asta se numeste compromis artistic, mami... | ||
zambil Postat pe 19 Noiembrie 2009 17:42 |
||
---|---|---|
iaso...mai incearca | ||
LILO Postat pe 19 Noiembrie 2009 17:43 |
||
desfrau... | ||
|
||
iasomia Postat pe 19 Noiembrie 2009 17:44 |
||
pe moment am crezut ca suntem pe fazan... oare cine incep cu au? de la desfrau |
||
LILO Postat pe 19 Noiembrie 2009 17:47 |
||
maimuta. il bagai mosului cuvantu', sa nu spuna ca nu-l ascult... nu mai incerc,am vrut sa-l inveselesc nitel pe fratelo...da' nu am rimele la mine... |
||
iasomia Postat pe 19 Noiembrie 2009 17:49 |
||
ma simt f magulita cand mi se spune maimutza... in primul rand ca asa imi spunea o fiintza draga mie...si apoi,pentru ca am intrat atat de mult in "pielea personajului" de la avatarul meu,incat visez noaptea maimutze voi nu visati personajele care va reprezinta la avatar? sa stiti ca ii fain...ca la film |
||
LILO Postat pe 19 Noiembrie 2009 17:57 |
||
mami, pai sa fac eu ultima strofa, ca stiu ce-l inveseleste pe vangele.. punctu' de vedere al hotzomanului de baiet, ascuns printre salcii... fete chicotind zglobii cu camesile in poale; sanii tari, sub ude ii, fulgerari de pulpe goale |
||
zambil Postat pe 19 Noiembrie 2009 17:58 |
||
nope, nu le visam. zambilu' asa mami,baga alinare d-aia... |
||
iasomia Postat pe 19 Noiembrie 2009 18:01 |
||
nea zambile..umila indraznesc sa fac obiectiunea..ca prea le"imbracasi"pe fetele de la "scaldat"...toate farmecele femenine se ghiceste nu le vezi pe fatucile de azi? cu toate pe tava la vedere...cu toate cate le au pe afara? ei? |
||
LILO Postat pe 19 Noiembrie 2009 18:02 |
||
parca vaz ca maine iar ne descarca vanghele douaj' de bacsuri de poezele fara factura in cap, daca ii dadui motiv de inspiratie... | ||
zambil Postat pe 19 Noiembrie 2009 18:04 |
||
cu nebunii de zulufi ce-s scapati din coade groase cu fapturi ca niste iele fermecate si frumoase... si acuma fug degraba am plecat ,n-am ce sa fac.. pac,pac,pac..si iarasi pac... |
||
iasomia Postat pe 19 Noiembrie 2009 18:10 |
||
iaso...unde-i nuditatea?? goliciunea trupului? unde ii?!!! |
||
LILO Postat pe 19 Noiembrie 2009 18:15 |
||
bre...potoliti-va......inca nu e doishpce noaptea....nu-i inca bulina pusa.... | ||
tutankhamon Postat pe 19 Noiembrie 2009 18:16 |
||
Doi ochi albastri,durerea mea, Doi ochi albastri in ploaia grea , Tu n-ai sa stii ca-n urma ta Un om isi plange dragostea ! As vrea sa imi apari in vis Si ochii tai sa-i mangai,rand pe rand, I-nchid pe-ai mei si-adorm plangand, Sperand sa-i vad din nou in gand ! Tu n-ai sa stii,nu poti sa stii Ca ochii tai m-au fermecat Cand ai trecut,tu n-ai vazut, Toata durerea din privirea mea ! Ii port in suflet si nu-ndraznesc, Sa le spun cat ii iubesc. Luceferi dragi in nopti senine, Dar,raza lor nu-i pentru mine ! |
||
garbo041083 Postat pe 20 Noiembrie 2009 02:47 |
||
tigancuso.. | ||
iasomia Postat pe 20 Noiembrie 2009 09:11 |
||
De la: iasomia, la data 2009-11-20 09:11:09tigancuso.. Iasomie |
||
garbo041083 Postat pe 20 Noiembrie 2009 16:25 |
||
Hai sa va mai provoc putin. Referitor la rondeluri, acestea se scriu mai usor, iar eu in momentul de fata incerc sa imi fac mana.Scriu mult, dar putine pasari vor ramane.Rondelurile sunt mici bijuterii care trebuiesc slefuite.Uneori nu-mi place cum curg si le modific dupa placerea mea.De ce va mirati ca scriu multe?Ele vin singure.Eu le aud strigatul si le pun pe hartie.Nu este obligatoriu sa imi dati bezele.Eu vi le daruiesc saq va bucure sufletul.Daca am reusit sa va fac sa oftati sau sa simtiti putina emotie, in vrabiuta aceea micuta care se cheama inima, inseamna ca nu am scris in zadar. |
||
Ioana007 Postat pe 20 Noiembrie 2009 20:04 |
||
Atatea flori leganatoare, Tomnatece prind sa se duca, Gradina-si pierde din splendoare, Si nucii falnici se usuca. Ramane numai o carare, Pe care catre casa urca, Atatea flori leganatoare, In bruma noptii sa se duca. Dorul in toamna ma usuca, Cu amintiri si cu uitare, Cand ploile prind sa aduca, Iubirile crepusculare, Atatea flori, leganatoare. |
||
Ioana007 Postat pe 20 Noiembrie 2009 20:06 |
||
Pe tine draga, te-am inchis, In ceasuri de singuratate, In umbra noptilor de vis, Si-n amintirile uitate. Trec cerurile fulgerate, Deschise nopti catre abis, In care, iata, te-am inchis, In ceasuri de singuratate. Si floarea plange-nsangerata, In noptile ce le-am ucis, Cand gura dulce s-a deschis, Cu dor sa fie sarutata, Pierzandu-ne, in paradis. |
||
Ioana007 Postat pe 20 Noiembrie 2009 20:06 |
||
Danseaza fetele din Saaba, Cu trupul unduind aspida, Lumina curge din firida, Cum fulgera in lupte, spada. In vraja lor sa te cuprinda, Miresme vin, cu toata graba, Danseaza fetele din Saaba, Cu trupul unduind aspida. Se scurge timpul in clepsidra, Pe cer se urca noaptea, oarba, Fecioarele in dans desfida, Cu frumusetea dulce slava, Danzeaza, fetele din Saaba. |
||
Ioana007 Postat pe 20 Noiembrie 2009 20:08 |
||
Iubitul meu, al patimilor frate, Tu ai venit un vis, in calea mea, Si gura ta, o beau pe saturate, Atatea zile cate-oi mai avea. Trece o zi si iarasi este noapte, Si cerul plange strans, o peruzea, Iubitul meu, al patimilor frate, Al noptii vis, rasari in calea mea. Si te sarut, cu gingasii pe toate, Dorintele ce ard in tine stea, Pe drumul lung al zilei catre noapte, Si-n noptile ascunse-n casa ta, Iubitul meu, al patimilor soapte� (Pentru a nu da nastere unor interpretari neobisnuite, versurile sunt spuse de o iubita virtuala, iubitului ei.) |
||
Ioana007 Postat pe 20 Noiembrie 2009 20:08 |
||
Tu esti un vis, esti o intruchipare, Esti umbra asternuta sub alun, Cu sarutari pierdute-n inserare, Iubirea mea, ce-as mai putea sa-ti spun? Si gura ta, vrea sa ma infasoare, Dorintelor din noi sa ma supun, Si visului, tu esti intruchipare, Umbra amiezilor de sub alun. In noapte luna alba-n noi rasara, Altar de jertfe, umbrele le-adun, Si ratacesc, ca pasarea pe mare, In vesnicia clipelor de fum, In visul tau, dulce intruchipare. |
||
Ioana007 Postat pe 20 Noiembrie 2009 20:09 |
||
Calca usor, cu-o tainica sfiala, Mireasma, care taina lui o fura, Si tremurau, genunchii pe sub poala, De patimile care le indura. Prin cerul instelat, dorinte zboara, Si-un rug de flacari arde in faptura, Dar totusi ea, cu-o tainica sfiala, Miresmele, iubirilor le fura. Sa o sarut pe tampla si pe gura, In brate strans, sa-mi deie socoteala, E-atat de mica si atat de pura, Dar cate patime in ea aduna, Calcand usor, cu-o tainica sfiala. |
||
Ioana007 Postat pe 20 Noiembrie 2009 20:10 |
||
curg rauri ,rauri rondelele prin tine, dantelarii in siruri urzeala inspiratiei divine. |
||
LILO Postat pe 20 Noiembrie 2009 20:17 |
||
Atatea doruri trec prin oase, Ca printr-un antic sanctuar, Iubirile nesatioase, Sunt daruri puse pe altar. Femei ce calca gratioase, Cu ochi si sarutari de jar, Ca dorurile trec prin oase, Sobre taceri, de sanctuar. Cu vorbe dulci prind sa descoase, Intr-un periplu, statuar, Invaluite in matase, In noptile fara hotar, Atatea doruri, trec prin oase. |
||
Ioana007 Postat pe 20 Noiembrie 2009 21:31 |
||
Candela arde tacut sub icoana, Afara pe arbori cu patima ploua, Si cerul cu lacrimi pamantul rastoarna, Si-n ochii tai galesi sunt perle de roua. E toamna in mine, fecioara si doamna, Cu pasii cei umezi, trecand amandoua, Candela arde tacut sub icoana, Afara pe arbori, cu patima ploua. Iubirea e mistica sau e profana, Din ea, universul ne-mparte si noua, Si sufletul arde-n taceri ca o rana, Afara e toamna, si-n mine iar ploua, Doar candela arde,tremurand sub icoana. |
||
Ioana007 Postat pe 20 Noiembrie 2009 21:32 |
||
De ganduri nestinse in iadul trecut De nori si furtuni cum stii c-am avut De soare-ncercat intre gheturi de piatra Adun si arunc tot ce e rau, laolalta. Epilog suferintei compun chiar acum Deja intr-o urna adun al ei scrum Pasesc pe o raza ce-i noua si calda Cu inima simt si astern o balada Si cant si dansez intr-un nou curcubeu Am invatat de la tine sa-nalt si un zmeu Iti arat cum din flori iti leg simpla cununa Ingerii cauta pe-amandoi si ne-aduna Invat fericirea ce langa mine era Arunc gandul rau ce piaza mi-era Feresc ochii de-ale lor rele fantasme Prefac in odoare ale lumii miasme. |
||
gianiblue Postat pe 20 Noiembrie 2009 21:36 |
||
Ai ochii negri,mincinosi si rai Fantanile cu ape moarte-ascund, Pupile negre licarind in fund Ce ma atrag spre-adanc ca ochii tai .................................. De azi incolo n-am sa-l mai iubesc, Dar cand ii vad privirile pagane Si sufletul copilaresc , Ma jur ca ... N-am sa-l mai iubesc- de maine Ma iscodesti ca pasarea de prada Ma urmaresti cu ochii reci si rai Dar uiti ca daca-s urme pe zapada, Noroiul e lasat de pasii tai. |
||
lika Postat pe 20 Noiembrie 2009 21:52 |
||
Iar ma gandeam ca te redescopar la fel cum ma redescoperi tu in fiecare noapte cand ma acoperi � si ma descopar de iluzii de vise de argint, de lacrimi de absint, de tacerea-ti uniforma� intr-o chilie dintr-o alta amintire ti-am sadit un mic tablou pictat cu bej, cu alb cu idile care s-au sfarsit, c-un zambet prea nelinistit� si cu un licar de ninsoare ce rataceste intr-o floare� by G...for me |
||
Anouk Postat pe 20 Noiembrie 2009 23:26 |
||
Superba... | ||
reyya Postat pe 20 Noiembrie 2009 23:37 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
V-ATI LASA barbatii sa se duca cu alta pentru un milion de EUR? | 27 | De la: garbo181472 9 Ianuarie 2011 12:08 |
mai tine ti minte??? | 21 | De la: 5121968 1 Septembrie 2009 09:31 |
ce parere aveti despre articolul ,,,Salvati-ne dragostea! M-am maritat cu fratele meu | 15 | De la: ingerasulluptator 19 Iulie 2012 18:29 |
|
||
indrumare | 1 | De la: carmen_bebelus 9 Ianuarie 2011 12:24 |
Sinceritatea | 2 | De la: luptatoareacurajoasa 31 Iulie 2010 14:32 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară