Hai sa vorbim o ora de iubire, Hai sa barfim de dragoste un veac, De pasul tau urcand spre nemurire, Prin sentimentele din suflet, vrac. Dar tot vorbind, ramanem inapoi, Intr-o eclipsa,- ocultati de luna In care lumea e pentru noi doi, Un pumn de vorbe spuse impreuna, Iti spun soptit ca te iubesc intr-una, Si vorba mea-i colinda din pridvor, De sunet si lumina-n care luna E-ntotdeauna tap ispasitor, Tu plansul mi-l asculti cu nepasare, Si cu betia adunata-n pomi, Cu zilele si noptile in care, Alaturea de mine inca dormi, Am sa te-nchid in sunete de lira, Sa plangi cu florile ce le-ai uitat, Tacerile-n comun, ne otravira, Si pasii nostri s-au indepartat, Ramane doar nimicul sa renasca, Iubirea-n toamne ca un trandafir, Si-ntr-un tarziu, cu patime sa creasca, Plin de parfum, al purpurei potir. |
||
Ioana007 Postat pe 2 Mai 2010 07:36 |
||
---|---|---|
Pentru iubire.... | ||
ladyDY Postat pe 2 Mai 2010 07:59 |
||
subscriu! | ||
|
||
rosioara61 Postat pe 2 Mai 2010 16:30 |
||
fratelo, n-am inteles ce mi-ai spus,cred ca m-am obisnuit sa-mi vorbesti in versuri,cand imi zici la liber ceva,nu pricep... preci-maica.. scuze,nu mi-am dat seama.... |
||
iasomia Postat pe 3 Mai 2010 13:57 |
||
Venirea ta eu am vazut-o-n toamna Si-am plans-o cu al lunii alb priveghi, Cand orele bolnave flori rastoarna, Dorintele tacutei mele veghi. Iti port si-acum iluzia in sange, In umbrele de arbori mistuiti, Un inger care-n aripe isi strange Durerea noastra de-a fi despartiti, Si ne iubim neconsolati in vara, Pe scoicile ce-n carnea ta fosnesc, Iluzie ierzandu-se in seara Pe vechiul drum ce nu-l mai regasesc. Si-atata timp eu te-am purtat in mine, Ca pe o rugaciune sau blestem In noptile cu luna voi ramane Sa te astept in visul meu etern. Se scutura ciresii iar de floare Si mor pe rand petalele-n gutui, Iubirea ta adanc de umbre doare Dar indaratnic vreau ca sa ramai, Sa iti ascult tacerea cum cuvanta, In pasarea ranita dintre noi, Si-n greierii de patime ce canta, Atat de verde noaptea-n caprifoi� |
||
Ioana007 Postat pe 3 Mai 2010 15:15 |
||
Si-atata timp eu te-am purtat in mine, Ca pe o rugaciune sau blestem In noptile cu luna voi ramane Sa te astept in visul meu etern. aceasta strofa am ales-o...dintre toate nestematele de mai sus din nou,"reverente" lui sparrow |
||
LILO Postat pe 3 Mai 2010 15:20 |
||
Umbroase frunze, pasari la fereastra In toamna bat cu seri portocalii Si lacrimile-n mine se revarsa, Cantand in cer ca niste ciocarlii. Si spinteca indurerat inaltul, Corabii� care se indeparteaza, Cu viata ta si-a mea sa umple veacul, Maci de amurg ce zilele vegheaza. Pe pajistea stropita de pistrui, Cu stele albe si portocalii, Icoana ta in ceruri eu o sui, Sa ne vegheze-n ceas de nebunii. Si nu opresc din tine decat lutul, In framantarea palmelor domoale, Sa ard pe rugul buzelor sarutul, Din crestetul tau brun pana la poale. Si mai murim de dragoste o clipa, In murmurul de umbre risipiti, Cand ingerul ranit se infiripa, Cu ochi de doruri vineti, istoviti� |
||
Ioana007 Postat pe 3 Mai 2010 16:21 |
||
stiu c-am sa zbor,candva.. pe cerul plin de stele stiu c-am sa plec,candva.. si-o sa stau printre ele. chiar de voi naviga pe marea infinita cu tine eu voi fi in fiecare clipa. una asa de oracol de clasa cincea... |
||
iasomia Postat pe 5 Mai 2010 09:35 |
||
ia sa bag eu un ochi critic pe la hartisti, sa ne radem... la iasomica nu zic nimic, ca vaz ca-si facu autocritica... ma bag la vanghele, ca la el a venit deja toamna... |
||
zambil Postat pe 5 Mai 2010 10:08 |
||
asaaa.. deci... Tu plansul mi-l asculti cu nepasare, Si cu betia adunata-n pomi, Cu zilele si noptile in care, Alaturea de mine inca dormi, pai bine bre nea vanghele, cu d-astea te-aduni tu?.... fleoartze d-astea de se-mbata si dorm ca valizele?... |
||
zambil Postat pe 5 Mai 2010 10:15 |
||
Iubito, ma gandesc la tine Ca un borfas la ceasul unui lord Si se zdrobesc in trupul meu drezine Si caii fac atac de cord |
||
liaiedera Postat pe 5 Mai 2010 10:17 |
||
esti insusi apusul si rasaritul fiecarei zile, primavara tineretii mele, vara si iarna idealurilor, toamna amintirilor, si nu am cum sa nu te iubesc.. cand tu esti toata lumea mea |
||
pop11 Postat pe 5 Mai 2010 10:18 |
||
si-acilea: Cand ingerul ranit se infiripa, Cu ochi de doruri vineti, istoviti� pai ce-s vineti nene, ochii sau dorurile?... daca-s ochii, inseamna ca doruluile alea dau tare cu crosheu', da' daca-s dorurile, ceva nu se potriveste... |
||
zambil Postat pe 5 Mai 2010 10:20 |
||
exista o doamna cu numele tristete vine cand nu te astepti in vizita pe trepte exista si-o doamna cu numele iubire ... madam bucuria vine dar pleaca prea repede! |
||
pop11 Postat pe 5 Mai 2010 10:22 |
||
multumesc ,zambilu'... adevaru' e ca eu stiu sa-mi fac mea culpa... |
||
iasomia Postat pe 5 Mai 2010 10:25 |
||
popica, era plin de tristi p-acilea, tu mai lipseai... | ||
zambil Postat pe 5 Mai 2010 10:25 |
||
Tu n-ai vrut sa fie asa,, Eu am sperat sa fie bine, am tacut pentru ca,, Te iubesc,,si te inteleg,, Eu am plecat,, si ma doare enorm, dar iubirea nu �ntreaba niciodata ce simti,,, ea are regulile ei,, Mi-e dor de tine si nu ma pot preface ca mi-e bine,, Cu tine plutesc �n cele mai frumoase vise Eu te astept,,, te astept sa vii, sa-mi spui: "Te iubesc,,, am nevoie de tine,, de iubirea ta,,, esti �n g�ndul si �n inima mea, Poarta sufletului meu e deschisa,, Pentru tine !" Te astept chiar si o eternitate,,, esti visul din care nu vreau sa ma trezesc,,, Si de vei ramane doar un vis,,, am sa te asez cu grija in cutiuta viselor mele,,,, Te iubesc si nu pot schimba asta,, te iubesc mai presus de orice,, Te iubesc pentru ca meriti,,,am nevoie sa te iubesc,,,, |
||
pop11 Postat pe 5 Mai 2010 10:27 |
||
are you talking to me?... he,he,he... | ||
zambil Postat pe 5 Mai 2010 10:29 |
||
Am �nteles �ntr-un t�rziu C� toat� durerea Disperarea Furia Se adunase �n mine �i tu erai �i nu erai,, �mpietrit� �n mine iubirea P�strase doar chipul t�u. M� doare locul iubirii tale ! |
||
pop11 Postat pe 5 Mai 2010 10:31 |
||
bre, puterea exemplului e sfanta... uite nene-acilea versuri de primavara, optimiste... salcamii-si pun pe crengi ciorchini de flori si-n frunze dese isi ascund scaietii gradinile se-mbata de culori si-n parcuri fetele prostesc baietii... |
||
zambil Postat pe 5 Mai 2010 10:45 |
||
Am sa te caut zi si noapte in orice colt al mintii mele Si-am sa te strig ca niciodata , chiar daca stiu ca-i �n zadar Voi numara tristeti si soapte prin amintirile rebele Ca niste trenuri prea grabite ce-opresc in gari si-apoi dispar Voi rascoli profund oceanul ce ma-nconjoarã cu tristete Si-am sa te strig ca pe-o durere ce-mi roade sufletul pustiu Sperand ca poate-mi va raspunde a ta straina frumusete Ce n-am gasit-o niciodata oricat de mult am vrut s-o stiu Voi face pat din alge triste pe fundul marii prea albastre Si-mi voi culca prea obosita fiinta ce te-a tot strigat Voi astepta s-ascult ecoul din vremea fericirii noastre Voi cauta din zi �n noapte o inimã ce m-a uitat ... Si de va fi sa planga muntii ca i-am mutat mai sus spre stele Voi face drum pana la soare si am sa-i pun �n locul lui De te voi pierde-n zi sau noapte prin orice colt al mintii mele Am sa te caut iar, iubit-o ... Iubita mea , si-a nu stiu cui ... |
||
pop11 Postat pe 5 Mai 2010 10:49 |
||
is vesele,cu-obrajii rosi ca macii in par si-au aninat azi iasomii baieti timizi le-mbratiseaza-n graba cu-asa trairi, sa tot fim iar copii... |
||
iasomia Postat pe 5 Mai 2010 10:51 |
||
Buzele-mi sunt negre de-at�tea mu�c�turi... �n cr�nguri... sau sub clar de lun�-n parcuri, �mi zambe�ti t�cut� �i m� imbii �n noapte S�-mi beau amestecul de-absint �i m�tr�gun� �n care ai zdrobit, cire�e-amare coapte. |
||
pop11 Postat pe 5 Mai 2010 11:01 |
||
m-ati lasat fara grai,... | ||
ladyDY Postat pe 5 Mai 2010 11:01 |
||
�mbr��i��ri �nchipuite �i s�rut�ri visate...; St�nd unul l�ng� altul, dar... spate-n spate. |
||
pop11 Postat pe 5 Mai 2010 11:05 |
||
didino, lasa cioacele si baga-n versuri acilea, de primavara... | ||
zambil Postat pe 5 Mai 2010 11:05 |
||
nea zambil,...zau nu e cioaca,..... | ||
ladyDY Postat pe 5 Mai 2010 11:08 |
||
Se spulbera iubirea si inima imi plange Tu m-ai tradat tot timpul, dar nu-ti cer socoteala; Blestemele din lume la tine se vor strange, Am fost doar o fiinta anosta si banala. Te caut pretutindeni,in ganduri si �n vise, As vrea sa stai cu mine, in noaptea cea mai lunga, M-am saturat sa umblu prin locuri nepermise, Tristetea mea din suflet, azi, cine mi-o alunga? M-am saturat sa umblu aiurea si pribeag, In poala ta, iubito, as adormi cuminte, As vrea sa fiu iar omul ce l-ai iubit cu drag, Sa-ti mangai din nou trupul de dragoste fierbinte ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Doar tu-mi poti schimba viata ce-au harazit-o sortii Ma lasa sa-ti v�d chipul in ceasurile noptii. |
||
pop11 Postat pe 5 Mai 2010 11:10 |
||
mi-a placut aia cu "iubita mea si-a nu stiu cui..." zau mi-a placut |
||
fleurdelis Postat pe 5 Mai 2010 20:09 |
||
Ma voi ascunde in faldurile destinului tau voi fura un fir de matase din ghemul zilelor rostogolit pe podea� il voi cuprinde in palma si-l voi desira incet,incet� pana cand voi putea descifra sensul existentei mele in unduirea clipelor tale ma voi regasi la capat de drum insingurat, naucit de patima arderilor tale, de flacarile nestinse ale trupului tau de mangaierile ce le lasai usor sa alunece in apa voluptatii ne vom mai intalni oare vreodata la capatul ghemului? macar la final de rostogolire unindu-ne firele alunecoase ale existentei? |
||
pop11 Postat pe 5 Mai 2010 20:13 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Viata fara prieteni | 51 | De la: garbo_5632 29 Decembrie 2012 10:15 |
momente nasoale...? | 154 | De la: quasaria 3 Martie 2010 21:51 |
Un sfat va rog | 25 | De la: garbo_408326 8 Martie 2016 13:09 |
|
||
fiinte care nu stiu cand trebuie sa se dea la o parte si sa accepte ca au pierdut! | 66 | De la: garbo207378 31 Octombrie 2011 08:46 |
bancurile cu ' blondele sunt proaste'-o frustrare? | 4 | De la: vuvuzela 8 Octombrie 2010 21:21 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri