Corbi pe cerul cenusiu ca fumul, Trec prin noi cu zborul de balada, O iluzie inscrisa-n drumul, Somnului ce-asteapta ca sa cada. Tipetele goale ne sfasie, Este alb si cenusiu si plumb, O coroana moarta, de hartie, Fara clopote, costum sau bumb, Doar taceri gonind sulemenite, Sa ma-ngroape-n tipatul de corbi, Morti ce-alearga-n clipe troienite, Noptile ca niste preoti orbi. |
||
Ioana007 Postat pe 11 Martie 2010 18:15 |
||
---|---|---|
Mai ninge azi ca un prelung plictis, Cu glas de corbi tacerea ne masoara, Trec ingeri albi cu crestetul lor nins, Si sufletul jertfit pe o vioara. Clepsidra se rastoarna de troiene, Si cerul curge parca inapoi, Iubita mea esti alba pe la gene, Si nu stiu cand, parc-am albit si noi. Suntem acum doi oameni de zapada, Si soarele o usa a deschis, Cu sautarea lui timpul sa-l piarda, Si noi sa devenim al vremii vis. |
||
Ioana007 Postat pe 11 Martie 2010 18:22 |
||
Ninge balan, petale de cais Cu fulgii reci tacerea se streseaza, Si albi acum sunt pomii-n paradis, Cu luna-n crengi si fulgii lumineaza. E cerul ca o cupa de metal, Amurgu-n el s-a prefacut in vin, Doar timpul ne mai picura egal, Rupandu-e din aripe putin. |
||
|
||
Ioana007 Postat pe 11 Martie 2010 18:30 |
||
Regina Basted te salut vecina, Pe tronul tau atat de pisicesc, In siameza florilor gradina, Atatea pisicute miorlaiesc, Si canta toate sub o luna plina, Coditele miscandu-le frumos, Sper streasina pe noi ca sa ne tina, Chiar daca bem o cupa de spumos. Pe soricei azi ii lasam in pace, Ne vom intoarce iar la inceput, Cand luna cascavalul alb si-l coace, Ca doua guri cuprinse de sarut. Eu am trecut prin lumea ta perfecta, Pisicile imi plac, doar sunt motan, Si ninge alb spre seara pe planeta, Cu fulgii albi si-albastrii de metan. |
||
Ioana007 Postat pe 11 Martie 2010 18:56 |
||
miau(apreciere) |
||
LILO Postat pe 12 Martie 2010 04:34 |
||
De la: Ioana007, la data 2010-03-11 13:07:44Ma minti in fiecare zi,ce-i al tau e al tau....super....mai ales astaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
||
sheika29 Postat pe 12 Martie 2010 09:12 |
||
iote fratelo...e motanel.... vanghele, mai tii tu minte ce mi-ai zis, cand mi te-ai adresat prima data? "sa nu te schimbi niciodata"asa mi-ai zis... acum a venit randul meu sa-ti zic: sa nu te schimbi niciodata,vanghele... pastraza-ti sufletul curat... |
||
iasomia Postat pe 12 Martie 2010 12:12 |
||
Iti multumesc, nea Zambil, pentru intelegerea si amabilitatea, de care ai dat dovada, dar nu cred ca ar interesa pe cineva, starea mea de spirit.Majoritatea celor, de pe forum, intra aici, pentru a evada din cotidian, doresc sa lase deoparte, pret de cate minunte, prob zilnice...sa se amuze, o parte dintre ei, doresc sa alunge, monotonia si singuratatea. Bineinteles nu contest faptul ca sunt pers, care doresc sa converseze, sa schimbe impresii, pareri si sa asculte opinii, pertinente. Atunci cand am citit mesajul de la dvs, mi-a strafulgerat prin capusorul meu, o idee...sa deschid un topic ,,Doamnelor si domnilor, care e starea dvs de spirit, astazi?", apoi pret de cateva minunte, mi-am imaginat reactia unor useri....,,ce a palit-o si pe asta?...vrea sa fie bagata, in seama?...ce subiect e asta?....pe cine intereseaza starea de spirit?a altora?...etc" si recunosc sincer, m-am amuzat copios. Te rog, lasa modestia deoparte, nu te caracterizeaza, intelegi bine nuantele.....dvs si Iasomia sunteti ,, sarea si piperul" acestui forum...respectele mele Nu am acest har...pt a scrie poezii...prefer sa empatizez, cu acele pers, care au aceast har.... imi astern si eu gandurile, din cand in cand. ,,Lumea cuvintelor" are o conotatie speciala, pt mine.....cuvintele aduc mangaiere, dar in aceeasi masura si durere, sufletului. |
||
nuti_vio Postat pe 12 Martie 2010 12:50 |
||
Chiar daca timpu-afara se zburleste, Si ni se pare ca nu ne iubeste, Eu flori de primavara le astern, In ochiu-albastru-al cerului etern. Si las usor litania sa curga, Cu vraja de cuvinte sa ajunga, Pana la cer; sa faca drum intors, Acolo unde ciocarlii au tors, Si ingerul a coborat de sus, Cu dorul din amurguri in apus, Lasand aripile sa infloreasca, Betiile de flori sa ne vesteasca Ca primavara este in parcare De-aceea ochiul si-un picior ne doare, Si sufletul pe branci sta ametit, De florile ce-n noi au inflorit. |
||
Ioana007 Postat pe 12 Martie 2010 14:01 |
||
Cum vezi si tu, pisica ma inspira, E-o muza mica, foarte pretioasa, Ce canta noptile incet din lira, Si-mi cere voie noaptea pe terasa. Cu stelele se dragaleste toate, Vanand doar soriceii care zboara, Si-ar vrea ca luna-n fiecare noapte, Sa fie cascavalul din camara. Deci te invit pisica mea straina, La o cafea sau soricel fierbinte, Si-ti jur acum pe florile-n gradina, Ca nu vom fi nici unul prea cuminte. Vom miorlai mai cinic despre viata, Si am sa-ti spun atatea bancuri bune, Ca fermecat fiind de-a ta dulceata, Am sa dispar din viata ta, poimaine. |
||
Ioana007 Postat pe 12 Martie 2010 14:03 |
||
Atatea toamne, tot atatea vise, In noptile din mine sunt ucise, Doar luna obosita si cu cearcan, Se scurge alb, in crangul de mestreacan. In primaverile crescand sub nea, Un ghiocel si-a spus povestea sa, In inima cu flori a prins caldura, Sa-nsufleteasca-n primaveri faptura, Prin cerul alb la pasari se intampla, In urma lor tacerile de canta, Iar catre orele spre seri curgand, Amurguri rosii infloresc pe rand, Din pasari eu culeg un singur glas, Iubirea ta in cuibul meu de-a mas, Si noptile sunt patul tau cu flori, Cantate toate in privighetori. |
||
Ioana007 Postat pe 12 Martie 2010 14:11 |
||
Tineam un fluture in palme, Ferindu-l de intunecime, E cald in mana si el doarme, In intunericul din mine, Calcand in ziua peste visuri, El va zbura din floare-n floare, Purtand in aripi paradisuri: Splendoarea lui, a mea culoare? Te va-ntalni la o fantana, Pe frunzele mustind de roua Acolo doru-o sa ramana, In lumea noastra, rupt in doua. |
||
Ioana007 Postat pe 12 Martie 2010 14:17 |
||
Atatea ganduri trec neterminate, Si umplu-n pasari zborul lor, Cantec de roze parfumate, Iubiri ce ard mistuitor. Aprind cu floarea lor amurgul, Ca-ntr-o poema de Baudelaire In violet adoarme targul, Si eu in el sunt prizonier Doar visul meu te rataceste, Si te mangaie in pridvor, Din ceruri luna ne priveste, Lumina ei curgand izvor... |
||
Ioana007 Postat pe 12 Martie 2010 14:27 |
||
Ingheturi trec, ingheturi mai raman, Simt sloiul lor infipt pana-n plaman, In somnul meu cu vorbe picurand, Pustiul din gradina judecand. In nopti copacii inca-s impuscati, In radacina lor intemnitati, Si arma ii trazneste in tulpina, Pentru taceri si lipsa lor de vina. Trec lupii-n nopti cu ochi scanteietori, Umbre bastarde, culegand ninsori, Si cantecul se-nsurubeaza-n luna, In rosul florilor care se-aduna. |
||
Ioana007 Postat pe 12 Martie 2010 14:34 |
||
007...felicitari....iti expui sufletul cu ajutorul cuvintelor.... | ||
nuti_vio Postat pe 12 Martie 2010 14:39 |
||
Eu te-am pierdut in visul meu din crang, In umbrele din ingerii ce plang, Si-n linistea de trestie pe balta, In gandul meu de lunecata barca. Eu te-am pierdut in clipa mea profunda, In nufarul cu floarea lui rotunda, In dorul meu topindu-se de ceara, Prin care trece-un pas de caprioara, Doar florile raman cu-nfrigurare, Sa iti sarute clipele fugare, Abandonata printre mangaieri.. In ziua de-azi? Sau poate cea de ieri? |
||
Ioana007 Postat pe 12 Martie 2010 14:42 |
||
Vezi ca am deschis un topic cu intrebarea ta.Cauta-l si ca o gazda buna ce esti, invita-ti prietenii.Si pe urma vino inapoi. | ||
Ioana007 Postat pe 12 Martie 2010 14:44 |
||
Sa-i dam iubirii, florile ei rare, Privirea galesa de la femei, Mersul prin frunze-al unei caprioare, Si stelele zvarlind pe cer scantei, Sa-i dam o soapta, mai presus, suspinul, Ce arde lutu-n chipul smaltuit, Si-n cupa de argint sa curga vinul, De sarutarea gurii otravit, Si-n carnea care sangera in zgura, In fiecare clipa prinsa-n veac, Sa-i dam un inger intr-o stare pura, Ce plange cu parfum de liliac. |
||
Ioana007 Postat pe 12 Martie 2010 14:53 |
||
Sarutul meu ti-a prins petale-n par, Si perlele au coborat pe g�t, Se stinse ziua cu ce-a fost ur�t Doar noaptea ne scaldam in adevar. Cu foamea sfasaind in colti de lup, Eu intunericul din tine sparg, Si marea ta se leagana in trup, Si eu alerg cu valurile-n larg. |
||
Ioana007 Postat pe 12 Martie 2010 14:59 |
||
scuza-ma, 007, cu mine vb? | ||
nuti_vio Postat pe 12 Martie 2010 15:00 |
||
multumesc mult, 007....dar aceeasi intrebare obsedanta ,,de ce"? mi-e dor de mare...de valuri....de locul acela unde marea se contopeste, cu cerul....infinitul... poezii tale mi-au adus nostalgia, in suflet... |
||
nuti_vio Postat pe 12 Martie 2010 15:44 |
||
Eu trebuie sa iti multumesc. | ||
Ioana007 Postat pe 12 Martie 2010 18:29 |
||
de ce? | ||
nuti_vio Postat pe 12 Martie 2010 19:39 |
||
O floare ii multumi unui gradinar.Gradinarul ii multumi la randul sau florii. -De ce imi multumesti tu mie, cand eu ar trebui sa iti multumesc tie?-se mira floarea. -Fiecare are motivele lui-ii spuse gradinarul.Si in timp ce o stropea cu apa, floarea se desfacu si isi arunca in gradina mirosul ei minunat. |
||
Ioana007 Postat pe 13 Martie 2010 06:52 |
||
Din nou te simt.Te-aud cum ratacesti Intr-un delir de sentimente moarte, Cu noaptea ta in ramuri imi zambesti, Si-n clipa care-acuma ne desparte. Promisiuni de bucle matasoase, De ochi zambind albastru si perfid, Fac dulcele fior sa creasca-n oase, Si usile-ncuiate se deschid. Te regasesc in mincinoase vicii, In moliciunea buzelor vandute, Si carnea se aprinde-n artificii Cu crezul in iluzii absolute. |
||
Ioana007 Postat pe 13 Martie 2010 08:20 |
||
Ce cauti tu cu fuga ta nebuna Prin zorii cenusii ce ne sfasie ? Eu am gasit rotundul meu de luna, Si amiaza zilei cenusie, Si am gasit in murmurul de ape, Dorintele cum scutur ramurisul. Atatea zile prind in noi sa sape, Cu nopti de codru, tainic ascunzisul. Cu zambetul din ochi ma impresoara, Si gura ta o lasa iar zalogul . Atunci cand carnea prinde sa ne doara In dragoste noi am deschis prologul. |
||
Ioana007 Postat pe 13 Martie 2010 08:20 |
||
Prin coridoare lunecam cu graba, Manati din urma de acelasi semn. Simtim durerea pasilor in gamba, Si-n scurgerea clepsidrelor de lemn. Prin noi gonesc in iuresul himeric, Iluzii vii, iubirile defuncte. Urcam pe umeri bolovanul sferic, Alunecand pe panta de pe munte. |
||
Ioana007 Postat pe 13 Martie 2010 08:21 |
||
Betii de roze si betii umane, Te urci spre cer sau te cobori in iad, Aceeasi poarta e deschisa-n carne, Spre doua lumi exista doar un vad. Trec umbrele intr-un Exod ciudat Le sangera picioarele in stele, Acoperisul lumii-i aplecat, De-aceleasi rabufniri de patimi grele. |
||
Ioana007 Postat pe 13 Martie 2010 08:22 |
||
Trec toamnele stol dupa stol, Din ce a fost, ce mai ramane? Poate doar pasul tau cel gol, Calcand zapezile de maine. Iubirile cu ochii verzi, Si vorbele cu gust de miere In amintirea lor te pierzi, In cerul lui, fluturul piere. Si mai ramane doar nimicul, Un fel de supliment, adaos, O poarta, pe-unde infinitul, Ne-arunca umbrele in haos. Si vom tanji sa-nmugurim, Dupa vreo doua, trei milenii, Aceleasi lucruri sa iubim, Aceleasi vesnice vedenii. |
||
Ioana007 Postat pe 13 Martie 2010 08:22 |
||
Durerea ta va inflori ogorul, Si toate dorurile-nfiorate, Pana la cer se va urca fiorul, Maternitatii tale renegate. Si-n somnul primaverilor vor creste, Mladite vii, tarziu indiferente, Un viitor acuma ce lipseste, Va rupe aripile decadente. Straini vom trece prin aceeasi casa, Cu umbrele copacilor vecini, Ce intra astazi, maine o sa iasa: Dar cate flori vor fi? Cati maracini? |
||
Ioana007 Postat pe 13 Martie 2010 08:23 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ce sa-ti "studiez" prima data ? | 177 | De la: tutankhamon 29 Decembrie 2009 00:14 |
VINDECAREA PRIN GANDIRE.Cauzele bolilor | 5 | De la: ingerasulluptator 8 Mai 2012 14:55 |
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj. | 43 | De la: Marcela66 9 Decembrie 2013 21:45 |
|
||
:D | 10 | De la: Jojolin 24 August 2010 16:30 |
Sanatate si multi ani fericiti celor care astazi sarbatoresc "Mihail si Gavril " | 5 | De la: VOIAJOR 10 Ianuarie 2013 22:39 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară