si eu ti-eram atunci asa de drag, Si insomnia noptii era alba, Ca o mireasa ma invaluia, Si ma-noda in panza ei cea calda, Cu flori albastre de Nu ma uita. Eu iti simteam pe buze gustul dulce, De floare sangeranda in camari, Si-n pieptul meu, iubirea sa se urce, Vroia, cu pretul pus in disperari. Vom asculta in doi cum trece timpul, In toamna asta peste noi curgand, Si peste tample va ploua nisipul, Iluziilor noastre delirand. |
||
Ioana007 Postat pe 10 Noiembrie 2009 14:55 |
||
of,boierule... | ||
preciouss Postat pe 10 Noiembrie 2009 15:00 |
||
am un suflet fara sete... am o seara, fara dor am o ruga ne-pereche... intamplator. am un fum in minti pierdute am un suflu, fara zor am un gand, in minus iara, intamplator! |
||
fleurdelis Postat pe 10 Noiembrie 2009 23:38 |
||
Mint... Si mint ca nu ma doare..doare Si ma mint ca-mi pare ca te am in brate iar . Simt ca nu mai am cuvinte, Chiar si sufletul ma minte; Si m-asculta vantul doar ! Ceru-i mai aproape,vantul imi imparte Visele cu tine..printre astrii Mii si mii de ganduri Scrise printre randuri Se ascund in ochii tai albastri ! Scriu...sa imi aduc aminte, Uit..te caut si-n cuvinte Ochii mei nu te-au uitat. Ploaia-mi canta ca un tunet Stiu ce suflet fara suflet...are viata fara ea ! |
||
garbo041083 Postat pe 11 Noiembrie 2009 05:57 |
||
Minciunile au gust de trandafiri, Sunt risipite-n cerul ce-l respiri, De-aceea nu mai poti sa le suporti, Si totusi treci pe-alei, cu ochii morti. Vantul nu-mparte, poate doar ca poarta, In ochiul cerului o luna moarta, Iluzia iubirii rastignita, In inima de dragoste ranita. Ganduri se duc ca frunzele de toamna, Si noaptea peste noi tristeti rastoarna, In ochii tai albastri,lupi flamanzi, Alearga prin padure dupa manji, Doar ploaia cade ca un nesfarsit Si ne-ntrebam, pe unde am gresit, De ceru-n mine este-atat de greu, Si fulgera prin incaperi mereu. |
||
Ioana007 Postat pe 11 Noiembrie 2009 07:51 |
||
ce-i acilea?sanatoriu? minciunile pot fi nevinovate simpatice,placute,delicate mintim cu nonsalanta peste tot dar in iubire.. nu mintim deloc. taram-pam-pam... depinde cum iti este firea cum stii sa-ti implinesti menirea fa-ti ordine in suflet si in gand: iubeste-ma! mai mult decat oricand! taram-pam-pam de tine-mi este drag si lumea stie cat sunt de dulce si de stravezie se vede fara ochelari,fara efort ca te iubesc de mor, si nu mai pot.... ehe,he,he... hai cu veselia ....ehe,he,he.. |
||
iasomia Postat pe 11 Noiembrie 2009 08:03 |
||
Ultimul fulg in care ne-au cazut culorile - numele noastre-s lumina confiata a rasinei prinse sub plopii - mai lasa-ti raspunsul pe frunzele cele sterse, dafine, golesteti cizma de apa si rasuceste abitir topicul instalatiei colorate - stii, mama spunea ca numele noastre-s ca lumina confiata a rasinilor ingropate-n izlaz; ajunge sa-ti rotesti fustele-n diametricul lor violet, sa-ti inclini papucii largi in limba uscata a radacinilor, ca-s numele sa pliveasca campul, si-s sorii zapezilor sa razuiasca globurile simetrice, de sticla insolita cu palmieri de Jamaica si lustre de rugina neagra. |
||
amrita Postat pe 11 Noiembrie 2009 14:11 |
||
cad secundic peste moarte viata-mi crapa soapte coapte cad in mii de straturi - sfere las rarunchii mei sa zbiere. cad secundic...peste orbite de' ntuneric asfintite cad in el si-l sparg in soapte il sfaram in fapte coapte si mi-l legan de trecut. in plutirea lui sa-l duc, si sa'l mangai... cu'n sarut ...de aminte sa-mi aduc |
||
fleurdelis Postat pe 11 Noiembrie 2009 14:29 |
||
de la beat carciuma viu merg pe gard, de drum ma tiu... dupa cum se vede, licenta poetica zace in tezaurul poeziei poporane... |
||
zambil Postat pe 11 Noiembrie 2009 14:36 |
||
l_flory Postat pe 11 Noiembrie 2009 14:38 |
||
bre, eu ti-am facut ceva tie? zi-mi numaa si ma tot duc! daca te-amuz asa de tare zi! si nu mai postez aici, banui k din atat n-oi muri eu |
||
fleurdelis Postat pe 11 Noiembrie 2009 14:39 |
||
floreto, nu mi-ai facut nimic, nene... mai lasati dreacu' suspiciunile astea... nu mai poate omu' sa emita o parere estetica, si voi sariti de aripi in sus... pai poeti sunteti voi?... | ||
zambil Postat pe 11 Noiembrie 2009 14:42 |
||
nu | ||
zambila Postat pe 11 Noiembrie 2009 14:44 |
||
...pai si daca imi citezi din eminescu la betie....ce sa'nteleg eu? | ||
fleurdelis Postat pe 11 Noiembrie 2009 14:45 |
||
copii, nu va certati, e loc pt toata lumea pe forum, fiecare poate sa spuna ce doreste nu trebe sa ne luam jucariile si sa plecam imediat, daca cineva nu ne place |
||
zambila Postat pe 11 Noiembrie 2009 14:48 |
||
vezi floreto?.. ce-ti zisai eu?... se confirma chestia cu ala care arata cerul, si celalalt care vede degetu'.. pai eu dadui exemplu de licenta stilistica, adeca, si tu zici ca citez din emiescu la betzie... pai se poate?... apropo, cine-i emiescu ala?... hai ca glumeam...he,he,he... |
||
zambil Postat pe 11 Noiembrie 2009 14:49 |
||
bre zambilo, asa-i in cercurile artistice.. se lasa cu scandal si sex neortodox, pana la urma... nu intalnesti poeti decenti decat in cenaclurile pe care le frecventeaza sorela ilsi, da' eu nu prea calc p-acolo... |
||
zambil Postat pe 11 Noiembrie 2009 14:51 |
||
parca ne-am mai certat odata noi dela "eminescu ala"...da daca tu zici, ia si besteleste-ma cat vrai, numa sa stii k nu duc lipsa | ||
fleurdelis Postat pe 11 Noiembrie 2009 14:52 |
||
floreto, hai ca nu te stiam asa sensibila.. numa dune si tanti poeta aia de mucava ce mai erau asa... hai ca ma concentrez atunci asupra amritei, ca ea-i fata buna si intelege conflictele artistice... |
||
zambil Postat pe 11 Noiembrie 2009 14:55 |
||
da' sunt convinsa, ca o sa-i faca placere | ||
fleurdelis Postat pe 11 Noiembrie 2009 14:58 |
||
fleur, dadusi in paranoia, mami ? moshule, mai zi-i de secsu' ala neortodox |
||
wife_de_zmeu Postat pe 11 Noiembrie 2009 15:05 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
offf | 8 | De la: garbo017014 27 Iunie 2009 16:40 |
filmele coreene | 17 | De la: daniilia 16 Februarie 2013 20:33 |
Curs de cosmetica | 3 | De la: l_erika 29 Iulie 2011 18:30 |
|
||
MA JOC IN GAND CU AMINTIREA! | 19 | De la: iasomia 7 Septembrie 2009 16:04 |
Pentru cei ramasi,CRACIUN FERICIT! | 13 | De la: VOIAJOR 6 Ianuarie 2013 09:13 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri