Simturi... Te simt Cum te apropii De buza de cer Pe care Am sadit-o azi noapte In fata celor care ma urasc Te simt Cu fiecare tremur Pe care il afisezi In nepasarea ta Te simt tot mai aproape Si incep Sa numar ideile Care ma mai despart De clipa pe care am pierdut-o Te simt Si atat. |
||
Anouk Postat pe 30 Noiembrie 2009 18:00 |
||
---|---|---|
Te astept la noapte in lumea mea.... stai asea,sa-mi pun desuurile alea de sarbatori! |
||
preciouss Postat pe 30 Noiembrie 2009 19:15 |
||
De la: preciouss, la data 2009-11-30 19:15:29Te astept la noapte in lumea mea.... frumoasa poezia anouk!eu din pacate la ora asta nu pot avea sentimente frumoase din cauza unui dobitoc |
||
|
||
Helen29 Postat pe 30 Noiembrie 2009 19:18 |
||
Feerice ganduri se-abat peste noaptea din noi; ocolim reciproc aceeasi alee, aceeasi moschee, aceiasi ochi frusti nemarginiti de dor... Domol inchinam aceleasi rugi oxidate de ploi- le-aruncam in noroi si plecam, amandoi. Rataciti strigoi. Distante voite cu ziduri impartite de un pretins soroc. Impart amintiri, zambete si ploi in doi. Se scurg turturi reci, se desprind cristale verzi, cad... Stropii sar. Orasul doarme ud, acoperit de alb pur. Iar noi...noi suntem gri... si reci. Cerul ne ocoleste. |
||
amrita Postat pe 1 Decembrie 2009 07:11 |
||
Orasul doarme,ceata buluceste, Alunecand ca pe un patinoar, Si alba-n noi , tacut se prelungeste, Ca un Matisse, Verlaine sau un Renoire. Iluzii trec in alb printre copaci, Pe-aleile de doruri desfrunzite, Si iti zambesc atuncea cand tu taci, Privind decorul toamnei otravite. Cu umbra pasilor, calcand himeric, Noi ocolim pe strazile pustii, Vestigiile-nchise emisferic, In noaptea care moare catre zi, Sarutul tau, incremenit pe-o banca, De purpura acum s-a luminat, Si-aleile cu umbra noastra pleaca, Fosnind din frunze, catre inserat. Orasul doarme, ceata buluceste, Alunecand ca pe un patinoar, Si alba-n noi, tacut se prelungeste, Ca un Matisse, Verlaine sau un Renoire. |
||
Ioana007 Postat pe 1 Decembrie 2009 09:02 |
||
iote fratelo.. vorbeste limbi straine... baga si una mai de sufletel,maestro...ca ma buluceste ceata pe la oase... |
||
iasomia Postat pe 1 Decembrie 2009 09:10 |
||
Ar trebui sa poti spune totul despre duiosia afectiunii tale tot mereu innoita si despre ochii tai pe care-i aprinde brusc scanteia pasiunii mania... Ar trebui sa spun... despre nelinistitoarele piruete ale spiritului tau funambulesc tu prieten al meu pe care-l iubesc cu tot cu urile tale cu mizeria ta si cu furia ta ce fascineaza aburdul... |
||
amrita Postat pe 1 Decembrie 2009 14:26 |
||
Ar trebui atatea lucruri spuse, Sa facem curatenie-n sertar, Sunt obiecte, care zac distruse, Ca foile ce mor in calendar. Ar trebui oprita, duiosia, Saruturi dulci, presate printre foi, Cand noptile, vorbeste nostalgia, Si aminteste iar despre noi doi, Si pasiunea, care-n ochi inoata, In razele de luna de pe lac, Cand mugurii incearca colo-n apa, In serile fierbinti de se desfac, Si te-noiesc in fiecare seara, Cu fiece sarut si-mbratisare, Tu ingerul meu alb ce-n ceruri zboara, Si la picioare curgi, fosninda mare. Neliniste cuprinsa-n piruiete, Si-n dorurile ce ne vor absurd, Cand luna cade alba pe perete, In visul tau si-n somnul meu profund. |
||
Ioana007 Postat pe 1 Decembrie 2009 15:38 |
||
boierule... | ||
preciouss Postat pe 1 Decembrie 2009 16:07 |
||
buna ziua ! Helen.......cine este dobitocul in cauza ? | ||
Yres Postat pe 1 Decembrie 2009 16:10 |
||
bre nepoate! sery-yres sau cum iti mai zici. Vezi ca nimerisi gresit topicul. Ai ceva poezele de postat? Atunci baga! Daca nu, poti sa bagi si un comentariu la poezelele postate anterior, cu singura conditie sa nu o iei pe aratura, adica sa te pricepi cat de cat sau sa pastrezi bunul simt. In caz contrar fugi mancand pamantul, ca daca ne zburlim la matale cativa de pe aici nu ti-o fi bine, zau asa. Agatzamentele -prin alte parti si cu cine iti permite, ok? |
||
ready_vivus Postat pe 1 Decembrie 2009 16:16 |
||
sery, p-acilea nu chatuim, ok ? | ||
Anouk Postat pe 1 Decembrie 2009 16:19 |
||
Bre,,,,rande vuve,,,,,,sorry,,nu te bagai in sama*,tu de ce o faci? cat despre poezele* de care spui,,,,,n ai tu treaba,,,,,comentez or postez eu doar cand oi ave io chef ,k? | ||
Yres Postat pe 1 Decembrie 2009 16:22 |
||
guritza... asta micu, sery... beleste bine ochii la ce iti spun, ca spun doar o singura data: comentezi si postezi cand si ce ai tu chef. Dar NU AICI. Nu pe topicul asta. E prea greu pentru mintea ta sa pricepi un lucru spus cu frumosul? Tu numai intre tampoanele vagoanelor sau presat de sabotii de pe boghiuri pricepi? |
||
ready_vivus Postat pe 1 Decembrie 2009 16:25 |
||
sery, nu ma enerva ai fost rugat politicos sa nu te chatuiesti aici asta nu e cafenea si nici toapic despre secsuiala daca vrei sa postezi aici ori sa comentezi ceva, esti binevenit...dar nu discuta despre barbati dobitoci sau nush ce apasari mai ai tu la ora asta |
||
Anouk Postat pe 1 Decembrie 2009 16:26 |
||
Rande vuve,,,,,na bun ,,o poezele cu tren , nah , ca sa te oftici ,,,nui asa bre PIKKICK??? Mi-e dor, mi-e dor de tine �nc�t acum-mi vine, la tine ca s� zbor. am s� te a�tept disear� cu-n bra� de flori la gar�, te voi str�nge-n bra�e �i te voi s�ruta. ne vom gr�bi acas� la al nostru cuibu�or, ajun�i aici frem�t�nd, z�mbind cu dor, te str�ng la mine, lung te s�rut pe tine �i ne-om iubi u�or, timid. apoi cu mii de �oapte spuse t�rziu �n noapte la ureche, ��i repet c�-n lume n-ai pereche �i c� tare mi-a fost dor de tine, de nop�ile fierbin�i, de nop�ile de amor �i pasiona�i, �nc�tu�a�i, �nl�n�ui�i de cer iubi�i, nu vom sim�i cum timpul a zburat, odat� cu noaptea ce s-a terminat Autor necunoscut ! |
||
Yres Postat pe 1 Decembrie 2009 16:28 |
||
mdea...sa nu-ti vina vreo idee sa incepi cu jignirile p-acilea | ||
Anouk Postat pe 1 Decembrie 2009 16:30 |
||
sister, atata 'mnezau ii mai trebuie, ca daca nu ii ajunge ca il are pe piku in coasta, ma voi baga si eu din partea cealalta sery... un elefant nu se oftica atunci cand il pisca un tantar... deci nici eu nu ma oftic din cauza ta atat te-am rugat, sa te desfasori pe alte topicuri, ca sunt destule. aici e numai pentru poezii si mersi ca te-ai conformat |
||
ready_vivus Postat pe 1 Decembrie 2009 21:45 |
||
of, ca mereu ma induceti in eroare gresita cu "sister" al vostru, ca eu mi-s sister pe bune, dupa nume si cred ca toti va adresati mie si cand n-am zis nimica... | ||
sora_ilsi Postat pe 1 Decembrie 2009 21:49 |
||
ilsi, io is sis si el e bro... da' nush ce are si el, parca il mananca in patina bro, nu vreau vreun scandal p-acilea, capisci ? |
||
Anouk Postat pe 1 Decembrie 2009 21:51 |
||
sis, nici io nu vreau, tocmai de aceea il SFATUIAM pe prietenul nostru ilsuco, cand ma adresez matale, o fac cu "soro" sau cu "soro ilsi" ori "soro ilsiii", in functie de gradul de uimire pe care mi-l determini prin postarea la care iti raspund asta asa, ca sa nu te mai induc in eroare |
||
ready_vivus Postat pe 1 Decembrie 2009 21:54 |
||
ok, am inteles, dar nu sunteti doar voi care va apelati asa, e evident ca tre sa-mi schimb numele ca sa nu ma mai induceti voi in oroare gresita |
||
sora_ilsi Postat pe 1 Decembrie 2009 22:05 |
||
oaliu, l-a luat cu ..guritza.. | ||
melanie Postat pe 1 Decembrie 2009 22:07 |
||
bine ca nu i-a zis "pui", sau "pisi mic" | ||
Anouk Postat pe 1 Decembrie 2009 22:09 |
||
data viitoare, sis! promit sa pun in practica ce m-ai invatat amu! |
||
ready_vivus Postat pe 1 Decembrie 2009 22:15 |
||
bigi-bigi.. | ||
melanie Postat pe 1 Decembrie 2009 22:19 |
||
o dadusi pe turcisme, Mel? | ||
ready_vivus Postat pe 1 Decembrie 2009 22:21 |
||
o dam si noi cum putem, coane Fanica | ||
melanie Postat pe 1 Decembrie 2009 22:25 |
||
Ajunul Craciunului Sotiei mele� Prin bezna de lumina dintr-un gand iti ghicesc sufletul ascuns sub sanul stang. Si din patrate mate, impartite-n doua iti sorb prin noapte Licarul de roua. Cu dungi trasate-n fuga, nici lungi, nici inegale, ma chemi, tu, fata de caro, in varful lumii tale. by G... |
||
Anouk Postat pe 1 Decembrie 2009 22:40 |
||
O seara fara tine... O amintire sta sa cada dintr-o lume sfaramata de o spada... Incolaceste-ma ca pe ultimul fum dintr-o tigara, sfideaza-mi spiritul inlantuit... in noaptea asta timpul l-am incremenit. Un orb isi scrijeleste pe retina un cer multicolor si... orbecaind... ii cere mangaierea... Ce neagra s-a facut tacerea by G... |
||
Anouk Postat pe 1 Decembrie 2009 22:44 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Proza | 86 | De la: jeanette40 18 Noiembrie 2011 23:59 |
Ce-mi doresc acum? | 159 | De la: pik_nik 20 Decembrie 2009 09:14 |
dIscriminare ! | 5 | De la: quasaria 26 August 2011 19:43 |
|
||
mai tine ti minte??? | 21 | De la: 5121968 1 Septembrie 2009 09:31 |
LA MULTI ANI SI UN AN 2013 CU SANATATE SI NUMAI BUCURII ! | 9 | De la: VOIAJOR 10 Ianuarie 2013 21:43 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară