giani, n-ai pentru...mi-a venit mie sa te strig de cateva ori,dar chiar si tacerile au nevoie de respect. e valabil si pt fratelo... fleur... |
||
iasomia Postat pe 13 Februarie 2010 18:50 |
||
---|---|---|
ii fain baietu este>?? si are numa vreo 18ani! d-aia m'a mirat la el cata profunzime... | ||
fleurdelis Postat pe 13 Februarie 2010 18:54 |
||
iaso... deci si mama inteleapta... despre fratelo, nu stiu ce sa zic... era intr-un duet ciudat la un moment dat... poate nu s-a trezit din reverie. | ||
|
||
gianiblue Postat pe 13 Februarie 2010 22:31 |
||
FRUCT DE LINISTE Pe aripile mele nori iti cern nehotararea Un geamat picura-n intimitate taceri melomane Distante ma ratacesc de impacare Tu impletind infinitul ma rupi din sageata dor sangerand .... sa fiti iubite(i) |
||
ladyDY Postat pe 14 Februarie 2010 10:35 |
||
fleurdelis Postat pe 14 Februarie 2010 11:08 |
||
Sarut Cand ai sa-mi iesi in cale iar Sa nu-mi spui nici o vorba, doar sa te apropii-ncet, tacut sa regasim intr-un sarut Trecutul-ntreg, imbratisati uitand de noi, de toti uitati si sa ramanem astfel, dusi ca in "Sarutul" lui Brancusi.. Vis Stii ce-am visat azi noapte la ceasul cand pentru somn visele sunt coapte? Tu nu erai femeie, nici eu barbat ci doua viori. Nu-i asa ce ciudat? Si vibram amandoi la fel, ah ca-n dublul concert al lui Bach. Dor .. si iara prind corabiile vant... E marea o sirena care cheama, Matrozii uita tot - iubita, mama Si uita chiar si strigatul "Pamant!" Asa-s si eu: cand vocea ta unduie, Cand ochii tai ma-nvaluie... cand palma s-asaza balnd si ganduri vin de-a valma, Uit tot!... Iubirea-n mine suie... Romeo Morari |
||
nuti_vio Postat pe 14 Februarie 2010 13:38 |
||
Corabii negre lunecand pe valuri, Apa cea verde tainic o despica, Asa prin noi trec vaste idealuri, Credinte care mor sau ne implica. La tarm ne-mping, sau ratacind pe apa, Prin valurile multe ce se cearta, Nu pot in noi atatea sa incapa, Si-averea vie prind ca s-o imparta, Intr-un tarziu o ancora ne leaga, Adancurile noastre rascolite, De lumea ce se vantura intreaga, In zborul pasarilor risipite. Si tremuram cu puntea sub picioare, Asa e viata cand nu e credinta, O mare pe sub noi clatinatoare Ce rupe cate-n pic spre nefiinta. |
||
Ioana007 Postat pe 14 Februarie 2010 16:49 |
||
cred ca pe marile,pe care destinul te poarta..ai descoperit si "cufarul comorilor poetice" | ||
LILO Postat pe 14 Februarie 2010 16:54 |
||
Mereu ma amuz citind cate-un topic, Ce doarme pe umar in somnu-i profund. O lume se duce prin nopti ca un gotic Peisaj cu fantome ce se ascund. Se-ntampla din desisuri de umbre sa iasa, Rusalca prea alba usor surazand, Si noaptea se-ntinde pe iarba, albastra, Cu stele ce cad, cu ingeri plangand, Naluci se topesc, si-n umbra sta luna, Din pipa de-argint, fumul dulce varsand, Si trec caprioare cu ochi ca aluna, Prin vaduri de ape prin nopti, tremurand. |
||
Ioana007 Postat pe 14 Februarie 2010 19:19 |
||
Rusalce trecand cu visuri de apa, Si dorul salbatic agatat in conduri, Din somnul de roze taceri se adapa, In zorii ce vin cu aripe de furi. O lume se sparge scanteind in lumina, Printre copacii cu statut secular, Ramane parfumul plutind ca o vina, Ratacit pe alei, in batranul scuar, Si tu asezata-ntre flori pe o banca, Sub cerul ce ploua cu nuante de alb, Mireasa uitata de vremuri, incearca, Iubirea s-o simti in umaru-mi cald. |
||
Ioana007 Postat pe 14 Februarie 2010 19:46 |
||
nu sunt eu in masura s-o spun, dar nu ma pot abtine! ~felicitari pentru cuvinte... |
||
keks Postat pe 14 Februarie 2010 21:18 |
||
Iti multumesc keks.Cand ai nevoie de cineva sa fie alaturi, mai ales in calitate de pirat, sunt alaturi de tine. | ||
Ioana007 Postat pe 15 Februarie 2010 14:07 |
||
Pirat fiind te urmaresc de-aproape, Cu tunurile gata pregatite, Pe marea clatinandu-se de ape, Cu nori trecand fecioare despletite. Si-am sa te prind sa te cufund in valuri, Adancul de margean sa-ti fie mama, Pe frunte-tin trec atatea idealuri, La mine frunza cade, este� toamna. In dorul panzelor am sa te-nvalui, Si in amurguri purpurii sarutul, In brate cand te strang tu sa te narui, Si dulce-mi fie in stransoare, lutul. |
||
Ioana007 Postat pe 15 Februarie 2010 14:08 |
||
giani, mami...vad ca s-a luptat cu rusalcele,fratelo... asa, fratelo! sa aerisim,ca plange site-ul... ia sa bag si eu o rima,asa la foc de mitraliera. intre stancile plesuve lacul verde straluceste si in unda-i linistita luna iar se oglindeste. lacul trist ofteaza ascuns caci o zgatie de fata la scaldat n-a mai ajuns. o codana zvapaiata vine noaptea sa se spele lacu'-ncet o impresoara tot in cercuri,cercurele.. cand ii simte carnea alba unda lui innebuneste lacul rece,lac de munte din adancuri se-ncalzeste si pe fata.. fata-mare,cu un val o ispiteste. insa astazi,fata-i scumpa la scaldat n-a mai venit lacul,valuri-valurele de tristete s-a-negrit... |
||
iasomia Postat pe 15 Februarie 2010 14:31 |
||
In rugaciuni spre seara te-as inchide, Cu gura buzele sa le desfac, Si cand in brate toata te voi prinde, Acelei patimi am sa-i viu de hac, Dar pan�la urma simt ca e zadarnic, Oricat as bea mi-e sete si mai tare, Si-n jurul tau urca miros de floare, Iar noaptea-mi e, neostoit paharnic. |
||
Ioana007 Postat pe 15 Februarie 2010 17:14 |
||
Povara ta este captiva-n mine, Si circula fierbinte pana-n sange, Aud tacerea cum in mine plange, In diminetile ce-au coborat straine. Indragostit in visuri despartite, Eu iti sarut de-a valma gura ro�� Cu buzele ti-alint din nou faptura, Si alte parti in mine rastignite. Chiar inima a inceput nebuna, Sa bata ragusita in arama, Si sus din ceruri ne priveste luna, Focul iubirii jertfa ei si-o cheama. |
||
Ioana007 Postat pe 15 Februarie 2010 17:15 |
||
Sufletul parca e un labirint, Prin care dorul meu s-a ratacit, Purtat de cornul lunii de argint, Ce arde-n noapte focul ei mocnit. Iubirea este fiara ce alearga, Prein galeria ta interioara, Cu coltii de dantela sa ma doara, In labirintul ei de lume-ntreaga. Ea ne sfasie pe batran si tanar, Din carne si din inima ne rupe, Acest carnagiu nu se intrerupe, De-aceea-mi plangi cu capul pus pe umar. De te sarut, imi picuri iar otrava, In sange fiindca tare se-nfierbanta, Trec orele prin noi, in noapte canta, Si luna se reflecta de pe tava. |
||
Ioana007 Postat pe 15 Februarie 2010 17:16 |
||
Privirea ta dorinta mi-o despoaie, Cu stele trupul vrand ca sa mi-l arda, Afara cerul se intoarce-n ploaie, Numai tacerea dintre noi e calda. Vapaile sagetile isi tremur, Si se infig adanc parca-n cetate, Dorintele ma fac sa ma cutremur, De sarutarea gurii sangerate, Ne mai ramane-n intuneric ploaia, Sa cada peste trupuri obosita, Fulgere lungi sa spintece odaia, In care perna zace adormita. |
||
Ioana007 Postat pe 15 Februarie 2010 17:17 |
||
Atatia trandafiri iar mor, Atatea flori coboara-n moarte, Numai parfumul lor usor Tipa in noi pana departe, Eu iti sarut genunchii goi Si gura dulce parfumata, E gestul meu ca niciodata, Sa nu murim trecand prin ploi, Sta pianina sfaramata, In colt pierduta printre lacrimi, Si luna alba e de patimi, In noaptea neagra ferecata. |
||
Ioana007 Postat pe 15 Februarie 2010 17:18 |
||
In ochii verzi, femeia mea straina, Tu ma scufunzi si nu mai am scapare, Degeaba cer acuma indurare, Si vars pe tine dulcea mea lumina, Cu versul te mangaie, te-nsenina, Privighetori sa-ti cante-n fapt de seara, Ca Paganini dorul pe vioara, Pe coarda lui de care te anina. Si stelele din cer le imprumuta, Medalion de jad sa fie luna, Iar tu alaturi pentru totdeauna, Sa luminezi cu mine-ntretesuta. |
||
Ioana007 Postat pe 15 Februarie 2010 17:19 |
||
Atatea sentimente ma framanta, Si urca-n mine, parca-n tren alaiul, De fulgere se umple lenes traiul, Iar pasarile in tufisuri canta. Durerile in carne se implanta, Iar florile amirosind ma-ncearca, Din ceruri sus nici luna nu mai pleaca, Si ma saruta moale langa tampla. Trec bucurii si chinuri ce poveste, Printesa alba tu descui doar usa, Dar cand sa intri-n locul tau matusa, In mine lunecand imi da de veste, De-aceea mi-este patima adanca, Si valuri verzi ma rup fara-ncetare, Indiferenta, calda, foarte mare, De colo-colo, viata ma arunca. |
||
Ioana007 Postat pe 15 Februarie 2010 17:20 |
||
Cat de frumoasa esti, trec porumbite, Si se opresc in visul din marama, In dorurile mele interzise, Acolo unde toamna le destrama. Iti musc fierbinte gura de porfira, Cuprins de febra vantului zanatec, Si vad pe rand cum ochii tai se mira, De gustul meu cel dulce si salbatec. Pe gatul tau cel alb am pus odoare, Si-am prins la brau de amintiri centura, Iar noaptea o aud cum inca doare, Si cum din ochi se duce picatura, In trupul tau colinda iuti gazele, Si uguie molatec turturica, Tu arzi in sange toata numai stele, In mine doara lutul se ridica. |
||
Ioana007 Postat pe 15 Februarie 2010 17:23 |
||
Tu esti asemeni cupei din stravezii cristaluri Cu incrustatii pure si unduiri usoare Din tine pot sa soarba, in sacre ritualuri Si gurile pagane si cele-ncepatoare. Tu stii s-ascunzi in tine, ca intr-un tabernacol Extazul si durerea - impreunare grava, Cand sarutarea-ti darui se-ntampla un miracol: Veninul pare dulce, si-ambrozia otrava! Romeo Morari |
||
nuti_vio Postat pe 16 Februarie 2010 11:09 |
||
Piratule! din orice gand faci un cuvant, din ploaia rece juramant... aduni comori din praful gri, in care numai tu mai sti sa crezi, sa vezi si sa visezi... nu-mi vine sa cred cat de usor iti canta cuvintele, rimele... |
||
keks Postat pe 16 Februarie 2010 14:03 |
||
Rechinii canta mari fara speranta, Gonind sub cerul lafait sub ei, Obiecte lungi cu ochii de faianta Spre alte ceruri fulgerand scantei, Corabii negre tremura pe mare, Cu panze agatate de catarg, Si oarbe pasari se topesc in zare, Sa-si piarda umbrele departe-n larg, Alearga valuri spuma lor verzuie, Lovesc in plaja goala fara rost, In cautarea dorului ce nu e, Si totul e pustiu si e anost. |
||
Ioana007 Postat pe 16 Februarie 2010 14:41 |
||
Sargase mari alunecau sub chila Treceau popoarele de nibelungi, De nordici inscriind cu semne-n fila, Povestile corabiilor lungi. Si aerul teseau uitate ganduri, Franturi de doruri ce s-au prapadit, Dar tu citeste totul printre randuri, In timpul care-acum i-a osandit. Au mai ramas in sorburi pretioase, Comorile sa straluceasca-n pesti, Si in amurguri cine fastuoase, Umplute cu nastrusnice povesti. Auzi atunci si zanganit de arme, Cuvinte ce-au tipat pe coarde lin, Faclia-n sala tronului adoarme, In gustul vinului ce-a sangerat putin. Printesele cu ochii mari asteapta, Brunhilde blonde,-visul lui Sigurd, Si noaptea intunericul le cata, Spre dimineata risipit absurd. Au mai ramas poenile cu iele, Padurile cu monstri si cu cerbi, Un cer albit de pulberea de stele, Si un pamant fosnind incet sub ierbi. |
||
Ioana007 Postat pe 16 Februarie 2010 14:43 |
||
Eu port povara mea, a ta si-a lor Cu visuri care merg nedespartite, Si se lungesc in lumea din pridvor, Si-n alte lumi de doruri prigonite. Intunecate nopti inca ma mustra Degeaba rugile mi le inalt, Instanta-n ceruri este cam ingusta, Si tot ce spun e aruncat in sant. Cu ochii verzi si zvarcoliri desarte, Iubirile acum ma otravesc, Si ma gonesc-un pescarus spre moarte In cerul gol cu taine sa plutesc. Prin tine zbor cu-aripe rastignite, Iar soarele m-acopera cu spini, Calduri lichide, sulite infipte, Pedepse vii a unor moarte vini. Ma calca soarta talpa ei m-apasa, Si ma strapunge noptile cu flori, Iar vesnicia cerurile varsa, Singuratati in noi, adeseori. |
||
Ioana007 Postat pe 16 Februarie 2010 14:44 |
||
nu mai trage, dom' semaca.. sunt eu, lascarica... | ||
zambil Postat pe 16 Februarie 2010 14:53 |
||
Sperantele se duc fosforescente, Alunecand in noi si-n lumea lor, Lasand in urma tainele prezente Si pasarile care nu mai zbor. Incet istoria pe rand ne sterge, Pana ajungem doar un fir de in, Din insomnia lui nu poti culege, Decat doar vantul sau chiar mai putin, Dar continuam sa trecem sceptici marea, De zarea nevazuta inghititi, Si dupa noi ramane intrebarea: Creatiei, cu ce suntem gresiti? |
||
Ioana007 Postat pe 16 Februarie 2010 15:14 |
||
Pierdui in viata totul, chiar iubirea, Nu a ramas decat batranul nuc, Si undeva departe, nemurirea, La care nu stiu dac-am sa ma duc. Pe-un mal de rau o salcie pletoasa, Ce-si varsa pletele in vis de zor, Si uneori cand vremea e ploioasa, Zaresc aici si albul tau picior. Dincolo ploaia aprig se revarsa, Raman cu noi uitati cei cativa stropi, O stare stranie ca o angoasa, Si noaptea ochilor, unde ma-ngropi. |
||
Ioana007 Postat pe 16 Februarie 2010 18:25 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Singuratatea in....DOI !!!! | 126 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:39 |
... | 1 | De la: hermosa20 28 Iunie 2012 15:35 |
politica | 78 | De la: daria_pet 27 Iulie 2010 23:50 |
|
||
AMINTIRI DESPRE VIITOR | 56 | De la: PETRU_CEL_MARE 16 Martie 2012 23:29 |
filmele coreene | 17 | De la: daniilia 16 Februarie 2013 20:33 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară