eu am sters-o... | ||
roby_cado Postat pe 10 Iunie 2010 15:53 |
||
---|---|---|
Io prima! Eu cred ca sunt moarta de mult... Asa, cum imi rataceste prin minte cate-un gand. Nu pot lega nici O de A. Si de-as putea, Totuna mi-ar fi: Toate celelalte litere Mi-ar lipsi! Se pune? |
||
moniq_ Postat pe 10 Iunie 2010 15:53 |
||
ALO! Pai cum ramane cu "la bine si la rau"? unde-ai fugit? |
||
|
||
moniq_ Postat pe 10 Iunie 2010 15:55 |
||
am sa iubesc pana va plesnii fiinta din mine! in mii de fasii! pana-mi va crapa nuanta ociului in patru mii de lumini nesfarsite de tine in zeci de mii de trairi insetate de minunea din glasul tau... te voi iubi pana-mi va fi neinfinit de rau! de-mi va fi de iti va fi bine! mereu???! |
||
fleurdelis Postat pe 10 Iunie 2010 23:07 |
||
fleureto... lasa dreaq plesneala,mai... poa' sa-ti cauzeaza la lingurica.. |
||
preci Postat pe 10 Iunie 2010 23:10 |
||
Crinutzo, pe cind iti citeam poiama a aparatu asa instant o multitudine de culori pe ecran....am crezut c-ai pleznit. Era doar papagalul. Lasa frate drama si mai fa-ti o injectie cu optimism. |
||
Ciresica Postat pe 10 Iunie 2010 23:12 |
||
mamiiii io zic...ca-i binee sa dai asaaa pe dinafara mai! pe dinauntru-i mai rau! |
||
fleurdelis Postat pe 10 Iunie 2010 23:15 |
||
ia sa mai bagam o batraneasca,ca astia stiau cum se mananca viata frumos.. Of,of,of, dealu-i deal si valea-i vale, Mandra-i mandra pina moare Of,of,of, mandra-i mandra pina moare, Ca dealu-i deal si valea-i vale Mandra-ai fost la ma-ta fata Mandra esti si maritata Mandra-ai fost mandra sa fi Pina-n ceasul de-i muri Of,of,of, foaie verde si-o negara, Ce-am auzit eu aseara, Of,of,of, ce-am auzit eu aseara, Ca mandra trage sa moara Pai, de-o fi boala de la mine Dumnezeu s-o faca bine. Of,of,of, de-o fi boala de la altu', Sa zaca, s-o plinga satul, , Pai de-o fi boala din vecini, Sa zaca prin maracini Da, de-o fi boala de la mine, Dumnezeu s-o faca bine. iote text facut de barbat acilea,si cica astia nu-s razbunatori,haida deh... bre, da' ce-mi place cand pun pasiune, asa... |
||
iasomia Postat pe 11 Iunie 2010 11:35 |
||
Da' cine-i prostu' de-a spus ca nu-s? Pardon, naivu'? |
||
moniq_ Postat pe 11 Iunie 2010 11:37 |
||
Adam Cu toate ca se afla in rai, Adam se plimba pe alei , preocupat si trist , Pentru ca nu stia ce-o lipseste. Atunci , Dumnezeu a confectionat-o pe Eva Dintr-o coasta a lui Adam. Si primului om atat de mult i-a placut aceasta minune, Incat , chiar in clipa aceea Si-a pipait coasta imediat urmatoare, Simtindu-si degetele frumos fulgerate De niste sani tari si coapse dulci Ca de contururi de note muzicale. O noua Eva rasarise in fata lui. Tocmai isi scosese oglinjoara, Si se ruja pe buze. "Asta e viata" a oftat Adam Si-a mai creat inca una. Si tot asa, de cate ori Eva oficiala Se intoarce cu spatele, Sau pleca la piata dupa aur, smirna sau tamaie, Adam scotea la lumina o noua cadana Din haremul lui intercostal. Dumnezeu a observat Aceasta creatie desantata a lui Adam. L-a chemat la el, l-a sictirit Dumnezeieste, Si l-a izgonit din rai Pentru suprarealism. Marin Sorescu sa mai zica cineva ca Eva e de vina |
||
jeanette40 Postat pe 11 Iunie 2010 12:40 |
||
Asa! Marin Sorescu e "di vina" sa fie clar! | ||
moniq_ Postat pe 11 Iunie 2010 16:19 |
||
mie nu prea-mi pace iaso! zauuu...nu-mi suna bine deloc! |
||
fleurdelis Postat pe 11 Iunie 2010 19:02 |
||
Va cadea din nou prima ninsoare Vantu-n noi mereu s-o ostoi, In paduri pe-o umbra de carare, Soarele nu va mai rasari. De zapada scartai-va talpa, Pomii-or sta in versuri ingropati, Ziua-n noi isi va gusta agapa, Ingerilor albi abandonati Ratacim prin labirint de-a valma, Intr-un infinit cazut pe branci, Daca nu ai aripi, sa iei seama, Cum in vesnicie te arunci? Geaba plangi, degeaba razi de viata, Vorbele doar lutul il strapung, Mastile ce s-au vandut la piata, Se sfarsesc in propriul lor amurg. Spanzurandu-se in cer cararea, Trece ispasind un veac surpat, Cu flori rosii infloreste zarea, De-unde ai venit si ai plecat, Soarele e negru si ne doare, Caii aripile si-au pierdut, Printre ghimpii morti din fiecare, Noi istorii urca de-nceput. Si cadem scancind lungiti pe pietre, Fiecare cu tacerea lui, Ca un foc ce mistuie pe vetre, Dorul si iubirea nimanui. |
||
Ioana007 Postat pe 11 Iunie 2010 20:16 |
||
iooooiii.... ninsoareeeee... vanticeeeellll... umbraaaa... si io lesin de caldura! boierule,fii dragutz si fa o poezea cu bere,inghetzata,capsuni,gheatza,alea-alea... poate se mai racoreste .. |
||
preci Postat pe 11 Iunie 2010 20:21 |
||
fleurdelis Postat pe 11 Iunie 2010 20:22 |
||
floreto, zici tu? ia baga talica o ureche acilea. http://www.youtube.com/watch?v=q07nCaFLEl8&feature=related ca tot e we. fratelo, fruntea sus,mami! |
||
iasomia Postat pe 12 Iunie 2010 10:05 |
||
esti o scumpica! vin'sa te pup! |
||
fleurdelis Postat pe 12 Iunie 2010 15:36 |
||
Injunghiai din ora asta clipa, Potirul peste umere s-a spart Si florile salbatic s-au risipa, Ca niste umbre rosii pe asfalt. Prin somnul zilei a trecut postasul, Masinile au fluierat prelung, In agonia zilei sta orasul, Salvarile sunt vechi si nu ajung, S-au rasucit intrebatori castanii, Pierzandu-se in verdele decor, Si uite-asa musca din mine anii Si eu visez ca sunt nemuritor. Iubito, vreau sa fiu flamand Sa plec din propria eternitate, In visul tau de floare fumegand Cu trandafiri, cu maci si cu muscate., |
||
Ioana007 Postat pe 13 Iunie 2010 08:59 |
||
floare... fratelo, sa nu te lasi,sa fii trubadurul nostru acilea... |
||
iasomia Postat pe 13 Iunie 2010 10:05 |
||
Dac-am murit, putem sa fim oricine, Uitatii pasi pe ulite straine, Gradina ta ce se revarsa-n frezii In ceasurile lungi ale amiezii, Sarutul tau pierdut prin respiratii, Umbra fecioarei pusa-n constelatii, Lumina ce ne-nvaluie diurna, Si canta-n pasari, pe un ram de luna. |
||
Ioana007 Postat pe 13 Iunie 2010 18:20 |
||
sa fii trubadurul nostru acilea... frumos SPUS,din suflet! |
||
LILO Postat pe 13 Iunie 2010 18:50 |
||
Iubirea ta, cu albi genunchi de luna, De patimile noastre devastata, Cu stelele din ceruri impreuna, Ma soarbe peste vreme, insetata, Pe patul tau unde adoarme-o perna, Cu pietrele din vise incrustata, Gonesc in nebunia mea eterna, Noaptea de umbra lunii sangerata. Si-ti desenez cu focul din privire, In taina ta de ingere tacut, Conturul tau de lebada subtire, Pe pleoapele umbrite de sarut. |
||
Ioana007 Postat pe 14 Iunie 2010 20:06 |
||
Intunecate gandurile zboara, Ca toamnele de-odinioara, Iar cerul sade trist si cenusiu, In ploaia ce se scutura tarziu, Tu treci prin amintirile tacute, Prin noptile ce vor sa te sarute Si aripile in etern desfac, Salbaticele-mbratisari de mac. |
||
Ioana007 Postat pe 15 Iunie 2010 21:46 |
||
fleurdelis Postat pe 15 Iunie 2010 21:48 |
||
aripi! imi scot aripile dimineata de prin sertare .. putin prafuite si le joc la ruleta vietii! sau a drumului.. sau a Tot! imi mai scot cateva cuvinte neutre cu cardul inimii... restul.. le protejez. sa-mi scoata dobanda tacerii stiutului iubirii pe de rost! imi opresc ceasul sa-mi cante sosirea acelui bubuit de inima la, venirea ta! pe care.... o astept demult... fara rost? |
||
fleurdelis Postat pe 15 Iunie 2010 22:14 |
||
Va veni... | ||
nuti_vio Postat pe 15 Iunie 2010 22:18 |
||
ce?? rostul?? |
||
fleurdelis Postat pe 15 Iunie 2010 22:20 |
||
Rostul exista...nu el trebuie sa vina ...ci.... | ||
nuti_vio Postat pe 15 Iunie 2010 22:26 |
||
cii??? | ||
fleurdelis Postat pe 16 Iunie 2010 18:05 |
||
ia dati-va bre la o parte, sa bag o tristete de vara... ochii mei batuti de stele, si de norii cenusii.. nu mai vad,sunt orbi,voinice... cand te-astept si tu nu vii. fara tine, n-am speranta viata-i complicata tare fara tine, mi-e a toamna, dorul? semn de intrebare. oare vii? mai vii tu oare? dintr-o zare-n alta zare, te cuprind cu infrigurare.. si sa-mi vii! ca mi-e dor tare... |
||
iasomia Postat pe 16 Iunie 2010 18:11 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
De ce credeti ca majoritatea oamenilor au putine parti bune? | 161 | De la: luptatoareacurajoasa 1 Iulie 2010 22:44 |
Psiholog | 47 | De la: sora_ilsi 20 Martie 2011 22:55 |
ce parere aveti despre Ecaterina Teodoroiu | 34 | De la: Thor_again 15 Martie 2011 22:58 |
|
||
Va place emisiunea"Burlacul"? | 14 | De la: caleidoscop 3 Iunie 2012 23:37 |
buna ziua | 10 | De la: garbo004807 31 Mai 2009 16:42 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri