la nimic. good point! | ||
gianiblue Postat pe 10 Iunie 2009 15:01 |
||
---|---|---|
CAUTAREA DE TINE... de Marilena Mihai(Caly) Cautarea de tine Declanseaza un val ciudat De aer cu foc. Mainile sunt pricina Culorii dezarmate subit, Constiinta acceptand Masurile intentiei De nedisimulata admiratie. Dintotdeauna incep stangaci Prin senzatia de gol, Impresie ce apartine Placerii de tine. |
||
mihaiarilena Postat pe 10 Iunie 2009 15:20 |
||
bre marileno... de ce fel de cautare zici tu acilea, cu mainile alea?... ca sa nu trag concluzii pripite... nu ca nu m-ar interesa poezia erotica... |
||
|
||
zambil Postat pe 10 Iunie 2009 15:23 |
||
tati, marilena nu converseaza,o singura data mi-a spus ca ii place rima mea,atat. marilena, stii ca te pup de cate ori bagi o poezie,ai talent..papusa... |
||
iasomia Postat pe 10 Iunie 2009 15:34 |
||
bre mami, o fi precum gorila din bancu' ala: nu vorbeste, nu scrie, nu telefoneaza... |
||
zambil Postat pe 10 Iunie 2009 15:36 |
||
|
||
iasomia Postat pe 10 Iunie 2009 15:39 |
||
EXPLOZII de Marilena Mihai(Caly) imi povestesti fapte de o indecenta straina, amintirea febrei fixata deformat dupa tiparul miscarii, despre argumente incercate, invocand trecutul perfid, purtand mizerii ravnite atunci, simplu,nesigur, nebagat in seama, ca o singura zi,semnata special, devenind insa si singularizarea. insensibila modificare a caldaramului obisnuit, cu invariabile siluete, protectoare in ultim moment, ca o libelula grabita trepidant,stanjenitor,fantastic, in stabilitati de forma e x p l o z i i l o r. |
||
mihaiarilena Postat pe 10 Iunie 2009 16:09 |
||
INSEMNUL de Marilena Mihai(Caly) Insemnul se naste pe o palma alba si mica si...inseamna. S-a strecurat atunci furand din clipele tale,ale lui,ale mele,ale semnului de seara. Inseamna ca voi,ca zborurile, ca framantarile sunt si inseamna... La clipe dezlegari de semne pentru ca intr-un insemn inseamna...:) |
||
mihaiarilena Postat pe 10 Iunie 2009 17:01 |
||
asa mami,baga,baga...o sa-mi tocesti buzele... da' ma tin de cuvant |
||
iasomia Postat pe 10 Iunie 2009 17:54 |
||
meseriasa marilena....dap! | ||
gabitzza Postat pe 10 Iunie 2009 17:57 |
||
De la: MiraMi, la data 2009-06-10 09:36:54"Culege-ma, din picaturi de stele..Fooooooarte frumos. |
||
strumfitoaia Postat pe 10 Iunie 2009 20:06 |
||
Eu te culeg, fiinta risipita, Din toate dorurile care trec, Cand te sarut cu pana din aripa, Si-apoi pe drumul vietii iarasi plec. Te-as aduna in palme ca pe-o floare, Te-as mangaia in noapte ca pe-un vis, Dar stii si tu ca dragostea ne doare, Si ca taramul este interzis. Te-as strange-n brate, plina de iluzii, Si-as saruta, tacutele regrete, In freamatul de frunze ce-l fac duzii, Lungindu-si umbra si lumina pe perete. Si as atinge umbra diafana, Ce se desface din lumina lunii, Lasand sarutul gurii ca o rana, Care se pierde-n amintirea lumii. |
||
Ioana007 Postat pe 10 Iunie 2009 20:22 |
||
fratelo, |
||
iasomia Postat pe 10 Iunie 2009 20:27 |
||
O ZI DE DUMINICA... de Marilena Mihai(Caly) O simpl� zi cu soare ro�u tremurat de asfin�it. Un soare cald, ca �i chipul meu. Prin minte-mi mai trop�ie frunzele toamnelor, mocnind dinspre copil�rie.Prin inima mai port steaguri... Prin tine au trecut mii de s�ge�i, mai albe,mai ad�nci,mai c�l�toare. Numai eu stau pe marginea patului �i m� uit, ca �ntotdeauna de altfel, c�tre geamul mare, f�r� perdele. Dincolo, un tei imens, care poart� vocea lui Eminescu �ntre luminile lui, m� prive�te. Aduc �erve�elul pufos c�tre gur�. �nc� mi-e somn! Brambureala din fiecare zi nu-mi d� voie s� descifrez sunetele calde ale frunzelor de-afar�. Copilul nu mai arunc� cu lucrurile prin cas�,nici nu mai hr�ne�te cu ziare aparatele electronice.Copilul.. cic� a mai crescut...merge la �coal�! �n fiecare diminea�� nu are habar ce ore are(de�i orarul este aproape identic...deh, nu mai sunt vremurile de demult...), nu �tie dac� are toate c�r�ile, caietele, creioanele, culorile,cariocile,pixurile �i...unicul stilou care troneaz� ve�nic aiurea la sf�r�itul tuturor orelor... Nu �tie cu ce s� se �mbrace, nici dac� trebuie s� aib� sau nu ciorapi �i...mai presus de orice...la ce s-au inventat codi�ele? Dar ast�zi e lini�te, e Duminic�! Nu tu �coal�,nu tu ceart�, nu tu aspiratoare, nu tu preg�tiri de mic dejun �ntr-o fug�... Ar trebui s� m� ridic din afurisitul �sta de pat, s� arunc cu ap� pe fa��, s� fiu model de... Dar stau �n continuare lipit� de cearceaful ce poart� jocul alb-albastru al unduirilor de mare... Nu m� duc la Biseric�! Nu am nimic cu Domnul, nici cu �ngerii Lui...Dar eu nu pot ast�zi s� m� trezesc, nici nu vreau. Cineva deschide geamul. Afar� miroase risipitor a iarn�. Mie-mi place z�pada! �i-mi plac frunzele �i-mi place s� tr�iesc �i... Nu-mi sun ast�zi nici fratele, nici pe tata (prea munce�te s�racu'...s� uite)... Ast�zi nu sunt femeie, nu sunt mam�,nu sunt cre�tin�...Ce a mai r�mas? Gospodin� n-am fost niciodat�!!! Nu voi reu�i oric�t a� �ncerca. Bine c� nu mor de foame cei din jurul meu... Un avion parc� ast�zi a invatat s� zboare...Huruie... Brr! M� �ntorc la pijamaua mea albastr�, la picioarele care refuz� s� intre �n papucii alba�tri �i..."bl�no�i", cum ar spune Alina. Ssst! M� voi strecura din nou �n pat �i voi dormi... Nu-i a�a c� nu m-a v�zut nimeni? |
||
mihaiarilena Postat pe 11 Iunie 2009 10:47 |
||
asa este iubirea mea,nu te-a vazut nimeni... asta spuneam pe alta pagina,nu trebuie sa ne exprimam numai in rime.... |
||
iasomia Postat pe 11 Iunie 2009 10:50 |
||
Ma bucur sa va aduc cateodata zambetul pe buze... | ||
mihaiarilena Postat pe 11 Iunie 2009 10:55 |
||
Zi cu soare, tremurand in asfintit, Ma intreb iubito, oare ti-am gresit? Chipul tau surade peste umbra mea, Cat te-as strange-n brate si te-as saruta, Toamnele cu tropot, printre ploi grabit, In strafund de suflat, mi s-au napustit, Si-au trecut prin mine, ploaie de sageti, De-am gresit o clipa, te rog sa ma ierti, Eminescu sade, printre crengi de tei, Un luceafar plange,iar in ochii tai, Noaptea vine goala si se vara-n pat, De atata luna, am dureri de cap. Ploua in perdele cu fulgi albi de nea, Inima trist plange, cu ochi mari de stea, Insomnia umbla, prin gene furis, Si-si sapa-n tacere tainic ascunzis. |
||
Ioana007 Postat pe 11 Iunie 2009 11:41 |
||
Noptile de taina, se sterg pe la usa, Si-nauntru intra, mirosind a flori, Porumbeii canta somnoros din gusa, Luna printre nouri, luneca spre zori, Iar imi iau creionul, si din raft hartia, Si-am sa scriu poeme lunga noaptea mea, Cand apune luna, o sa-nchei poezia, Si-am sa pun parafa, ceara de la stea. Noaptea am s-o scutur de uitate visuri, Ce-si apleaca umbre-n mine ca un pom, Si cand vine ziua cea cu compromisuri, Am sa fur iubirea, cu mine in somn. Si va las in soare ca sa va mai arda, Cu saruturi calde, pe obrajii goi, Eu lumini si umbre, voi lasa sa cada, Peste ea si mine, cu fosnet de ploi. |
||
Ioana007 Postat pe 11 Iunie 2009 12:19 |
||
fratelo, citii" iasomia umbla" in loc de insomnia... misto... |
||
iasomia Postat pe 11 Iunie 2009 12:37 |
||
Frumoase cuvinte curg astazi... | ||
mihaiarilena Postat pe 11 Iunie 2009 14:08 |
||
Cum eu nu am darul "zicerii", ma limitez sa citesc, va admir si va multumesc pentru ca impartasiti cu noi emotiile voastre, pentru ca ne dati fiori si emotii sincere cu fiecare vers si fraza pe care le asterneti. | ||
susidallyama Postat pe 11 Iunie 2009 15:12 |
||
Frumoasele cuvinte, miros a iasomie, Si circula bolnave de-atatea insomnii, Cu umbre desenate si lacrimi pe hartie, Cand noaptea te asteapta, la mine sa revii. Cuvintele sunt pasari,spre ceruri se razbuna, Cu ingeri din icoane, zburand catre inalt, Afara inca ploua, mai fulgera si tuna, Si inima iti bate, in cuibul vietii cald. Hai vino, rataceste, gradina de miresme, Sub pasii tai molatici,iubirile s-aduni, Si gura ta de patimi, in nopti mi-o daruieste, Purtand pe crestet luna si-a stelelor cununi. Sagetile iubirii in carne ma sfasie, Si mainile amurguri, aduna in caus, Eu te inchid iubito, in versuri de poezie, Si lacat gura mi-este, pe gura ta acus. |
||
Ioana007 Postat pe 11 Iunie 2009 17:45 |
||
fratelo, spune drept,vrei si tu un pupic este?... hai ca iti dau,da' exact ca in emoticon pe obrajor,sunt cuminte,ca sunt data,na ... |
||
iasomia Postat pe 11 Iunie 2009 18:11 |
||
Cum sa nu ma bucur cand o Doamna asa de frumoasa ca tine ma saruta cu atata dulceata? Iubirea ma cutreiera, sunt camp, Un cimitir sub soare singuratic, Si amintirile din mine,-sunt, Crescand ca buruienile salbatic. Tacerile si-or aminti de noi, De pasii care-au sangerat uitati, Prin baltile-adunate de prin ploi, Din dorurile de insingurati, In mine ingerii se plang cu versuri, Si noptile ma-nvaluie eterne, M-oi frange-n vreme plin de intelesuri, Si in uitatele de noi, poeme. S-o scutura tot cerul in adancul, Frunzisului ce geme in artar, Cu murmur de izvoare plange sfantul, Cu fruntea aplecata pe altar, In toti si toate, moartea e iubire, Ce ne declara apti pentru infern, Si ne inchide visu-n cimitire, Sa calarim tacerile de lemn. |
||
Ioana007 Postat pe 11 Iunie 2009 20:49 |
||
fratelo, ooo mami,sa nu exageram,a fost un pupic fratesc pe obrajor,saruta..ala suna cam pacatos... da' asta cu "frumoasele cuvinte miros a iasomie"mi se pare f reusita... cocosu'..si sa nu-mi mai zici Doamna fratelo,surioara e perfect... |
||
iasomia Postat pe 12 Iunie 2009 09:21 |
||
SE AUZEAU IARA... de Marilena Mihai(Caly) Se auzeau hohotele de jur �mprejur. Erau hohote de r�s,hohote sarcastice de dus �n sus,hohote p�n� la lacrimi. Norii nu mai cuno�teau limbile umbrelor fine ce acopereau p�m�ntul. Doar El nu avea de g�nd s� descifreze taina plimb�rilor furtunii �i nici m�car a c�ut�rii. Lacrimile mari erau �terse cu podul palmei. Nu se mai uscau. Nici m�car �ncerc�ri nu mai erau. Ce se f�cea oare timpul dac� nu mai exista? Dar ce se f�cea oare... �n luptele deschise se mai urla a moarte. �i nu dorea s� �tie,�i nu avea picioarele sp�late cu lacrimi! Cum �i-ar mai putea cere iertare,sau cui??? Scumpiri de vise se mai g�sesc. �i culori pe care pictorii nu le pot nici m�car invita la dans. Se z�mbe�te! Acolo sus,unde url� natura micimii mele. La poart�!!! Nu mai este tinere�ea de care �ncercam s� scap odinioar�. Oglinda deseneaz� riduri pe fa�a aspr�,uscat�. Ur��enia parc� trece dincolo de trupul meu �i m� simt goal�. O goliciune n�t�ng�,a�a cum pot s� fiu eu c�nd �nt�mpin acuze �i cretinit��i. Sunt tot at�t de b�tr�n� ca timpul acesta fr�nt �ntr-un singur loc,ca o zg�rietur� de disc ce for�eaz� repetarea. Unde se mai �nc�lzesc ast�zi apele? Nu pot vorbi, c� n-am �nv��at la timp ce distan�� poate fi �ntre dou� umbre prelinse pe ziduri. �i nici m�car c�t� trud� se poate deschide �ntr-o singur� coaj�. Iat� un tei mai gol ca �i mine,mai trist ca �i cerul, mai a tremurare de g�nd. Iat�! M�na n-ar putea atinge acele ramuri. �ntre ei este zidul transparent,a�a,ca s� p�c�leasc� ar�t�rile degetelor �ntinse. Ce doare mai tare? Cred c�...minciuna!!! |
||
mihaiarilena Postat pe 12 Iunie 2009 16:51 |
||
iasomia Postat pe 12 Iunie 2009 16:53 |
||
Seara trece ca o umbra, Printre fluiere cand umbla, Si se scutura de stele, Peste dorul dragei mele, Cu pasi dulci de iasomie, Se coboara pe hartie, Si in vorbele uitate, Flori de tei, inmiresmate. Si alearga pe alei, Cu dorinte-n glasul ei, Si cu pasi marunti si tandri, Ca-ntr-un joc de copilandri, Vino ingere de lut, Noptile sa te sarut, Si s-alerge in vapai, Umbrele din ochii tai. |
||
Ioana007 Postat pe 13 Iunie 2009 19:51 |
||
hai bai mami.. ca ma impresionezi acilea... |
||
iasomia Postat pe 13 Iunie 2009 21:08 |
||
De la: Ioana007, la data 2009-06-13 19:51:17Seara trece ca o umbra,Sunt foarte frumoase toate postarile Ioanei aici si nu pot sa nu o intreb daca aceste ceatii sunt adunate in timp ,sau sunt creatii la minut?Oricum,felicitari! |
||
strumfitoaia Postat pe 14 Iunie 2009 09:20 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cum este sa fii femeie in Romania ! | 86 | De la: garbo_462542 29 Martie 2017 12:06 |
filmele coreene | 17 | De la: daniilia 16 Februarie 2013 20:33 |
Caldura mare- mon cher | 34 | De la: garbo265966 10 Iulie 2012 17:45 |
|
||
DESPRE RELATIA DE CUPLU,CAND UNUL DIN SOTI,ESTE PLECAT DIN TARA | 15 | De la: valentina_16 23 Septembrie 2009 19:36 |
In my secret life | 273 | De la: fleurdelis 31 August 2010 20:00 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară