In zambetul abandonat te caut, Cuprins de dor si gata sa ti-l fur, Iar noaptea canta rasturnata-n flaut, Si in mireasma florilor din jur, Mi-e zambetul acum ca luna noua, Si cerul arde-n flacara usoara, Peste singuratatea noastra ploua, Cu sunete si lacrimi de vioara. |
||
Ioana007 Postat pe 11 Martie 2010 11:20 |
||
---|---|---|
hai bre vanghele: iar noaptea canta rasturnata-n flaut... a dreacu-mpiedicata, a gasit ea ce sa faca, rasturnata, asa... |
||
zambil Postat pe 11 Martie 2010 11:22 |
||
de moda veche deh asat imi aminteste de un pasaj din badaranii lui carlo goldoni ala! superba punerea in scena cu giugariu, birlic, si inca un monstru sacru! si ei...tot cu obloane |
||
|
||
fleurdelis Postat pe 11 Martie 2010 11:23 |
||
In pulberea cuvintelor te sfarm, Sa mori tarziu in propria uitare, Lipsit de doruri fara nici un sharm, Ca valul orb cuprins de disperare. Apusul se sfarseste sangerand, Si stelele se prind acum in hora, Trec ingerii prin somnul meu oftand, Si timpul s-a scurtat inca o ora, In pulbere te-a prefacut tacerea Si cantecul privighetorii cald, Curg sunetele din copaci ca mierea, Si Dumnezeu se urca in inalt. |
||
Ioana007 Postat pe 11 Martie 2010 11:23 |
||
asa fratelo!!! baga,baga...ia de la surioara ta... ..stiam eu ca o sa aerisesti,vorbeam si cu zambilu' de tine,vazusi... ia sa incerc si eu ceva,ca-i promisei lu' keksu,desi nu cred sa-mi alunece tastele.... |
||
iasomia Postat pe 11 Martie 2010 11:24 |
||
Punem in lumea noastra de cuvinte, Tot ce se poate pune si trai, De la dorinte pana la morminte, Si chiar tacerea verbului:iubi. Cuvintele spre seara te imbraca, In frunze verzi de pietre pretioase, Cand noptile incep sa isi desfaca, O nostalgie moale de matase. Si-n patul nebuniilor visate, Noi trecem puri, captivi si singuratici, In ornicul de clipe rasturnate, Care ne-arunca-n somnul lor apatici. Singuratatea plange la fereastra, Pe coardele viorii inselate, Si marea ta in coasta mea ma bate, Cu zborul ei de pasare maiastra. Ramane-n ceruri ca sa zboare gandul, Amurgul sa-l provoace-ntre aripe, Si vesnicia ne asteapta randul, In rastignirea noastra peste clipe. |
||
Ioana007 Postat pe 11 Martie 2010 11:24 |
||
vanghele, tu erai bun la topicu' ala cu parfumurile, nene... | ||
zambil Postat pe 11 Martie 2010 11:25 |
||
Nene Zambile, o intrebare personala.Mai ai flautul ?Mai canti cu el noaptea rasturnata-n flaut sau nu? Fii amabil si baga de-o explicatie dar ai grija sa nu cada doamnele pe spate degeaba.La mine expresia este o usoara exagerare, pentru ca nu stiu sa cant decat la muzicuta. |
||
Ioana007 Postat pe 11 Martie 2010 11:29 |
||
O zi buna tuturor. | ||
Ioana007 Postat pe 11 Martie 2010 11:30 |
||
bre, keksanu' mi-a comandat cu domnite,da' nu-mi iese nik,crez ca ma duc la alea stangace,ca fratelo ma coplexeaza acilea...cand il vad acru asa... baieti,deh.... flaut,muzicute... |
||
iasomia Postat pe 11 Martie 2010 11:38 |
||
asaa asa..si fac si eu o comanda....sa fie cu suuufleeeeet | ||
fleurdelis Postat pe 11 Martie 2010 11:40 |
||
buna piratuleeeeeee! ma bucur sa te REvad! iasoooo....da sa te o zi buna tuturor |
||
keks Postat pe 11 Martie 2010 11:41 |
||
ioi, vanghi, vino sa te pup! |
||
Tylly Postat pe 11 Martie 2010 11:41 |
||
fleur...mi-a fost dor de tine... imi faceam griji ca te-am suparat... da vad ca azi esti ...bine?!...cel putin asa da de "afara " "un zambet o floare o raza de soare..." pentru suflete ce simt! |
||
keks Postat pe 11 Martie 2010 11:45 |
||
dec esa ma fi suparat mai?? doamneee...ma supara numa iarna de-afara si micile scandaluri din virtual...da si astea is tot in afara! deci pot sa fac plaja, la mine'n "interior" |
||
fleurdelis Postat pe 11 Martie 2010 11:47 |
||
vanghele, eu le am cu tromboanele, nene... la mine cand cade noaptea rasturnata pe spate, punem de-o fanfara, un mars, acolo... | ||
zambil Postat pe 11 Martie 2010 11:51 |
||
domnita-floare lung priveste, la cerul-plumb ce sta sa cada. cu salul gri se inveleste ii este frig, da' rade-n saga... aievea-l vede pe cel drag, cum de pe cal voios coboara. un gand pagan pulseza-n tampla iar sanii roz se infioara. spre ea, el merge pregatit caci greu si aspru i-a fost dorul unde se duc, si ce-o sa faca.. asta o stie numai: somnul... bre, m-ati bruiat... da' sa nu ziceti ca sunt fata rea |
||
iasomia Postat pe 11 Martie 2010 11:57 |
||
Zambil...de la urzici sa fie?! | ||
keks Postat pe 11 Martie 2010 11:57 |
||
Ti-e sufletul de mine bantuit De versurile care curg stangaci, Dar aminteste-ti ce mult te-am iubit Si chiar acuma, foarte mult imi placi, Cuvintele le-as transforma in roze, Petale albe-n pasi sa iti astern, In galeria mea stransa de poze, Doar chipul tau mai dainuie etern. Singuratatea mea este mai calda, Cand parul tau pe perna se rasfira Si sarutarile incep sa arda, Tacerea clipelor ce-n noi respira. |
||
Ioana007 Postat pe 11 Martie 2010 11:59 |
||
fleur...vino repede! de drag, de dor, de suflet...cu domnite! iaso tu esti o zana din povesti?! ce dragoste mereu vestesti... sa-ti fie soare-n sufletel sa ne-ncalzesti mereu cu el! minunat iaso! |
||
keks Postat pe 11 Martie 2010 12:02 |
||
Dumnezeule! ce versuri pe aici... piratu! "De versurile care curg stangaci, Dar aminteste-ti ce mult te-am iubit..." tu nu ai stangi...la scris...o stiu! fiinca scrisu-ti nu-i pustiu... de dor, de vise si fiori... tu esti doar zori...cu mii de flori... si pentru tot multumiri! |
||
keks Postat pe 11 Martie 2010 12:06 |
||
keks, esti tu prea draguta,fetitza.... desi nu pot sa neg, am si eu farmecu'meu rudimentar... |
||
iasomia Postat pe 11 Martie 2010 12:49 |
||
respect cuvantul dezmierdat! si importanta eu i-am acordat "sa fie un pacat?!" ~~rudimentar sau nu... ai farmec si culoare in ceea ce scrii... cu plecaciune pentru toti ce scriu si / sau incearca sa scrie ceva, chiar daca doar in gluma, sau doar se-ascund(ca mine) printre cuvinte date-n vers... |
||
keks Postat pe 11 Martie 2010 12:56 |
||
keksa... |
||
iasomia Postat pe 11 Martie 2010 13:02 |
||
Ma minti in fiecare zi, Ma minti cu clipa care trece, Ma minti de parca eu n-as sti Si n-as simti noaptea ca-i rece. Ma minti cu-atata-nversunare, Cu ochii mari zambind senini, De parca suntem fiecare Amurguri rosii printre crini. Si-mbratisarea e a noastra, Fara vreun martor ca sa spuna, Privindu-ne de la fereastra, Ce nebunii facem sub luna, Gradini superbe de gardenii, Peste tacerea mea intinzi, Cand alte nopti, alte vedenii, Cu bratul obosit cuprinzi. Ma minti cu sarutari desarte, Si-atatea clipe mincinoase, Ca mi-este ca un dor de moarte Si-un frig cutremurat prin oase... |
||
Ioana007 Postat pe 11 Martie 2010 13:07 |
||
007 | ||
nuti_vio Postat pe 11 Martie 2010 13:11 |
||
cand minti asa frumos... sa fie cu folos.. Minunat~~ da...situ...nu e nevoie de aprecierea mea da-mi place enorm minciuna asta... (a nu se intelege decat ca-mi place pozia lu` Piratu!) |
||
keks Postat pe 11 Martie 2010 13:12 |
||
Zau recunosc, ca tu esti minunata, Cum calci usor acuma in sandale, Si faci in intuneric ca sa bata, Un step usor, pe marmorate dale. In umbra ta ca fructul unei rodii Eu gura vreau sarutul sa-l cuprinda, Trece iar gandul tainic in odajdii, Si-n noaptea lui el vrea sa te aprinda, Sa te abandoneze printre trestii, Un nufar alb inconjurat de frunze, Cand noi tacuti ne infuptam cu chestii, Care incep cu sarutari de buze. |
||
Ioana007 Postat pe 11 Martie 2010 13:36 |
||
De doua zile ninge-n noi intr-una, Dar nu este nimic acum politic, Chiar daca fulgi-i zgaltaie furtuna, Atat de alb atat de mioritic. Degeaba protesteaza in crengute Micute vrabii tremurand de foame, Si trec masini-prezentului carute, Prin ziua cu salbaticele-i toane, E-atat de alb, un martie cu barba, Purtat prin ziua unei stranii babe, "Nici noi n-avem de unde pumni de boabe, Guvernul este timpul ca sa cada", Mai tip-un leader chinuit de foame, Cu penele-nfoiate agresiv, Si ninge alb, ca barba-ti alba Doamne, Iar corbii hohotesc prin cer parsiv. |
||
Ioana007 Postat pe 11 Martie 2010 17:57 |
||
In cenusiul zilelor te caut, Sa spargi cu tocul tau, uitata gheata, Te strig in zori cu sunete de flaut, Si mana iti atinge tandru fata, Sarutul iti descopera secretul, Si pasii mei alearga dup-ai tai, Chiar daca ninge astazi si prezentul, In haina ta albita ai sa-l iei, Ne ninge iar ca-ntr-un sfarsit de toamna, Ca dintr-un cer privind cu ochii mari, Cand treci mireasa-n ziua mea,-o Doamna, Si-n noaptea troienit-apoi dispari. |
||
Ioana007 Postat pe 11 Martie 2010 18:04 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Replica la un sibiect anterior... V-ati da sotia/iubita unui alt barbat, pentru o noapte de amor, daca ati fi compensati cu 1 milion de euro? | 13 | De la: picaturaderoua 21 Decembrie 2010 17:34 |
offf | 8 | De la: garbo017014 27 Iunie 2009 16:40 |
Eu Scorpion, el Capricorn | 3 | De la: dora_dora 2 Aprilie 2012 00:33 |
|
||
si politia pe internet | 12 | De la: tutankhamon 25 August 2010 21:41 |
disperataa | 26 | De la: hermosa20 22 Iulie 2012 07:54 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară