Ce spaim�, ceas de ceas m-alung�? Ce spaim�, ceas de ceas m-alung�? � Via�a-i scurt�, ziua-i lung�. Alt loc vrea inima, tot altul Nu �tiu de vrea mereu �naltul; Departe �ns� ar pleca, S-ar rupe chiar din sinea sa. La pieptul drag de cade-n zbor, Gase�te-un cer odihnitor, V�rtejul-via��-o zmulge-n larg �i-un singur loc i-e pururi drag; Orice-a pierdut, orice-a r�vnit, Tot �n�elat�-i la sf�r�it. |
||
nuti_vio Postat pe 5 Martie 2010 18:32 |
||
---|---|---|
fratelo, daca nu ai bagat tu poezii de 8 martie,te doare ceva. hai..inspiratie.. fratelo... asteptam. |
||
iasomia Postat pe 8 Martie 2010 13:05 |
||
iar ne baga nutzeta la "cine stie, castiga" acilea... | ||
|
||
zambil Postat pe 8 Martie 2010 13:10 |
||
iasomia Postat pe 8 Martie 2010 13:11 |
||
Tu esti | ||
angel_valentina75 Postat pe 8 Martie 2010 14:42 |
||
niet, eu sunt tu esti el este.. sau despre ce vorbesti talica acilea? |
||
iasomia Postat pe 8 Martie 2010 15:23 |
||
nea zambil....Goethe...a castigat.... | ||
nuti_vio Postat pe 8 Martie 2010 15:47 |
||
De ziua femeii 8 Martie. Femeie,azi, de ziua ta, Un vers vreau sa-ti dedic. In acelasi timp as vrea , In slavi sa te ridic. Natura te-a predestinat, Viata de om sa zamislesti : De femeie,de barbat, Le dai nastere si-i cresti. Iubirea ta este o splendoare, Si-n vreme tu ai demonstrat, Ca femeia-i ca o floare, Cu suflet cald si delicat. Fiind mama si sotie, Tu trebuie sa inveti mereu, Menaj si gospodarire; Rolul tau e unul greu. De aceea,eu,de a ta zi, Un...LA MULTI ANI ! - iti spun, Sanatoasa,fericita-n veci sa fii, Cu poporul tau mare,strabun ! Cateva strofe din Vol.Poezii an 2oo4 |
||
garbo058987 Postat pe 8 Martie 2010 20:23 |
||
La multi, multi ani tuturor femeilor si domnisoarelor care viziteaza acest forum ! Semneaza ...o femeie,care stie ce inseamna sa fii femeie. | ||
garbo058987 Postat pe 8 Martie 2010 20:33 |
||
Tu esti ritmul inimii mele Alaturi de tine nu exista amintiri mici, Eu iti daruiesc tie, Tu imi daruiesti mie, Iubirea adevarata Iubirea pururea adevarata. Obsesie si dragoste Noapte si zi Tu esti alesul. Esti singurul De pe acest pamant Departe sau aproape de mine, Nu conteaza unde esti Ma gandesc la tine zi si noapte, In zgomotul traficului, In linistea camerei mele . Ma gandesc la tine, Noapte si zi Pana cand ma vei lasa Sa-mi petrec tot restul vietii mele, Sa fac dragoste cu tine. PENTRU UN NOU INCEPUT R.V. | ||
angel_valentina75 Postat pe 9 Martie 2010 13:07 |
||
aha..75,asta era... mami,da' trebuie sa recunosti ca era greu de ghicit.... |
||
iasomia Postat pe 9 Martie 2010 13:28 |
||
nea zambil , ce facusi? de ce nu pot, posta poezia? | ||
nuti_vio Postat pe 10 Martie 2010 11:41 |
||
i put a spell on you.. muahahahaha... hai bre mami ca glumii... iar le da rateuri saitu' la astia, ca ei au alta treaba... sa posteze la parfumuri acolo, ca vine scadenta si trebe sa le iasa nr de accesari pe topic... |
||
zambil Postat pe 10 Martie 2010 11:44 |
||
nuti_vio Postat pe 10 Martie 2010 12:27 |
||
hai mami,, nu te mai enerva, ca nu fug nicaieri textele alea de unde dai tu copy/paste... pa mine ma-ngrijoreaza vanghele, ca ala saracu' chiar munceste la poezele, si daca-i mai dau si astia reject, crez ca intra-n depresie... mai bine face o cura de urzici cu mujdei si mamaliga... |
||
zambil Postat pe 10 Martie 2010 12:46 |
||
tati, poeziile astea reflecta starea mea de spirit....din ziua resp...citesc zilnic poezii am citit toate poeziile lui Vanghele, pe blogul lui....nu cred ca munceste.....aceste poezii sunt parte din sufletul lui.... |
||
nuti_vio Postat pe 10 Martie 2010 13:12 |
||
nutzeto, eu as prefera sa dezbatem starea ta de spirit cu cuvintele tale, daca tot te-ai hotarat s-o-mpartasesti cu noi... ce sa mai stau sa-l citesc pe nea ghete, sa interpretez si sa ma scarpin la ceafa... aaa... daca vrei sa compui oaresce strofe, si care sa bata eventual si cu ce simti tu acolo, asta-i alta poveste... sau poti sa faci proza, ca musiu jourdain ala... pana la urma, la topic ii zice "lumea cuvintelor noastre", nu ale lor... |
||
zambil Postat pe 10 Martie 2010 13:18 |
||
fratelo, cred ca tine postu'...si na! poeziile lui contin carnitza,nu vrea sa pacatuiasca.... |
||
iasomia Postat pe 10 Martie 2010 18:17 |
||
pai sa scrie si el oda shteviei, ceva... | ||
zambil Postat pe 10 Martie 2010 18:19 |
||
da' zambilu'.. da' gandu'?gandu',ha? ca buna spunea ca mai pacat e ce gandesti ,decat ce halesti... e cumintel,apare el... vorba ta..sa speram ca-si revine garbo,ca poeziile lui sunt muncite... |
||
iasomia Postat pe 10 Martie 2010 18:23 |
||
Alb Curgea amurgul, cupele sunt pline. De ro�ul trandafirilor s�lbatici vin �ngerii icoanele s�-nchine �i sfin�ii �i privesc goi �i apatici Din sih�stria lor pierdut�-n vreme prin codru �i �n locurile sfinte �n care trupul a murit pesemne �i a r�mas doar pumnul de cuvinte Icoanele �n noi tremur� oarbe cu ochii lor de vatra goal� , stins�. Doar luna se-nf�oar�-n valuri albe �i-n bolta de-ntuneric �nc� nins�. Lumina r�stignit� e pe umbre �i curge alb �n jocul din perdele. T�cerea nop�ii a-nceput s� umble �i-ntr-un t�rziu s-a mistuit �n stele. |
||
Ioana007 Postat pe 10 Martie 2010 23:17 |
||
Ce-i viata? Doar o lunga parasire Cu stele ce s-au sfaramat in cioburi, Cand nu gasesti alaturi izbavire, Si te ascunzi in noaptea ta de scorburi, Abia astepti, ca sa rasara luna, Cararile de umbra sa desfaca, S-alergi taceri spre orizont intr-una, In urma ingerului care pleaca. |
||
Ioana007 Postat pe 10 Martie 2010 23:19 |
||
In coltul din gradina parasita, Sub salcia tacuta care doarme, Te-am asteptat.Tu esti bine venita, De ochii tai si gura ta, mi-e foame, Mi-e sete de sarutul tau fierbinte, De moliciunea gurii ratacite, Ispita mea din carne nu-i cuminte, Si iar o iau in parc, pe cai gresite. |
||
Ioana007 Postat pe 11 Martie 2010 11:10 |
||
Cu licurici nu faci mare scofala, E noaptea lunga, obsedant de mare, Un bec ar fi solutia banala, Sa lumineze viata-n fiecare, Ca sa pictezi ar fi o varianta, Prin care mortii trec eternitatea, Atuncea cand solutia socanta, Nu este peste timpo maternitatea, Pictam toti sfintii morti uitati de lume, Pe patratzica unui cer stingher, Tacerile din noi au sa se-adune, Si-au sa ne stranga-n bratele de cer. Din candele se va urca lumina, Spre ochii tai incremeniti de sfanta, Si nu voi sti nicicand a cui e vina, Ca faunul batran in suflet canta. |
||
Ioana007 Postat pe 11 Martie 2010 11:12 |
||
iata o gura de aer ne-viciat |
||
fleurdelis Postat pe 11 Martie 2010 11:12 |
||
Versuri scriem cu toptanul, Deseori o dam pe proza, Si-uite-asa ne plimba anul, Ca intr-o anabioza, Verbe insiram desarte, Pasarii ii rupem gatul, Pe frunzisurile moarte, Lepadam din noi uratul, Cu iubirile pagane, Netzesute si stangace, Pun oblon zilei de maine Si te chem perfid incoace, Imi raspunde inserarea, Care zboara-ncet in fluturi, La picioare plange marea, De nisipul ce il scuturi. |
||
Ioana007 Postat pe 11 Martie 2010 11:14 |
||
ioana, ne-ai lipsit |
||
zambila Postat pe 11 Martie 2010 11:16 |
||
"Pe frunzisurile moarte, Lepadam din noi uratul, " asta-i cam asa.... |
||
fleurdelis Postat pe 11 Martie 2010 11:17 |
||
Tu fara mine esti ca o plecare, Un r�u ce curge-n cetini parasit, Cand seara se desface ca o floare, Pe cerul care sta incremenit. Si gura ta eu o ating cu teama, Dulceata ei otrava e si chin, Desi privirea limpede ma-ndeamna, Din cupa cu iluzii sa inchin. |
||
Ioana007 Postat pe 11 Martie 2010 11:18 |
||
da' "pun oblon zilei de maine si te chem perfid incoace" ce-are?... mie asa-mi place, cu obloane... | ||
zambil Postat pe 11 Martie 2010 11:19 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
acordati atentie viselor din timpul noptii?? | 159 | De la: Ralu_Garbo 30 Iulie 2009 00:42 |
forum | 1 | De la: narcysa 12 Decembrie 2010 06:06 |
s | 4 | De la: scrichy 7 Aprilie 2010 14:36 |
|
||
buna ! | 8 | De la: hermosa20 21 Iulie 2012 16:57 |
Umor involuntar | 206 | De la: betty37 27 Martie 2011 23:41 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară