Asear� am adormit� Asear� am adormit, f�r� s� vreau, �n patul am�r�ciunii M-a �mpuns toat� noaptea o f�r�m� de adev�r F�r�ma mea� M-am trezit f�r� s� vreau, F�r� s� �tiu� �i �i-am c�utat sufletul Cred c� iar l-am r�t�cit Prin�mine Asear� am adormit, f�r� s� vreau, �nvelit de p�tura disper�rii M-am trezit Pentru c� eram �dezgolit Asear� am adormit, f�r� s� vreau, �i-am r�t�cit prin visele�tale Sau erau ale mele?� Am cu un vis mai pu�in� Dar am pierdut at�tea�mai conteaz� unul?� br /> by G...for me... |
||
Anouk Postat pe 20 Noiembrie 2009 23:43 |
||
---|---|---|
vorba lui anakin, "up" | ||
pik_nik Postat pe 21 Noiembrie 2009 00:40 |
||
Ironic Sunt fericit ca, uneori, mai simt parfumul ei cand ma trezesc in zori. Si-mi amintesc de geamul care niciodat� nu s-a-nchis, De tot ce-as fi avut de zis. De felul cum statea Batranul hol tacut �i gol si ne privea nedumerit. Cum ma loveam de umbra ei de catifea cand, diminea�a, imi f�cea cafea. Da, cred ca doar atunci sunt fericit. Dar numai cateodata. by G... |
||
|
||
Anouk Postat pe 21 Noiembrie 2009 18:09 |
||
Tie... intre stihii de metal, o buza de melasa se prelinge peste acatiste gresit rostite... tocul usii tale nu mai e ca aseara... ce crispat e cerul imbibat in cerneala varsata dupa ultimul vis de ce nu fugi din el?... pe strada ta au mai ramas doar un felinar si o bucata de pamant neasfaltata... din mine. unde e licarirea din ochiul tau stang? by G... |
||
Anouk Postat pe 21 Noiembrie 2009 21:48 |
||
Ultima scrisoare Sfarsitul a venit fara de veste. Esti fericita? Vad ca porti inel. Am inteles. Voi trage dunga peste Nadejdea inutila. Fa la fel. Nici un cuvant. Nu-mi spune ca-i o forma, Cunosc insemnatatea ei deplin. Stiu, voi aveti in viata alta norma, Eu insa-n fata normei nu ma-nchin. Nu te mai cant in versuri niciodata, In drumul tau mai mult nu am sa ies, Nu-ti fac reprosuri, nu esti vinovata Si n-am sa spun ca nu m-ai inteles. A fost desigur numai o greseala, Putea sa fie mult, nimic n-a fost. In vesnicia mea de plictiseala Tot nu-mi inchipui ca puneai un rost. Si totusi, totusi, cateva atingeri Au fost de-ajuns sa-mi deie ameteli, Vadeam vazduhul fluturand de ingeri, Lumina-n seara mea de indoieli. Cand degete de Midas am pus magic Pe frageda fiinta ta de lut, Suna in mine murmurul pelagic Al sfintelor creatii de-nceput. Vedeam cum peste vremuri se inalta Statuia ta de aur greu, masiv, Cum serioase veacuri se descalta Si-ngenuncheate randuri submisiv La soclul tau dumnezeisc asteapta Sa le intinzi un zambet linistit Spre sarutare adorata dreapta, �Nainte de-a se sterge-n infinit. O, de-am fi stat alaturi doar o ora, Ai fi ramas in auriul vis Ca o eterna, roza, aurora De ne-nteles, de nedescris. Ireversibil s-a-ncheiat povestea Si nici nu stiu de ai sa mai citesti Din intamplare randurile-acestea In care-as vrea sa fii ce nu mai esti. N-am sa strivesc eu visul sub picioare, N-am sa patez cu vorbe ce mi-i drag. As fi putut sa spun : � Esti ca oricare� ... Dar nu vreau in noroaie sa ma bag. De-ar fi mocirla-n jurul tau cat haul, Tu vei ramane nufarul de nea Ce-l oglindeste beat de pofte taul, Ce-l tine candid amintirea mea. Vei fi acolo vesnic ne-ntinata, Te voi iubi mereu fara cuvant, Si lumea n-o sa stie niciodata De ce nu pot mai mult femei sa cant. Acolo, sub lumina de mister, Scaldata-n apa visurilor lina, Vei sta iubita ca-ntr-un colt de cer O stea de seara blanda si senina. Si cand viata va fi rea cu tine, Cand au sa te improaste cu noroi, Tu fugi in lumea visului la mine, Vom fi atuncea singuri amandoi. Cu lacrimi voi spala eu orice pata, Cu versuri nemai scrise te magai. In dulcea lor cadenta leganata, Te vei simti ca-n visul cel dintai. Iar de va fi (cum simt mereu de-o vreme) Sa plec de-aicea de la voi curand, Cand glasul tau vreodat-o sa ma cheme, Voi reveni la tine din mormant. Si dac-ar fi sa nu se poata trece Pe veci pecetluitele hotare M-as zbate-ngrozitor in tarna rece, Plangand in noaptea mare, tot mai mare. Mihai Beniuc - 1937 |
||
ready_vivus Postat pe 22 Noiembrie 2009 22:08 |
||
Ai ochii negri, mincino�i �i r�i F�nt�nile cu ape moarte- ascund Pupile negre lic�rind �n fund, Ce m� atrag spre-ad�nc ca ochii t�i. C�nd vreau s� plec, m� �ii �n loc cu un cuv�nt A�a se zbat copacii �n furtun�; Ca pentru fug� crengile- �i adun�, Dar r�d�cina- i leag� de p�m�nt. De azi �ncolo n- am s�- l mai iubesc� Dar c�nd �i v�d privirile p�g�ne �i z�mbetul copil�resc, M� jur c� n- am s�-l mai iubesc- de m�ine. Pe zi ce trece- �i sem�n tot mai mult; A�a izvorul ce se- arunc�- n balt�, Se- nv�luie cu m�lul laolalt� �i- n loc s�- i spele apele verzui, �i tulbur� izvorul apa lui. M� iscode�ti ca pas�rea de prad�, M� urm�re�ti cu ochii reci �i r�i, Dar ui�i c� dac�- s urme pe z�pad�, Noroiul e l�sat de pa�ii t�i. Mi- e fa�a �mpietrit� ca o masc� �i- n ochi lumina- i gata s� se st�ng� Chiar diamantului ca s� sclipeasc� �i trebuie o raz� s- o r�sfr�ng�. Iubirea ta nu cre�te �i nu moare, Ci totdeauna- i rece �i egal� E ca o floare artificial� Pe- o paji�te cu maci arz�nd �n soare. C�nd voi pleca, m� vei uita u�or �i �tiu c� nici nu s- ar putea altfel: Abia o clip� valul c�l�tor P�streaz� chipul oglindit �n el. Am vrut �n ciuda z�mbetelor tale, Din ochii sterpi o lacrim� s� storc �i am plecat s� nu m� mai �ntorc, Dar azi, din zori de zi ��i umblu- n cale. Ce demon oare mi te- a scos �n drum?! De- ar vrea via�a azi s� m� dezlege �i raiul ei s� mi- l ofere- acum Tot iadul nostru dulce l- a� alege. Azi mi- a venit cu ochii calzi �i buni �i nu l- am �ntrebat de unde vine Pe floarea de pe marginea de drum N- o- ntrebi de- i �nflorit� pentru tine. Te v�d mereu ca- n clipa de pe urm�; �ncremenit �n capul sc�rii Cu z�mbetul uitat �n col�ul gurii �i- n ochi, t�i�ul crud al nep�s�rii. E�ti r�u. Dar c�nd aud c- o spune altul M� uit �n jos �i str�ng din pumni �i tac. C� numai eu �n toat� lumea asta Am dreptul s� te cert �i s� te- mpac. Eu am s� plec cu sufletu- mp�cat C� nu las nim�nuia mo�tenire Un suflet greu de ur� �i iubire B�nuitor �i trist �i- nfrigurat. M- am resemnat; at�t a fost s� fie. M� uit cum cade soarele- n apus �i- a�tept r�spunsuri care n- or s� vie La �ntreb�ri pe care nu le- am pus. lumini si umbre-otilia cazimir |
||
fleurdelis Postat pe 22 Noiembrie 2009 22:25 |
||
Ready....iti multumim...pt.frumoasa poezie... "Vadeam vazduhul fluturand de ingeri, Lumina-n seara mea de indoieli." |
||
DORI_ Postat pe 22 Noiembrie 2009 22:37 |
||
Frumoase aceste versuri...Fleurs... "Ce demon oare mi te- a scos �n drum?! De- ar vrea via�a azi s� m� dezlege �i raiul ei s� mi- l ofere- acum Tot iadul nostru dulce l- a� alege." |
||
DORI_ Postat pe 22 Noiembrie 2009 22:39 |
||
Ioana...doar tu cred ca stii raspunsul... "Ce-i viata? O minciuna inchisa-ntr-un suras, O lacrima, ce-i stearsa de panza dantelata ?" |
||
DORI_ Postat pe 22 Noiembrie 2009 22:44 |
||
Da, frumoase versurile lui Beniuc. Si mai frumoase, citite de Pitis. http://www.youtube.com/watch?v=6UipvP_kePw Ascultam zilele astea citit tot de el" Micul print". |
||
bluelight Postat pe 22 Noiembrie 2009 22:45 |
||
blue, multumesc pana sa postez eu linkul, mi-ai sarit tu in ajutor |
||
ready_vivus Postat pe 22 Noiembrie 2009 22:50 |
||
om fii telepati, mai . | ||
bluelight Postat pe 22 Noiembrie 2009 23:15 |
||
Ma scol dis de dimineata... Sa scriu..."poezii" Ca inima-mi bate turbata! Ma cert eu pe mine: Ce crezi ca invii? De-acum a plecat,departe,departe! Mi-e inima trista si grea, Sufletu'cu aripile frante,stingher! Ma dojenesc tot eu pe mine: Te-ai pierdut Darii,a mea, Esti nebuna,ti-am spus-o! E "umbra" mea desprinsa de mine! Ma rusinez ca o vad! Are lacrimi,lacrimi de sange! Descreierato,vezi ce-ai facut? Dar,Doamne,cat te-am rugat Sa nu dai inimii mele ce-ti cere! Acum,ce sa ma fac, Ce am sa fac? Va rog din nou...Dumnezeu,bunici, Prieteni si neamuri din ceruri! Voi singuri vedeti chinul meu! Va rog ajutati-mi! S-o prind pe nebuna S-o spal,s-o inchid! In casa si-n gand! Se vaita sarmana apucata Ca iubitul din vis i-a plecat Lasand-o ca si moarta! Nu vrea decat... Liniste de cavou Glasul sa si-l aminteasca! Nici foame,nici sete, Nimic nu mai are, Doar ochii scosi din orbite de jale! Sunt doar eu cu "umbra" Amandoua,descumpanite! Salveaza-ne tu! CINE ESTI ? UNDE ? |
||
DORI_ Postat pe 23 Noiembrie 2009 13:12 |
||
of,of,dari,dari.. ia sa bag si eu o suferinta acilea,sa ma distrez nitel.. azi vreau din nou sa-ti beau privirea saruta-ma pe-ndelete.. da,fara graba. si mai ales ,fara regrete. am obosit, am obosit sa-mi fie sete. imbata-ma, te beau.. si iar incepe.. mi-e sete azi de tine, tare sete... pam-pam-pam.. |
||
iasomia Postat pe 23 Noiembrie 2009 13:18 |
||
pai ia sa vedem... salvarea dariei e clara.. chiar asa se numeste, salvarea... la iasomica e mai complicat, se cere respiratie gura-la-gura, si asta in conditiile in care porcina face ravagii... |
||
zambil Postat pe 23 Noiembrie 2009 13:22 |
||
prea tarziu,zambilu'... te-or napadit microbii sigur... se ia porcina asta ca la balamuc... |
||
iasomia Postat pe 23 Noiembrie 2009 13:26 |
||
ca uitai sa spun.. anouk.. G al tau scrie din ce in ce mai misto,ce-i faci tu colo sha nebunatico?... |
||
iasomia Postat pe 23 Noiembrie 2009 13:33 |
||
oalio, iasomico...nu-i fac nimic, pacatele mele...ca nu mai apuc...vine, mananca, sparge lemne, si somn de voie... plus ca e si cam blue, asa...astenia de toamna-iarna crez, ehe, he, he... |
||
Anouk Postat pe 23 Noiembrie 2009 15:37 |
||
hai ma mami.. ca e inspirat bine... |
||
iasomia Postat pe 23 Noiembrie 2009 15:39 |
||
de cand era sa moara electrocutat in subsolul ala e cam ciudat...cred ca tocmai a descoperit cat de efemeri suntem toti da, si mie mi se pare ca scrie mai profund in ultima vreme...pacat ca nu scrie mai mult...eu sunt multumita ca scrie, ca prea intrase intr-un con de umbra |
||
Anouk Postat pe 23 Noiembrie 2009 15:43 |
||
un baiat bun... | ||
iasomia Postat pe 23 Noiembrie 2009 15:44 |
||
dap...este... l-a speriat rau experienta aia cu apa si alectricitatea...cred ca a avut zile sa traiasca |
||
Anouk Postat pe 23 Noiembrie 2009 15:47 |
||
dap.. uneori anumite socuri in viata ne fac sa devenim mai profunzi,mai umani... ca sa nu mai spun ca omu' cand iubeste,e bun de pus pe rana... |
||
iasomia Postat pe 23 Noiembrie 2009 15:50 |
||
pentru cineva sensibil si cu trairi interioare puternice, o experienta d-asta e cam socanta cred ca l-a facut sa aprecieze mai mult ce are...viata, in general hai ca o sterg...ma duc sa-l iau cu masina, ca ingheata asteptandu-ma sa va jucati frumos |
||
Anouk Postat pe 23 Noiembrie 2009 15:54 |
||
asa fetita.. si baga-i dragoste la sufletel,sa uite baiatu' de shoc... |
||
iasomia Postat pe 23 Noiembrie 2009 16:04 |
||
ce-mi facurati? ca iar ma cufundai in "oala cu melancolie" | ||
LILO Postat pe 23 Noiembrie 2009 19:13 |
||
"asear� ningeai lini�tit priveam printre pleoape cum m� a�terni amintire dup� amintire �i r�suflare dup� r�suflare erai frumoas� aplecat� deasupra mea desc�nt�ndu-m� �ng�nam versuri albe m�ng�indu-�i strofele �i m�tasea rimelor se ru�ina-nvolburat� printre ploape certate. te-am luat �n palm�, fulg r�zvr�tit aplecat piezi� sub buze uscate mu�c�ndu-mi silabele pline, faguri opalescen�i �n noapte am terminat o strof�, cuvintele, buzele �i-a doua t�cere iar apoi m-am abandonat zbor r�t�citor viselor."Macovei Costel |
||
lala_cri Postat pe 23 Noiembrie 2009 19:48 |
||
Fetili va placu poezia | ||
lala_cri Postat pe 24 Noiembrie 2009 13:40 |
||
Vis�visare�visator� te vad plangand printre linii drepte unghiuri obtuze si simtiri confuze� as vrea sa te imbratisez� fara sa trebuiasca sa trisez un dumnezeu obez ce nu mai are nici un crez sa alung ce e neclar, sa-ti ucid vechiul somn bizar sa te descopar in fiecare noapte alta� cu fiecare clipa mai aproape� �m-am trezit si-n dreapta mea� zace o perna� goala� si iar te vad plangand printre linii drepte by G... |
||
Anouk Postat pe 24 Noiembrie 2009 13:49 |
||
Trec ceasuri fara numar. Ne transformam in oameni, ne aruncam in costume cu forma ce afiseaza zambete placide inramate in ochi colorati. Caldura nu ne atinge. Lacrimi roz ingheata din cer, se astern tacute pe obiectele din noi, strat dupa strat, mulandu-se, facandu-ne din ce in ce mai mari - fiinte inghetate, incalzite de zapada din noi. Pana si aripile ingheata si cad, una cate una. Simturile ne-au parasit pe veci. Vise ascunse, ucise si arse. Distante ucid. Dorinte inchise-n colivii rup gratii si se incarneaza. Clopote bat in loc de inimi. |
||
amrita Postat pe 25 Noiembrie 2009 09:37 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
am nevoie de ajutor... | 5 | De la: iasomia 3 Februarie 2010 11:27 |
Cum sa castigi intre 50 -150 euro pe luna | 8 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:40 |
vizitati Bucovina:tinutul manastirilor | 1 | De la: rox_rbz 29 Aprilie 2012 19:20 |
|
||
UN BUN RENUME | 1 | De la: garbo269415 15 Martie 2012 05:43 |
9 Decembrie 2012 ,poporul roman voteaza noii parlamentari,care vor trudi si transpira pentru bunastarea natiununii | 11 | De la: VOIAJOR 10 Ianuarie 2013 22:23 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară