ce sa-i faci,d-le.....varsta bato vina....si eu sunt de pe vremea lui ,,raposatul"....imi plac poeziile lui George Tarnea | ||
nuti_vio Postat pe 3 Februarie 2010 20:19 |
||
---|---|---|
scuze,bat-o | ||
nuti_vio Postat pe 3 Februarie 2010 20:52 |
||
Ofer consultanta in tarot, in gypsy cart si astrologie sfaturii, ritualurii, pentru mai multe detail ma puteti vizita si pe site http://atlas-mfe.cabanova.com/. Pentru o programare se poate si la adresa de email [email protected] sau adaugandu-ma in lista de mess little_angel1151 |
||
|
||
little_angel1151 Postat pe 4 Februarie 2010 09:41 |
||
fetitza...du-te mama de-aici cu prostiile astea | ||
Anouk_Aimee Postat pe 4 Februarie 2010 10:20 |
||
Viata mea se ilumineaz� P�rul t�u e mai decolorat de soare, regina mea de negru �i de sare. ��rmul s-a rupt de mare �i te-a urmat ca o umbr�, ca un �arpe dezarmat. Trec fantome-ale verii �n declin, corabiile sufletului meu marin. �i via�a mea se ilumineaz�, sub ochiul t�u verde la amiaz�, cenu�iu ca p�m�ntul la amurg. Oho, alerg �i salt �i curg. Mai las�-m� un minut. Mai las�-m� o secund�. Mai las�-m� o frunz�, un fir de nisip. Mai las�-m� o briz�, o und�. Mai las�-m� un anotimp, un an, un timp. |
||
nuti_vio Postat pe 4 Februarie 2010 13:13 |
||
ce poezie aiurea.. nutzeto, nu prea ai fost in forma acilea... | ||
zambil Postat pe 4 Februarie 2010 13:47 |
||
nuti_vio Postat pe 4 Februarie 2010 13:50 |
||
Ochii�lor �nmuiau iarba, r�d�cina lovea cu for�a g�ndului newtonii �ndesa�i cu sfoara pe p�rghie; e alean dorul de iarn�, de c�rbuni pu�i �n sob� - cuiburile-s pr�p�dite pe zalele furtunii. Pe de-o parte sunt rupt� din tulpin� pe de alt� parte strivesc cerul odat� cu frunzele ridicate c�tre vale spre m�inile mici ale satului - tu�esc �ncet, ascund ridul de pe frunte cu palma tocit�. Prindem �mpreun� jocul creioanelor pe peretele de var. Trec �n siguran�� podul: noi credeam �n mugurii de iubire ' i must be an aircraft a lens a buttom a wolf gazing to woods' prietenii mei sunt aurorele de past� ale dimine�ii. Dar ochii lor,r�d�cina lor,palma de piatr�, ghipsul copt din care bra�ele apucau ploaia surd� - �ncet rescriem orele cercurile pe�tera de salactit� verde: ochii mei pleoapele tale gura mea c�lc�iul t�u supa de varz� coliva cu fistic. Pe sat duhnesc amieze de fum, potcoave deschise �n carnea v�ilor. |
||
amrita Postat pe 4 Februarie 2010 14:51 |
||
Ei... Sunt sentimente care azi se nasc �i mor �i sunt cuvinte care sunt de dor sau dor � �i de�i uneori t�cerea pare c� nu doare Sub ea speran�a arde ca o lum�nare. Suntem iluzii ce se nasc �i pier �n lumea de continuu efemer Suntem sorti�i s� mergem �nainte Pe iarn� grea sau ar�i�� fierbinte. N-avem nici viitor �i nici trecut Ci doar o via�� plin� de tumult �i tr�ind doar ne cl�dim pe noi �n sine �-ajung a m� feri tot eu de mine. �n jocul vie�ii c�nd m� prind t�cut V�d Moartea c� �mi �ine de ur�t �i de�i o ignor sau o gonesc Al�turi doar de ea mai pribegesc. Cu fa��-i h�d� si sur�sul str�mb M-adulmec� s-ajung �i eu un h�rb Dar eu nu sunt speriat de-amenin�area ei C�ci simt cumva c�-s protejat de zei. R.T. |
||
snowflake Postat pe 4 Februarie 2010 15:02 |
||
flache.. cine-i bre rt ala?... | ||
zambil Postat pe 4 Februarie 2010 15:16 |
||
eh zambilu'.. dupa cum face cu ochiu',e un alint ceva..t-ul ala pe pariu ca e ceva de genu'"a ta"-"al tau",chestii d-astea grele...este fulgu'? hai ca ma pricep,ce-i al meu,e-al meu.... |
||
iasomia Postat pe 4 Februarie 2010 15:31 |
||
aha, ratzusca ta, chestii d-astea... adica, ratzusc, ca vaz ca autoru-i un barbat... | ||
zambil Postat pe 4 Februarie 2010 15:33 |
||
dap.. rodia ta...d-astea.. |
||
iasomia Postat pe 4 Februarie 2010 16:04 |
||
Nu esti tu acela care mi-ai dat inimei mahnire; Nu te maguli cu gandul ca te-am plans sau te-am iubit, Ai fost numai intruparea unei clipe ce`n nestire Misca sufletul si-l leaga de un dor nemarginit. Si daca a fost durere si daca mai sufar inca, Nu esti tu a lor pricina, nu esti tu cel vinovat, E de vina al meu suflet, e simtirea mea adanca Caci a mea este iubirea tu esti clipa ce-a zburat. |
||
nuti_vio Postat pe 4 Februarie 2010 19:12 |
||
Roman�� precupea�� de Mircea Albulescu Ieri seara, dupa cina plictisita de-atata fericire de rutina m-ai cumparat, iubito pe-o poala peticita de lumina Nu stiu de pretu-i bun sau rau si chiar nu vreau sa stiu ma jur pe bunul Dumnezeu Eram al meu eram stapan pe mine ma impacam cu mine bine uneori painea mi-o castigam ca fiecare eram si sunt pastor de nori si mai spalam si ploaia pe spinare alteori Acuma sunt al tau, iubito dar m-ai uitat intr-un sertar cu gratii intarsiate din fildes si stejar strunjite de un celebru ebenist impart destinul inutil si trist cu alte zeci si sute de bricege nu stiu din mine ce se va alege Se zice ca astepti sa prinzi un pret mai mare sau sa ma schimbi pe-un cos de rufe din nuiele rare Eu stau inchis ca melodia-n note intre atatea surate poliglote ca ibrisimul arestat in papiota timpul isi pierde timpul si nu-ntelege nici-o iota Eu stau si sunt si-astept aceeasi plictiseala zarafa sa iti sarute gropita de sub ceafa si-ncoronand aceeasi cina sa te indemne iar la joaca de-a precupeata de lumina, iubito fosta mea regina |
||
iasomia Postat pe 5 Februarie 2010 11:09 |
||
ahaaa...iaso, aici ai ascuns romanta! mai nu vrei sa te fac nitel geloasa, si satzi zic k omuu asta ma saluta?? am auzit ca-i un maree crai si de fiecare data ma gandesc cu cine oare ma confunda |
||
fleurdelis Postat pe 5 Februarie 2010 18:28 |
||
Glas matematic Un timp gatit cu glas de gugustiuc ma obliga sa tac langa tine Plecari si Intoarceri Treci printr-un dens imperiu de ganduri Baragan de tipat sub umbre de cumpene miscate-n starci Ma inchid in patrat cu durere si-l rup in triunghi Eu. Tu.Noi |
||
ladyDY Postat pe 6 Februarie 2010 22:33 |
||
fleurdelis Postat pe 6 Februarie 2010 22:40 |
||
De la: iasomia, la data 2010-02-04 15:31:33eh zambilu'.. iaso |
||
snowflake Postat pe 7 Februarie 2010 13:17 |
||
De la: zambil, la data 2010-02-04 15:33:11aha, ratzusca ta, chestii d-astea... adica, ratzusc, ca vaz ca autoru-i un barbat... eunuc, zambilule... zau... |
||
snowflake Postat pe 7 Februarie 2010 13:18 |
||
fulgu' |
||
iasomia Postat pe 7 Februarie 2010 19:04 |
||
PUNCT DE SPRIJIN Ma ghemuiesc in tacerea primului sunet chiar langa ultimul zambet orb pe care l-am primit drept caritate de la unul din cei care aveau deja prea multe... Ii compatimesc pe cei in nevoie egoista in bunastarea mea de lacrimi varsate sub un acoperis cu patru pereti unde nu prea intra soarele... Sunt una din acele snoabe intelectuale care-si analizeaza prea mult gandurile ca sa le mai poata transforma in emotii si au inima si suflet doar ca organe... Uneori transced catre o forma superioara de viata si ma eterizez ca primul lucru care-mi trece prin minte si tot mai des in ultima vreme aud tacerea ca pe adevarul absolut, irefutabil si monumental... Nu ma mai raportez la lume ci raportez lumea la mine ca fiind unica certitudine din aerul ce ma inconjoara... 4 ianuarie 2009 R.T. |
||
snowflake Postat pe 7 Februarie 2010 19:26 |
||
Tristete.... Ce trista e ziua Ce azi o privesc! Ce alba i lumina Din astrul ceresc! Ce trist e amurgul Cu soarele dus! Ce trist este cerul Fara steaua de sus! Ce trista e noaptea Cu norii pe cer! Ce trista e lumea Din coltul stingher! Ce rea e tristetea Cand vine la mine! Ce trista sunt eu Cand nu sunt cu tine! |
||
ultramoava Postat pe 8 Februarie 2010 06:51 |
||
fleur, nu ma faci gelosa deloc,draguta..daca m-as apuca sa povestesc amintirile pe care le are o amica cu actorii..ehhh,da' am invatat sa tac,deh... cica rebengiuc le stie rau de tot...la flirt ma refer,desigur... asa fetele...poezii si poezele veniti-acilea cu ele... |
||
iasomia Postat pe 8 Februarie 2010 09:50 |
||
iaso, la frigul pe care il indur acum la serviciu, mi-au inghetat si mainile pe tastatura,.. | ||
ladyDY Postat pe 8 Februarie 2010 09:54 |
||
253, te cred,fetita...bea un ceai,numa' ca acilea nu-i cafenea.... |
||
iasomia Postat pe 8 Februarie 2010 09:59 |
||
iaso, pot sa beau o cisterna de ceai...ca mi-au inghetat si picioarele,...sambata si duminica a fost intrerupta caldura in cladire si cum are 8 etaje,....dau in zbenghi... | ||
ladyDY Postat pe 8 Februarie 2010 10:03 |
||
sa ai o zi buna,.. | ||
ladyDY Postat pe 8 Februarie 2010 10:04 |
||
la fel... | ||
iasomia Postat pe 8 Februarie 2010 10:07 |
||
Avem timp Avem timp pentru toate. Sa dormim, sa alergam in dreapta si-n stanga, sa regretam c-am gresit si sa gresim din nou, sa-i judecam pe altii si sa ne absolvim pe noi insine, avem timp sa citim si sa scriem, sa corectam ce-am scris, sa regretam ce-am scris, avem timp sa facem proiecte si sa nu le respectam, avem timp sa ne facem iluzii si sa rascolim prin cenusa lor mai tarziu. Avem timp pentru ambitii si boli, sa invinovatim destinul si amanuntele, avem timp sa privim norii, reclamele sau un accident oarecare, avem timp sa ne-alungam intrebarile, sa amanam raspunsurile, avem timp sa sfaramam un vis si sa-l reinventam, avem timp sa ne facem prieteni, sa-i pierdem, avem timp sa primim lectii si sa le uitam dupa-aceea, avem timp sa primim daruri si sa nu le-ntelegem. Avem timp pentru toate. Nu e timp doar pentru putina tandrete. Cand sa facem si asta murim. Octavian Paler |
||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Februarie 2010 11:28 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
de ce barbatii au o gandire asa macarbra,care inspira groaza? | 3 | De la: ingerasulluptator 16 Iulie 2012 22:37 |
buna | 5 | De la: Ciresica 20 Ianuarie 2011 04:30 |
un sfat:) | 3 | De la: anaROBERT 3 August 2010 12:52 |
|
||
Va scapa nepedepsit Cristian Cioaca si de data asta, sau .....?! | 2 | De la: LLisa 10 Ianuarie 2013 22:25 |
Principii sau dragoste? | 59 | De la: teona_35 30 Iunie 2009 10:53 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară