ai, maiiii! eu ziceam ca suntem "porumbite"!!! | ||
moniq_ Postat pe 2 Iulie 2010 20:00 |
||
---|---|---|
Valuri trec oe rand, oe rand Peste umbra mea plangand Tipat alb de pescarusi Nopti ascunse dupa usi Si gradini arzand feeric In felii de intuneric Paine neagra cu magiun, Zbor molatec de lastun. Valuri trec pe rand surata, Gura ta e sarutata, Si muscata pan' te doare, De dorintele usoare. Arsa e noaptea de stele, Cum esti tu de doruri grele, De doruri si de iubiri Si de galbeni trandafiri. |
||
Ioana007 Postat pe 3 Iulie 2010 09:55 |
||
|
||
dancris Postat pe 3 Iulie 2010 10:23 |
||
Trandafiri ucisi de soare, Dragostea adanc ne doare, Ne doare cum doare-o zi, Pentru cand nu va mai fi. Ne doare pe timp de noapte Si cu dorurile toate, Cu doruri si cu sarut, Cu ce-am fost si cu ce sunt. Frunza verde foi de vita Sarutate-as pe gurita, Tu treci iar nepasatoare, Umbra de parfum de floare. Printre pasari alergand, Cu gas de pasari cantand Pe cea ramura de ceara, Ce se-apleaca inspre seara. Se-apleaca din mine bea Apa rece din cismea, Se-apleaca si ma iubeste, Pe tine te chinuieste. |
||
Ioana007 Postat pe 3 Iulie 2010 11:22 |
||
dancris Postat pe 3 Iulie 2010 11:42 |
||
mai pupaciosule !!!! | ||
ladyDY Postat pe 3 Iulie 2010 12:48 |
||
Valuri trec oe rand, oe rand Peste umbra mea plangand Tipat alb de pescarusi Nopti ascunse dupa usi oare ce vrea sa zica VANGHI ... cu 'OE"??? |
||
LILO Postat pe 3 Iulie 2010 15:28 |
||
" OE" ~ PE | ||
ladyDY Postat pe 3 Iulie 2010 15:30 |
||
ioaiii da!! asa este!! scuze ca nu fac legaturi logice.. in ultima vreme is cam "ravasita" |
||
LILO Postat pe 3 Iulie 2010 15:33 |
||
Lilo cine naiba nu este ravasit la vremurile astea????? !!!!! ne alinam sufletul cu cate un vers, muzica.......... asta in cazul in care unii dintre noi mai avem putera si de asa ceva,......... |
||
ladyDY Postat pe 3 Iulie 2010 15:36 |
||
De la: Ioana007, la data 2010-07-02 19:40:08Mai, cu totul aiurea am pomenit numele acesta de vuvuzela.Habar nu am avut ca existi .Credeam ca este vorba numai de goarne.Sincer regret si nu-mi lua referirea ca un atac la persoana.Te rog sa ma ierti. stai linistit prietene ,vuvuzela are o cu totul alta conotatie intr-un anumit domeniu.(atrage atentia la anumite situatii!).poezia ti-am dedicat-o pt frumoasele trairi pe care le ai ,ce te indeamna sa compui.caci fara aceste simtiri,degeaba incearca cineva sa compuna,poezii ce te sensibilizeaza .ai editat ceva? |
||
vuvuzela Postat pe 3 Iulie 2010 16:30 |
||
Mirese de toamna cazand stacojii Intreaba de tine cand ai sa vii, Covoare de frunze fosnesc pe sub pasi Amurguri de doruri in mine cand lasi. Condurii tai albi in umbre-i prefaci, Si parul de aur molatec desfaci Petalele cad ramane doar miez, Cu el toata noaptea o luminez. Mireasa cea alba se-aseaza pe pat, E noapte afara si tu n-ai plecat Un inger de luna suspina la geam, Tu si cu mine, doar noi doi eram. |
||
Ioana007 Postat pe 3 Iulie 2010 18:19 |
||
Intr-adevar "pe". Nu am observat la vreme si din nefericire acum se pare ca nu mai pot sa fac nimic.Am aparut intr-o antologie.Dar pe unde am intrat -ma refer la situ-ri serioase, mi se spune ca scriu poezie proasta lipsita de gust, inferioara cerintelor actuale, asa ca nu ma trage inima sa mai incerc.Prefer sa mai pun doar aici si in blogul meu cate o poezie. | ||
Ioana007 Postat pe 3 Iulie 2010 18:22 |
||
aici sa postezi ca mie imi plac, si nu numai mie... eu le citesc cu drag |
||
dancris Postat pe 3 Iulie 2010 18:35 |
||
bre,vanghi... las' ca mai trebuie si inferioare d'astea... la un public asa demodat,ca noi,merge... |
||
preci Postat pe 3 Iulie 2010 18:35 |
||
dancris Postat pe 3 Iulie 2010 18:36 |
||
De la: Ioana007, la data 2010-07-03 18:22:49Intr-adevar "pe". Nu am observat la vreme si din nefericire acum se pare ca nu mai pot sa fac nimic.Am aparut intr-o antologie.Dar pe unde am intrat -ma refer la situ-ri serioase, mi se spune ca scriu poezie proasta lipsita de gust, inferioara cerintelor actuale, asa ca nu ma trage inima sa mai incerc.Prefer sa mai pun doar aici si in blogul meu cate o poezie. a fi la moda,asta nu inseamna nicidecum sa fie si bun gust!!! noua(poate la o mica parte de public) ne place ce scrii dar si invidia este mare pe lume si acei care nu se pot ridica la un anumit nivel,vor sa tarasca dupa ei si pe ceilalti vanghi...tu ai lumea ta...lume pe care cei care nu o doresc,nu au decat sa nu intre eu am descoperit lumea lui vanghi,inainte sa dau de acest forum....si am fost fascinata |
||
LILO Postat pe 3 Iulie 2010 18:42 |
||
aaaa...si inca ceva...cred ca totul se invarte in jurul banului pacat!!!! cred ca stii la ce ma refer |
||
LILO Postat pe 3 Iulie 2010 18:44 |
||
De la: Ioana007, la data 2010-07-03 18:22:49Intr-adevar "pe". Nu am observat la vreme si din nefericire acum se pare ca nu mai pot sa fac nimic.Am aparut intr-o antologie.Dar pe unde am intrat -ma refer la situ-ri serioase, mi se spune ca scriu poezie proasta lipsita de gust, inferioara cerintelor actuale, asa ca nu ma trage inima sa mai incerc.Prefer sa mai pun doar aici si in blogul meu cate o poezie. nu se poate!si site" ess...e",tot asa spune?asa reiese din postarile altora?pai ei promit ca te pot ajuta la editari,sper sa nu fiu in confuzie.dar parca asa am citit.dar cei care spun ca nu le place poezia ta,nu sunt si comentatori de poezie.tu te iei dupa" gusturi?"tu poti scrie in garbo unde esti apreciat,sau in blog,dar nu lasa sa se piarda ce ai scris.ai trimis la o editura cateva poezii?la vre-un scriitor?ok mai discutam.sunt trista pt tine,pt poeziile tale.daca ti-a cauzat cliseul eminescian? |
||
vuvuzela Postat pe 3 Iulie 2010 20:49 |
||
-ma refer la situ-ri serioase din pacate doar par serioase,pt ca daca ai rabdare,vezi ce se intampla dincolo de perdeaua cumsecadeniei si apropos de publicat poezii...ai incercat o colaborare cu" formula as?" (e o idee) |
||
LILO Postat pe 4 Iulie 2010 03:47 |
||
De la: LILO, la data 2010-07-04 03:47:51-ma refer la situ-ri serioase da uite o idee buna cu F.A. |
||
vuvuzela Postat pe 4 Iulie 2010 04:43 |
||
Ce este cu situl acesta "esse"? Si cum poti sa intri in colaborare cu "Formula As"?Sugestiile facute sunt incitante, dar cum as putea aborda spre exemplu ultima sugestie a ta, astfel ca sa cunosc intentiile acestora si sa-mi dau seama daca sfera preocuparilor mele interfereaza cu a lor? | ||
Ioana007 Postat pe 4 Iulie 2010 09:23 |
||
" ioana"...daca nu incerci n-ai sa afli niciodata doamna sanziana pop(cred ca ea coordoneaza aceasta publicatie) isi va da seama de valoarea ta poeziile create de tine sunt pt inima si suflet...pot vindeca rani iar publicatia cu pricina se ocupa de tratarea sufletului,in primul rand... este alegerea ta...vanghi...dar nu tine ascunse aceste comori... |
||
LILO Postat pe 4 Iulie 2010 09:41 |
||
p.s. Ce este cu situl acesta "esse"? eu cred ca "vuvuzela" se refera la un site care incepe cu es...si se termina cu e... |
||
LILO Postat pe 4 Iulie 2010 09:43 |
||
Adresa Redactiei Formula AS ~ Intr. Armasului nr. 8, sector 1, Bucuresti sau C.P. 194, O.P. 22, Bucuresti, cod 010483 Secretariat : tel/fax 021/224.33.30 Redactie : 021/224.33.40 http://www.formula-as.ro e-mail: [email protected] Mai sus sunt datele necesare revistei pentru a lua legatura cu acestia,.... in felul acesta vei putea lua la cunostinta intentiile acestora. Succes !!!!! Eu cred ca vuvuzela a facut referire la "Essente" |
||
ladyDY Postat pe 4 Iulie 2010 09:46 |
||
BUNA DIMINEATA! lady si noi stiam la ce s-a referit vuvuzela...numai ca nu vroiam sa fim nepoliticosi |
||
LILO Postat pe 4 Iulie 2010 09:50 |
||
Buna dimineata Lilo !!!!! Cred ca Vanghi ar putea sa-i dea un subiect de gandire d-nei Sanzianei Pop, ca aceste poezii sa isi gaseasca locul intr-un colt al revistei fiind citite astfel, de iubitorii de poezie. | ||
ladyDY Postat pe 4 Iulie 2010 10:00 |
||
da...aceste poezii merita locul lor,in inima cititorilor unei reviste de calitate |
||
LILO Postat pe 4 Iulie 2010 10:08 |
||
Si trec printr-un cer cu biserici Si trec printr-o lume de cruci Prin toamna ce curge pe umeri Cand frunzele moarte le duci, Golgote ma urca-n povara De maci rataciti in amurg Ne musca miresmele seara Cu flori sangerate de burg Ne-mpinge iar drumu-nainte Pe umeri povara ni-e cerul Ne sangera dorul fierbinte Si umplem cu noapte eternul O luna vapaia-si revarsa Cu patimi lumini si cu umbre Iubirea de candela arsa Si ingeri ce prind ca sa umble. Si trec printr-un cer de biserici Si trec printr-o lume de cruci Cu oameni cand buni cand nemernici Cu ingeri uitati la rascruci |
||
Ioana007 Postat pe 4 Iulie 2010 13:39 |
||
De la: Ioana007, la data 2010-07-04 09:23:39Ce este cu situl acesta "esse"? Si cum poti sa intri in colaborare cu "Formula As"?Sugestiile facute sunt incitante, dar cum as putea aborda spre exemplu ultima sugestie a ta, astfel ca sa cunosc intentiile acestora si sa-mi dau seama daca sfera preocuparilor mele interfereaza cu a lor? "essente" www.formulaas.ro mai cautam.este pacat sa se piarda fructele unui pom roditor. |
||
vuvuzela Postat pe 4 Iulie 2010 15:36 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Program de afiliere | 2 | De la: yanyacharberet 22 Octombrie 2009 11:15 |
Se nasc noii lideri de partide politice | 16 | De la: VOIAJOR 10 Ianuarie 2013 23:32 |
buna la toata lumea | 5 | De la: narcysa 12 Decembrie 2010 06:00 |
|
||
buna ziua | 10 | De la: garbo004807 31 Mai 2009 16:42 |
Postliceala FEG | 1 | De la: garbo202614 6 Iulie 2011 19:05 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri