la capatul ghemului?? | ||
fleurdelis Postat pe 5 Mai 2010 20:16 |
||
---|---|---|
De dorul tau m-as transforma in mare Sa pot veghea pe tarmul tau atat de cald Sa te cuprind in valul meu de soare Punand o raza in decoru-mi drag. Sa te inund cu valul meu de dor Cand rasaritul este prea pustiu Privesc in larg, mi-s zilele cu nor Iar totu-n jur i-atat de aramiu. Iar dorul meu strabate in miscare O amintire a clipei implinite Azi singura, sunt simpla, intr-o stare Ce nu-si gaseste rostul printre clipe. De dorul tau, m-as face umbra ta Sa te urmez in drumurile-ti toate Sa fim doar noi in tot ce va va urma Sa adunam tot ce-am pierdut prin fapte |
||
pop11 Postat pe 5 Mai 2010 20:21 |
||
de dorul tau... si-al nimanui altcineva~! |
||
|
||
fleurdelis Postat pe 5 Mai 2010 20:23 |
||
zic asta doar pt ca rima | ||
fleurdelis Postat pe 5 Mai 2010 20:27 |
||
Cand dragostea sfar�e�te in prietenie, a fost dragoste adev�rat�... Cand dragostea sfar�e�te in prietenie, atunci �i cred c� numai atunci, este dragoste ve�nic�... Acolo unde e�ti, a� vrea din nou s� fiu, un flutur ireal, in p�ru-�i argintiu... �i vantul din rochi�� pe trupu-�i alergand, s�-�i mangai iar� doruri ce s-au ascuns plangand... Acolo unde e�ti, a� vrea din nou s� fiu, p�mantul cand il calci, sub cerul str�veziu, s�-�i prind forma piciorului descul� in suflet �i unduirea dulce-a trupului din umblet... Acolo unde e�ti, a� vrea din nou s� fiu, cand toat� lumea crede c� e prea tarziu... In lacrima de fericire, ce-�i scald� irisul divin, ca alt�dat�, s� m� pierd, in albastrul heruvim... �i f�r� ganduri ast�zi, poart�-m� in tine!... Voi tace fericit in visurile tale, a�a cum se cuvine... Cand tinere�ea se va duce, ca �i podoaba de pe ramuri, voi fi aici, iubito, s�-�i infloresc in suflet �i la geamuri... |
||
pop11 Postat pe 5 Mai 2010 20:28 |
||
flori cat mai multe flori pt pop11 ne-ai uluit..minunate "SLOVE" ce ar fi viata fara iubire? ocean de vise,in rastignire |
||
LILO Postat pe 6 Mai 2010 05:10 |
||
Tr�ie�te clipa �i nu privi-nainte, �i-odat� ce-a trecut n-o cere inapoi, Chiar de-ai gresit, doar trage-nv���minte, Iubirea e doar foc �i jarul e �n noi. De-l �ii mocnit, o via��-i a�teptare, De-l la�i s� ard� o s�-l �nghit� clipa, Pu�inul e mai mult dec�t nimica Iube�te, chiar de-i pur� �nt�mplare! Nu-�i pune �ntreb�ri, n-o s� g�se�ti r�spunsuri, E timpul ce cu-amorul se tot joac�, �i-l las� doar o clip� arar �i via�� toat�, El zarul �l arunc� �i-l �ine bine-ascuns. Juc�nd la cacialma el singur face pia�a �i-ti d�, viclean, o clip� ,s�-�i umple toat� via�a! |
||
pop11 Postat pe 6 Mai 2010 10:21 |
||
fleurdelis Postat pe 7 Mai 2010 20:48 |
||
fratelo, unde esti..baiatu'? tu stii ca zambilu' e carcotas ca sa ne faca sa ne punem ambatzu'... la remarca aia a lui cu"fleoarta",am ras acum cu hohote... |
||
iasomia Postat pe 8 Mai 2010 22:12 |
||
Iaso, fratelo, e, in ,, febra creatiei"...apare el, acusica... | ||
nuti_vio Postat pe 8 Mai 2010 22:20 |
||
vanghelis e foarte sensibil.. probabil il"zgarie" glumitzele directe a lui "nea zambilu" numai ca noi (micul public) suntem aici si asteptam cuvintele ,rauri in curgerea versurilor |
||
LILO Postat pe 8 Mai 2010 22:27 |
||
"fleoarta" interesant cuvant inventat |
||
LILO Postat pe 8 Mai 2010 22:29 |
||
nu-i serban foarta?? sigur ii fle o a r t a ?? |
||
fleurdelis Postat pe 8 Mai 2010 22:31 |
||
io nush' | ||
LILO Postat pe 8 Mai 2010 22:37 |
||
pop io am vedenii. intai am crezut ca poezia e a ta Lilo |
||
bluelight Postat pe 8 Mai 2010 22:38 |
||
vai bre... exista in lb romana ce draq... e mai de cartier asa... inseamna curvistina d-aia vicioasa rau.. |
||
iasomia Postat pe 8 Mai 2010 22:41 |
||
Fleoarta-fleoartza = prostituata, c....va, femeie de strada... | ||
nuti_vio Postat pe 8 Mai 2010 22:42 |
||
daar...eu sunt convinsaaa....k foarta o vrut sa spunaaa.... |
||
fleurdelis Postat pe 8 Mai 2010 22:42 |
||
e...blue..ca si a mea..ca ii foarte frumoasa si imi place mult tu esti blue nitelus la ora asta,dar nu ii de mirare |
||
LILO Postat pe 8 Mai 2010 22:43 |
||
vaaaaiiii....am trait s-o vaz si p'asta! porcisme in toata regula la asa un toapic sensibil... si literar... |
||
preciouss Postat pe 8 Mai 2010 22:44 |
||
blue...dar ce bine arati azi! |
||
fleurdelis Postat pe 8 Mai 2010 22:45 |
||
lasa ca din cand in cand o rupere de ritm nu strica... | ||
iasomia Postat pe 8 Mai 2010 22:48 |
||
fleurdelis Postat pe 9 Mai 2010 11:34 |
||
floare, zambesti tu..da' ne daduram raului,iote la preci...are un aer ashea pudibond. taman cand credeam ca le stiu pe toate... |
||
iasomia Postat pe 10 Mai 2010 10:09 |
||
icoana rusinii,nu alta! in dex,la definitia cuvantului "pudibond",dati de poaza mea pe post de explicatie suplimentara...hihi.. |
||
preciouss Postat pe 10 Mai 2010 20:43 |
||
florile?? le daduram ...raului?? sau cuuuum?? |
||
fleurdelis Postat pe 10 Mai 2010 21:25 |
||
preci.. lasa ca stii talica ce am vrut sa spun. este?... floare, pai ce? nu s-a mai vazut? mai bine bagati o poezea,ca plange topicu'.... |
||
iasomia Postat pe 11 Mai 2010 09:04 |
||
cam plangem si noi.....asta-i mai trist.. | ||
fleurdelis Postat pe 11 Mai 2010 22:38 |
||
vai de viata mea,nu ma mai satur de magda isanos....oaliuu! cred ca m-am reincarnat .. Magda Isanos - Barbatul Umpl�nd �ncaperea si inima toata, barbatul veni de-afara, din zloata; glasul lui mare facu sa se sperie focul. Suduia lepad�ndu-si cojocul. Parc-ar fi un stejar stufos, g�ndii �n taina, dar era frumos. Se supara si-ndata r�dea. Acum-am sa-l fac sa nu mai poata pleca. �Tu esti subtire si agera ca o nuia, �mi spunea uneori, esti plina de ghimpi si de flori; teme-te de m�na mea, c-ai sa mori�� Puterea izvora potolit, din bratele si pieptul lui dezgolit� Doamne, fa-ma ca Dalila, vicleana, c�nd o da geana prin geana, sa-i aflu taina si sa-l robesc visului meu pam�ntesc. valei bre,sunt in shoc... |
||
iasomia Postat pe 12 Mai 2010 14:53 |
||
si eu.. | ||
roby_cado Postat pe 12 Mai 2010 14:56 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
femeia balanta intr o relatie | 54 | De la: ana02 11 Iulie 2009 21:59 |
invidia si prostia este la moda in Romania? | 409 | De la: clarisse 31 Ianuarie 2010 17:37 |
Sentimente inadecvate | 12 | De la: crystall17 18 Decembrie 2013 13:35 |
|
||
E important sa stii ce te poate face fericit, | 22 | De la: ulygarbo 21 Mai 2017 16:27 |
EUPAREUNIE | 2 | De la: garbo_408288 19 Aprilie 2015 10:18 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară