Am nevoie iar de tine, De buzunarul tau cu vise la indemana ! Am nevoie iar de stele, Stelele pe care mi le-ai oferit Cand mi-ai spus cat iti sunt de draga ! Am nevoie iar de tine Sa-mi arati calea spre rai, Spre linistea mult asteptata ! Am nevoie de tine, stiu ca existi .... Inca te astept ! Fleurs de mal |
||
garbo041083 Postat pe 2 Decembrie 2009 05:13 |
||
---|---|---|
clipurile mele.succes mai departe la poezie.fie muza cu tine!pt 083,la ora aceasta dupa muzica de suflet italiana,poezia ta mi se pare ca parca vine in continuarea muzicii mele.daca iti place muzica italiana de dragoste,poti intra in | ||
alexxandra Postat pe 2 Decembrie 2009 05:22 |
||
De la: iulius_cezar, la data 2009-12-02 05:22:56clipurile mele.succes mai departe la poezie.fie muza cu tine!pt 083,la ora aceasta dupa muzica de suflet italiana,poezia ta mi se pare ca parca vine in continuarea muzicii mele.daca iti place muzica italiana de dragoste,poti intra in,se vede ca imi este somn deja,scz pt un cp somnoros. |
||
|
||
alexxandra Postat pe 2 Decembrie 2009 05:25 |
||
fratelo, frumoasa tare... anouk, ce-ti mai scrie G ,norocoaso...ai poetu' in asternut,mama ta,de..de..de... |
||
iasomia Postat pe 2 Decembrie 2009 08:52 |
||
Ochii lor inmuiau iarba, radacina lovea cu forta gandului newtonii indesati cu sfoara pe parghie; e alean dorul de iarna, de carbuni pusi in soba- cuiburile-s prapadite pe zalele furtunii. Pe de-o parte sunt rupta din tulpina pe de alta parte strivesc cerul odata cu frunzele ridicate catre vale spre mainile mici ale satului tusesc incet, ascund ridul de pe frunte cu palma tocita. Prindem impreuna jocul creioanelor pe peretele de var. Trec in siguranta podul: noi credeam in mugurii de iubire 'i must be an aircraft a lens a buttom a wolf gazing to woods' prietenii mei sunt aurorele de pasta ale diminetii. Dar ochii lor radacina lor palma de piatra ghipsul copt din care bratele apucau ploaia surda- incet. Rescriem orele cercurile pestera de salactita verde: ochii mei pleoapele tale gura mea calcaiul tau supa de varza coliva cu fistic. Pe sat duhnesc amieze de fum, potcoave deschise in carnea vailor. |
||
amrita Postat pe 2 Decembrie 2009 09:19 |
||
garbo041083 draga, nu ai idee ce m-aai speriat...citeam si ma gandeam ...uite ce seamana, domnule...vaai... | ||
fleurdelis Postat pe 2 Decembrie 2009 09:22 |
||
Ochii lui privind ca iarba, Pe sub cerul cel de gheata, Ochii lui, privind ca iarba, Noptile mi le rasfata, Si cand iarna bate-n praguri, Ochilor le sorb aleanul, Si in suflete rasaduri, Pun sa creasca si la anul. Frunzele fug pe straduta, Vantul le goneste-n cale, Numai eu, a ta mandruta, Pier in ochii dumitale. Si ramane doar o luna, Si ramane doar un suier, Dorul ratacit sa-l spuna, Pe un lemn uscat de fluier. |
||
Ioana007 Postat pe 2 Decembrie 2009 09:30 |
||
fie ca fluierul sa "incanteze" o frumoasa poveste de iubire... | ||
LILO Postat pe 2 Decembrie 2009 11:16 |
||
Silogisme Iti simt privirea Cum ma adanceste In propria-mi privire. Vreau sa ma scald In legamantul Ce ne leaga sufletul. Vrei sa ma asculti Cum iti adancesc Tacerea. Ma simti cand te caut In fiecare silogism Rostit in graba. by G... |
||
Anouk Postat pe 2 Decembrie 2009 11:43 |
||
Privirea ta, e un izvor..Iubire, De-acolo susura, curgand pe prund, Si inflorite flori de fericire, In serile ce cad, acum se-ascund. Privirea ta, e inger care zboara, Prin cerul ochilor, trecand pe rand, Si noaptea-n noi se scutura usoara, Prin flori de crin, uitata, susurand. Ne pierdem ca doi muguri pe o creanga, In primavara de parfumuri beata, Ca luna ce aluneca intreaga, Si-n adancimea ochilor se-neaca. Ramane-n aer dulce doar parfumul, Si amintirea calda din sarut, Si ochii mei, care masoara drumul, De frezii peste care ai trecut. Si rasul tau, trece ca o parere, Cu fosnetul de rochii delirand, Si aerul, are miros de miere, De fosnete de aripe trecand, Imi infloresti in mica mea gradina, Cu nopti si zile-n infinit curgand, Si ma privesti cu ochi de luna plina, Prin simturile mele lunecand. |
||
Ioana007 Postat pe 2 Decembrie 2009 14:21 |
||
"Si ma privesti cu ochi de luna plina, Prin simturile mele lunecand." frumos! |
||
garbo_C Postat pe 2 Decembrie 2009 14:30 |
||
oalio, sis...la tine a venit deja craciunu' ? | ||
Anouk Postat pe 2 Decembrie 2009 14:39 |
||
Abia astept! nu-ti place noul meu luck? |
||
garbo_C Postat pe 2 Decembrie 2009 14:46 |
||
Buna! cell pisicuta ta aduce si cadouri? |
||
Helen29 Postat pe 2 Decembrie 2009 15:16 |
||
Lirisme pentru ea. Iti cutreier din privire smaraldul care n-a dormit. Respir cu tine pori de roua prea soptit. M-ascund in tine cu fiecare freamat de cuvant. M-abandonez tie de fiecare data-n zambet frant. by G... |
||
Anouk Postat pe 2 Decembrie 2009 15:26 |
||
Pe-un picior de plai, Gura de iubita, Am trecut prin rai, Vremea ta ispita, Rauri, dorul curge, Fluierand din os, Si-n amurg de sange, Piere maiestuos, Fluieras de soc, Canta lung sub luna, Vantul in ghioc Vrea povesti sa spuna, Prin tacerea firii, Treci prin somn balaie, Plang toti trandafirii, Noaptea prin odaie, Pe-un picior de plai, Vantul trece flutur, Ingerii din rai, Dorurile scutur, Doar prin ceruri goale, Corbii negri umbla Cantecul de jale, Prefacut in umbra. |
||
Ioana007 Postat pe 2 Decembrie 2009 17:14 |
||
se "simte" influenta lunii pline...curg rauri rauri versuri fascinante... | ||
LILO Postat pe 2 Decembrie 2009 18:57 |
||
lilo | ||
Anouk Postat pe 2 Decembrie 2009 19:00 |
||
anouk...da di ce ma sfadesti?ce am facaut iara ? | ||
LILO Postat pe 2 Decembrie 2009 19:02 |
||
treci la toapicu cu nervozatu' si te lamuresti mintenas si ia-o si pe sor'mea cu tine |
||
Anouk Postat pe 2 Decembrie 2009 19:04 |
||
ok | ||
LILO Postat pe 2 Decembrie 2009 19:06 |
||
Iubita mea, noptatica fantana, Cu chipul luminat de lumanari, Eu beau cand setea gurii crud ma mana, Cu insetarea prinsa-n disperari, Si te imbratisez pana la moarte, Cu dorul meu ce tremura stingher, In vorbele tesute intr-o carte, Inger uitat, in ochiul meu de cer, Tu treci prin iarba, somnul care tipa, Ce creste verde noptile pe rand, Cu flori de purpura ce se ridica, In patima ranita, surazand. Ne cufundam in noaptea de tacere, Ce tremura in glasul tau scancit, Si umbra lunii, trece adiere, Prin cerul de miresme regasit. Si iti sarut din nou, piciorul gol, Cutremurat de patima mea arsa Ce trece peste noapte, viu parjol, Si-n mugurii dorintei, se revarsa. |
||
Ioana007 Postat pe 3 Decembrie 2009 08:55 |
||
Oricat ti-ar cere sufletul nu vei mai merge iar pe cea dinti carare. Trestii si rugi de mure, rachite si mastic voci dragi odinioar�... Cu cat ai mers, si ele grabesc la fel de tare. Nu are stare drumul, doar rau si alergare. S-au dus cu el rachite, mastic si rugii plini. S-au dus vechile glasuri, l-au presarat cu crini. Nu incerca sa cauti acea dintai carare n-o mai gasesti vreodata. Schimbat-a raul cursul si secetos e drumul ca albia secata. |
||
amrita Postat pe 3 Decembrie 2009 09:00 |
||
fratelo, buna nocturna asta... |
||
iasomia Postat pe 3 Decembrie 2009 10:21 |
||
mie mi se facu pofta de-o mastica, daca tot cetii la versuri p-acilea... | ||
zambil Postat pe 3 Decembrie 2009 12:04 |
||
mie d-un cinzano-orancio.. | ||
iasomia Postat pe 3 Decembrie 2009 12:08 |
||
De la: fleurdelis, la data 2009-12-02 09:22:24 garbo041083 draga, nu ai idee ce m-aai speriat...citeam si ma gandeam ...uite ce seamana, domnule...vaai... [/quote |
||
garbo041083 Postat pe 3 Decembrie 2009 13:53 |
||
Cerul macinand, se duce Cu-ale lui umbre spre seara, Luna-ncearca sa se urce, Cu lumeasca sa povara, Si din bolta cea senina, Stelele in cer agata, Turturi scanteind lumina, Peste-aleilor verdeata. Numai umbrele pe lac, Printre trestia inalta, Canta-n verdele brotac, Sunet lunecand pe apa. Dorul lunii-n mine sapa, Lungi odai trecand prin vis, Pot agapele sa-nceapa, Fiindca usa mi-ai deschis. |
||
Ioana007 Postat pe 3 Decembrie 2009 18:20 |
||
[quote name='garbo041083' date='2009-12-03 13 Versurile tale m-au inspirat ! [/quote] in ce mamicule?? |
||
fleurdelis Postat pe 3 Decembrie 2009 21:13 |
||
Daca exista nedumeriri, mi-ar place ca formularea intrebarii tale sa fie putin mai substantiala.Daca ma intrebi:"in ce"?,nu pot sa-ti explic pe post, dar iti pot arata in timpul liber, cu lux de amanunte, sau sarind amanuntele care ocupa un loc destul de insemnat in viata si asa destul de zbuciumata a pamenilor. | ||
Ioana007 Postat pe 4 Decembrie 2009 09:48 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ce ar trebui sa faca o femeie cand ea este sotie de weekend iar fetita ei are tatik de weekend? | 15 | De la: garbo109225 30 Martie 2010 19:33 |
Ce cuvant ar fi mai potrivit pentru a descrie sentimentul de iubire, pentru fiecare din voi? | 146 | De la: fleurdelis 9 Decembrie 2009 11:58 |
Din putzu' putzului putzului gandirii! | 240 | De la: Thor_again 28 Iunie 2012 21:31 |
|
||
Sunt uimit | 11 | De la: Cadar_Grigore_1 20 Martie 2016 19:48 |
Ce parere aveti despre relatia dintre Dumnezeu si Omul? | 103 | De la: moment31 23 Octombrie 2009 15:47 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară