Ma tin in brate si m-alint, copil naiv cu multe idealuri ! Te-ai poticnit si te-ai lovit de stanci si maluri. Si nimeni n-a stiut c-ai plans Cand incercai ca sa alinti acele stanci. Acum te uiti la cicatrici ? Copil naiv cu multe idealuri ! |
||
Crina_M Postat pe 9 Ianuarie 2010 03:00 |
||
---|---|---|
Avem timp (varianta completa de Octavian Paler) Avem timp pentru toate. Sa dormim, sa alergam in dreapta si-n stanga, sa regretam c-am gresit si sa gresim din nou, sa-i judecam pe altii si sa ne absolvim pe noi insine, avem timp sa citim si sa scriem, sa corectam ce-am scris, sa regretam ce-am scris, avem timp sa facem proiecte si sa nu le respectam, avem timp sa ne facem iluzii si sa rascolim prin cenusa lor mai tarziu. Avem timp pentru ambitii si boli, sa invinovatim destinul si amanuntele, avem timp sa privim norii, reclamele sau un accident oarecare, avem timp sa ne-alungam intrebarile, sa amanam raspunsurile, avem timp sa sfaramam un vis si sa-l reinventam, avem timp sa ne facem prieteni, sa-i pierdem, avem timp sa primim lectii si sa le uitam dupa-aceea, avem timp sa primim daruri si sa nu le-ntelegem. Avem timp pentru toate. Nu e timp doar pentru putina tandrete. Cand sa facem si asta murim. Am invatat unele lucruri in viata pe care vi le impartasesc si voua!! Am invatat ca nu poti face pe cineva sa te iubeasca Tot ce poti face este sa fii o persoana iubita. Restul ... depinde de ceilalti. Am invatat ca oricat mi-ar pasa mie Altora s-ar putea sa nu le pase. Am invatat ca dureaza ani sa castigi incredere Si ca doar in cateva secunde poti sa o pierzi Am invatat ca nu conteaza CE ai in viata Ci PE CINE ai. Am invatat ca te descurci si ti-e de folos farmecul cca 15 minute Dupa aceea, insa, ar fi bine sa stii ceva. Am invatat ca nu trebuie sa te compari cu ceea ce pot altii mai bine sa faca Ci cu ceea ce poti tu sa faci Am invatat ca nu conteaza ce li se intampla oamenilor Ci conteaza ceea ce pot eu sa fac pentru a rezolva Am invatat ca oricum ai taia Orice lucru are doua fete Am invatat ca trebuie sa te desparti de cei dragi cu cuvinte calde S-ar putea sa fie ultima oara cand ii vezi Am invatat ca poti continua inca mult timp Dupa ce ai spus ca nu mai poti Am invatat ca eroi sunt cei care fac ce trebuie, cand trebuie Indiferent de consecinte Am invatat ca sunt oameni care te iubesc Dar nu stiu s-o arate Am invatat ca atunci cand sunt suparat am DREPTUL sa fiu suparat Dar nu am dreptul sa fiu si rau Am invatat ca prietenia adevarata continua sa existe chiar si la distanta Iar asta este valabil si pentru iubirea adevarata Am invatat ca, daca cineva nu te iubeste cum ai vrea tu Nu inseamna ca nu te iubeste din tot sufletul. Am invatat ca indiferent cat de bun iti este un prieten Oricum te va rani din cand in cand Iar tu trebuie sa-l ierti pentru asta. Am invatat ca nu este intotdeauna de ajuns sa fi iertat de altii Cateodata trebuie sa inveti sa te ierti pe tine insuti Am invatat ca indiferent cat de mult suferi, Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. Am invatat ca trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea Dar ca TU esti responsabil pentru ceea ce devii Am invatat ca, daca doi oameni se cearta, nu inseamna ca nu se iubesc Si nici faptul ca nu se cearta nu dovedeste ca se iubesc. Am invatat ca uneori trebuie sa pui persoana pe primul loc Si nu faptele sale Am invatat ca doi oameni pot privi acelasi lucru Si pot vedea ceva total diferit Am invatat ca indiferent de consecinte Cei care sunt cinstiti cu ei insisi ajung mai departe in viata Am invatat ca viata iti poate fi schimbata in cateva ore De catre oameni care nici nu te cunosc. Am invatat ca si atunci cand crezi ca nu mai ai nimic de dat Cand te striga un prieten vei gasi puterea de a-l ajuta. Am invatat ca scrisul Ca si vorbitul Poate linisti durerile sufletesti Am invatat ca oamenii la care tii cel mai mult Iti sunt luati prea repede ... Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama Unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile. Am invatat sa iubesc Ca sa pot sa fiu iubit Am invatat. de Octavian Paler CRED CA ACEASTA ESTE CE-A MAI FRUMOASA SI SEMNIFICATIVA POEZIE... |
||
dobrotchin Postat pe 9 Ianuarie 2010 09:11 |
||
De la: Ioana007, la data 2009-02-27 16:25:40Stele cad FOARTE FRUMOS. |
||
|
||
MIHAELAG1974 Postat pe 9 Ianuarie 2010 09:21 |
||
Tacerea.. Si vreau sa fim despagubiti de soarta Reamintirea vasta ne va spulbera Vom fi iar doi iubind aceasi viata Atunci cand frunza aleasa se va termina Gandind din nou doar in prezent trecutul Avand sirag de vise pline de erori Mergand sper nori si regasind pamantul In zori ne vom trezi sub bolta amandoi. In asteptare,zbor.. As vrea sa`mi controlez pamantul Sa`l strang in brate imi e dor, Dar prea departe imi e gandul La fel ca praful calator. Prin nori calatorind cu duhul Iubirii dulci,pe un covor, La stanga vom zari trecutul Mergand spre dreapta`n viitor. Din nou parcurgem intreg firul Dar ne vom prabusi`n decor, As vrea sa`mi smulg din ochi destinul Si sa`ti ofer al meu amor. Iubirea`mi controleaza trupul Ma`ndeamna sa`ti fiu ajutor, Sa fi si tu liber ca vantul Sa nu vezi totul incolor. Dar iti admir deplin curajul Ca nu mai esti un visator, Eu te pictez,dar peisajul Imi fura`o lacrima prin ochii lor. Si pasnic imi e inceputul, Iar asteptarea mi`e fior, Tanjesc sa`ti simt din nou sarutul Sa`mi regasesc al meu odor. Si sper ca n`am facut eu filmul Si totul va fi trecator, Iti spun cladindu`mi zambetul Caci te iubesc,al meu zavor. |
||
alinabla Postat pe 9 Ianuarie 2010 10:34 |
||
Este timp acum de toate, De regrete si de doruri, Sa lasam vantul a bate, Prin desertul de la poluri. Sa dormim intinsi pe perne, Rumeniti de gura lunii, Si sa rascolim eterne, Tainele spuse de unii. Sa citim bolnavi de carte, Sortii lumilor pierdute, Care s-au sfarsit in moarte, Pe cararile batute, Sa mai scriem o poema, Despre dragostea sub tei, Cand cu suflet de boema, Mana-n mana ta o iei. Si saruturi ma-mpresoara, Parca-n zi de soare ploua, Cu dorinta ta amara, Dorul tau ni-l darui noua, Este timp si pentru salcii, Pletele sa le rasfire, Si sa infloreasca macii Ora noastra de iubire. |
||
Ioana007 Postat pe 9 Ianuarie 2010 10:54 |
||
965 de ce ne strici topikul? | ||
LILO Postat pe 9 Ianuarie 2010 12:08 |
||
Dragoste curgand in noaptea Sevelor mustind in maci, Infloreste-ti tainic fapta, Cand in inimi te desfaci, Si mai ia de sus cu tine, Bratul plin de cer ascuns, Palpairi de stele fine, Pentru clipe de ajuns. Si cu tampla, alba luna, Plin de dragoste proptesti, Ca sa ardem impreuna, Toate clipele-n povesti. Ba mai lasa peste case, Ploile cazand in mart'e, Peste noi cand dorul coase, Dor de viata, dor de moarte. |
||
Ioana007 Postat pe 9 Ianuarie 2010 12:18 |
||
Astazi am facut trei lucruri: -m-am gandit la tine -m-am gandit la tine -m-am gandit la tine |
||
garbo047578 Postat pe 9 Ianuarie 2010 12:25 |
||
Din vreme Dezgoleste-ti sanul drept De inutilele-mi greseli rastalmacite din absurd. Un asfintit de salbe de crispare si zborul desenat printre hotare e tot ce am. Aduna-ti timpul nesecat din vorbele-mi ucigatoare si lacrimile ce-ai varsat cand nu simteam ce mult te doare. by G...for me... |
||
Anouk Postat pe 9 Ianuarie 2010 12:30 |
||
vreei sa...ma faci as plang? | ||
fleurdelis Postat pe 9 Ianuarie 2010 12:34 |
||
Flori de crin, arderi plapande, Guri de fete surazande, Frunza clipelor o frang, Si pe umere imi plang. Doruri care trec grabite, Inimi de iubiri ranite, Cate-n mine-n nopti le strang, Din al cerului adanc, Si le pierd printre petale, Si prin frunzele pe care, Ploile care se scurg, Pasari albe, le alung. |
||
Ioana007 Postat pe 9 Ianuarie 2010 13:03 |
||
toata lumea'i sensibila azi?? |
||
fleurdelis Postat pe 9 Ianuarie 2010 13:10 |
||
eu v-as posta luceafarul...da mii ca ii prea lung...in orice caz ....nu degeaba a fost si este EMInescu cel mai amre poet al romanilor | ||
Domnisoara_Christina Postat pe 9 Ianuarie 2010 13:10 |
||
mamicule, nu toti il consideram pe eminescu al mai mare poet al romanilor...mie mi se pare ca sunt altii mult mai profunzi | ||
Anouk Postat pe 9 Ianuarie 2010 13:13 |
||
Lumea este plina toata, De flori mari arzand feeric, Crezi ca ele au sa poata, Sa ma scape de-ntuneric? Eu le strang la piept, iubite, Si in glastre le pastrez, Cu culorile vrajite, Noptile sa luminez. Uneori se mai intampla, Pe albita pernii luna, Sa o simt pe "ea" la tampla, Sa soptim doru-mpreuna, Dar apoi se face zi, Florile se strang cu toate, Iara noaptea cand va fi, Sa o arda colorate. |
||
Ioana007 Postat pe 9 Ianuarie 2010 13:17 |
||
Dragoste sfarsita dak am spus ceva ce te.a ranit candva regret acuma dar nu pot schimba nimica soarta a vrut asa sa ne desparta sa ne distruga iubirea trecuta insa ai ramas in amintirea mea si nu pot uita privirea ta ochi tai verzi buzele tale dulci ink mai simnt cum le sarut akm regret si vreau sa.ti spun k te iubesc mai mult k la inceput chear dak tu mai uitat demult si dragostea ti.ai regasit in sufletul meu ai ramas k la incepul iubirea noastra a fost ceva frumos prima si ultima din viata mea aici s.a oprit viata mea gandurile mele sperantele mele tot ce tine de mine la tn dragostea mea TE IUBESC |
||
garbo053643 Postat pe 9 Ianuarie 2010 13:33 |
||
bravo, 643 | ||
Anouk Postat pe 9 Ianuarie 2010 13:41 |
||
da, bravoooo, n-ai ce sa zice! | ||
fleurdelis Postat pe 9 Ianuarie 2010 13:48 |
||
Clipe fr�nte Secundele fug de stele furate . Adulmec miresme trec�nd prin amurg. Se sparg amintiri �n linii mirate c� zboar� iar fluturi �n haine de miri. T�ceri ne�tiute se-a�tern peste noi. Silabele-s mute cu g�nduri de ploi. Alunec�-n noapte miresme de dor. �n deget am �oapte pl�ng�nd sub un nor. Pe sunete azi pribegesc clipe fr�nte.. Descop�r s�rutul dorin�ei �nfr�nte. Nu-s eu de�i sunt al iubirii NErost �i iar m� �ntreb de ai fost sau n-ai fost cel care cutreier� visul �n van. Mai r�m�ne o clip� �i-un ars - alt liman s� �ntoarcem aripa spre-o zi c�t un an, spre zorii ce vin, din nou s� citim �n destine sau� �ntr-o can� cu vin. Lelia Mossora 3 ian 2010 23 :25 |
||
lelia_mossora Postat pe 9 Ianuarie 2010 13:49 |
||
Toamna plange peste zile, Cu ochi cenusii si singuri, Valuri,-albele copile, Bat matanii langa diguri. Tip-a ploaie pescarusii, Tot inaltul sfasaind, Frunze cad si corcodusii, In genunchi adorm plangand. Ploaia bate la ferestre, Dorurile noastre toate, Si-uite-asa fara de veste, Iar ne ratacim in noapte. Strazile se-tind pustii, Lunecand catre apus, Umbre luneca tarzii, Peste ziua ce s-a dus. Numai toamna se revarsa, Peste florile ranite, Si gradina toata-i arsa, De dorinte vestejite. |
||
Ioana007 Postat pe 9 Ianuarie 2010 13:58 |
||
Am o intrebare:se pot posta si poezii proprii?Ca as avea si eu vreo cateva! | ||
florin_c76 Postat pe 9 Ianuarie 2010 15:54 |
||
Sigur ca se pot posta si poezii proprii.Nu te opreste nimeni.Te asteptam cu placere si prietenie. | ||
Ioana007 Postat pe 9 Ianuarie 2010 17:23 |
||
Vantul sufla pe furate, Amintirile se duc, Frunzele de nuc uitate, Printre umbre se usuc, Trec iubirile cu toate, Parcurgand odaia mea, Sa se-mprastie prin noapte, Cu luciri albe de stea, Si pe umbra unui nour, In tacere te descopar, Cu saruturi te inrour, Si incet mi te acopar, Albe aripile frante, Ti le prind de viata ta, Cu flori mari,cu flori marunte, Cu flori de "Nu ma uita." Si ne mistuie iar timpul, Si ne lase calatori, In clepsidra cu nisipul, Din gradina ta cu flori. |
||
Ioana007 Postat pe 9 Ianuarie 2010 17:44 |
||
nu meriti sa plang pentru tine nu mariti tot zbucciumul meu si totusi ...eu pling pentru tine, si astazi ...si astazi ,,,si maine ... mereu |
||
bzn1984 Postat pe 9 Ianuarie 2010 17:58 |
||
Sa crezi� Imi scrijelesc uitarea pe covor si-ndemnurile schioape, bruscate de un fosnet inodor. Iti rup fasii din mine cam inegale, pentru gustul meu sa ti le legi la gat. Ca-n dimineata noastra preferata sa impartin un rasarit. Si-atat. Pe-o lustra ti-am lasat un gand de-al meu cam piparat. Sa ma saruti cand ai sa-l vezi. Cuprins de toate Si de tine. Si sa crezi� by G...for me... |
||
Anouk Postat pe 9 Ianuarie 2010 18:15 |
||
e he hei ... frumos |
||
bluelight Postat pe 9 Ianuarie 2010 18:23 |
||
Cu ochii mari, perversi, ca de pisica, Cu zambetul cel dulce si hoinar, M-a prins de-al ei carlig, la o adica, Asa cum pescuind, ai prinde-un clean, Sunt fermecat de rosha gura mica, De dintii ei din cel mai pur margean, Comori de aur, jad si portelan, Si-un inger ce ma musca de aripa, Asculta-n mine, inima cum tipa, Si dor de ape cum ma-ncearca iar, Si plange-n piept micuta turturica, Cu spaima ca iubirea-i pasarar, Ea o sa prinda inima mea mica, Si-n colivie o va tine-n zori, Iubind nebun si tremurand de frica, In inchisoarea ei, plina cu flori. |
||
Ioana007 Postat pe 9 Ianuarie 2010 18:25 |
||
dap...vorba lu' iaso...am poetu' in asternut | ||
Anouk Postat pe 9 Ianuarie 2010 18:25 |
||
sunt invidioasa ...si macar eu recunosc | ||
bluelight Postat pe 9 Ianuarie 2010 18:28 |
||
Adevarul e...ca trebuie sa te nasti cu asta!!Nu as putea sa compun...nici macar o strofa!! (oricu. ar fi ceva de genul Frunza verde loboda/Curge apa-n pivnita):))))) |
||
walkiria Postat pe 9 Ianuarie 2010 18:31 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
I ! ZIUAMULTI ANI FERICITI CELOR CARE-SI SERBEAZA ASTAZ | 4 | De la: VOIAJOR 22 Septembrie 2012 09:52 |
Femeia | 13 | De la: ratuscaceaurata 30 Mai 2012 23:56 |
sufar al draqului de tare! | 68 | De la: Dor_marunt 13 Mai 2010 22:05 |
|
||
cele mai talentate la.............. | 14 | De la: me_reloaded 16 Martie 2011 21:55 |
Zile senine si sarbatori fericite ! | 11 | De la: VOIAJOR 10 Ianuarie 2013 22:20 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri