chiar nu gasesc cuvinte sa ma exprim ti/am citit toate poeziile | ||
gmpa Postat pe 30 Mai 2010 23:21 |
||
---|---|---|
bai publicitate... esti prea agresiva,taica.. pe bancuta mea de piatra de sub teiul plin de floare m-am oprit sa sed o clipa si sa-mi pun o intrebare: ma iubesti? al meu esti oare? param-pam-pam... |
||
iasomia Postat pe 31 Mai 2010 16:44 |
||
Un pahar de whisky, tata! Sa-mi revin, ca-s "agresata"! De prostie De mandrie, De cati idioti... Vai mie! |
||
|
||
moniq_ Postat pe 31 Mai 2010 16:47 |
||
scuze, Ioana, pentru blasfemie, dar m-a luat pe dinainte... tastatura!!! | ||
moniq_ Postat pe 31 Mai 2010 16:49 |
||
nuti_vio Postat pe 31 Mai 2010 16:51 |
||
mai monico.. nu-i problema daca-o luam pe aratura lumea noastra nu e stramta dam cum vrem din tastatura... |
||
iasomia Postat pe 31 Mai 2010 16:51 |
||
Asa e frumoasa mea! Suntem toti poeti... sadea! |
||
moniq_ Postat pe 31 Mai 2010 16:54 |
||
Si dup-un pahar, chiar doua, Mai venim c-o strofa noua! Sa mai chinuim cultura, Ca doar stim sa dam cu... gura! |
||
moniq_ Postat pe 31 Mai 2010 16:56 |
||
hop-sha-sha.. ce pana ta... |
||
iasomia Postat pe 31 Mai 2010 16:57 |
||
Sarut' mana Iasomie! Ca tine nu-s intr-o mie! |
||
moniq_ Postat pe 31 Mai 2010 16:58 |
||
sa traiesti.. sa fii ferice si-acu' gata.. nu mai zice... sa nu dam in altceva iupai-di-a-da... |
||
iasomia Postat pe 31 Mai 2010 17:02 |
||
E chinul dragostei deosebit Ma musca dornic plin de multumire Apoi ma lasa-n urma lui smerit Aripa fracturata de iubire. Ma surpa-n iluzorii idealuri Prin care trec femei cu pasi usori, In visul meu cu leganari de valuri Si cu betii ce-au sangerat in zori. Dar eu sunt umbra celui care pleaca, Si-mprastie cu urmele-n pustiu, Intr-un desfrau bezmetic ce incearca Amurgul sa ti-l lase purpuriu. Si in nisipul vremilor ma pierd, Un vis ce a-nflorit candva himeric In jocul umbrelor care se sterg Si se intorc sfios in intuneric. |
||
Ioana007 Postat pe 31 Mai 2010 17:59 |
||
Plopii fosnesc, noptile cad peste case, Florile cresc risipite-n zavoi, Prin zilele mele trec fecioare frumoase, Mai bate si vantul, ma mai uda si ploi. Cocorii prin mine se duc catre toamna, Din aripi miscand frunze moarte ce cad, Pasii iubirile-n drum le rastoarna, In tine si mine, Luceferii noptile ard. Tu vii si te duci eterna speranta, O floare mladie, subtire, uitata, Aud cand suav, apesi toamna pe clanta, Cand vantul pe salcie o-nfrigura toata. Sta luna-ntre crengi de cer spanzurata, Tacerea mai roade acum din barlog, Si gura ti-e dulce ca o ciocolata, Si tainele noptii in ore ma sorb. Ramane doar luna, albind in nestire, Orasul ce doarme in umbre culcat, Si-ntre noi ratacit e-un poem de iubire, Pe care de maine il vom fi uitat. |
||
Ioana007 Postat pe 1 Iunie 2010 11:42 |
||
Intemnitate cranguri in toamna plang de frig, Ma risipeste noaptea in stelele de jad Copacii amorteala in cerul meu o strig, Si frunzele uscate, ganduri fosnite cad. Tristetea se aduna in lacrima opala, Si zorii o ingheata in Tara Nimaniu, Ca o amanta-n ceruri luna se plimba goala, Sa fure nebunia din visul orisicui. Tarziu burnita vine cu-a ei singuratate, Si frunzele cu freamat, de vestezi trandafiri, Ulciorul ma provoaca la vise esuate, Si sangele din floare, curge in rastigniri. Doar raul curge-n vale cu sopot manios, Ca un sarut de-aripa pe-o primavara moarta, Si pasii urma-si lasa, micuti si gratiosi, Pe drumul care duce din inima la poarta. |
||
Ioana007 Postat pe 1 Iunie 2010 11:42 |
||
Vocile noastre ca niste pasari trec, Se duc spre cerul noptii cu-mbratisari pereche, Gradinile tacute cu floare iar petrec Iubirea ta cea noua, iubirea mea cea veche. Eu braul tau fecioara am sa-l dezleg in crang, Sub salcia plecata cu frunza ei mladie, Acolo unde ingeri, pe creanga noptii plang, Cenusa care zorii o spulbera tarzie. Nepotolite stoluri vor trece-n noi visand, Din aripile frante sa arcuiasca pod, Pe care-om trece singuri ca niste flori, pe rand, Cu talpile-nflorite, de-al cerului Exod. |
||
Ioana007 Postat pe 1 Iunie 2010 11:43 |
||
Garoafele s-au scuturat, Si nu mai vor ca sa vorbeasca In ceruri zilele-au zburat Si-au inceput sa-mbatraneasca. Iar pasii tai ma istovesc Cu umbrele din care vin, Si in taceri usor pasesc, Cu miedul tineretii plin. Te rog ca sa nu ma atingi, Nu m-am suit inca la cer, Cu lacrimi serile le plangi, Si eu in brate-s prizonier. Stigmatele nu le pot duce, Saruturile tale-s dulci, Si dorul carnii vrea sa urce, In somnu-n care tu ma culci. Ingerii ploua cu lumina, Si plange floarea de cais, Tremura vantul in gradina, Si ca si el eu sunt inchis. |
||
Ioana007 Postat pe 1 Iunie 2010 11:47 |
||
superbe versuri....offf dragostea... Ioana, te rog vreau si eu o poezie....astazi e ziua mea |
||
nuti_vio Postat pe 1 Iunie 2010 11:52 |
||
La multi ani, Nuti!!!! sa fii sanatoasa si fericita! |
||
zambila Postat pe 1 Iunie 2010 11:53 |
||
Multumesc, Zambila....astazi e si ziua ta....a multor pers, care au pastrat intr-un colt al sufletului si acea particica minunata, numita ,, suflet de copil". | ||
nuti_vio Postat pe 1 Iunie 2010 11:58 |
||
La multi ani !!!!,sa fi mereu frumoasa si fericita | ||
scrichy Postat pe 1 Iunie 2010 12:28 |
||
la multi ani! tuturor ; copiilor si copilelor! | ||
fleurdelis Postat pe 1 Iunie 2010 14:10 |
||
As vrea sa cant dar lira mi-e zdrobita, Si vorba disperata s-a ratacit afara, Sub bolta din padurea ce zace adormita, Si tremura tacuta in fiecare seara. As vrea sa cant� unde sa pun cuvantul? Sa nu-l fosneasca noaptea cu flori de liliac? Cand sarutari isi scutur in carnea ta incantul, Si umbrele de patimi in noapte le desfac. Tu lasa-ti capul moale pe pieptul meu sa steie, Si daruieste-mi gura ca un buchet de maci, Cand pleoapa fericita se-nchide-ncet femeie, Si lacrima se scurge fierbinte, iar tu taci. Se scutura padurea de murmur si de soapta, O luna curge alba in noaptea ta izvor, Si stelele in ceruri pe ingeri ii asteapta, Deasupra casei tale, cantand incetisor. |
||
Ioana007 Postat pe 1 Iunie 2010 22:52 |
||
Pe drumul care doarme catre mine, Cu pasii tai de toamn-ai ratacit, Mai plang usor tacerile senine, Din florile ce-n noi s-au ofilit. Si curge bruma peste ierbi marunta, Necheaza luna rosie pe sus, Si noaptea rastignita ne saruta, Cu fluturari de aripi in apus. |
||
Ioana007 Postat pe 1 Iunie 2010 22:53 |
||
Seara care bati din pleoape, In tacerea mea adanca, Tremurand pe prund de ape Ca-ntr-o tainica porunca. Braul tau de dalbe stele De la mijloc il desfaci Si aluneci pe podele, Cu miresme de copaci. |
||
Ioana007 Postat pe 1 Iunie 2010 22:54 |
||
Ploua.Ploaia ma-nfasoara In tacerea ei subtire Si ma duce-n pasi usoara Catre-aceeasi asfintire. Norii trec plini de regrete Si cu lacrimi pe obraji, Dragostele sunt uitate Cu dorintele de azi. Ramurile plang si ele, Intinzandu-si brate moi, Scuturand cerul de stele, Pe sub care trecem noi. Crangurile despuiate, Cad in somn, eu ce sa zic? Si din dorurile toate Ma mai picura un pic. |
||
Ioana007 Postat pe 1 Iunie 2010 22:55 |
||
Vantul meu cu creanga moarta Stai tacut in ceruri semn, Si m-astepti seara la poarta Ca sa bati cu stele-n lemn. Freamata in tine luna, Stele te privesc eterne, Si asa ca-ntotdeauna, Peste noi, noaptea se cerne. |
||
Ioana007 Postat pe 1 Iunie 2010 22:56 |
||
Zarea veche, zarea noua, Canta parca sub malin, A-nceput cerul sa ploua Cu mari lacrimi de copil. Vantu-a disparut�Pe casa, Lacrimi cad ca intr-un vis, Strans in somnul de mireasa Intr-un colt de paradis. Si ma picura pe toate Visele care s-au dus, Si le-aud zburand in noapte, Ca un bocet spre apus. |
||
Ioana007 Postat pe 1 Iunie 2010 22:57 |
||
Garoafele s-au scuturat, Si nu mai vor ca sa vorbeasca In ceruri zilele-au zburat Si-au inceput sa-mbatraneasca. Iar pasii tai ma istovesc Cu umbrele din care vin, Si in taceri usor pasesc, Cu miedul tineretii plin. Te rog ca sa nu ma atingi, Nu m-am suit inca la cer, Cu lacrimi serile le plangi, Si eu in brate-s prizonier. Stigmatele nu le pot duce, Saruturile tale-s dulci, Si dorul carnii vrea sa urce, In somnu-n care tu ma culci. Ingerii ploua cu lumina, Si plange floarea de cais, Tremura vantul in gradina, Si ca si el eu sunt inchis. |
||
Ioana007 Postat pe 1 Iunie 2010 22:58 |
||
Ca intr-un fel de joaca de cuvinte, Tu peste timp sa iti aduci aminte, Fiindc-am trecut si eu cu-atatea vini Si-am sangerat poeziile in spini. |
||
Ioana007 Postat pe 1 Iunie 2010 22:59 |
||
Vocile noastre ca niste pasari trec, Se duc spre cerul noptii cu-mbratisari pereche, Gradinile tacute cu floare iar petrec Iubirea ta cea noua, iubirea mea cea veche. Eu braul tau fecioara am sa-l dezleg in crang, Sub salcia plecata cu frunza ei mladie, Acolo unde ingeri, pe creanga noptii plang, Cenusa care zorii o spulbera tarzie. Nepotolite stoluri vor trece-n noi visand, Din aripile frante sa arcuiasca pod, Pe care-om trece singuri ca niste flori, pe rand, Cu talpile-nflorite, de-al cerului Exod. |
||
Ioana007 Postat pe 1 Iunie 2010 23:00 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
s | 4 | De la: scrichy 7 Aprilie 2010 14:36 |
buna | 5 | De la: Ciresica 20 Ianuarie 2011 04:30 |
topic de caterinca / user 027119 / sa vedem ce tare esti? | 38 | De la: salbatica_sexy 20 Decembrie 2009 17:52 |
|
||
adio criza am reusit | 11 | De la: nazirra 15 Aprilie 2010 10:47 |
Pentru cei ramasi,CRACIUN FERICIT! | 13 | De la: VOIAJOR 6 Ianuarie 2013 09:13 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri