ca pe preci,cat e lumea, la bara n-o ve-ti vedea!! |
||
LILO Postat pe 27 Ianuarie 2010 20:07 |
||
---|---|---|
jucand,bre... | ||
preciouss Postat pe 27 Ianuarie 2010 20:09 |
||
off...,care n-am avut noroc... | ||
|
||
roby_cado Postat pe 27 Ianuarie 2010 21:02 |
||
roby, lasa mami cavalcada, deocamdata,baga si tu la codane acilea o poezea...o gramada de fete dragute,ia vezi.. poate te inspira vreuna....hai,ca sunt o gramada tinerele... hai,ca poti... uite nea vanghele se baga la duo cu tanti lelia mossora....si nu-i lauda nimeni... se poate copilasi? vanghele...misto..da' tu esti tu...d-na lelia te zapaceste... |
||
iasomia Postat pe 28 Ianuarie 2010 15:25 |
||
Umbra tacerii Nori grei prind verdele cu vrabii Tu... imi tii calda vatra timpului oglindit in gand ramas hotar intre Eu si Tu Linistea curge-n atingerea umbrei |
||
ladyDY Postat pe 28 Ianuarie 2010 20:24 |
||
Pe langa plopii care au murit Si umbrele ce staruie-n picioare, Cu pasii toamnelor eu am venit, Cu febra mea de stea mistuitoare. Doar frunzele din cerul lor rapite, De vantul crai, ce-n brate te-a luat, Au plans de-atatea patimi, chinuite, In serile de toamna ce-au plecat. Iar casa ta se leagana de umbre, Luminile ferestrelor s-au stins, Cu stele cerul a-nceput sa umble, Si intr-o dimineata chiar a nins... Nu se mai vad ducand in mine pasii, Poate-au plecat cu visele pe sus, Doar pomii tremura in noi golasii Si ingerul, aripile si-a pus. |
||
Ioana007 Postat pe 29 Ianuarie 2010 08:24 |
||
fratelo, lasa depresia,si baga optimism la sufletel... ia fa-i tu lu' surioara ta o poezie dulcica cu salcii si iasomie.... eu nu mai stiu sa graiesc in rime,da' imi revin eu.... |
||
iasomia Postat pe 29 Ianuarie 2010 09:44 |
||
sa gandesti,sa simti in VERSURI...o alta LUME.. versurile sunt de o rezonanta aparte...unul mai captivant decat altul vanghi..Diamantul este din ce in ce mai slefuit,mai stralucitor |
||
LILO Postat pe 29 Ianuarie 2010 15:07 |
||
iasomnico..,daca se apuca "fratili" tau acu' de poezea...,se alege prafu de topicul asta(numai rime dealea "de dupa blocuri" imi vin in cap in perioada asta),si e pacat,chiar imi place cand mai citesc p-acilisea'..,sincer.. | ||
roby_cado Postat pe 29 Ianuarie 2010 22:58 |
||
Prea departe trupul tau, Prea aproape disperarea Ca nu pot vorbi cu marea, Sa-ntelegi c�t mi-e de rau... Prin absenta ta din g�nd, Drumu-ntorcerii spre locul Unde m-am luat cu jocul Si ne-am contopit pl�ng�nd. Prea aproape starea mea, Prea departe amintirea Petrecuta cu privirea, P�na a cazut o stea... Si te-am pus in locul ei, Sa veghezi, de la distanta, Visul fara de substanta, Ca o ploaie de sc�ntei... De la care nu ai cum Sa astepti o m�ng�iere - Mari iluzii efemere Si-un marunt ecou postum. |
||
nuti_vio Postat pe 1 Februarie 2010 12:44 |
||
roby, o sa-ti arat eu candva o poezie a unei fete d-acilea de pe topic,care in mod sigur te taie la orice tip de limbaj ai vrea sa folosesti. da' ai si tu dreptatea ta. o-la-la-la... tace fratelo,ai grija mami...femeile de pe garbo care sunt interesate de privat, in general au oo... nutisor, asa..tine tu steagu' sus,brava... |
||
iasomia Postat pe 1 Februarie 2010 14:37 |
||
hai sa nu ziceti ca si-a pierdut baba sensibilitatea de tot... da-mi in taina mana dreapta vreau s-o simt pe sanul stang, sa-mi simti inima cum bate: cand razand, si cand plangand. iar s-a pus sa ninga-afara si mi-e drag, si-mi este bine.. cand vii prin zapada alba si te uiti zambind la mine. |
||
iasomia Postat pe 1 Februarie 2010 15:06 |
||
caree babaa?? k ma bbat cu tine-acum! sanul stang ai???maiii | ||
fleurdelis Postat pe 1 Februarie 2010 15:10 |
||
ooooo,ia uite la ea....te-am sculat din morti d-acolo,ha?.... | ||
iasomia Postat pe 1 Februarie 2010 15:12 |
||
pai...daca cu stang..d-ala... hehehe | ||
fleurdelis Postat pe 1 Februarie 2010 15:16 |
||
ce iti trece prin minte,e un gand ce nu-i cuminte.... | ||
iasomia Postat pe 1 Februarie 2010 15:26 |
||
dar daca e de stangaaaaa...ce sa ma fac eu?? imm? | ||
fleurdelis Postat pe 1 Februarie 2010 15:29 |
||
multumesc....imi cer scuze,am uitat sa precizez,poezia este a lui George Tarnea-Balada absentei.. | ||
nuti_vio Postat pe 1 Februarie 2010 17:30 |
||
cui ii multumesti tu, mami?... ca nu vazui nicio recenzie la postarea ta... | ||
zambil Postat pe 1 Februarie 2010 17:33 |
||
Cum sa traiesti frumos fara iubire, Cum sa visezi, saumbli, ori sa zbori, Cum sa cuprinzi nelinistea din zori Si pacea din amurg dintr-o privire? Cum sa inoti prin marile de flori, Cum sa te bucuri de intreaga fire Si viata ta sa-si afle implinire Fara minunea care da fiori? E totul randuit sa se intample- Cu simplitatea unei adieri- Cand de lumina sufletul se umple, Dar daca-n schimbul sterpei mangaieri Ghetarii urii se ivesc la tample, Nu-ti vei afla iertarea nicaieri. ,,George Tarnea-E totul randuit sa se intample" |
||
nuti_vio Postat pe 1 Februarie 2010 17:34 |
||
taty i-am multumit lui iaso....pt floricica... | ||
nuti_vio Postat pe 1 Februarie 2010 18:05 |
||
Un gand se imbogateste muscandu-mi buza O himera fosneste-n ierburi miros de fanuri hibernale Doar Tu... cum se face c-o spranceana imi dai scara pentr-o fuga din real |
||
ladyDY Postat pe 2 Februarie 2010 22:14 |
||
Din de viata in de moarte, Din aproape-n mai departe, De la dragoste la ura, Tu, dintru-nceput masura Pentru toti si pentru toate � Fara tine nu se poate Intampla nimic sub stele, Tu, lumina vietii mele, Tu, blestemul sau tu, leacul, Pripa care naste veacul, Mana care-adoarme clipa, Tu, stransura si risipa, Tii in palmele-ti fragile Nopti si visuri, munci si zile, Vindecarea si pierzarea, Tu, limanul meu si zarea, Neclintirea mea si zborul, Tu, pustiul, tu, izvorul, De la huma la idee, Tu, intregul meu, Femeie! |
||
nuti_vio Postat pe 3 Februarie 2010 17:33 |
||
nutzeto, asta-i prima poezie de dragoste in masura de oda comunista pe care-o citesc.... ia sa inlocuiesc eu finalu', sa vezi ce bine da... ... de la huma la stavrid tu, intregul meu, Partid... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 3 Februarie 2010 17:45 |
||
CRISTAL Imi traiesc sentimentele ca pe-un vin intr-o cupa de clestar sorb doar un pic ca sa nu ma adoarma aroma Nu sufar de frenezia simturilor si nici de beatitudinea cuvintelor euforia atingerilor tumultul intrebarilor fara raspuns Prin transparenta sticlei lumina joaca umbre pe fata ta Iti privesc ochii imi aduc aminte de calmul linistit al padurii adanci si misteriosi� SENZATII Razi ? Razi, iubitule ? Spune-mi ca razi Spune-mi ca plangi nu ucide cuvantul din gura ta ucide distanta ucide tacerea asta ucide-ma pe mine omora-ma cu rasul tau vreau sa-l aud in urechi sa-l simt in toata fiinta mea sa-l simt ca pe tine ca pe viata ca pe dragoste ca pe tot ce n-am simtit pana acum. Razi, iubitule, hohoteste peste lumea asta de tacere pe care-am cladit-o din nimic ca sa ma tina pe mine departe de mine Si cand o sa razi iubitule rad si eu cu tine si traiesc, iubitule, sunt in viata, sunt vie si arde carnea pe mine. |
||
snowflake Postat pe 3 Februarie 2010 17:46 |
||
De la: zambil, la data 2010-02-03 17:45:07nutzeto, asta-i prima poezie de dragoste in masura de oda comunista pe care-o citesc.... ia sa inlocuiesc eu finalu', sa vezi ce bine da... pestele de la cap se-mpute... |
||
snowflake Postat pe 3 Februarie 2010 17:47 |
||
snow | ||
panty_C Postat pe 3 Februarie 2010 17:48 |
||
sarumana... | ||
snowflake Postat pe 3 Februarie 2010 18:01 |
||
flache... sunt vie si arde carnea pe mine. ce-i asta bre, anunt disperat la 112?... |
||
zambil Postat pe 3 Februarie 2010 18:08 |
||
da, sa-mi trimita un pompier bine-facut... nu-mi plac in sange... |
||
snowflake Postat pe 3 Februarie 2010 18:11 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Credem in Dumnezeu cu adevarat sau ....ne prefacem ? | 3081 | De la: alexandru_revnic_yahoo_com 14 Martie 2010 16:27 |
cantec de Craciun? | 31 | De la: fleurdelis 4 Ianuarie 2011 01:23 |
filmele coreene | 17 | De la: daniilia 16 Februarie 2013 20:33 |
|
||
Cum este sa fii femeie in Romania ! | 86 | De la: garbo_462542 29 Martie 2017 12:06 |
muiel vine de la manuel | 3 | De la: hermosa20 1 Iulie 2012 18:05 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară