N-am timp sa prind din zbor eternul, De-aceea scrisu-i la minut, Acesta este-acum infernul, Pe care eu l-am inceput, Si scriu in fiecare seara, Cu slovele umbrind hartii, Este talent, sau e povara, Aceasta numai tu vei sti, Eu tot incerc sa spun in versul, Ce altii-n proza reusesc, In taina lui tot intelesul, Atat de cald, de pamantesc, Sa iti vorbesc de zbor de fluturi, De vremea scuturandu-si floarea, De apa care-o bem din ciuturi, Cum suna-n mine azi cantarea, De nu ma crezi pe altii-ntreaba, Si-asculta glasul din taceri, Sau cum raspund asa de graba, Raspunsurile cand le ceri Hai intra azi cu mine-n hora, In sala goala sa dansam, Sa fim noi doi macar o ora, In timpul care-o sa-l uitam, Si bucuria-n noi sa creasca, Inaltul sau Eucalipt, Cand iar amurgul din fereastra, Ne poarta drumul spre Egipt. |
||
Ioana007 Postat pe 14 Iunie 2009 10:01 |
||
---|---|---|
Este sigur talent ,mai convins am spus si continua ca esti minunata. | ||
strumfitoaia Postat pe 14 Iunie 2009 17:27 |
||
Iti multumesc.Si tu esti o fata buna.Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si fericire. | ||
|
||
Ioana007 Postat pe 14 Iunie 2009 18:59 |
||
Eu si noaptea singuri prin oras, Alergam pe strazile inguste, Dorurile-n pace nu ne las, Vor cu frunza toamnei sa ne-nfrunte, Prizonieri ne ducem catre zori, Calatori prin coridoare moarte, Si cu gleznele ranite-n flori, Ingropati in amintiri uitate, Despre tine draga ce sa scriu, Haide sa ne pierdem impreuna, In tacerea care arde viu, In paienjenisul razelor de luna. Insotiti de tainice vantoase, Ce se-agita lenes prin frunzis, Unde canta pasari somnoroase, Glasuri ce se rup din ramuris. |
||
Ioana007 Postat pe 14 Iunie 2009 20:24 |
||
bre 007... esti meserias, nene, la versificatie... da' prea multe morti, cimitire si ingropaciuni prin versurile astea.. si tu si gianeta... bai nene, si versu' ala, "insotiti de tainice vantoase"... ce dreacu' bre ioano... fara sa vreau mi-am dus mana la nas... |
||
zambil Postat pe 14 Iunie 2009 21:01 |
||
am zis eu ca nu esti zdravan.. | ||
gabitzza Postat pe 14 Iunie 2009 22:12 |
||
Draga Zambil.Astia mai tineri mananca si alte chestii, nu isi ajusteaza pofta de mancare dupa buget, asa cum fac pensionarii. Si pe urma, isi dau cu colonie sau apa de trandafiri,nu cauta inca de la primele intalniri motive de divort. | ||
Ioana007 Postat pe 15 Iunie 2009 07:53 |
||
bre ioamo... n-am inteles nimic din ce mormai tu acolo-n barba... ce-are sula cu prefectura, soro?... |
||
zambil Postat pe 15 Iunie 2009 11:20 |
||
are...ca sulla a fost primul prefect al romei... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 15 Iunie 2009 11:23 |
||
si tot asa umbla si ala cu vantoasele dupa el?... | ||
zambil Postat pe 15 Iunie 2009 11:25 |
||
aia a fost licenta poetica, mami | ||
wife_de_zmeu Postat pe 15 Iunie 2009 11:28 |
||
hai ba tati ca pana si arghezi(parca) spunea: chiar si indragostitii cand admira luna cu sau fara voie scapa cateuna.... |
||
iasomia Postat pe 15 Iunie 2009 11:28 |
||
aha... stai c-o corectez eu acuma pe poezeaua, sa nu mai umble 007 cu licenta vopsita... | ||
zambil Postat pe 15 Iunie 2009 11:30 |
||
ia nenica d-acilea... he,he,he... Balada trecatorului grabit Tu si noaptea umbli prin oras, Alergand pe strazi cam creanga, Si boschetii-n pace nu ii lasi, Vrei ca frunza toamnei La buci sa te stearga, Cufurit te repezi catre zori, Scapator prin palide izmene, Si cu gleznele stropite-n flori, te ciucesti scremand pe vine-alene, Despre tine draga ce sa scriu? Haide ca ne pierdem timpu-aiurea! Cand pe-ascuns tu catre gardul viu, te repezi sa lepezi spurcaciunea. Insotit de tainice vantoase, Ce agita muste prin frunzis, Tu iti lasi obolul de miroase, Si o rupi la fuga pe furis. mami wife, vazusi fata ca nu mai e nevoie de licenta d-aia poetica?... |
||
zambil Postat pe 15 Iunie 2009 11:54 |
||
ce-i asta tati? un fel de pamflet?... |
||
iasomia Postat pe 15 Iunie 2009 12:12 |
||
muicaaa | ||
gabitzza Postat pe 15 Iunie 2009 14:37 |
||
ROTATIE SI SUNET de Marilena Mihai(Caly) cand s-a apropiat de tarm - stia. isi aplecase capul sub aripa o ametea durerea din partea stanga si inca mai visa... din ce in ce mai stins se auzeau pescarusii albi cu zborul lor imprastiat urma lasata adanc de ultimul val mai sangera si era noapte si era ud cineva ii povestise de ingerii inalti ce-si fac drum pe umarul tau dar ea avea carare si aripa si-o inima atat de mica de nu o mai simtea! |
||
mihaiarilena Postat pe 15 Iunie 2009 15:48 |
||
marilena... as vrea sa fiu o roata sa ma rostogloesc sa sar din piatra in piatra sa strig:iubesc,iubesc.. dar nimeni nu-ntelege un zdranganit de roata nu prea pricepi nici tu daramite lumea toata. |
||
iasomia Postat pe 15 Iunie 2009 16:24 |
||
as vrea sa fiu o roata ca sa ma dau de-a dura sa sar din piatra in piatra si sa franez cu gura.. dar nimeni nu-ntelege un vis zbanghiu de roata ce vrea ca sa alerge chiar de e dezumflata. he,he,he... iasomico, credeai ca scapi?... |
||
zambil Postat pe 15 Iunie 2009 16:50 |
||
acu' ce vrei matale? sa rad si sa glumesc? cand zici ca-s dezumflata si vise plasmuiesc?... |
||
iasomia Postat pe 15 Iunie 2009 16:54 |
||
nu vreau nimica fata si nu dramatizez de asti cam dezumflata eu te vulcanizez... |
||
zambil Postat pe 15 Iunie 2009 16:56 |
||
aham tu vrei lumea sa stie ca sunt urata rau ca sunt cam dezumflata si umblu teleleu ca mintea-mi nu-i intreaga si baba-s negresit de-mi umfli bine roata te iert bine-ai venit... |
||
iasomia Postat pe 15 Iunie 2009 16:59 |
||
jasmino, stai odata, sa nu te invartesti. ca vreau sa dau la pompa si mi-e ca ametesti... |
||
zambil Postat pe 15 Iunie 2009 17:02 |
||
te simt cum razi zambile nu stiu ce sa mai zic nu da la pompa inca asteapta-ma un pic. |
||
iasomia Postat pe 15 Iunie 2009 17:06 |
||
eu te astept, jasmina, nu iti mai bate gura. in timpu asta pipai sa vaz unde-i fisura... |
||
zambil Postat pe 15 Iunie 2009 17:15 |
||
asa-i de la o varsta mergi mai pe bajbaite nu te abate draga.. la dreapta si-nainte... |
||
iasomia Postat pe 15 Iunie 2009 17:17 |
||
he...he...tzuca-va mama de spontani... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 15 Iunie 2009 17:19 |
||
norocul tau jasmina ca nu-i vreo daravela. acu' ma pun pe treaba si dau la manivela... |
||
zambil Postat pe 15 Iunie 2009 17:21 |
||
te rog sa dai cu grija motoru' nu-i rodat te rog sa ai rabdare aproape sunt de start |
||
iasomia Postat pe 15 Iunie 2009 17:25 |
||
te simt cum dai rateuri, dar nu e jmecherie. cred c-am sa bag o mana sa-ti umblu la bujie... |
||
zambil Postat pe 15 Iunie 2009 17:26 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
nasterea | 2 | De la: eladaela 10 Martie 2011 10:41 |
femeia la volan si barbatul in dreapta | 209 | De la: vb_violeta2YAHOO_COM 8 Ianuarie 2010 18:25 |
Ajutooooooor natiune romana!!!!! | 15 | De la: LILO 19 Martie 2010 05:23 |
|
||
Topic cu filtru de scriere - special creat pentru cei care se cred perfectii acestui forum | 28 | De la: pik_nik 13 Decembrie 2009 21:24 |
History of the Ryder Cup | 1 | De la: jiaopi111 21 Octombrie 2010 11:36 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară