tam dagadagadam, pam-pam.. | ||
zambil Postat pe 25 Ianuarie 2010 16:36 |
||
---|---|---|
pam-pam, tam dagadagadam,ce misto... | ||
iasomia Postat pe 25 Ianuarie 2010 16:41 |
||
Povara ta, o aripa de luna, O port in nopti de floare fermecata, In vechiul joc de-a pururi impreuna, De dorul marii in nisip lasata. Tristetile vor ca sa ma rasfete, Plimbandu-ma din nou pe langa plopi, Si trec atatea umbre fara fetze, Cu lacrimi lunecand din orbii ochi. Iubiri ce s-au pierdut ne-mpartasite, Ca niste pasari care au plecat, In ceruri peste doruri asfintite, Cu strigatul din ingeri sangerat. In zilele cazute fara zestre, Eu te-am chemat in iarba mea sa calci, Ranindu-ti gleznele cu doruri lesne, In clipele cand vii si-n mine taci. Sa alergam cu umbrele in soare, Care desfac in luminis poteci, Si cantece de pasari calatoare, De pasi strivind corolele cand treci. Ramane-n asfintit o dansatoare, In salile, din negraitul vals, In vesnicul apus care ne doare, Chemandu-ne imbratisati la dans. |
||
|
||
Ioana007 Postat pe 25 Ianuarie 2010 19:24 |
||
avelo baftalo! |
||
preciouss Postat pe 25 Ianuarie 2010 21:32 |
||
ionica.. oaliu..faina... preci.. dap..da' mai e o varianta.. cratiti si tigai, ceaune, vorba multa ,targuiala grija daca n-ai, pe urma te lasa cu casa goala. |
||
iasomia Postat pe 26 Ianuarie 2010 12:08 |
||
Printre taceri, ramane doar cuvantul Sa infloreasca-n arborii uscati, Atuncea cand se scutura pamantul De umbra ingerilor vinovati. Ramane-n noi parfumul de lavanda, Sa sangere uimirile-n apus, Iluzia oprita pe veranda, Prin noptile ce vin... Care s-au dus.. Gradinile ne-nconjura fierbinte, Cu flori arzand in cupe mari de mac, Cand noptile in noi, stranse-n cuvinte, Petalele de roze isi desfac. Si pentru-o clipa lunecam in haos, Doi ingeri albi in stelele de sus, In vesnicie dulcele adaos, A celor ce au fost, celor ce nu-s... |
||
Ioana007 Postat pe 26 Ianuarie 2010 14:39 |
||
Raman cu mine Si trist dar si adanc ma-nchid in mine Sperand ca alta, o straina, voi fi maine Crezand ca lipsa ta grea nu ma doboara De ieri, de dinainte, insa, ma omoara. Raman cu mine desi-as gandi sa fug Pe-un roib cu pletele-nrosite de amurg Pe-un vant albastru, rece si tacut Sa uit si sa nu plang ca totul e trecut. Te pierd din ochi intr-o ciudata ceata Stiu�voi fi singura de maine dimineata Raman cu mine, desi stiu: nu mai sunt eu De ce e totul, dintr-o data, asa de greu? |
||
gianiblue Postat pe 26 Ianuarie 2010 21:47 |
||
geaneto,viziteaza-ne mai des! |
||
preciouss Postat pe 26 Ianuarie 2010 21:49 |
||
Raman cu mine desi-as gandi sa fug Pe-un roib cu pletele-nrosite de amurg Pe-un vant albastru, rece si tacut Sa uit si sa nu plang ca totul e trecut. minunata"priveliste"eliberatoare giani...superb.. |
||
LILO Postat pe 26 Ianuarie 2010 21:55 |
||
De la: LILO, la data 2010-01-26 21:55:13Raman cu mine desi-as gandi sa fug "Pe-un roby"?... |
||
roby_cado Postat pe 26 Ianuarie 2010 21:59 |
||
roib .. roby..tu citesti in"punga"? pardon in oglinda? |
||
LILO Postat pe 26 Ianuarie 2010 22:05 |
||
eeeiii...se alinta... | ||
fleurdelis Postat pe 26 Ianuarie 2010 22:07 |
||
aaa...,roib era ala...? | ||
roby_cado Postat pe 26 Ianuarie 2010 22:09 |
||
ei,lasa robert,nu-i cazul sa cazi in depresii | ||
LILO Postat pe 26 Ianuarie 2010 22:11 |
||
nu cad bre, in nici o depresie.. dar e pacat de imaginea ce mi se conturase in gand.. stii...,eu.., cu pletele prin amurgul ala,cu geaneta in spinare...,tagadammmm....tagadammm.... |
||
roby_cado Postat pe 26 Ianuarie 2010 22:21 |
||
A CREA N-am invatat sa uit sa-nchid ochii peste lumea aceasta ca si cum n-ar exista pentru ca ea e aici ca o realitate pe care n-o uiti si nici n-o iei cu tine nu piere nu dispare nu moare e mereu aici cand ai vrea sa nu mai fie cand totul se prabuseste inlauntrul tau si din bucati de lume nu se mai naste decat ciuntit un univers grotesc al carui unic dumnezeu sunt un dumnezeu stramb si urat intruchipare a vechilor zei barbari care nu stiau nimic despre noi si ne numeau creatiile lor ignoranti de faptul ca ne creem singuri rai, urati si prosti si murim implorand divinitatea sa ne salveze sa nu ne uite sa ne iubeasca si pe noi� |
||
snowflake Postat pe 27 Ianuarie 2010 00:38 |
||
�I DAC� TOTU�I MAI E O ZI� Moto: �If tomorrow never comes�� Sim�i ca o lovitur� �n moalele capului, o durere insuportabil� care-i paraliza orice mi�care �i-l f�cea incapabil s�-�i men�in� echilibrul. Totul �i trecea prin fa�a ochilor ca prin cea��: cortegiul funerar, preotul, omul cu crucea, un prieten de bra�ul c�ruia se sprijinea f�r� vlag�, ochii �nro�i�i, pl�nsete �i vaiete. �Eu unde eram?� �ntrebarea �i r�s�ri dintr-un col� de minte ca pus� de altul. Ma�ina rostogolindu-se, strig�tele ei, totul �i inundau memoria de parc� ar fi fost prezent, de parc-ar fi tr�it momentul acela mereu �i mereu. �Eu unde eram?� Sentimentul de vin� reveni. �i privi pe to�i ca pe ni�te str�ini, fe�e ciudate la �nt�lnirea de pe ultimul drum. Nu-�i reveni din letargie �i transportat asist� la tot ceremonialul �nmorm�nt�rii. �Eu unde eram?� Ea ridic� ochii spre cer implor�nd mila divin�. Era prea t�rziu. Un t�rziu acela ca noaptea dup� o zi luminoas�. Sim�ea mii de ace trec�ndu-i prin suflet. Se t�ra �n urma co�ciugului ca un cadavru mutilat� un cadavru dup� altul. Nu-�i sim�ea g�ndurile �i-�i urla disperarea din abisurile ei suflete�ti. Nu-�i auzea hohotele de pl�ns sau vorbele de �ncurajare ale celorlal�i. Murea �ncetul cu �ncetul pe drumul spre cimitir. Fiecare pas �i provoca o suferin�� fizic� �ngrozitoare. Ag��at� de ma�in� mototolea giulgiul cu m�inile spun�nd �n g�nd rug�ciuni �i blesteme. C�nd smerit�, c�nd revoltat�, �i ducea amarul pe ultimul drum. �i drumul era at�t de lung, nesf�r�it de lung� �n urma cortegiului �naintau to�i cu pas t�cut. Ma�inile cu cele dou� sicrie parcurgeau lent traseul spre cimitir. Lumea se ferea din calea lor c�in�nd soarta celor doi �ndr�gosti�i. Cu sufletele amor�ite de durere, p�rin�ii �i duceau spre groap� lumina. �mbr��i�a�i ca pentru eternitate, tinerii z�mbeau naiv dintr-o imens� fotografie. O ploaie lung� �i deas� le uda obrajii �mpietri�i. �Or s� aib� timp destul s� cunoasc� �ntunericul.� κi ridic� ochii bolnavi de pe carte. �Am venit s� te scot la plimbare.� Nu r�spunse nimic ca �i cum ar fi aprobat. Fata se �nv�rti cu iu�eal� prin camer� ordon�ndu-i pe un scaun lucrurile. �Cu astea te �mbraci. Acum trebuie s� faci un du�.� Ea tres�ri ca trezit� din somn c�nd cealalt� �i �ndep�rt� cu un gest plapuma. �E prea t�rziu. Mergem m�ine.� Nici m�car nu-�i auzi vocea c�nd rosti toate astea. Se cufund� apoi cu ochii �n romanul acela pe care el �l �tia cuv�nt cu cuv�nt. �i r�s�ri �n minte o scen� de demult. �E un roman stupid.� �Nu neg c� eu nu beneficiez de rafinata dumneavoastr� cultur� general� �i nu m� mi�c� at�t de mult �Sonata lunii� de Beethoven, dar fiecare avem sonata noastr�, nu?� �Da. Fiecare avem sonata noastr�, �i spuse ea. Tres�ri c�nd realiz� c� a spus-o cu voce tare. Cealalt� se opri din discursul �ncurajator �i-�i plec� descurajat� ochii. �nchise �n urma ei u�a �i plec� din aceast� lume pustie. El �i sprijini capul �n palme �i r�mase �ncremenit �n fotoliu ascult�nd acordurile f�r� noim� ale �Sonatei lunii�. �Fiecare avem sonata noastr�, �i spuse el. �ncerc� un sentiment de lini�te vecin cu pustiul. Soneria r�sun� �n gol peste acordurile fine ale melodiei, un timbru �nalt �i regulat. �ncorporat �n armonia general� d�du na�tere vocii ei: �Te duci tu?� �Nu, dac� e�ti tu deja la u��.� Apoi b�t�i insistente: ��i-am spus c�o s� treze�ti vecinii cu Beethoven.� �E un mod minunat s� ��i �ncepi ziua.� �ncetul cu �ncetul h�rm�laia de sunete se termin� �i �n lini�tea clar� se auzeau doar acorduri de Beethoven, aceea�i melodie mereu �i mereu. B�tr�nul tres�ri �n casa mare �i pustie. Privi fotografia imens� de deasupra biroului. �Cine �tie, poate acolo unde sunt or fi ferici�i.� �i lumea lui se �nchise pustie. �n alte col�uri de univers doi tineri pl�ngeau o soart� mult prea crud�. �i cine spune c� trebuie s� fim vreodat� ferici�i? |
||
snowflake Postat pe 27 Ianuarie 2010 00:45 |
||
e scrisa in 2002... acum cred ca cel mai ades cautam fericirea unde nu trebuie... si acum hit and run... noapte buna!! |
||
snowflake Postat pe 27 Ianuarie 2010 00:45 |
||
snow, | ||
sora_ilsi Postat pe 27 Ianuarie 2010 00:52 |
||
vise, taica, vise......tagadam...tagadam.... | ||
tutankhamon Postat pe 27 Ianuarie 2010 00:59 |
||
JOCUL DRAGOSTEI Intr-o zi am jucat iubirea la carti Am impartit cartile in mod egal si jocul a inceput Am pus pe masa o clipa Dar tu ai pus repede o zi Si am pierdut o carte Am scos din carti amintirea Dar tu ai barat cu uitarea Arunc pe masa adevarul Dar tu ai pus repede minciuna Si am mai pierdut o carte Trebuie sa joc si ultima carte Plina de speranta Pun jos "TE IUBESC" Dar tu din priviri imi arunci asul tau "TE-AM IUBIT" Trista,tacuta,ma ridic de la masa Fiindca "AM PIERDUT" |
||
Yellowrose Postat pe 27 Ianuarie 2010 09:15 |
||
Tr�darea clipei Din cearc�nele bol�ii plumburii m� plou� cu nesomn tr�darea clipei, c�ci au c�zut chem�rile-mi t�rzii sub zv�cnetul din urm� a aripei. Sorbii din c�limara de cristal �nghi�ituri de curiozitate- un start ne�nsemnat, tr�ind final �n patima dorin�ei resemnate. �i-ar fi: Ok! (ca ultimul r�spuns), dar suspendat�-s �ntr-un strop de rou� ce caut� c�dere �n opus din neintegritatea mea- sunt dou�. C�ci ieri iubeam, azi trecem paralel prin Tu...Dualitatea-i vinovat� c� iar sunt prinse muzele-n duel �i iar de fuga clipei sunt tr�dat�. |
||
eu_NADINE29 Postat pe 27 Ianuarie 2010 09:19 |
||
fleurdelis Postat pe 27 Ianuarie 2010 12:01 |
||
iote ce s-a incins cenaclu' nost,brava..... genelu, hai ca o sa fie bine.... |
||
iasomia Postat pe 27 Ianuarie 2010 12:09 |
||
De tain� Mi-s degetele clape umbl�nd pe zarea lumii s� c�nte frumuse�ea care �n noi, conspir� c�nd pa�ii �i-au r�mas c�lc�nd t�cerea humii urc�nd �ncet �n inimi, cu sunete de lir�. �mi sp�l cu ro� de mac p�catul de-a iubi cu-amurgurile toate ce s�nger� uitate, �i tres�riri de lun� cu care m-a� min�i c� nop�ile sunt aripi de ceruri aninate. �i port pe umeri fluturi ce-mi vindec� uitarea c�tre nem�rginire purt�ndu-m� ades. �n dans de c�ntec mut m� �nvele�te marea. Cu pesc�ru�i iubirea �n ziua ta mi-o �es. Pe trepte de lumin� te-am c�utat �n van. Am r�scolit �n haos ca s� i�i dau de urme �i te-a� fi vrut mereu acela�i cald liman. o insul� �n mare, pierdut�, f�r� nume. Lelia Mossora & Ion Vanghele |
||
Ioana007 Postat pe 27 Ianuarie 2010 18:41 |
||
Parca ar trece un vapor prin ceata, Cu sunete de goarna ragusit, Pe apa verde care se rasfata, Cand valul o saruta stingherit. Exista dor, exista si iubire, Exista trandafiri crescand in bolti, Exista despartiri si intalnire, In ratacirea clipelor la porti. Numai in larg vaporul trece grabnic, Inconjurat de fum si pescarusi Iar vantul prin gradini alearga harnic, Zvarlind cu dorurile din cenusi. |
||
Ioana007 Postat pe 27 Ianuarie 2010 19:40 |
||
De la: tutankhamon, la data 2010-01-27 00:59:10vise, taica, vise......tagadam...tagadam.... eh...,uneori visele devin realitate... sau nu stiai... |
||
roby_cado Postat pe 27 Ianuarie 2010 19:52 |
||
poezea pentru wifa... cand clonetele revine dupa un razbel sadea, ma simpt un picutz mai bine... mai ca-mi vine a juca! un sheptic,un popa prostu' nu visati la altceva! ca pe preci,cat e lumea, la bara n-o ve-ti vedea!! |
||
preciouss Postat pe 27 Ianuarie 2010 19:58 |
||
panty_C Postat pe 27 Ianuarie 2010 20:00 |
||
ioi, cloaneta mia... | ||
Anouk_Aimee Postat pe 27 Ianuarie 2010 20:03 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
De ce oamenii lupta doar pt lucrurile materiale,dar nu lupta si pt lucrurile spirituale? | 40 | De la: ingerasulluptator 16 Iulie 2012 00:51 |
hei | 7 | De la: hermosa20 16 Iulie 2012 02:16 |
am fost invitata la o slujba de baptisti,dar nu ma mai duc pt ca mi-am invatat lectia | 8 | De la: pantera_neagra 10 Iulie 2011 19:00 |
|
||
Lacrimi pentru 18 gropi!! | 9 | De la: Alina_30 19 Iulie 2013 21:25 |
mare | 5 | De la: estela 13 Iulie 2010 05:25 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară