ehhh... asa o fi moda, mami... nu vezi?... | ||
zambil Postat pe 6 Iulie 2010 09:57 |
||
---|---|---|
vad... dar daca ei asta vor,nu mai are importanta ce cred eu... |
||
iasomia Postat pe 6 Iulie 2010 10:09 |
||
ce isi scriu singuri iaso?? reteleleeee?? mai da e buneee.....asa si singuri |
||
|
||
fleurdelis Postat pe 6 Iulie 2010 19:13 |
||
ladyDY Postat pe 6 Iulie 2010 20:49 |
||
lady vezi ca faci cucui,pisi... floare, nu stiu de ce "reteleleeee" vorbesti acolo,ma refeream la povestioarele alea dulci....am cunoscut un tip care era redactor acolo,crede-ma,scria de zor... in rest,lectura placuta... |
||
iasomia Postat pe 6 Iulie 2010 21:29 |
||
Ne despartim sau altii ne despart Aceeasi ochi de flacari sunt osanda Si noptile ce-au mai ramas impart In indoita noastra iarasi panda Ne mai iubim prin colturi pe furate Acoperiti de umbrele tarzii Si de cenusa zilei calcinate In frunze verzi si frunze aurii. Si plangem clipa de singuratate Cu fosnetele pasarii in somn Cand stelele pe pleoape aninate In cantecele ingerilor dorm. |
||
Ioana007 Postat pe 6 Iulie 2010 22:48 |
||
iaso sigur nu fac cucui,... unde dai si unde crapa.... referitor la postari |
||
ladyDY Postat pe 7 Iulie 2010 00:08 |
||
De-abia plecase-si . Te-am rugat sa pleci, Te urmaream de-a lungul molatecii poteci, Pana-ai pierit la capat, prin trifoi. Nu te-ai uitata o data inapoi!!!!!!!!! Ti-as fi facut un semn , dupa plecare, Dar ce-i un semn , din umbra-n departare ??? Voiam sa pleci , voiam sa si ramai. Ai ascultat de gandul ce-l dintai. Nu te oprise gandul fara glas. De ce -ai plecat ?????De ce-ai mai fi ramas???? Tudor Arghezi |
||
jeanette40 Postat pe 7 Iulie 2010 11:04 |
||
nuti_vio Postat pe 7 Iulie 2010 11:20 |
||
bate un vanticel de depresie p-acilea... hai sus!sus! curaju' sus! fruntea sus! spatele drept! tatele-n fata! couru'-n spate! zambet! eeee,nu asa! zambet larg!asa,asa... asa e mai bine.... |
||
iasomia Postat pe 7 Iulie 2010 11:42 |
||
Azi, iata, am vazut un curcubeu Deasupra lumii sufletului meu. Vin cerbii mei in goana sa se-adune Si catre el privirile-si tintesc - Un codru nesfarsit de coarne bruen In care mii de stele stralucesc. Sosind in dunga zarii de argint Vin pasarile-mi mari de sarbatoare Si-nchipuiesc pe ceruru, falfaind, Un ocean de aripi miscatoare; Intreaga lume-a sufletului, vie Palpita-ntr-o frenetica betie. Azi sunt indragostit. E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu. Izvoarele s-au luminat si suna Oglinzile ritmandu-si-le-n dans, Si brazii mei roiesc fara furtuna Intr-un ametitor, sonor balans, In vii vibreaza struguri stravezii - Cristalurile cantecelor grele - Si stropi scaparatori de melodii Ca roua nasc in ierburile mele. Eu curg intreg in acest cantec sfant; Eu nu mai sunt. E-un cantec tot ce sunt. Nicolae Labis - Primele iubiri |
||
ladyDY Postat pe 8 Iulie 2010 11:11 |
||
Ne-ndepartam usor ca doua vase Alunecand pe valuri catre larg Si-n urma zac doar tainele ramase Cand adastam catarg langa catarg Acum se-ntinde intre borduri marea Si stancile din valuri mai apar Iar pescarusii tipa disperarea In cerul alb intins ca un hotar Ne leganam iluzie usoara Intr-o deriva catre departari Pasari ce-naltu-n lung il lopatara Cu-aripile ca niste dezmierdari Si ploua-n urma noastra un suvoi De vorbe si de sentimente moarte Cioburi de aripi frante intre noi Batrana haina cine-o s-o mai poarte? |
||
Ioana007 Postat pe 8 Iulie 2010 14:10 |
||
frumos! | ||
zambila Postat pe 8 Iulie 2010 14:21 |
||
dancris Postat pe 8 Iulie 2010 14:26 |
||
ooff daaa! de ce-as mai fi ramas??? |
||
fleurdelis Postat pe 8 Iulie 2010 18:58 |
||
Frunza verde de iubire Frunza verde de alun Eu te sorb din nemurire Cu ochi verde de paun Focul tau cand ma atinge Sar scanteile in cer Steaua printre umbre plange, Noptile pe rand cand pier Da-mi visarea ta de umbre Sa se-astearna alb pe perna Cu iubirea ca sa umble Prin singuratati eterna Lasa-mi gura sa o caut In dulceata cald-a noptii Si cu sunete de flaut Sa fugim din fata sortii. |
||
Ioana007 Postat pe 8 Iulie 2010 21:09 |
||
Minciunile ne sunt un drept comun, Le spunem presarate peste seara, Cand irosita canta o vioara, Pasii ce trec indiferenti pe drum. Atingerile sunt un pic perverse, Un surogat de ceai sau de cafea, De false rabufniri intense, A stelei care-acum va scapata. ' In nopti tipam din nou crucificati, In mlastina care-o numim iubire, De focul gheenei negre calcinati, Cu cenusii pasi de despartire Ramane un pustiu si-un arbore mort, Sa sprijine taria iluzoriu, Intr-o totala lipsa de confort, In leganarea alba de ivoriu. |
||
Ioana007 Postat pe 9 Iulie 2010 08:17 |
||
vanghele, tu zici bine, taica... da-i dreacu pe drogatii aia de pe saiturile specializate-n poezie, niste invidiosi... si zici ca trebe sa minti la greu ca sa te crucifici noaptea-n mlastina iubirii?... corect, asa stiam si eu... |
||
zambil Postat pe 9 Iulie 2010 09:12 |
||
fratelo.. ori la bal ori la spital? auzi la el..sunete de flaut,perves mic... |
||
iasomia Postat pe 9 Iulie 2010 09:21 |
||
In nopti tipam din nou crucificati, In mlastina care-o numim iubire, De focul gheenei negre calcinati, Cu cenusii pasi de despartire |
||
ladyDY Postat pe 9 Iulie 2010 10:17 |
||
Zambetul tau se pierde ca o unda Ochii tai mari sunt parca un poem Unde pot ei iubirea sa ascunda Cand te privesc de ce inca ma tem? Si trec prin noi atatea pasari albe Se scutura petala de cais Tacerea noptii visul meu il soarbe Insangeratul vis de biet proscris. Cad ielele cu fosnete de jale Tu pe carari te pierzi fara cuvant Cu zgomotul usor facut de poale Cu gandurile tale rand pe rand, Te simt in umbra mea ca o dogoare Te mistui in iluzii de sarut Si calci pe flori zambind triumfatoare, Rostogolindu-ti formele de lut Am sa te pierd in visul din oglinda Si in sarutul ratacit pe gura, Cand doru-n brate o sa te cuprinda Cu flacara arzand atat de pura. |
||
Ioana007 Postat pe 9 Iulie 2010 18:31 |
||
Eu sunt nimicul ce te inconjoara Eu sunt delirul celui ce-a tacut Tacerea mea cocon te infasoara In rosii maci fierbinti ca un sarut Si ma cufund in tine ca-n izvoare Intr-o iluzie care persista Ma bucura-nfioara si ma doare Tacerea lacrimilor din batista, Nelinistea ma pune in miscare Si uneori se-ntampla ca sa zbor Intr-un decor cu semne de-ntrebare E greu iubind sa fii nemuritor, Si dimineata te sarut pe fatza Pe formele care le simt in trup, Incremenite forme de dulceata Si sangerari din foamea mea de lup. |
||
Ioana007 Postat pe 9 Iulie 2010 18:41 |
||
Crengile noptii gem si chiar tipa Cand noaptea se scurge-n odajdii-mbracata Cu luna albind ingereasca aripa Si boiul ei pur de fiinta curata Ne striga iubirea pe noi amandoi Si sabia-nfige adanc in pamant Iubito suntem in perpetuum razboi Si dorul in sange se clatina sfant. Eu stiu c-ai sa mori si nu e prima oara In noapte fugind prin albastre paduri Iubirea adanc o sa te doara Si poate ca focul nu ai sa-l induri. Cu sangele lunii in ora tarzie Vom umple altarul cu ochii ei albi Si vorba va curge prin noi cenusie Fierbinte iubire cand trupul il arzi Sarutul meu inca te mai alina Si-n umbrele lunii vor creste copaci Suflet de inger fara de vina De ce in tacere acum ma prefaci. |
||
Ioana007 Postat pe 9 Iulie 2010 18:52 |
||
fleurdelis Postat pe 9 Iulie 2010 22:03 |
||
Sunt demonul betiilor perverse Sunt varcolacul noptii fara trup, Cu raza lunii cazand in averse, In nebunia coltilor te rup. Te osandesc vesnic spre amintire, Te osandesc sa flamanzesti mereu, Sa rupi din mine cioburi de iubire, Sa lumineze in adancul tau Si-n lutul stelelor arzand scanteie Sau rugul de dorinte-ncremenind, Sa te re-ntorci in umbra mea femeie, Cu marea ta de freamate vuind |
||
Ioana007 Postat pe 10 Iulie 2010 20:55 |
||
vanghi tu azi faci poeme cu mareaaa?? | ||
fleurdelis Postat pe 10 Iulie 2010 20:57 |
||
vanghe... te-ai dedat bampirismului? ia sa-ti raspund: Esti demonul betiilor perverse Si varcolacul noptii fara trup De ce te miri ca nu vreau in averse Pe luna plina,seara,sa te pup? M-ai osandit sa fiu pe veci flamanda M-ai osandit sa-mi amintesc mereu Cum erai inainte de osanda - Fierbinte,viu si tare in adancul meu. Cu marea mea de freamate vuinde Eu m-as intoarce iar la pieptul tau Dar mi-e ca degetele tale tremurande Mi-or strange-n menghini gatuletzul meu.. |
||
preci Postat pe 10 Iulie 2010 21:19 |
||
Spune iubito, de ce plange dorul De ce plin de soapte curge izvorul De ce luna-i alba dar cearcane are Si timpul se scurge pe verde de mare. Spune iubito de ce sunt doar umbra Prin balta cu trestii tristetea de-si umbla Si tu esti luceafar in ceruri un inger De ce de iubire tacerea mi-o sanger? |
||
Ioana007 Postat pe 10 Iulie 2010 21:24 |
||
Distantele-n aripi strabat, De-aceea sarutul e boare Si clipa se pierde. Uitat E tot ce dispare sau moare M-atinge pe aripa moale, Sarutul mi-l prinde furat Si-n fosnet de doruri si poale, Tacerea din noi a strigat. Fii ziua si fie-mi si noapte Adancul de cer instelat Parfumul ce vantul cu soapte Pe aripi de dor l-a purtat. |
||
Ioana007 Postat pe 10 Iulie 2010 22:03 |
||
ladyDY Postat pe 10 Iulie 2010 22:10 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
vaccinarea impotriva virusului hpv | 17 | De la: daria_pet 20 Octombrie 2009 01:59 |
Cea mai buna prietena a sotiei,amanta ideala a sotului | 128 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:39 |
cum ma dezabonez de pe GARBO !!!!!!!!!!>??????????? | 2 | De la: garbo264825 21 Februarie 2012 08:38 |
|
||
destin/soarta/Providenta | 21 | De la: garbo_woman 12 Noiembrie 2018 17:22 |
furat!! furacioasa de anna | 10 | De la: hermosa20 16 Iulie 2012 00:55 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri