iar esti optimista astazi. tu parca mai bagasi palleru' asta si prin alte parti,te-a marcat,mami... ai barbat cu 20 de ani mai mic,si iti arde de chestii tristute? ia concentreaza-te acolo...la ala mic,si lasa moartea... |
||
iasomia Postat pe 9 Februarie 2010 14:25 |
||
---|---|---|
iaso...imi place paler de mor stiu ca nu e indicat la depresii, da' cum G nu a mai scris de mult... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 9 Februarie 2010 23:05 |
||
wife, paler al tau a fost rau pe sufletul meu... uite asa, am eu tot felul de idei care nu au niciodata prioritate... am timp pt toate porcariile, inclusiv pt garbo - scuzati sinceritatea - dar niciodata pt ceea ce-mi place... adica sa scriu... ultima data cand am scris a fost la registrul-jurnal, mama ei de viata, ca m-a facut mama fara noroc si n-a mai asteptat pana in data stelara... sa fiu si eu in star-trek si sa ma duc in holo-spatiu... |
||
|
||
snowflake Postat pe 10 Februarie 2010 00:52 |
||
wife, si mie imi place batranu',ti-am bagat asa ca deschizi ochii mai bine,pt ca daca fulgu' este intr-o perioada cand face introspectie si e cam singurica,tu doar trebuie sa te scuturi nitel... pro, baga un ochi aici ,si fa-i fetii o poezie.... |
||
iasomia Postat pe 10 Februarie 2010 09:03 |
||
ooof, iaso...io tot incerc sa ma scutur...nu-mi iese intotdeauna, da' incerc pro ? si el trece printr-o stare de nestare, nu mai scrie deloc snow, nu mai citi paler !!! e interzis !!! |
||
wife_de_zmeu Postat pe 10 Februarie 2010 09:10 |
||
vitamine, waifo... bagati vitamine-n voi la greu, c-acu-ncepe depresia de primavara... de la carnaraie si dulciuri se trage... | ||
zambil Postat pe 10 Februarie 2010 09:13 |
||
mai, tu de Paler sa nu te iei, auzi?! io cu asta ma hranesc de-o vreme... |
||
Tylly Postat pe 10 Februarie 2010 09:16 |
||
necrofaga, sau cum ii zice?... | ||
zambil Postat pe 10 Februarie 2010 09:17 |
||
oare paler merge cu david gilmour ? http://www.youtube.com/watch?v=6nzIKAhNTW0 |
||
wife_de_zmeu Postat pe 10 Februarie 2010 09:20 |
||
"paradoxul zilelor noastre "de Paler vedeti cat de realista este si apoi comentati |
||
jeanette40 Postat pe 10 Februarie 2010 09:27 |
||
272, vad ca tie nu ti-a picat bine,pari cam intepata... |
||
iasomia Postat pe 10 Februarie 2010 09:42 |
||
mersi mult..... o iau ca pe un compliment |
||
jeanette40 Postat pe 10 Februarie 2010 09:59 |
||
zambilu', uite asa se pastreaza echilibrul ecologic. Prin necrofagie de-asta, bre, hihihi. | ||
anakin Postat pe 10 Februarie 2010 10:14 |
||
iar ne-am trezit spirituali... | ||
Tylly Postat pe 10 Februarie 2010 10:18 |
||
Mai bine decat never ... jamais pour le conneseuri | ||
anakin Postat pe 10 Februarie 2010 10:21 |
||
Sa razi chiar daca sufletul iti plange Sa poti pastra ce altii vor s-alunge Sa poti sa sti cand altii te inseala Sa te ridici cand altii te doboara Sa-ti fie cald chiar daca-n lume ninge Caci numai astfel vei putea invinge Sa poti sa razi, s-o iei de la-nceput Sa poti sa speri cand totul e pierdut Sa sti sa lupti cand toti te cred invins Sa poti spera ca infinitul poate fi atins Sa fi calm cand toti din jurul tau dispera Sa le fii prieten celor ce mai spera Sa crezi in tine si-n vointa ta Sa crezi in suflet si-n puterea sa Sa dai din tine tot ce e mai bun Sa-ti dai si viata pentr-un copil nebun. Toate acestea de le vei putea tu crede Si toate de le vei putea-ntelege De nimeni tu nu vei fi niciodata-nvins Pentru ca perfectul tu-l vei fi atins Laura Iancu |
||
nuti_vio Postat pe 10 Februarie 2010 11:32 |
||
io raman la paler...la depresia de o am nu mai conteaza... 272, noi comentam cam ce vrem, nu te-ai prins ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 10 Februarie 2010 11:41 |
||
nici macar nu ai inteles ,wife, ce am vrut sa spun.. |
||
jeanette40 Postat pe 12 Februarie 2010 08:55 |
||
buna dimineata1E cam taryiu,dar acum am intrat si eu.De luni tot mai putin.La servici nu am calculator...numai microscop vechi ca mine si alte aparate unul mai vechi ca altul!Asa mergem inainte. | ||
marianela Postat pe 12 Februarie 2010 08:59 |
||
CAND AI NEVOIE DE DRAGOSTE de Mircea Cartarescu c�nd ai nevoie de dragoste nu ti se da dragoste. c�nd trebuie sa iubesti nu esti iubit. c�nd esti singur nu poti sa scapi de singuratate. c�nd esti nefericit nu are sens sa o spui. c�nd vrei sa strangi �n brate nu ai pe cine. c�nd vrei sa dai un telefon sunt toti plecati. c�nd esti la pam�nt cine se intereseaza de tine? cui �i pasa? cui o sa-i pese vreodata? fii tu l�nga mine, g�ndeste-te la mine. poarta-te tandru cu mine, nu ma chinui, nu ma face gelos, nu ma parasi, caci n-as mai suporta �nca o ruptura. fii l�nga mine, tine cu mine. �ntelege-ma iubeste-ma, nu-mi trebuie partuze, nici conversatie, fii iubita mea permanenta. hai sa uitam regula jocului, sa nu mai stim ca sexul e o jungla. sa ne atasam, sa ajungem la echilibru. dar nu sper nimic. nu primesti dragoste c�nd ai nevoie de dragoste. c�nd trebuie sa iubesti nu esti iubit. c�nd esti la pam�nt nici o femeie nu te cunoaste. |
||
nuti_vio Postat pe 12 Februarie 2010 13:09 |
||
nutzeto, niste boarfe muierile astea, nene... | ||
zambil Postat pe 12 Februarie 2010 13:41 |
||
iasomia Postat pe 12 Februarie 2010 13:45 |
||
multam, nene zambil....dar si eu is femeie...grea mai sunt de cap, de aia nu pricepui, eu poezia, atunci cand am primit-o | ||
nuti_vio Postat pe 12 Februarie 2010 13:48 |
||
nutzeto, toti avem cate-un cromozom de femeie prin noi, p-acolo, pana la urma... | ||
zambil Postat pe 12 Februarie 2010 13:54 |
||
dap, dar putini sunt cei, care au curajul de a recunoaste... | ||
nuti_vio Postat pe 12 Februarie 2010 14:09 |
||
wife, iaso, nu stiu daca ati auzit sau vazut vreodata ceva scris de Toma Caragiu... eu am fost un pic surpinsa pentru ca aveam alta imagine despre el... se pare ca Goya avea dreptate: "Somnul ratiunii naste monstrii..." *** Care sunt criteriile pentru care omule vrei sa mori. Mai intai pentru ca esti gol gol de tot si n-are rost simti ca incurci ca dai lumea inapoi ca esti un factor de intarziere apoi ca iti tasneste din gura prea multa miere exact cand nu trebuie si nu ai ce face cu ea adica nu foloseste nimanui nici mie nici tie nici mie nici lui adica se pierde pe urma nu gasesti pe nimeni care sa te dezmierde pe gratis si poate mai precis trebuie sa platesti si esti nedecis chiar daca mai intai au fost deslusite toate. mici copii ingrati, asa suntem toti... cadem in depresie " chiar daca mai intai/ au fost deslusite toate" sa folosesc o expresie latineasca: sursum corda(!!!!) |
||
snowflake Postat pe 12 Februarie 2010 15:13 |
||
Ultima clipa Genunchiu-ti infrigurat in albe valuri Striveste pietre reci, desarte maluri, Opreste-ntr-o stransoare asta clipa Ultima; nu mai este timp de risipa. Privirea-ti lacoma de noi si-atingeri In van cauta-n-nalturi ajutor de ingeri. In alge deja parul meu este schimbat, Gustul buzelor mele in corali-i uitat. Trist strangi in pumni al marii mal Sperand ca nu am ajuns inca-n final Oprind mareea-n scurta ravasire-a ei Si luna ce-ti iau tot, fara-un temei. In timp ce eu sunt vant si val si luna Pe frunte tarmul marii mi-e cununa Iar tie plaja- acum calma � iti descrie Cum pe nisipul ud s-asterni o poezie. Si cand va fi sa scrii un ultim vers Arata-mi ca pe deplin tu ai inteles S-astepti sa-l stearga marea-n graba ei Fie de nu te-ntreaba daca si tu vrei. de gianiblue |
||
gianiblue Postat pe 12 Februarie 2010 20:30 |
||
fulgu' stiam de toma ca scria poezii,stii de unde? de la sora lui,au dat-o intrun timp la tv,matilda caragiu parca o cheama,este profesoara la universitate. Domneee,ce femeie deosebita. si ce mai avem acilea? o-la-la-la... fiica risipitoare... bravo ,giani... |
||
iasomia Postat pe 12 Februarie 2010 20:48 |
||
multumesc, mama iubitoare si iertatoare... | ||
gianiblue Postat pe 12 Februarie 2010 21:20 |
||
haideti sa va arat cum scrie un baietel...mie mi s'o parut minunat treptele t�cerii- midrigan mihai e noapte. �nchid u�a camerei pentru a str�nge t�cere, apoi intru �n ea. simt gustul t�cerii, o arom� perfect�, simt treptele t�cerii, simt glasul �i mimica t�cerii, simt trupul �i sufletul t�cerii. simt cum m�-nf�oar� �n mii de p�nze albe, legate �ntre ele; �i, apoi, de la �n�l�ime, m� las� �n jos. zorii �mi m�ng�ie t�mpla. |
||
fleurdelis Postat pe 13 Februarie 2010 18:30 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
SCURT TRATAT DE FERICIRE - CITESTE ! NICI NU STII CE PIERZI ... | 27 | De la: fleurdelis 6 Ianuarie 2010 15:09 |
Invitatie la studiu - dezvoltarea in firme | 1 | De la: Ander 14 Februarie 2012 23:45 |
de ce barbatii au o gandire asa macarbra,care inspira groaza? | 3 | De la: ingerasulluptator 16 Iulie 2012 22:37 |
|
||
LA MULTI ANI SI UN AN 2013 CU SANATATE SI NUMAI BUCURII ! | 9 | De la: VOIAJOR 10 Ianuarie 2013 21:43 |
De ce credeti ca majoritatea oamenilor au putine parti bune? | 161 | De la: luptatoareacurajoasa 1 Iulie 2010 22:44 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară