Oda in zadar O geana-mi picura-n lacrima nevazuta a ochilor rosii de nestiut plans... Dar voua va par ca-s placuta, ca va trimit din ochi un larg suras. Si-mi cer, la schimb cu geana, o dorinta stiind ca nu ma ascultati. As vrea sa fie, Doamne, cu putinta sa nu ma mai confundati. As vrea sa ma iubiti cu ochii plansi, Si sa fiu prinsa in cadere. Dar viata va tine prea prinsi si astfel totul e parere. Si maine voi ascunde iar... Si voi surade in zadar. Caci eu nu voi fi eu nicicum E dureros de pe acum. by Gianiblue |
||
gianiblue Postat pe 27 Mai 2009 21:36 |
||
---|---|---|
frate vanghele,giani...bravo! giani, ce faci fetita? ma sperii cu ultimile doua versuri,sper ca nu ai vre-un gand ceva?... |
||
iasomia Postat pe 27 Mai 2009 21:41 |
||
iaso, bebe. am zis "eu nu voi fi eu" si nu "eu nu voi fi". adicatelea tre' sa mint, disimulez, sa ma dau grozava, tare, beton. pentru a face fata lumii acesteia in care oamenii sensibili nu sunt iubiti. au contraire. |
||
|
||
gianiblue Postat pe 27 Mai 2009 22:16 |
||
nu m-am referit la marele final ..minune blonda... | ||
iasomia Postat pe 27 Mai 2009 22:20 |
||
dupa cum vezi... eu m-am gandit... dar iti multumesc pentru "bravo". sa stii ca ma asteptam sa primesc rosii scofalcite direct pe freza blonda. asa poezie stangace... mai rar. am mizat ca va place mesaju'. atat tot. "minune"?! Doamne, tu esti pusa pe terapie. ia zi-i lui ovi de "minune" si vine in secunda urmatoare cu o bomba sa rada site-ul definitiv si irevocabil. |
||
gianiblue Postat pe 27 Mai 2009 22:26 |
||
in dulcele stil clAsic nichita stanescu Dintr-un bolovan coboar� pasul tau de domni�oar�. Dintr-o frunz� verde, pal� pasul tau de domni�oar�. Dintr-o �nserare-n sear� pasul tau de domni�oar�. Dintr-o pas�re amar� pasul tau de domni�oar�. O secund�, o secund� eu l-am fost z�rit �n und�. El avea ro�cat� fund�. Inima �ncet mi-afund�. Mai r�m�i cu mersul t�u parc� pe timpanul meu blestemat �i semizeu c�ci �mi este foarte r�u. Stau �ntins �i lung �i zic, Domni�oar�, mai nimic pe sub soarele pitic aurit �i mozaic. Pasul trece eu r�m�n. |
||
fleur_de_lis Postat pe 28 Mai 2009 22:17 |
||
More then words...trust me.. http://www.youtube.com/watch?v=rhN7SG-H-3k&feature=related |
||
gabitzza Postat pe 28 Mai 2009 22:18 |
||
eehhheeeee. Nichitutza... ehehee... | ||
gianiblue Postat pe 28 Mai 2009 22:18 |
||
geaneto... imi place cum o bagasi: o da in zadar... tragedie, nene... |
||
zambil Postat pe 28 Mai 2009 22:28 |
||
zambil, imi recunosc apetitul pentru tragedii. pe mine nu ma impresioneaza facilul. asa ca - asiduu - caut greul vietii. deh. calea vietii 7. nashparlie. dar frumoasa. | ||
gianiblue Postat pe 28 Mai 2009 22:32 |
||
gianeto... nu m-am putut abtine, mami... la arta acilea... O da in zadar O musca-mi pica-n cana nebauta cu ochii ei multipli-n plans... Dar voua la gust va pare ca-i placuta, si va rasare-n ochi un larg suras. Si cer, la schimb cu musca, o dorinta stiind ca n-o a m-ascultati. As vrea sa fie, Doamne, cu putinta cand mestecati in cana sa nu o scufundati. As vrea sa o iubiti cu ochii plansi, Cand o sa fie prinsa in cadere. Dar musca de-o striviti in pumnii stransi Va bazai pierdut,si restul e tacere. Si maine-ascunde-o musca iar... Ce bazai-va in zadar. Caci eu nu voi fi eu nicicum E dureros sa strangi din pumn. |
||
zambil Postat pe 28 Mai 2009 22:49 |
||
zamb, chiar daca ma ia chestia asta teribil peste bombeu, tre' sa recunosc ca esti creativ. si... imi plac glumele bune. | ||
gianiblue Postat pe 28 Mai 2009 23:02 |
||
bai, ca tot sunt in vana poetica... ia sa-l fac si pe vanghele la versificatie... S-au dus acele vremuri cand noi jucam popice, Dar praful e acelasi pe care-l rascolim, Si bufnita ne plange la fel in tintirim, Cand noaptea ne-o petrecem in draci jucand arsice. Cu mainile dibace, noi rascolim o lume, Si la lumina lunii din zar vrem sa muscam, Vin toamnele tacute si banul sa se-adune, Cand aplecati pe vine de-o dubla aruncam. Ramane doar nimicul, o soapta spusa-n frunza, Cand gherle cu duiumul dam indarjiti si grei, Si vantul care ziua mai fluiera din buza, Acum in buzunare ne toarna funigei. La noi s-aduna banul cand dam cate-o pitica de dubla, gorobetii de frica ochii-nchid, Si-n oftica blesteme la ceruri ei ridica Si potul cu mangotii se risipeste-n vid. |
||
zambil Postat pe 28 Mai 2009 23:23 |
||
zamb, ne dai clasa. | ||
gianiblue Postat pe 28 Mai 2009 23:52 |
||
zambilu`, esti pe sistem ma mami.. , ne facusi din vorbe.. |
||
gabitzza Postat pe 29 Mai 2009 00:45 |
||
ganeto, gabitz... eu nu facui decat s-adaug fir epic la neshte elegiace... poezia trebe sa aiba dinamism, ca altfel lumea telenovelelor casca de plictis si da pe otv... |
||
zambil Postat pe 29 Mai 2009 08:51 |
||
mi-e dor mi-e-atat de dor s-ating luna cu mana sa ma doresti sa-ti spun ca nu mai pot si sa zburam arzand prin toata lumea sa simt ca esti al meu odata ..tot. sa imi soptesti, cum imi sopteai odata ca sunt frumoasa si-apoi cu-n oftat sa-ti daruiesc cununa mult visata de campion ce-a castigat dupa cum stii nu mi-am dorit palate sau giuvaeruri instelate dar azi? ma intreb din ce in ce mai des ce imi doresc? sa m-odihnesc sub cerul tau imens... |
||
iasomia Postat pe 29 Mai 2009 08:56 |
||
iaso, iubire. da' cam colcai de romantism revolutionar. bravo, poeteso! | ||
gianiblue Postat pe 29 Mai 2009 09:06 |
||
iasomico... stai asa mamicule, sa traduc pentru copii atia, ca poate nu-nteleg exact ce spui tu acolo... mi-e c-o sa mor imi e ca o sa mor daca te-ating cu mana si o sa ma plesnesti da-ti spun ca nu mai pot s-o ardem zburand prin toata lumea sa simt ca esti al meu acolo ..tot. sa te ghidez, cum te ghidam odata unde-s frumoasa si-apoi cu-n oftat sa-ti daruiesc rasplata mult visata de campion la penetrat. tot ce-mi doresc e sa ma dai pe spate printre cearsafuri sifonate dar azi? ma intreb din ce in ce mai des chiar asta imi doresc? ma zvarcolesc sub trupul tau imens... bre literatilor, desigur ca avem de-a face c-o fictiune poetica acilea... chinuri sub zburator, chestii... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 29 Mai 2009 09:18 |
||
zambilu' ooo! cat de bine m-ai ghicit mosnege de trupul lui imens m-am amorat si d-aia bag pe gat: sarmale si clatite ca sa nu crap,candva la penetrat nu vreau carceafuri sifonate nici transpiratii neelaborate vreau sa ma ia incet de mana sa-mi spuna ca nu sunt nebuna ca ii sunt draga nejustificat si-apoi sa nu mai zaca atat in pat sa treaca nesatul la aparat. |
||
iasomia Postat pe 29 Mai 2009 09:31 |
||
bre mami... gerontofila mica ce esti... imi cazu proteza din gura... |
||
zambil Postat pe 29 Mai 2009 09:36 |
||
lasa zambilu' ca nu-i bai ,proteza-n gura daca ai o sa muncesc neancetat sa te rezolv cu un implant... |
||
iasomia Postat pe 29 Mai 2009 09:40 |
||
jasmino, vaz ca m-ai ghicit! serviciul am sa ti-l intorc, desi barbatu' e un porc cand vine vorba de platit |
||
zambil Postat pe 29 Mai 2009 09:45 |
||
daca e porc dorinta-mi s-a implinit o sa-l sacrific de craciun si-o sa-l halesc pe tot,prajit. |
||
iasomia Postat pe 29 Mai 2009 09:51 |
||
nu hotara asa in pripa gandeste-te incetinel acuma daca papi purcel maine precis te-alegi cu gripa. |
||
zambil Postat pe 29 Mai 2009 09:54 |
||
ca bine zici n-o iau in pripa cum sa-l mananc la o adica? cand eu la randul meu sunt o purcica? stai linistit ca nu m-am complexat de cand sunt porc gandesc elaborat. |
||
iasomia Postat pe 29 Mai 2009 09:58 |
||
purcel, purcica, ne-am gasit sa grohaim la literati. in pomu' artei ne-am suit s-o sa ramanem nemancati. |
||
zambil Postat pe 29 Mai 2009 10:01 |
||
dap! murim de foame acilea nenfricati sa mergem sa halim niste ficati.. |
||
iasomia Postat pe 29 Mai 2009 10:06 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=U4xpug0_SyU&feature=related | ||
fleur_de_lis Postat pe 29 Mai 2009 12:09 |
||
De mi-o fi dat neica sa nu fii al meu, Da-mi Doamne putere sa trec peste greu, Ca mi-e frica neica ca nu pot rabda, C-am crezut in tine si-ndragostea ta. De mi-o fi dat neica sa nu fiu a ta, Da-mi Doamne puterea ca sa pot rabda, Ca ne-o fost neicuta traiul linistit, M-ai avut pe mine si ai fost iubit. Ca un hostelhar de drum mi-ai facut inima scrum, Ai ars-o pan' la cenusa si-ai iesit razand pe usa, Nu blestem,nu zic nimic, Numai ochii mii ridic catre bunul Dumnezeu, Si-l rog din sufletul meu, Sa-mi dea un strop de putere si putina mangaiere, Sa pot merge mai departe, Ce-a fost rau sa las in spate. Ce-am pierdut n-am socotit, Si viata mi-am trait, Cand mai bine cand mai rau cum mi-o ursit Dumnezeu, Raul l-am dat de-o-parte, Altfel daca a-si fii facut, Poate-as fi murit de mult. |
||
persidadamian Postat pe 30 Mai 2009 15:06 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Dumnezeu,omul si Scriptura | 14 | De la: luptatoareacurajoasa 16 Iunie 2010 22:58 |
IMPORTANT...SPUNETI NU VACCINULUI ... | 31 | De la: Anouk 16 Ianuarie 2010 20:08 |
Fericirea,stare de spirit? | 79 | De la: jeanette40 27 Noiembrie 2011 10:38 |
|
||
Ce e cu mine? | 10 | De la: garbo_3867 15 Iunie 2012 23:55 |
ce inseamna sa ai caracter. Si importanta lui | 3 | De la: ingerasulluptator 13 Octombrie 2012 21:30 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară