fratelo,pai ce faci,mamoanta? bagi d-astea tristute de ne vine sa ne rupem camasa de pe noi? ehe,he,he... hai sa fiti fericiti... |
||
iasomia Postat pe 23 Decembrie 2009 11:34 |
||
---|---|---|
stii si tu iasomico... in lumea artei...o masca rade, o masca plange dar noi plutim in imensul ocean al lumii nevazute a viselor |
||
LILO Postat pe 23 Decembrie 2009 11:38 |
||
lasa liloaico.. sa mai zambeasca si el un pic...ca lu' fratioru' meu ii place cand bomban p-acilea... |
||
|
||
iasomia Postat pe 23 Decembrie 2009 11:40 |
||
Il citesc pe Vasile Voiculescu si scriu poezii replica la poeziile lui.Fiti atenti cum suna o poezie de-a lui vanghelis, ca replica la poezia "In gradina Ghetsimani": Luna se pierdea in ceatza, Cu lumina ei neclara, Din paharul cel cu viata, Am dorit sa gustam iara, Dar cand cupa-i sus la gura, Aburosi se-ntind maslinii, Si-i amar in bautura Si in visele gradinii. S-a starnit in noi furtuna, In gradina Ghetsimani, A orbit in noapte luna, Si mult rau facut-au banii, Sufletele noastre iara, Pe bani calpui le vindem iara, Neghiobia scurta-n poale, Niciodata n-o sa piara. Si pe cruce omenia, O vom prinde in trei cuie, Sangele curgand din via, Care-a fost si-acuma nu e. Si vom colinda prin vreme, Dumnezeu isi doarme somnul, Azi avem alte dileme, Catre ce se-ndreapta omul? |
||
Ioana007 Postat pe 23 Decembrie 2009 17:58 |
||
vanghelis...eu ti-am spus ca vei fi foarte inspirat in zilele astea.. versurile astea cu gradina ghetsimani...o,doamne..cat adevar ascund in ele...eu,chiar asa "simt"..dar "condeiul"tau..este "vrajit ' |
||
LILO Postat pe 23 Decembrie 2009 18:57 |
||
Pustiu e-n cuvinte, pustiu este-n viata, Si-ascunde iubirea nobila fatza Ramane doar dorul uitat pe pamant, Si restul devine, suflare de vant. In coltul gradinii o floare suspiuna, E noapte si-i toamna, si e frig in gradina, Si bruma alearga in alb pe pamant Iubirea devine, suflare de vant. Cu false iluzii ne umplem iar ceasul, Pe strada pustie, a-nceput parastasul, Se scutura frunza acum din artar, Si noaptea se scurge, ca un mars funerar. Cantand din alama, din bronzul cel verde, Iluzia-n trupuri, cu noaptea se pierde, Si totul in jur e din nou amortit, Iubirea uitata, in noi a murit. Prin aer trec ingeri, cu ochii lor orbi, Si noaptea in arbori e plina de corbi, De-ntreb de iubire, ei croncane-n zbor: -N-o vezi niciodata, caci nu-i,: Nevermorrrr... Si-asa ne tot ducem, prin vremuri un pic, Din umbra in urma, nu ramane nimic, Si ninge si ploua, peste bietul pamant, Iar restu-i uitare, suflare de vant... |
||
Ioana007 Postat pe 23 Decembrie 2009 19:00 |
||
De la: Ioana007, la data 2009-12-20 09:50:10Dragele mele colege si colegi, permiteti-mi sa va urez un calduros La multi ani.Iar anul care vine, sper sa ne gaseasca pe fiecare dintre noi, mai buni si mai frumosi. Multumesc Ioana Craciun fericit alaturi de cei dragi |
||
lala_cri Postat pe 23 Decembrie 2009 19:04 |
||
Va doresc tuturor un Craciun fericit! | ||
amrita Postat pe 24 Decembrie 2009 08:59 |
||
sa aveti sarbatori fericite, linistite si imbelsugate....sa va fie masa-masa si casa-casa...intelegere, iubire, pace sufleteasca si bucurie.....SARBATORI FERICITE!!!! | ||
tutankhamon Postat pe 24 Decembrie 2009 09:03 |
||
Si ceva mai nonconformist, merge? http://www.tare.ro/dancebuffet/285815-jingle-bell-varianta-bollywood |
||
Romeo_Ex Postat pe 24 Decembrie 2009 09:09 |
||
Sarbatori fericite, si totii din jur, Spre cer sa ridice, de flacari paharul, Iar viata sa-si schimbe batranul contur, Sa fie mai buna la anul. Castigul sa-si verse norocul din plin, Dumnezeu sa ne deie de toate, Ca sa fiti mai buni, eu astazi inchin, Bucurati-va de zi si de noapte, De prieteni, sotii, parinti si de frati, De florile care cresc in gradina, De aceea Doamne, va rugam sa ne dati, In suflete, mai multa lumina. |
||
Ioana007 Postat pe 24 Decembrie 2009 09:32 |
||
brother...asta e mai bestiala...... http://www.tare.ro/sofokle/26595-jingle-bells-cu-ajutorul-cuptoarelor aveti rabdare si dati sonoru la maxim.....nu va va veni sa credeti....e belea... |
||
tutankhamon Postat pe 24 Decembrie 2009 09:39 |
||
Sub cel mar mare-nfloritu, Grea turma de oi venitu, Dumnezeu le-o auzitu, Si la ele-a coboratu: -Mai Ioane Fat-Frumos, Suflet arzand luminos, Oile-ale cui mai sunt, Umbra de fac pe Pamant? -Doamne oile-s a tale, Si canta de dor si jale, Si canta de Domnul sfant, Ca o batere de vant. Da-ne Doamne de Craciun, Un an nou, un an mai bun, Da-ne Doamne sanatate, Langa ea ce se mai poate, Zilele cu muncile Noaptea cu dragostele, Sarutarile de jar, Sa murim,sa-nviem iar, Ca la poarta raiului, In mijlocul codrului, Unde de pomi atarnati, Stau copiii botezati, Si lui Dumnezeu se plang, Ca la tata nu ajung, Nici nu-i laptele de-ajuns, De-aceea s-au pus pe plans. Bate vantul frunza-n dunga, Laptele sa le ajunga, Bate vantul, mierea-i dulce, Domnul pe copiii sa-i culce, Frunza verde de alun, La multi ani de Mos Craciun, Sus la poarta lui Cristos, Ramai gazda sanatos, Si anul ce o sa vie, Doar belsug si veselie. De ramane vre-o felie, Da-mi-o rogu-te si mie. La multi ani si sanatate, Masa plina cu bucate, Si cu versul meu frumos, In numele lui Cristos. |
||
Ioana007 Postat pe 24 Decembrie 2009 13:32 |
||
Corinda 24/12/2009 by vanghelis008 | Edit Sarbatori fericite, cu focul care arde in camin, Cu pitzaraii care prin zapada, Poteca-si fac si la ferestre vin, Sa va corinde si sa va mai vada. Zapada va-nceta acum sa curga, Din norii care-albesc buimaci pe sus, Tacerea noastra nu mai vrea sa planga, Si il asteapta-n noapte pe Iisus. E masa-ntinsa, astazi e ajunul, Si clopoteii zgomote iar fac, Iar maine ne intampina Craciunul, Cu cozonaci si proaspatul colac, Si cu cantari ce vor cadea puzderii, Sub bradul verde care ne asteapta, Ca o mireasa-n amiaza verii, Iubindu-ne cu-o inima de fata. Trec anii peste noi, ca dulci ispite, Corindele cararile isi fac, Si canta-n pragul caselor cuminte, Si-n armonii culoarea si-o desfac. E cald acum si este si iubire, Si oamenii in jur sunt fericiti, In jurul meselor sa aveti stire, Cu totii imi sunteti bine veniti. Afara poate cerul sa mai ninga, Sa ploua cu lumina in inalt, Chiar daca cerul va-ncerca sa planga, Eu va intampin langa suflet cald. |
||
Ioana007 Postat pe 24 Decembrie 2009 19:40 |
||
RUGA SUB ICOANA Se-asterne iar colindul peste lume Si clopotele plang a noapte de Craciun, Se canta despre magii calatori spre soare-apune Si despre ieslea primitoare din catun. Ti-aprindem, Doamne, lumanari pe sub icoane Si-mpodobim copaci nevinovati cu jerbe de lumini, Ti-asternem inchinarea noastra cu piroane Si Te-asteptam; sa nu mai fim straini. Dar Te rugam, in clipa asta de-nchinat inzapezit, Nu trece ca strain prin ieslea noastra vie, Trezeste-ne colindul adormit si-mpotmolit Si fa-ne sarbatoarea drum spre-mparatie! (Daniel Chirileanu) |
||
sora_ilsi Postat pe 24 Decembrie 2009 19:59 |
||
Sora Ilsi, frumoasa poezie.Iti multumesc.Esti o doamna deosebita.Sarbatori fericite. Craciunul iata, a venit, Cu-a lui savoare fermecata, Cate vor fi in infinit, Cate cu noi or sa se-mparta, Lumini de beculete albe Si verzi si galbene de-olalta, Camara in caldur-o scalda, Cum au facut si alta data, Si masa-i plina de bucate, De cozonacii mari si grei, De sarmalute delicate, Fripturi stropite cu mujdei, Si prajituri rupte din rai, De gospodine, fermecate, Celor din jurul tau le dai, Ca sa se bucure de toate. Si sta Isus zambind discret, Cu ochii blanzi sezand la masa, Si seara ca dintr-un sipet, De bogatie se revarsa. Coboara mosul in amurg, Cararile de cer tacute, Si noptile cu dor ma-mpung, In tine, toate prefacute. |
||
Ioana007 Postat pe 25 Decembrie 2009 13:37 |
||
ECLIPSA DE LUNA Printre norii argintii ce plutesc mim�nd doar soapte, Trece-a stelelor regina pentru-a da lumina-n noapte. Maiestosul glob de aur sta pe bolta-ntunecata, Sa reflecte-a sa lumina de la Soare contactata. Acest astru rece-al noptii ce reflect-a sa lumina, O primeste de la Soare c�nd si bolta-i e senina. C�nd sunt nori si e furtuna pe Pam�ntul rece jos, Nu reflec-a sa lumnia de la astrul luminos. Nici cand �ntre ea si Soare se roteste-n cerc Pam�ntul, Se �ntuneca de tot rasp�ndind doar rece v�ntul. Paralela din poema ce inspir-a noptii legi, Imi va pune-n stihuri g�ndul ca si tu sa le-ntelegi. Intre Soare bun si Luna c�nd firescul se posteaza, Astrul argintiu al noptii din lumina-si obtureaza. Daca ce-i firesc si vechi �si va interpune zdrente, La �ndemnul: �Fiti lumina!�va raspunde cu scadente. C�nd acei ce sunt lumina nu mai stau privind la Soare, Ei prin bezna de pacat pot fi stele cazatoare. Si c�nd cei ce sunt crestini cad mereu �n compromis, De la Soare sa n-astepte din lumina ce-a promis. C�nd �ntre crestini si Domnul, printul EU e ca rugina, Toate-acestea or sa-ncurce �ntre ei sa stea Lumina. Insa de vom fi lumina �n sezonul mort si rece, Cu Isus al nostru Soare vesnicia vom petrece. Caci aceasta-analogie �ntre noi crestini si Luna, Ne invit-a fi lumini sa fim vesnic �mpreuna. Daca, �ntre El si noi lumea vede slabiciuni, Nu-L vor mai vedea pe Domnul printre aceste-ntinaciuni. C�nd de Soarele dreptatii nu ne-ascundem printre nori, Vom razbate printre stele pentru-a fi nemuritori. Iar c�nd sarea si lumina sunt pe Terra iarasi lipsa, Astrul noptii se confrunta �nc-odata c-o eclipsa. Amin. by gheorghe barbu |
||
LILO Postat pe 25 Decembrie 2009 15:38 |
||
Merry Merryyyy Crhistmass!!!!!! HOHHOHOHOOOO |
||
fleurdelis Postat pe 25 Decembrie 2009 15:43 |
||
bre...sa vaza irina ce poezii postara-ti p'acilea.... | ||
preciouss Postat pe 25 Decembrie 2009 15:46 |
||
ihi...nu ii dati idei... CRACIUN FERICIT!!!! |
||
LILO Postat pe 25 Decembrie 2009 15:48 |
||
Raspuns pentru Mona Iti multumesc, sunt florile superbe, Cu lacrimile lor eu le culeg, Lumini arzand in propriile jerbe, Limbajul parfumat il inteleg, Imi place si cum maraie catelul, Cum sta prin clipe inca ganditor, Inca nu isi cunoaste bine tzelul, Si ce va fi in anul viitor, Dar chiar de ziua se va scurge rece, Si n-are haina poate si rochita, El capul niciodata n-o sa-si plece, Prietenos, misca-va din codita, Si-n graiul lui care nu-l intelegi, Sub umbrele batranilor castani, Acuma-ti spune, cand tu il dezlegi, -De Mos Craciun, eu latru: �La multi ani�. Cu ochii mici privindu-te te-adora, Si zambetul din ochi e linistit, Mai este inca o micuta ora, Si Mos Craciun, cu daruri a venit. Poate-i aduce-un os ca sa il roada, Sa-l gadile intre mustati putin, Si bucuros de gand, el da din coada, Si latra cald, privindu-l pe stapan. |
||
Ioana007 Postat pe 25 Decembrie 2009 16:43 |
||
Sarbatori fericite si tie, Ioane, ca tare frumos le mai poezesti! | ||
sora_ilsi Postat pe 25 Decembrie 2009 16:59 |
||
"Cad frunzele, cad de departe, parca s-ar vesteji in ceruri gradini indepartate; cu gesturi de nagare cad mereu Si cade-n nopti adanci pamantul greu de langa stele in singuratate. Noi toti cadem. Mana de colo cade. Si altele, si toate, rand pe rand. Dar este Unul care tine-n mana caderea asta nesfarsit de bland." Alexandru Philippide "Toamna" |
||
Blanche Postat pe 25 Decembrie 2009 21:14 |
||
O stea pierduta printre stele, Poarta acum numele tau, Si eu o ferec in poeme, Si rup lumina ei mereu, In intunericu-mi sa arda, Cand ratacesc prin umbra iar, Cu amintirea ta cea calda, Si gustul de gutui amar. La sarutari ti-eram complice, Dar noptile s-au perindat, Si frunzele au prins sa pice, Si dorul tau l-a ingropat, De-atuncea rataceste vantul, Si ratacesc si eu stingher, Iar astazi este alb pamantul, Si-n suflet ninge si e ger. |
||
Ioana007 Postat pe 25 Decembrie 2009 22:51 |
||
Platim iubirile cu lacrimi, Si ochii nostri-ntunecati, Cu dorul prefacut in patimi, Si umbre de insingurati, Eu te iubesc chiar mai presus, De tot ce e inchipuire, Ca pe un inger ce s-a dus, Rupand un ram la despartire, Degeaba plange moarta floarea, Petale-n mine scuturand, Si-ncearca visul cu uitarea, Sa-mi stearga dorul frematand, Iubirea inca te mai cheama, Cu glasul dulce de copil, Si dimineata se destrama, Arzand in cerul tau strain, Desi a fost inscrisa soarta, In cerul tau, sa fiu pe veci, Ne bate firea cu napasta, Si tu te pierzi, pe-alte poteci. Ramane-n urma doar alintul, Sarutul buzelor fierbinti, Si luna alb, varsand argintul, In noaptea ratacind in sfinti. |
||
Ioana007 Postat pe 25 Decembrie 2009 22:52 |
||
Am prigonit tacerile din mine, Sa las lumina-n gandul meu dansand, Vapai arzand in luturile fine, Umbre de ingeri, zborul incercand, Te-am nascocit in vremuri preoteasa, Turnand iubirea pe altar in rani, Si noaptea a-nceput in noi sa teasa, Aripi de-argint si flacari catre vami. Si parul tau alunecand in umbre, Cu stelele-nghetate a-ncercat, Cu noaptea peste chipul meu sa umble, Ca o perdea de-arome revarsat. Si-nebunii putin in intuneric, Cu mainile intinse spre abis, Si cerul se-arcui pe trup feeric, Si erai calda, si n-a fost un vis. |
||
Ioana007 Postat pe 25 Decembrie 2009 23:23 |
||
esti trist,boierule? |
||
preciouss Postat pe 26 Decembrie 2009 00:01 |
||
craciun fericit tuturor...... | ||
tutankhamon Postat pe 26 Decembrie 2009 00:04 |
||
bre,gata,trecu' x-mas! e 12 si 10 noaptea,hai,ca mi s-a acrit de-atata dulcetzuri si siroape! |
||
preciouss Postat pe 26 Decembrie 2009 00:10 |
||
dar cin'te puse fata mea sa le si mananci daca erau atat de dulci?? | ||
tutankhamon Postat pe 26 Decembrie 2009 00:12 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
relationarea pe internet!!! | 20 | De la: eu_vio 29 Martie 2010 21:45 |
Basescu Politica | 9 | De la: luptatoareacurajoasa 14 Mai 2010 18:10 |
sal | 4 | De la: anaROBERT 14 Iulie 2010 00:37 |
|
||
Aspecte care descriu cum anume ne sim�im! | 92 | De la: tutankhamon 6 Iunie 2009 20:08 |
De ce in Romania multi patroni nu dau salariile la timp angajatilor.Oare nu pot fii pedepsiti? | 18 | De la: ingerasulluptator 11 Iunie 2012 22:57 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară