Pagana imparitatea singuratatii Ma apasa pe umeri intrebari despre tine Vie cotidiana antica poveste Marina vocea ta ma ademeneste-n arheologia mainii ce-mi intoarce timpul intr-o clipa Piratule, faci cinste acestui topik,...poate nu totul este pierdut in mare,.... |
||
ladyDY Postat pe 23 Martie 2010 18:35 |
||
---|---|---|
lady.. ai un CE anume in poezie,felicitari... fratelo... |
||
iasomia Postat pe 24 Martie 2010 09:33 |
||
multumesc.... | ||
|
||
ladyDY Postat pe 24 Martie 2010 22:49 |
||
Balada absen�ei Prea departe trupul t�u, Prea aproape disperarea C� nu pot vorbi cu marea, S�-n�elegi c�t mi-e de r�u� Prin absen�a ta din g�nd, Drumu-ntorcerii spre locul Unde m-am luat cu jocul �i ne-am contopit pl�ng�nd. Prea aproape starea mea, Prea departe amintirea Petrecut� cu privirea, P�n� a c�zut o stea� �i te-am pus in locul ei, S� veghezi, de la distan��, Visul f�r� de substan��, Ca o ploaie de sc�ntei� De la care nu ai cum S� a�tep�i o m�ng�iere - Mari iluzii efemere �i-un m�runt ecou postum. |
||
nuti_vio Postat pe 25 Martie 2010 07:15 |
||
ladyDY Postat pe 25 Martie 2010 08:56 |
||
iote neneaca... mie un multumesc sec,altora pupici si flori...eeeeee,nu ma mai joc... |
||
iasomia Postat pe 25 Martie 2010 12:45 |
||
ladyDY Postat pe 25 Martie 2010 12:47 |
||
iasomia Postat pe 25 Martie 2010 12:52 |
||
unn baietel care mi-o placut: Ce bun� investi�ie f�cut-a Dumnezeu, - �i-aceasta-i exclama�ie din gur� de ateu - C�nd s-a g�ndit vecinic s� rup� o costi��, Ca din Adam s� fac� acea mironosi��! De io-a� fi fost pl�mada �i zeu m� �ntreba, �tiam s�-i dau r�spunsul� c� �l va �n�ela Mu�c�nd din m�r, �optindu-mi asemenea s� fac� Dar vina-i a ta, Doamne, c�ci coast�-a fost de drac! Un drac cu chip de �nger, asemenea-i femeia, Ce �ine-n p�ntec caldu-i a �ns�i vie�ii cheia, Deschiz�nd nemurirea cu capul �nainte �i-url�ndu-�i, la f�tare, titlul de prim-p�rinte. C� are gura mare� c� ��i �mpuie capul, De vin� nici c�-i d�nsa, ci culpa-i la b�rbatul Ce nu face din prima cum zice-a lui muiere, C� asta ie femeia, o� ceva, da cu vrere! Un nesecat izvor din care beau poe�ii Neoprindu-se stiharii p�n ce n-ajung ca be�ii; Sc�ld�ndu-�i pana iar� �n albia-c�limar� Aceasta ie femeia, serafic� cerneal�! C� uneori din po�t� se vede c�-i cocot� A�a a-mpachetat-o netrebnica marmot�; Ru�ine-acelor care ca s-o b�rfi�i vrut-a�i, Femeia doar c� ieste� capcan� de b�rba�i! Liantul comuniunii, lipiciul pentru-acas�, Miros inconfundabil de cea mai cald� mas�, Aripa ce se-ntinde s�-i apere pe pui� A�a te v�z femeie, exact a�a cum spui! De scriu o via��-ntruna �i tot n-ajung voroave Ca s� descriu din tine at�t pe c�t se cade, Se-nclin� deci poetul, s�rut� m�ni �i-ncheie� S� nu te schimbi perfecto� �i la mul�i ani, femeie! |
||
fleurdelis Postat pe 27 Martie 2010 12:22 |
||
Eu ma strecor cu pribegia-n zile, Iar sufletul, l-am adunat in pumni, Si timpul sfasaiat e de acvile, In strigatul uitatilor pauni, Arcusul nu mai canta catre seara, Si cerul se inchide mohorat, In mine este-o antiprimavara, Un inger care aripa si-a rupt. Se scurg apusurile toate-n sange, Doar stelele imi tin azi de urat, O luna alb peste padure plange Copacul din poiana doborat. Si uite-asa ni se expira viata, Iar vantul sterge urmele din noi, Cu lacrime ne spala tandru fata, Tacerea adunat-acum in ploi... |
||
Ioana007 Postat pe 27 Martie 2010 17:23 |
||
fratelo, ce vrabiuta ma-sii faci? pusesi doliu la penel? ia baga-l tu in otara de apa vie,ca au bolunzit fratii nostri p-acilea.... |
||
iasomia Postat pe 30 Martie 2010 13:30 |
||
asa e vanghele, capu' sus si lasa tristetea... ia sa-ti bag eu o poezea plina de optimism si pofta de viata, sa te revigoreze... piratul trist vasleste fara tinta unic scapat din jalnic naufraj e fleasca tot si n-are plumbi in flinta si-i parasit de orisice curaj. sub ploaia rea si rece-a nepasarii cu unic ochi mijeste prin siroaie biet drac uitat de sorti in largul marii in barca ce aduce a copaie. un murmur peste valuri insa trece si pe pirat il gadila uimirea isi freaca ochiul cu carligul rece prin neguri sa strabata cu privirea. ce se aude oare, peste ape brazdate de delfini si de balene? e parc-aproape, si-nca mai aproape... este chemarea amagirii, sunt sirene! ele-l atrag spre insula uitarii cu mangaieri promise-n cantece desarte piratu-nsufletit da ghes chemarii si fericit vasleste catre moarte. |
||
zambil Postat pe 30 Martie 2010 16:33 |
||
nuti_vio Postat pe 30 Martie 2010 16:37 |
||
Ochii lacuri de amoruri, Ma imbie si ma cheama, Ca doi nuferi albi de doruri, In tacerea lor ma-ndeamna. Trestia sub pasi fosneste, Ca lungi rochii de matase, Dorul tau ma amageste, Cu iubiri alunecoase. Si in noaptea care cade, Luna alba ne priveste, Cu fiorul ei ne arde, Si pe rand ne ameteste. Ioana007 |
||
nuti_vio Postat pe 30 Martie 2010 16:39 |
||
fratelo, hai ca iti facu zambilu'mio poezie in saptamana patimilor...ehe,he,he... misto... nutisor, nu-ti face griji,asa se disteaza baietii... |
||
iasomia Postat pe 30 Martie 2010 16:53 |
||
Mirositoare Iasomie, pt tine In flori e puterea cea rara, Miresme, mistere si vraja, Nisipul ne arde pe plaja, In noptile -nchise in seara. Mi-e inima iar tremuranda, Si ganduri tacerea omoara, Privirile tale-s osanda, Iar sufletul: pasari ce zboara, Parfum a pierdut tineretea, Si gesturi in jur risipite, Ne ploua, in suflet tristetea Gradini lasa-n noi ravasite. Pamantul se misca-n carare, Spre tine tacut cand se duce, Si sangera noaptea o floare, Cand ingerii merg sa se culce. Privirea e dulce fatala, Si vocea vioara ce plange, Sarutul ce-l dau e-o greseala, Ce-ti arde faptura de sange. In flori e puterea cea rara, Miresme, mistere si vraja, Nisipul ne arde pe plaja, In noptile -nchise in seara. Ioana007 |
||
nuti_vio Postat pe 30 Martie 2010 17:00 |
||
Lady, astept.... | ||
nuti_vio Postat pe 30 Martie 2010 17:03 |
||
he,he,he... nutzeto, ia scormoneste tu mami prin contu' lu vanghele, si baga-mi si mie ceva original... | ||
zambil Postat pe 30 Martie 2010 17:05 |
||
asa...sa ne delectam nitelus.printre cuvintele din lumea noastra | ||
LILO Postat pe 30 Martie 2010 17:08 |
||
multumesc,nutisor... | ||
iasomia Postat pe 30 Martie 2010 17:09 |
||
Arcusul nu mai canta catre seara, Si cerul se inchide mohorat, In mine este-o antiprimavara, Un inger care aripa si-a rupt. ba ca NU!! ca este LUNA PLINA |
||
LILO Postat pe 30 Martie 2010 17:09 |
||
pt domnul Zambil... Regretele , le-am numarat pe toate, Pacatelor facut-am inventarul, Ce-a mai ramas, acuma le-om imparte, Dar deseori vom incalca hotarul. Vom trage cu pistolul in virtute, Voi sangera cu scoarta ta pumnalul, Si am s-adun din florile tacute, Esenta ce inalta idealul. |
||
nuti_vio Postat pe 30 Martie 2010 17:11 |
||
Octavian Paler - Avem Timp Avem timp pentru toate. Sa dormim, sa alergam in dreapta si-n stanga, sa regretam c-am gresit si sa gresim din nou, sa-i judecam pe altii si sa ne absolvim pe noi insine, avem timp sa citim si sa scriem, sa corectam ce-am scris, sa regretam ce-am scris, avem timp sa facem proiecte si sa nu le respectam, avem timp sa ne facem iluzii si sa rascolim prin cenusa lor mai tarziu. Avem timp pentru ambitii si boli, sa invinovatim destinul si amanuntele, avem timp sa privim norii, reclamele sau un accident oarecare, avem timp sa ne-alungam intrebarile, sa amanam raspunsurile, avem timp sa sfaramam un vis si sa-l reinventam, avem timp sa ne facem prieteni, sa-i pierdem, avem timp sa primim lectii si sa le uitam dupa-aceea, avem timp sa primim daruri si sa nu le-ntelegem. Avem timp pentru toate. |
||
garbo041908 Postat pe 30 Martie 2010 22:32 |
||
Nu e timp doar pentru putina tandrete. Cand sa facem si asta murim. Am invatat unele lucruri in viata pe care vi le impartasesc si voua!! Am invatat ca nu poti face pe cineva sa te iubeasca Tot ce poti face este sa fii o persoana iubita. Restul ... depinde de ceilalti. Am invatat ca oricat mi-ar pasa mie Altora s-ar putea sa nu le pase. Am invatat ca dureaza ani sa castigi incredere Si ca doar in cateva secunde poti sa o pierzi Am invatat ca nu conteaza CE ai in viata Ci PE CINE ai. Am invatat ca te descurci si ti-e de folos farmecul cca 15 minute Dupa aceea, insa, ar fi bine sa stii ceva. Am invatat ca nu trebuie sa te compari cu ceea ce pot altii mai bine sa faca Ci cu ceea ce poti tu sa faci Am invatat ca nu conteaza ce li se intampla oamenilor Ci conteaza ceea ce pot eu sa fac pentru a rezolva Am invatat ca oricum ai taia Orice lucru are doua fete Am invatat ca trebuie sa te desparti de cei dragi cu cuvinte calde S-ar putea sa fie ultima oara cand ii vezi |
||
garbo041908 Postat pe 30 Martie 2010 22:42 |
||
Am sa ciocnesc cu tine oua rosii Si cozonac vom mai manca de paste, Prin vremi, istoria acum se naste, Regret pentru o clipa caltabosii, Spanacul, drobul, pe furis ma-mbie, Aromele in mine se destrama, Mielul din tava ispasit ma cheama, Amirosind suav ca o poezie, Hai sa ciocnim iubita mea paharul, Cristos spre dimineata a-nviat, Si inmuind cu buzele nectarul, Cu lumanari si vin ne-am bucurat. In adevaruri se consuma viata, Si tainele nocturne ma incearca, Eu iti sarut in noaptea asta fata, Si dorul tau in mine frige parca. |
||
Ioana007 Postat pe 31 Martie 2010 17:53 |
||
iara in zori, satui si ghiftuiti ne-om indesa pe gat dicarbocalme si trifermenti, si ceai cu biscuiti si crampele le-om trece in sudalme... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 31 Martie 2010 18:04 |
||
esti adorabil....respectele mele...ai reusit sa-ma faci,... sa rad.....realist, mai esti, nene | ||
nuti_vio Postat pe 31 Martie 2010 18:09 |
||
buna seara ,nea zambil cred ca ai uitat de colebil |
||
dreamer Postat pe 1 Aprilie 2010 00:54 |
||
a pasti de george toparceanu! Ast�zi �n sufragerie Dormitau pe-o farfurie, Nec�jite si m�njite, Zece ou� �nrosite. Un ou alb, abia ouat, Cu mirare le-a-ntrebat: - Ce v� este, fr�tioare, - Ce v� doare? Nu v� ninge, nu v� plou�, Stati g�tite-n hain� nou�, Parc�, Dumnezeu m� ierte, N-ati fi ou� - Suntem fierte! Zise-un ou rotund si fraise L�nga pasca cu orez. Si schimbindu-si brusc alura, Toate-au �nceput cu gura: - P�n�la urm� tot nu scap! - Ne g�teste de parad�. - Ne ciocneste cap �n cap Si ne zv�rle coaja-n strad� - Ce rusine! - Ce dezastru! - Preferam s� fiu omlet�! - Eu, de m-ar fi dat la closc�, As fi scos un pui albastru� - Si eu unul violet� - Eu, mai bine-ar fi s� tac: Asa galben sunt, c�-mi vine S�-mi �nchipui c� pe mine M-a ouat un cozonac! |
||
fleurdelis Postat pe 3 Aprilie 2010 09:01 |
||
Fie ca in clipa vestirii, intr-un glas al Invierii celui fara de moarte, sa renasca si puterea voastra de a iubi si a ierta....HRISTOS A INVIAT ! | ||
ladyDY Postat pe 3 Aprilie 2010 09:23 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Dac-as fi pentru o zi presedinte... | 98 | De la: fleurdelis 9 Decembrie 2009 21:00 |
Religia in scoli | 102 | De la: garbo_1502 2 Mai 2012 10:55 |
Cine minte in CV? | 33 | De la: garbo_1568 7 Mai 2012 20:56 |
|
||
Nu lasati jocurile sa va spurce copii | 41 | De la: daniil_pravoslavnic 23 Iunie 2012 17:09 |
Va place emisiunea"Burlacul"? | 14 | De la: caleidoscop 3 Iunie 2012 23:37 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri