Pustiu din umbra aduci si din tacere. La coltul inimii mai sper o mangaiere, Cand frunza inca n-a ingalbenit de tot, Cand din pian un ultim ton mai scot. Cararea este galbena de frunze moarte Iar in copac mai sunt ceva, desarte� Stingher un flaut suie-un cantec trist, Cand ma intreb, in van, de ce eu mai exist. Si primii fulgi se-astern atat de greu Pe vina-amorului ce l-oi purta mereu. Crengile se-apleaca goale pe mormant, Cenusa e acum al nostru legamant. Chiar pleaca tu, desprinde-te, te rog Sa pot sa cant iubirii noastre epilog! Sa pot sa ard si sa renasc curand Cand pot uita iubirii noastre gand. de gianiblue |
||
gianiblue Postat pe 16 Martie 2010 21:36 |
||
---|---|---|
ladyDY Postat pe 16 Martie 2010 21:46 |
||
anisoara, nu stiu unde sa comentez,da' vad ca a comentat zambilu', ceea ce nu-i de colo. ce sa zic? misto... dragostea-i frumoasa ... giani, te-am lasat,te-am lasat... am zis ca o sa treaca bubitza aia de la sufletel,da' vaz ca trebuie sa iau masuri... sau e ultima jelanie? ca daca tocmai ingropi epilogu' ala ,te mai las.... |
||
|
||
iasomia Postat pe 17 Martie 2010 08:54 |
||
In asteptare sade-acuma chinul, Nelinistea , tacerea, m-osandesc, Imi prapadeste sangele vampirul, In raza lunii iar ma ofilesc. Nici versurile nu ma prea rasfata, Au inceput sa iasa cam stangace, Doar numai tu cand stai acum in fata, Continui sa il ai pe vino-ncoace. Ma faci prin nopti ca sa visez aiurea, Si sa adun doar flori inlacrimate, In intuneric canta-ncet padurea, Ca niste preoti zorile curate. Te mai astept in noaptea mea sa vii, Tacerile sa agatam de luna, Si-n valurile marii cenusii, Sa ne-aruncam, cu patima-mpreuna. |
||
Ioana007 Postat pe 17 Martie 2010 13:37 |
||
frumos si...dureros... | ||
panty_C Postat pe 17 Martie 2010 13:43 |
||
O creanga de mar inflorita, De pasti am trimis-o in dar, E cald si vremea-nsorita, Rade in zbor de bondar. Tacut se inalta si nucul, Maruntele pasari il canta, Un cuib si-ancropit gugustiucul, Si luna il binecuvanta, Trec ganduri nemarturisite, Si doruri scapara in stea, Petale cad iar fulguite, Si ninge alb in viata mea. |
||
Ioana007 Postat pe 17 Martie 2010 14:18 |
||
"si ninge alb in viata mea" mai pot sa spun o data?! IMI PLACE! |
||
keks Postat pe 17 Martie 2010 14:22 |
||
fleurdelis Postat pe 17 Martie 2010 14:23 |
||
Eu te iubesc atata de banal, Incat sa-ti spun, zau mi se face frica, Chiar daca simt ca-s luat tarziu de val, Nu esti decat... o biata pasarica, In cerul meu cand zbori pe sus dansand, Lumina arde arsa-n curcubeie, Si glasul tau l-aud noaptea plangand, In licuricii care ne scanteie, Spre cerul tau, intunecat si trist, Corabia mi-o poarta in nestire, Si daca vrei dorintelor s-asist, Ma-nchide pelerin intr-o iubire, Arunca cheia peste geamul spart, Sa ratacim ca doi nebuni prin veacuri, Si nebunia patimii s-o-mpart Intre Merlin si Doamna de pe Lacuri. |
||
Ioana007 Postat pe 17 Martie 2010 14:39 |
||
"o biata pasarica",mami... da' uite ce mai pictezi tu cu pensula acilea.... |
||
iasomia Postat pe 17 Martie 2010 15:45 |
||
da, foarte frumos, iaso, dar, eu una, mi-as dori sa simt mai mult Soare in versurile lui - simt multa tristete si e pacat! |
||
panty_C Postat pe 17 Martie 2010 15:52 |
||
e pe aceeasi unda cu genelu',ce vrei... adica fata aia e tristutza,si el sa cante? nuuu.. fratelo e un prieten bun... rezoneaza... |
||
iasomia Postat pe 17 Martie 2010 15:56 |
||
stiu dar amandoi merita Lumina! empatia, bat-o vina! lasa ca rasare Soarele pentru fiecare la un moment dat! chiar daca nu scriu aici, va citesc cu placere! |
||
panty_C Postat pe 17 Martie 2010 16:09 |
||
indoiala...regret....dorinta....vise neimplinite... ,, iubire banala"? Exista o legenda, a unei pasari......pasarea spin...nu e ,, o biata pasarica". Imi cer scuze, pentru deranj, am intrat pe topicul, unde nu e voie....iar ma cearta nea Zambil....fug, de aci, sa nu ma vada. |
||
nuti_vio Postat pe 17 Martie 2010 16:12 |
||
primavara ,primavara haide vino.n viata mea sa aduci lumina vie peste vietisoara mea | ||
garbo074997 Postat pe 17 Martie 2010 16:25 |
||
Iluzii pierdute, iluzii regasite, Batrane strazi pierdute prin vacarm, In universurile risipite, Doar soarele trece pe bolta calm Copacii bat cu crengile zadarnic In cerul tau de umbra si de vis, Chiar daca vin cu dorul meu amarnic, E inventar acum in paradis. Se numara dorintele furate, Ce s-a pierdut in timp dintre iubiri, Ce suflete sunt vii si totusi moarte, Ce-a mai ramas din vechii trandafiri, De ce pe raft acum sunt locuri goale, Si in gradina este putregai, Unde-au pierit cu fosnete de poale, Fecioarele care traiau in rai? Sa-mi spui cand vrei, sau poate spui acu, De ce plini de tristete-s ochii tai, De ce cu lacrimi plange Giani Blue Si lumea este plina de cei rai, Unde-au murit iubirile crestine, Si dragostea venita din pagani, Mancam cu totii doar aceeasi paine, Si nu suntem doar oase pentru caini, De ce cu vremea se goleste raiul, Si urmele coboara catre vad, Pe unde trece noptile alaiul, Poteca rasucita catre iad, Doar flori mai cresc timid, o gramajoara, Uitate de iubire intr-un colt, Din tot ce-a fost in rai odinioara, N-au mai ramas decat salcamii morti. |
||
Ioana007 Postat pe 17 Martie 2010 16:44 |
||
garbo074997 Postat pe 17 Martie 2010 16:46 |
||
De la: Ioana007, la data 2009-02-27 16:25:40Stele cad |
||
garbo005518 Postat pe 17 Martie 2010 17:59 |
||
Alunecam bolnavi prin silicoane, Ecou de nebunie ce se varsa, Visul ciupercii creste in baloane, Si ne pastreaza obsesiv in transa, Femei de plastic noaptea ne colinda, Si se desfac tomnatic din suruburi, Ca niste umbre umbla prin oglinda, Si se transforma visceral in cuburi, Triunghiuri isoscele ne sfasie, Cu-amurgurile-nscrise in penita, Calatorim nebuni prin vesnicie, Si ispasiti ne-ntoarcem la catrinta. O viata irosita ne devora, Tramvaiele gonesc pe strada oabla, Noi prizonierii rastigniti in ora, Privim la luna care trece oarba. Si ravasiti de propriile vicii, Cladim in centrul nostru un etern, Arzand multicolore artificii, Intr-un uitat si vestejit infern. |
||
Ioana007 Postat pe 17 Martie 2010 19:59 |
||
Intr-o iubire lunecam pierduti, Doua persoane fara alinare, Pe armasarii nostri cei mai iuti, Insangerati de pinteni, fiecare, Ne sfasaie in goana lor nebuna, Toti tepii rai in gestul solitar, Doar noaptea oarba vrea ca sa ramana, Ingenuncheata langa felinar, Fugim mereu de propriile urme, Doar umbra lunii calca pe covor, Uitam iubirile ce nu au nume, Si cate stele sus in ceruri mor. Uitam ca ne-am iubit in fapt de seara, Gonim prin zile catre orizont, De parca dragostea trage sa moara, Si ne urmeaza noaptea ochiu-i mort, Abandonati de dor intram in mare, Si-albastrul ei incearca sa mangaie, Stergand calutii nostri de sudoare, Si-alte iluzii care-or sa mai fie. |
||
Ioana007 Postat pe 17 Martie 2010 20:27 |
||
iaso, multumesc; am fost ocupata cu decorarea si smotrul prin casa... doar plang - ca si Ion - lipsa de dragoste din lume, falsul, viteza, facilitatea... ma uit in jur si ma loveste permanent lipsa de omenie - caci de iubire (care o cuprinde...) - ce sa mai vorbim?! Ion, frate drag, iti multumesc ca te preocupa motivele tristetii mele. E un dar frumos. |
||
gianiblue Postat pe 17 Martie 2010 23:17 |
||
Nici unul nu suntem, poate un vis, Ce-a fulgerat cand floarea s-a deschis, Si-asa noi am ajuns, si-acuma sunt, Un vis ce umbla seara pe pamant. Daca sperantei ai sa-i dai o clipa, Din tot ce este-n jurul tau risipa, Eu iti promit in chip de martisoare, Iubirea mea ca un calut de mare. Sa-ti mangaie in amiaza chipul, Cand curge din clepsidra sparta timpul, Si umbrele le-mprastie la toti, Iubirea celor vii si celor morti. |
||
Ioana007 Postat pe 18 Martie 2010 08:05 |
||
Cu tine eu mi-am petrecut pustiul, Si am gonit tacerile din urma, Am rasturnat sub luna alba vinul, Si-am stins cenusa ce fosnea in urna, Cuvintele le rup si le arunc, In cele patru zari, insamantate, Sa creasca fiecare cate-un trup, Un univers de dor, fara pacate. Dar patima se naste cu dorinta, Ca un blestem, istoria se-ntoarce, Ne rupe aripile si fiinta, Si cu iluzii vesnice ne coace. |
||
Ioana007 Postat pe 18 Martie 2010 08:07 |
||
Nopti curgand prin nefiinte, Prin inchisii care dorm, Vise pline de dorinte, Umbla picurand prin somn, Cornul lunii sus se-aude, Cum rasuna tanguit, Ape reci si ape crude, Zorii cald le-au parguit, Mai ramane doar un mac, Ca sa planga in apus. Largi amurguri se desfac, Ingerii din noi s-au dus. |
||
Ioana007 Postat pe 18 Martie 2010 08:07 |
||
Alaturea suntem mereu de tine, Cand zilele sunt triste sau sunt pline, Nu facem zgomot, te privim din glastra, Si iti aducem dorul din fereastra, Si suferim atuncea cand tu plangi, Te-am prinde strans in latzul mainii stangi, Si-am saruta tacerile din pleoape, Cu dragostele care le incape, Prin nopti cu flori in brate te-om purta, Pe-obrajii palizi iar te-am saruta, Te-am duce ca o luna-n alb vesmant, Prin toate dorurile pe pamant. In jur s-or ridica miresmele strivite, Poteci de patimi tainic risipite, Ce se aprind in cuibul lor de cer, In timp ce alte stele ziua pier. |
||
Ioana007 Postat pe 18 Martie 2010 08:23 |
||
ladyDY Postat pe 18 Martie 2010 08:27 |
||
giani, eu zic sa dai jos de pe umerii tai toate relele alea,ca doar nu esti atlas,maica... ti-as mai ciripi eu cate ceva,da' astept sa fii on...nu de alta,dar nu prea imi place sa vorbesc de una singura subiecte de acest gen,trebuie sa te simt... |
||
iasomia Postat pe 18 Martie 2010 08:39 |
||
bre mami, la cate poezele triste-s p-acilea, e plin de atlasi d-astia, aliniati ca piticii lu' alba ca zapada cand ies din mina... | ||
zambil Postat pe 18 Martie 2010 08:41 |
||
mamoanta, nu stii ce se spune? omu' la durere e mai creativ. acu' e adevarat,unora le si place tristi asa,se complac,e mai comod. lasa ca o dau ei pe verzituri,si se subtiaza sangele ala plin de toxine,sa-i vezi ce zburda p-acilea... ma rog,aia de au leac... |
||
iasomia Postat pe 18 Martie 2010 08:54 |
||
dap, sa te tii balada ridichii de luna atuncea... | ||
zambil Postat pe 18 Martie 2010 08:56 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
PROBLEME CU NETUL | 4 | De la: mia79x 16 Iulie 2009 18:30 |
Dumnezeu,omul si Scriptura | 14 | De la: luptatoareacurajoasa 16 Iunie 2010 22:58 |
afla | 5 | De la: dancris 23 August 2010 10:29 |
|
||
Care e cel mai nesim�it postac? | 7 | De la: garbo_4558 14 Ianuarie 2013 01:14 |
Piticii de la mansarda | 730 | De la: preciouss 24 Ianuarie 2016 22:23 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară