bravo,vanghele... felicitari... |
||
iasomia Postat pe 25 Mai 2010 12:44 |
||
---|---|---|
Iaso, sa privesti si video-clipurile facute de Briana, pe versurile lui Vanghe...sunt superbe... Am posta 2 , la starea de spirit |
||
nuti_vio Postat pe 25 Mai 2010 12:48 |
||
dap, demult n-am mai citit o poezie asa frumoasa! | ||
|
||
zambila Postat pe 25 Mai 2010 12:54 |
||
privit.. suflet sensibil ,fratelo al nost.... |
||
iasomia Postat pe 25 Mai 2010 13:19 |
||
si eu...nu? | ||
nuti_vio Postat pe 25 Mai 2010 22:39 |
||
O vers cantat tu esti o desfatare, In lungile iluzii ce-au invins, Tu faci speranta pasare sa zboare, In spatiul de dorinte necuprins. Nu vei invinge, drama e prezenta, Si ea de-a pururea ne va constrange, De-aceea deseori muza-i absenta, Si ingerul in piatra lui mai plange. Pe drumul care duce si straluce, Frumoase trec cu rochii de matase, Valul pe ape murmurand se duce, Din intuneric, visul tau se coase, Iubirile se-aprind si-apoi se sting, In toamnele ce dramele si-au plans, Prezenta ta de roze o ating, In ultimul buchet de floare strans. |
||
Ioana007 Postat pe 26 Mai 2010 18:32 |
||
Vezi, draga mea Ioana, ce te iuby, fetele? Iaso, intr-o alta viata, voi scrie si eu....poate voi avea un ,, suflet sensibil" |
||
nuti_vio Postat pe 26 Mai 2010 18:48 |
||
Chinul meu pe tine te apasa, Tu l-ai trimis pe-al tau in chip de dor, Si noaptea plange-n fosnet de matasa, Sus pe fereastra lunecand usor. O luna alba care nu se stinge, Curge molateca in versul meu, Cu mangaieri de doruri steaua plange, Zburand in zori in cer la Dumnezeu. Va trece timpul, vei uita de nume, Gradina toata se va vesteji, Si-n jurul tau va fi o alta lume, In care noi, nu ne vom intalni. Intunecoase serile vor cade, Ca frunzele ce murmura usor, Si-n departarea cerului va arde, Dorinta mea de semn stralucitor. |
||
Ioana007 Postat pe 26 Mai 2010 19:00 |
||
Ingerul ceruri strabate, Vai si dealuri rand pe rand, Dorul de eternitate Se intinde seara-n gand. Zambetul tau e-o fantana, De ochi negri surazand, Eu ma pierd noaptea pe luna, Dorul tau de taina band. Si iubirea ta ma-ngana, Susurand timid din apa, Sufletul dorul amana Cu saruturi dulci pe pleoapa. Plang placerile in stele, Si-n dorinta ta fierbinte, Frunza verde trei smicele Nu mai vreau sa fiu cuminte. Si ne ducem pasari doua, Plini de patime-n amurg, Pe sub luna-n ceruri noua, Printre umbrele ce curg. |
||
Ioana007 Postat pe 26 Mai 2010 19:16 |
||
nuti_vio Postat pe 26 Mai 2010 19:18 |
||
Mai ploua durerea e veche, Si ploaia imi tipa din oase, Tacerea cea fara pereche, In noaptea de umbre se coase. Si vocea se pierde neclara, Cu sunete surde de toba, Indarjita-i natura afara, Si eu fac iar focul in soba. Ne ploua cu lacrimi de jale, Si ploaia danseaza naluca, Cu lungi doruri autumnale, In suflete iarasi se urca. Se umple tacerea cu apa, Si sufletul plin e de roua, Sarutul se pierde pe pleoapa, Obrajii sunt uzi fiindca ploua. Cu gura iti cant sa se duca, Nevroza din ploaia cea trista, Si ploaia se stinge nauca, Uscata de fina batista. Iubirea, de apa te scapa, S-a stins colo-n ceruri izvorul, Acuma eu beau cat sa-ncapa, De dragoste golind ulciorul. Si iar parca e primavara, Iar gura sa ierte nu vrea Sarutul e-o dulce povara, Si eu imi doresc partea mea. Suspinul se pierde sub luna, Iubirea ma-mpunge in coaste, Degeaba iar norii se-aduna, Noi ne vedem de-ale noastre. |
||
Ioana007 Postat pe 26 Mai 2010 19:42 |
||
Cu luna stralucind aproape, Pe-un ritm de tobe si de dans, Esti joc de umbre si de ape, Noptile-n pasii tai au ars. Copila orelor buimace, Eu te iubesc si-n mirodenii, Trupul tau voluptos desface, Tacute albele vedenii. De dorul tau, iubirea geme, Si aripile le intinde, Cu lingusiri si cu blesteme, La pieptul noptii te cuprinde. |
||
Ioana007 Postat pe 26 Mai 2010 19:54 |
||
ooo..doamne...superbe versuri. | ||
anika Postat pe 26 Mai 2010 19:56 |
||
Eu va salut, si-am sa zdrobesc o floare, Parfumul ei sa va sarute lin, Chiar daca seara, umbra inca doare, Si sangera paharul cu pelin. Si voi lasa in urma Paradisul Ce zgarie tacerile cu ghimpi, Intr-un hotar in care inca visul, Cu ingerul din tine iar il plimbi. Hai sa dansam, acuma este ora, Ce scrie-n noi, iubirile din vers, Iar cand pe casa urca aurora, Si noi sa ne topim in univers. Am sa-ti adun si lacrimile-n palma, Si-am sa le darui noptii de-nceput, Cand trupul tau de dorul meu se sfarma, Si se transforma-ntr-un ulcior de lut. Am sa-ti sarut si buzele carmine, Si ochii tai cei negri aplecati, Cand noptile s-or scutura senine, Si noi de timp, ramane-vom uitati |
||
Ioana007 Postat pe 27 Mai 2010 18:20 |
||
sa iubesti dincolo de noi... sa iubesti ce nu auzi sa iubesti vesnic clipele mii ce trec peste orice si dau uitarea sa iubesti cind iubirea moare. |
||
anika Postat pe 27 Mai 2010 18:31 |
||
phiuuuu,fratelo!!bravos!anika..asa,mami.... sarut iubire nebunie din ce a fost, ce-o sa mai fie? tu calator eu o faclie ti-oi lumina drumul mereu sa vii acasa.. dragul meu... |
||
iasomia Postat pe 28 Mai 2010 16:52 |
||
nutisor, acu' vazui,si tu..si tu... nu fi suparatica... |
||
iasomia Postat pe 28 Mai 2010 18:01 |
||
Trece-n goana dorul, suna clopotelul, Noaptea lung necheaza si goneste-n cai, Umbra-mbratiseaza pe colnic castelul, Turnurile urca spre-naltimi de Rai. Cavalerii trec umbre-ntunecate, Sabiile lucii par cioburi de jad, La fereastra plange glastra cu muscate, Dorurile mele, ruguri albe ard. Noptile in suflet se deschid stufoase, Luna printre nouri trece prin vapai, Din adanc de ierburi se aud sfioase, Cantece de greieri urcand de prin vai. Alba cum e luna isi pierde faptura, Mandra mea cea-nalta, umbra prin gradini, Ea sfioasa-mi lasa ca sa-i pradui gura, Trandafir salbatic, strajuit de spini. |
||
Ioana007 Postat pe 28 Mai 2010 22:27 |
||
Rochia-i liliachie Pasii tai rasuna rar, Si sub talpi o frenezie, De flori albe-acum rasar, Nu mai am nici-o scapare, Soarele s-a cufundat, In eterna-mbratisare, Dintre mare si uscat. Noi ne pierdem colo-n noapte, Pe a cerului carare, In padurile de soapte, Intr-un zbor de pasari rare. |
||
Ioana007 Postat pe 29 Mai 2010 15:38 |
||
Paznici trec sub luna noua, Numai pe alei e umbra, Si in sufletul tau ploua, Iar in ochi lacrimi iti umbla, Si ma tulbura poezia, Chiar de noaptea mai suspina, De vapai cand simfonia, Are gust de luna plina. |
||
Ioana007 Postat pe 29 Mai 2010 15:39 |
||
N-am sa cersesc iubirea parasita, Chiar daca ea imi da acum de veste, Voi alerga cu foamea hamesita, In crang pe la femei si la neveste. Si-am sa le spun minciuni adevarate, In care timpul e necredincios, Cand am sa-ti mangai pletele pe spate, Si-am sa-ti sarut gurita ta frumos. Am sa-ti mangai iar pleoapa somnoroasa, Si fosnetele tale de copac, Cand pasarea va ciripi duioasa, In florile de-april ce se desfac. |
||
Ioana007 Postat pe 29 Mai 2010 15:40 |
||
Te astept diseara-n crang, Glasul tau sa-l aud iara, Si sa ies cu sear-afara Ca in brate sa te strang. Sa imi dai in flori de veste, Ca mai ninge pe sub tei, Si povestea ta mai este, Cu iubire cata vrei. Cu iubire si uitare, Presarari de amintiri, Si-uneori cu-o dulce boare Cu miros de trandafiri. |
||
Ioana007 Postat pe 29 Mai 2010 15:41 |
||
Multumesc...mi-ai inseninat ziua... | ||
nuti_vio Postat pe 29 Mai 2010 15:44 |
||
fleurdelis Postat pe 29 Mai 2010 22:52 |
||
fratelo, Alba cum e luna isi pierde faptura, Mandra mea cea-nalta, umbra prin gradini, Ea sfioasa-mi lasa ca sa-i pradui gura, Trandafir salbatic, strajuit de spini. imi place ca la balamuc asta.. felicitari... |
||
iasomia Postat pe 30 Mai 2010 11:37 |
||
DRAGII MEI PENTRU STARI DEPRESIVE VA RECOMAND MAGNEZIU | ||
garbo008782 Postat pe 30 Mai 2010 15:46 |
||
Acum sa ne spui daca magneziul acela este sub forma de supozitoare si unde se baga ca sa ne recapatam buna dispozitie? | ||
Ioana007 Postat pe 30 Mai 2010 16:55 |
||
De la: garbo008782, la data 2010-05-30 15:46:15DRAGII MEI PENTRU STARI DEPRESIVE VA RECOMAND MAGNEZIU ce legatura are TANDA cu MANDA te ratacisi printre frumoasele cuvinte??? |
||
LILO Postat pe 30 Mai 2010 16:57 |
||
782, hai sa-ti servesc sarmalutze din vita de vie VRAI???? |
||
LILO Postat pe 30 Mai 2010 16:59 |
||
"IOANA" multumim pentru poeziile "depresive" multi vad,putini pricepe |
||
LILO Postat pe 30 Mai 2010 17:00 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Rugaciune la Sf. Marta (novena) | 11 | De la: garbo159660 18 Ianuarie 2016 00:39 |
De ce oare la unii oameni nu le place sa vorbeasca despre Dumnezeu? | 51 | De la: vuvuzela 13 Iulie 2010 22:24 |
hm... | 4 | De la: anaROBERT 11 Ianuarie 2011 00:30 |
|
||
vaccinarea impotriva virusului hpv | 17 | De la: daria_pet 20 Octombrie 2009 01:59 |
Veste trista in ajun de Martisor | 8 | De la: me_reloaded 15 Martie 2011 00:09 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri