fleurdelis Postat pe 6 Decembrie 2009 18:48 |
||
---|---|---|
Promisiunea mortii amanata. Epave agonizand pe treptele Iadului cu fata de sfant infometat. Mocneste focul pe rug aprins de barbati fara varsta. Distrugatorul sufla cenusa unei fete pe o aripa de albina De sus, doar ranjetul corbilor- iluzia mortii din urma. |
||
amrita Postat pe 7 Decembrie 2009 13:27 |
||
mai stai..fata..nu pleca.... | ||
|
||
iasomia Postat pe 8 Decembrie 2009 14:54 |
||
hai k ma duc si io cu ea!fetelee... | ||
fleurdelis Postat pe 8 Decembrie 2009 20:08 |
||
INTOARCEREA ACASA... Hai ingerule! Intra si trage usa! E o furtuna de viata Afara... Uf! Credeam ca nu mai ajungem! Ne-am dus unii sa platim undeva La Golgota... Da,mie mi-au taiat numai Sufletul fasii,fasii, Peste tot... Ingerul saracul, a stat in strada Pe cand ploua cu sange Dintre coaste... Si sa vezi cum ningeau Lacrimi din oasele Noastre! (Psss! Gata ingerule? Te-ai aranjat? Si!) ----------------------------------- pana de inger : aici nu lipseste strofa de final. Ea este numai scrisa cu un sarut alb pe sufletul lui alb. corectura: Nu plangem, eu si ingerul! Il inconjuram sa-i facem loc in cer... |
||
mihaiarilena Postat pe 9 Decembrie 2009 10:37 |
||
leno, asa mami..baga si tu ca amrita,cu oase si sange..ce basca ta!... |
||
iasomia Postat pe 9 Decembrie 2009 10:39 |
||
lume nouaa... | ||
fleurdelis Postat pe 9 Decembrie 2009 10:41 |
||
Hannibal de Eugen Jebeleanu Nimeni n�avea ceea ce el avea: superba lui trufie �i elefan�ii �i labele lor sfar�m�nd vertebrele acestor Alpi albi�i de spaim�. C�lca, de- abia s� se aud�, peste st�nci �i s�auzea �n lun�, �i nimeni nu mai vazuse tr�mbi�ele de piatr� onduland� ale acestor fiare. Si n�au �nvins. |
||
anakin Postat pe 9 Decembrie 2009 10:43 |
||
anakin-baiatu' misto.. |
||
iasomia Postat pe 9 Decembrie 2009 10:45 |
||
Multumesc fetelor ! Iaso...inspiratia mama ei... Fleur...intotdeauna intr-un insemn...inseamna... |
||
mihaiarilena Postat pe 9 Decembrie 2009 10:46 |
||
Nu exista disparitii si nici despartiri. Doar rataciri ale mintii. Tot ce ramane dupa ce nu mai ramane nimic e sufletul pulverizat in aer si ziduri nefiinta la fel de iluzorie ca si trupul. Acolo unde cele incepute nu vor fi nicicand terminate, unde soarele iese din Tarnave pe scut, unde pamantul se invarteste pe loc sub cocoasa secata a vacii de foc. Acolo idolii se odihnesc la soare tihnit. Impart eternitatea in cupe mici de culoarea sofranului, incurca trupuri si schimba sufletele intre ele. Ziua se joaca de-a moartea cu rabdare ironica si o iau de la capat spre asfintit. |
||
amrita Postat pe 9 Decembrie 2009 12:18 |
||
"nemaiintilnite slove " suntem purtati sus,tot mai sus... cu multe multumiri "postantilor" de poezie selecta...AH... |
||
LILO Postat pe 9 Decembrie 2009 12:26 |
||
Nesabuinta Cresteaza-mi in minte Suflul aruncat Pe ultima toamna A unei nopti tacute Pe buzele Unui vis intamplator Nesabuit Uitat de sine Pe pridvor� De fiecare data Cand te simt Ma resimt Inclinand Catre ceea ce esti In lumea mea� Insemneaza-mi semnele Cu nori Si cu cel care Voi fi fost Calcand pe covorul De frunze cazute din tine. Da�te simt atat de frumoasa� by G... |
||
Anouk Postat pe 9 Decembrie 2009 22:21 |
||
da-i asta lu' pro... | ||
iasomia Postat pe 10 Decembrie 2009 09:33 |
||
TIE,AL SUFLETULUI MEU... din colectia dedicata mie-"Balanta de Fluturi"-de GP Mi se stercura mielul alb printre ganduri,la ora cautatului de alb,la clipa trecutului de rosu. - Au sa te prinda! I-am strigat rostogolitorului printre palmele mele,au sa te prinda,si-au sa-ti aplece strigatul cu gandul! N-au sa ma vada!,spuse...Eu sunt ingerul descult si nu las nici urme,iar ei n-au ochi de vazut si urechi de auzit,ei n-au umbletul pe ape...zise. Pe tine insa,Da! Fluturii au urme albe si urmaresc strigatele mieilor albi,care lasa urme,inca...o idee... Stau atarnat intre doua secunde,sprijinind cu ochii scurgerea ierbii in stele,cand ma jupoaie timpurile... "De ce m-ai parasit,Dumnezeul meu?" "Acum fiule,te port Eu pe brate..." |
||
mihaiarilena Postat pe 10 Decembrie 2009 11:42 |
||
up | ||
Anouk Postat pe 10 Decembrie 2009 17:39 |
||
Nu Nu, nu te mai las sa pleci Cum ai plecat pana acum. Nu, nu uit sa-ti spun cat te iubesc� Si nu ti-am spus-o pan� acum. Nu, nu uit sa te-nvelesc, Cand noaptea dormi In patul meu. Nu, nu mai uit sa te sarut, Cum uit mereu. Nu, nu te mai opresc Cand vrei sa fugi Din vis in..realitate� Nu, nu mai uit. Am sa le fac pe toate. �promiti ca te intorci?� by G... |
||
Anouk Postat pe 10 Decembrie 2009 18:00 |
||
iaso, am facut ceva mai mult...l-am pupat din partea ta si a lui sis... | ||
Anouk Postat pe 10 Decembrie 2009 18:00 |
||
Enumer�ri sotiei mele... o cupa incrustata cu argint, un vesnic tremur... inc� te mai simt. incerci sa-mi smulgi un vis in care iar m-am inecat, o promisiune ce-ai pierdut-o cand in graba ai plecat. un suras fad si-o mic� parte dintr-un Iad, o fractiune nerostita dintr-un glas e tot ce mi-a r�mas. umbra ta pe perna, un solilocviu �ntr-o camer� eterna, o rimelare ce imi e contrara, un zornait de chei uitate jos, pe scara, imi amintesc c� tu existi in lumea mea si doar pentru mine by G... |
||
Anouk Postat pe 10 Decembrie 2009 18:15 |
||
O clipa am prins in pumn o clipa o strang incet� la piept. nu e vreo clipa subjugata, plina de patima sau de idei furate nu e cristal stropit cu vise, nu e o lumanare ce-mi vegheaza nemurirea� nu-i nici macar o clipa in care totul e� pierdut. e doar o clipa. clipa-n care noi ne-am cunoscut� by G... |
||
Anouk Postat pe 11 Decembrie 2009 01:09 |
||
superb....felicitari! | ||
reyya Postat pe 11 Decembrie 2009 01:12 |
||
multumesc,reyya... cum zicea si iaso, am scriitorul in asternut, norocoasa de mine...he, he, he... |
||
Anouk Postat pe 11 Decembrie 2009 01:15 |
||
OOoo,i-ai dat pupici in loc de floare? vezi mamoanta sa nu-i dai mai mult...data viitoare,daca intelegi ce vreau sa spun.... hai luati amandoi... |
||
iasomia Postat pe 11 Decembrie 2009 09:20 |
||
hai ca m-ai facut sa rad, nebuna mica |
||
Anouk Postat pe 11 Decembrie 2009 09:32 |
||
ehe,he,he... | ||
iasomia Postat pe 11 Decembrie 2009 09:35 |
||
DINCOLO DE EDEN din colectia"Balanta de fluturi" de GP EU Aveam doi ingeri, Unul Aduna pietrele, Pe cand celalalt Zidea. EA Avea doi ingeri. Unul Ma uimea, Pe cand celalalt Darama. Stau pustiu Intre doi ingeri Orbi Si nu mai stiu De unde rasare soarele... |
||
mihaiarilena Postat pe 11 Decembrie 2009 13:21 |
||
anakinu....da sati pup.....unde umbli?????mi erea dor de tini!!!!! | ||
nazirra Postat pe 11 Decembrie 2009 13:25 |
||
Dragostea apare din orice și din nimic Nu-i trebuie motiv ci doar un suflet mic Un anotimp propice, c�lduț de prim�var� S�rutul d�ruit sub clar de lun� prima oar� Renaștem prim�vara la fel ca florile Și dup� soare mult dorim ca ploile S� ude și s� spele ceva de-am fi greșit C� ne-am l�sat iubiți, sau de a fi iubit Iubirea-nobileaz� de nu-i cazi �n capcan� �și ia tributul și apoi vei cere de poman� V�rsta c�nd pentru prima oar� ai iubit Și anii tinereții de nu i-ai irosit �n toamn� spre apus c�nd vei ajunge Privind �n urm� s� nu fii nevoit a pl�nge Ci mai degrab� m�ndru de traiul ce ai dus C� ai trecut prin viaț� cinstit cu fruntea sus |
||
Mamanela Postat pe 13 Decembrie 2009 22:09 |
||
CREDINTA SIContinu�m s� credem �n minuni �i a�tept�m de luni �i p�n� luni S� fim chema�i cu to�ii la apel Precum osta�ii diminea�a la drapel Dar nimeni nu-�i comand� �nceputul Nu-și știe viața și nu-și vrea sf�rșitul Toate sunt scrise și destinul ți-l urmezi Ai totul la �ndem�n� ca s� te luminezi Și astfel bun și drept la judecat� S� nu ajungi s�-ți par� ra�u vreodat� C� ai putut s� faci și n-ai f�cut C� ai putut s� ai și n-ai avut P�catul st� la p�nd� �n orice loc Ispita te atinge ca un foc Te arzi așa de r�u, dar nu te doare Doar sufletul se stinge �ncet și moare Oric�nd tu poți renaște din cenuș� Și nou nouț vii iar și bați la uș� Dar nimeni nu-ți deschide, nu te-mbie S�rmane mort! Te crezi ființ� vie?! REALITATE |
||
Mamanela Postat pe 13 Decembrie 2009 22:14 |
||
amrito,toate bune si frumoase pana la vaca aia... cloneto,decat sa-ti amintesc cui i-l lasi pe G prin testament trecui p'acilea... bune fete,ehe... |
||
preciouss Postat pe 13 Decembrie 2009 22:20 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Mamici din Sibiu | 1 | De la: diana_maria_kidz 28 Februarie 2012 13:38 |
Ajutor! | 6 | De la: garbo_431210 2 Octombrie 2016 10:41 |
Mai sunt oare femei care le este frica de nastere? Pt ca mie imi este frica si de o injectie... | 181 | De la: luptatoareacurajoasa 4 Iunie 2010 11:29 |
|
||
aceasta este povestea mea de dragoste.. sa arat ca exista si iubire adevarata...sper sa nu ma injurati dupa..:( | 21 | De la: bau 30 Iunie 2010 16:58 |
Sanatate si multi ani fericiti celor care astazi sarbatoresc "Mihail si Gavril " | 5 | De la: VOIAJOR 10 Ianuarie 2013 22:39 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară