ce spirituala ai fost, draga... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 7 Iunie 2009 02:07 |
||
---|---|---|
De la: dreamer, la data 2009-06-07 01:35:59inca doua rime pt fir, cimitir... delir sictir... poate se pot prelungi aceste maiaste versuri, ar fi pacat sa se termine asa repede poemul, este instructiv, poate fi in sfirsit inlocuita "mama lui stefan cel mare" . a mai fost o propunere acum citiva ani, sa fie inlocuita cu "mama lui stefan cel munte" -vacanta mare daca nu simti nimic citind aceste versuri.....fa-te ca nu le vezi....adica ocupa-te cu altceva.....nu face mishto de oameni fara nici o logica. |
||
albinutza45 Postat pe 7 Iunie 2009 02:17 |
||
mai dreamer, aici intra numai alesii, bebe. bai, multa mitocanie pe lumea asta. | ||
|
||
gianiblue Postat pe 7 Iunie 2009 06:10 |
||
bitza, nu te lasa intimidata fetita,este normal sa apara si voci din off,da' ce? ne speriem noi de atata lucru? sunt "cuvintele noastre",si asta este un lucru deosebit... dremer, baga si tu niste rime ,sa-ti vedem nitel sufletelu'... |
||
iasomia Postat pe 7 Iunie 2009 08:04 |
||
bre fetelor... adica nu s-a rasucit ea magda isanos aia in mormant, auzind criticile literare ale lu'dreamer asta, si sarirati voi... bravo, bitza... le-ai facut-o la carcotasi... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 7 Iunie 2009 08:44 |
||
De la: zambil, la data 2009-06-07 08:44:41bre fetelor... Super! Ce bine ca existi aici! |
||
strumfitoaia Postat pe 7 Iunie 2009 08:57 |
||
Daca zburzi de-atata inteligenta, vino si arata-ne ce poti.Daca nu, este preferabil sa taci.Scrie si tu o poezie.Noi ne ascutim deja dintisorii. | ||
Ioana007 Postat pe 7 Iunie 2009 09:07 |
||
007... cu cin' te certi tu acilea, fata?... |
||
zambil Postat pe 7 Iunie 2009 09:14 |
||
, dap, daca se baga ca bikini-n.., de dreamer aia zic.. voua .. , ca-mi sunteti dragi.. nu-s cuvintele mele nene, scriu poeziile care-mi plac mie mai mult, sa va bucurati si voi de ele.. cand sunt ale mele fac precizarea, iote zambil, baiat citit... |
||
gabitzza Postat pe 7 Iunie 2009 12:26 |
||
vai dreamer draga...ti-ai deschis contul pe 3 aprilie si de-abia acuma ai reusit sa postezi si tu prima oara, dupa 2 luni....usurel si catinel....respira mama si o sa vezi ca vei scrie mai repede.... | ||
tutankhamon Postat pe 7 Iunie 2009 12:35 |
||
si pentru tanti dreamer.., iote-asa..tot Isanos.. Barbatul Umpland incaperea si inima toata, barbatul veni de-afara, din zloata; glasul lui mare facu sa se sperie focul. Suduia lepadandu-si cojocul. Parc-ar fi un stejar stufos, gandii in taina, dar era frumos. Se supara si-ndata radea. Acum-am sa-l fac sa nu mai poat� pleca. Tu esti subtire si agera ca o nuia, imi spunea uneori, esti plina de ghimpi si de flori; teme-te de mana mea, c-ai sa mori�� Puterea izvora potolit, din bratele si pieptul lui dezgolit� Doamne, fa-ma ca Dalila, vicleana, cand o da geana prin geana, sa-i aflu taina si sa-l robesc visului meu pamantesc. ha? simti fata ..focoshenia ? |
||
gabitzza Postat pe 7 Iunie 2009 12:36 |
||
Femeia Cand a intrat in casa Toata in borangic, Era ca o mireasa, Si-nca ceva un pic, Cu glasul ei cel moale, Canta prin incaperi, Si fosnetul de poale, Parea ca-i primaveri. Un inger dulce care, Din ceruri a cazut O minunata floare, Crescuta-n nestiut, Sa lumineze pasii Prin noapte obositi, Cand iar suntem partasii, Cu cei indragostiti. Si noptile de-amoruri Se duc mereu pe rand, Zburand ca niste stoluri In orizont plangand. Ramane doara taina, Ce arde-n nopti, scanteie, Cand tu iti lepezi haina, Si ingeru-i femeie. |
||
Ioana007 Postat pe 7 Iunie 2009 20:36 |
||
frate vanghele, ai imbulinat-o,iar se recunoaste giani p-acolo... |
||
iasomia Postat pe 7 Iunie 2009 20:52 |
||
hai, mai ,iaso. citeste replica la poezia mea. nu cred ca mi se nazare. dar... doar stii marele adevar: daca cineva simte nevoia sa te citeze, copieze, etc inseamna ca ai facut si tu o treaba buna cumva. nu mi-am bagat drepturile de autor pe nica din ce-am facut pe lumea asta. nu dau in judecata pe nimeni. se da singur in fata constiintei, daca are. dar, in cazul particular Ion, ma simt flatata sa-mi foloseasca ideile si cateva cuvinte - daca le gaseste inspirate. la cat este de zgarcit cu aprecierile, situatia asta este deja un mare ok din partea lui... |
||
gianiblue Postat pe 8 Iunie 2009 10:17 |
||
iasomico, o fi ceva, dar nu recunoaste nici unul.. marturisiti copii, marturisiti..pierdeti timp pretios.. |
||
gabitzza Postat pe 8 Iunie 2009 13:37 |
||
De ce trebuie sa simt? De ce trebuie sa lupt? De ce trebuie sa plang? De de trebuie sa fie asa? Dar de ce atatea intrebari? Mai bine nu cauti raspuns Mai bine traiesti cu intrebarea. Poate daca ai stii raspunsul nu ai mai avea nimic Sau poate ai avea totul Viata intreaga e o INTREBARE Nu cere niciodata raspuns Nu cauta niciodata raspuns Traieste-o asa cum iti e data Fara sa intrebi nimic! |
||
Postat pe 8 Iunie 2009 15:29 |
||
bre carmenutzo... frumos ce zici tu acolo... da' n-as vrea sa ma prinza cufureala prin oras, cu filozofa asta de viata... |
||
zambil Postat pe 8 Iunie 2009 17:29 |
||
Pare o alkimie de tip G IOANA... | ||
valentino Postat pe 8 Iunie 2009 18:12 |
||
De la: carmenn, la data 2009-06-08 15:29:29 |
||
valentino Postat pe 8 Iunie 2009 18:14 |
||
Poezia in care se recunoaste Giani, este poezia ei, dar am scris-o din perspectiva mea.Prin urmare ii apartine. | ||
Ioana007 Postat pe 9 Iunie 2009 11:25 |
||
Multumesc, Ioane. Ai rescris-o mai armonios. Eu nu am pretentii decat ca transmit o idee draga. dar forma... lasa de dorit. stiu asta. | ||
gianiblue Postat pe 9 Iunie 2009 18:54 |
||
Cu placere, fetitzo.Pe mine ma intereseaza sa iti placa si sa te simti bine. | ||
Ioana007 Postat pe 9 Iunie 2009 18:57 |
||
imi place si ma simt bine. | ||
gianiblue Postat pe 9 Iunie 2009 18:57 |
||
Mai scrie asa cum iti place tie.Am sa le citesc si daca nu te superi, am sa rescriu poeziile tale.Asta nu inseamna ca ele nu mai raman ale tale.Tot ce am sa scriu in relatia asta poetica impreuna cu tine, sunt in continuare poeziile tale frumoase, care vor fi asemenea unor licurici ce-ti lumineaza singuratatea, pana cand ai sa-ti schimbi starea.In clipa aceea, nu voi mai scrie. | ||
Ioana007 Postat pe 9 Iunie 2009 19:03 |
||
genico, nu trebuia sa-mi explici ce si cum,ori uitasi de gluma? te-am ciupit nitel de cour, ca sa bag viata in tine,ca dupa cum vazusi.. daca tu ciripesti,e si fratele meu mai activ,mai afectuos... |
||
iasomia Postat pe 10 Iunie 2009 08:34 |
||
"Culege-ma, din picaturi de stele.. Atinge-ma, saruta-ma cu ele.. Risipeste-ma, sub ultimele ploi.. Invata-ma, sa le impart la doi.. Ia-mi trupul in visari, cu tine.. Respira-ma, cu gandurile pline.. Priveste-ma, cu palmele deschise.. Aduna-ma, din mangaieri promise.. Si fi a mea, cat tine orizontul.. De parca cerul mi-ar permite totul.. De parca am pluti mereu.. Si nici un drum vreodata n-ar fi greu.. Cunoaste-mi fiecare dor.. Arata-mi despre tine, orice zbor.. Pe urma, strange-ma aproape.. Si povesteste-mi-le iar, pe toate.. Atinge-ma, cu aripile zeci.. Si poarta-ma cu tine, unde pleci.. Iubeste-ma, cum nu-ti mai amintesti.. Si lasa-ma sa fiu ce iti doresti.." Frumoase cuvinte.. nu stiu cine e autorul.. le-am postat ca le aveam memorate.. |
||
MiraMi Postat pe 10 Iunie 2009 09:36 |
||
iaso, iubita. stiu de gluma - cum nu? dar si mie imi place sa-l tachinez pe fratele tau. si mi-ai dat o ocazie grozava. dar el s-a inmuiat de tot pana la salvatorul domnitelor singure. sunt de acord cu tot ce faci, Ioane. eu scriu stangaci, tu citesti si intelegi si rescrii poetic. |
||
gianiblue Postat pe 10 Iunie 2009 14:04 |
||
esti modesta cherie.. |
||
iasomia Postat pe 10 Iunie 2009 14:21 |
||
saru' mana. eu ziceam ca am simtul realitatii. | ||
gianiblue Postat pe 10 Iunie 2009 14:35 |
||
la ce-ti foloseste? nu mai fii asa realista, draguta... |
||
iasomia Postat pe 10 Iunie 2009 14:37 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Invitatie la studiu - dezvoltarea in firme | 1 | De la: Ander 14 Februarie 2012 23:45 |
"il iubesc si nu renunt la el" | 122 | De la: quasaria 19 Martie 2010 22:29 |
nedumerita | 34 | De la: Topazz 17 Septembrie 2012 18:16 |
|
||
dilema "iezistentiala" - sfatul meu sfatul medicului! (tot timpul e un medic de scarbiciu) | 4101 | De la: alfheim 29 Aprilie 2017 13:51 |
SA NU RIDETI CA SE IA ....! | 8 | De la: VOIAJOR 1 Octombrie 2012 11:42 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară