Aceasta fiara ce ma sfasie sub ochii tuturor, Iubirea,dorul si dorinta oarba Ce ma subjuga cand ultimele frunze cad in zbor Pieri-va...pana-n primavara uitarea o s-o soarba. I-mi voi fi vindecat atunci si rana,iar febra-mi va fi ostoita, In piept durerea n-o voi mai simti.... Uita-voi fata ta,ce-acum in minte-mi este-ntiparita, Cand ale a soarelui dulci raze vor miji. Nevatamata ies din greaua incercare, Dar te-oi iubi din nou,tot n-am sa pot uita... In nopti,din somn ma va trezi aceasta crunta intamplare - O gheara ascutita,rece,pe pieptu-mi se va aseza. |
||
preci Postat pe 10 Iulie 2010 22:12 |
||
---|---|---|
ladyDY Postat pe 10 Iulie 2010 22:20 |
||
|
||
moniq_ Postat pe 10 Iulie 2010 22:26 |
||
Lumina esti si eu sunt poate orb Cuvintele si rostul lor il sorb Izvor fiind te rog nu ma certa, Si arzi in noapte alba, luna mea. M-atinge mana ta cu mangaiere, Cu freamatul de frunze in tacere Cu umbrele care tacute cad Cu macii gurii tale ce ma ard. |
||
Ioana007 Postat pe 10 Iulie 2010 22:27 |
||
ce casti okii aia,bre lady? n-ai mai vazut caze de personalitate multipla pana acum? vanghe... scoti untu' din mine,tati... |
||
preci Postat pe 10 Iulie 2010 22:31 |
||
nu, bre, altii or fi scos untu'; acu' e sufletu' la rand... | ||
moniq_ Postat pe 10 Iulie 2010 22:34 |
||
vazui da ,............................ | ||
ladyDY Postat pe 10 Iulie 2010 22:37 |
||
seara buna fetele. | ||
alex2007 Postat pe 10 Iulie 2010 23:53 |
||
Era o seara fara cantec Iar clipele erau tarzii Speranta isi pierduse zborul Si am crezut ca nu mai vii Eu asteptam in timp ce vremea Alene trapa isi cobora Tu ai furat iubiriii somnul Cand universu-ntreg dormea. Dormeau pe-o frunza doua stele Ca doua inimi de argint Iar eu visam ca esti cu mine Ca te sarut ca te alint. Dormeau pe-o frunza doua stele Cand seara-n taina se lasa Si fiecare dintre ele Era o lacrima de-a mea Tu m-ai lasat cu nostalgie Langa fantani de infinit Te mai iubesc inca si astazi La fel de mult cum te-am iubit Eu stiu ca linistea de maine Cand noaptea se va risipi Se va-nalta din nou speranta Ca intr-o zi vei reveni. Dormeau pe-o frunza doua stele Ca doua stele doua inimi de argint Iar eu visam ca esti cu mine Ca te sarut ca te alint. Dormeau pe-o frunza doua stele Cand seara-n taina se lasa Si fiecare dintre ele Era o lacrima de-a mea. Dormeau pe-o frunza doua stele Ca doua stele doua inimi de argint Iar eu visam ca esti cu mine Ca te sarut ca te alint. Dormeau pe-o frunza doua stele Cand seara-n taina se lasa Si fiecare dintre ele Era o lacrïma de-a mea. Dormeau pe-o frunza doua stele. |
||
nuti_vio Postat pe 11 Iulie 2010 14:07 |
||
fleurdelis Postat pe 11 Iulie 2010 14:08 |
||
preci.. baudelaire si shakespare....maica...nu alta...m-ai lasat si anume masca.... |
||
iasomia Postat pe 11 Iulie 2010 15:42 |
||
"Te simt in umbra mea ca o dogoare Te mistui in iluzii de sarut Si calci pe flori zambind triumfatoare, Rostogolindu-ti formele de lut" fratelo, nu te-am laudat de ceva timp,misto,batrane... |
||
iasomia Postat pe 11 Iulie 2010 15:47 |
||
mai am si io scapari,Iasomico... in rest,prefer sa fac mishto...e mai putin dureros.. |
||
preci Postat pe 11 Iulie 2010 18:45 |
||
toti avem preci, da' vorba ta, e mai bine sa nu ne luam in serios | ||
zambila Postat pe 11 Iulie 2010 18:53 |
||
este,zambilico? ce, tre' sa vaza" lumea.." in fiecare zi ce-am io subp poale,bre?... si p'orma...la ce bun sa te iei in serios? oricum,nimeni n-o face... |
||
preci Postat pe 11 Iulie 2010 18:57 |
||
pai, poti sa te iei, da' e foarte posibil s-o iei razna in cel mai scurt timp...si la ce bun? oricum, nimanui nu-i pasa | ||
zambila Postat pe 11 Iulie 2010 19:00 |
||
my point exactly... | ||
preci Postat pe 11 Iulie 2010 19:03 |
||
pai nu?? si daca te enervezi, si daca nu-ti pasa, rezultatul e acelasi! |
||
zambila Postat pe 11 Iulie 2010 19:19 |
||
bre, astazi imi puse una un microfon sub nas,cica sa-i sun doua versuri preferate,nu mi-a venit eminescu in cap...nu cosbuc,nici macar toparceanu...desi ,sa ma bata soarele de nu stiu cateo strofa-doua acolo... m-am trezit spunand: citeste numai la final ploaia-n rochie de bal va venii la nunta noastra.... cine a scris versurile la melodeaua asta? sa nu-mi spuneti ca seicaru... asa ca.. iar o sa ma vedeti la tv... |
||
iasomia Postat pe 12 Iulie 2010 17:59 |
||
bravo iasooo... | ||
fleurdelis Postat pe 12 Iulie 2010 21:25 |
||
Dorintele in goana ma haituiesc pagane Cand soarele apune pe umerele goale Si te sarut pe gura, pe ce vrei tu a-mi spune Iar gandul meu se umple cu unduiri de poale Nedumerirea carnii tacut ma infioara Cu lacomi dinti din noapte eu stelele iti rup Si ochii mei te cheama cu lingusiri de fiara Cu foamea de-al tau suflet de albul lunei trup. Danseaza-n jurul nostru noaptea o copilita Cu ochii sai cei negri cu zambet de margean Privighetoarea canta uitata-n poienita Si bate cu lumina ce se strecoara-n geam. Va fi o noapte cruda de patimi furioase Cu dintii mei de stele umbra am sa-ti devor Pe pleoapa ta cea plansa vor curge lesioase Dorintele din clipe, cu murmur de izvor. |
||
Ioana007 Postat pe 13 Iulie 2010 12:55 |
||
'ote la fratelo..daca-i criza..numa' la carnitza d-aia dulce se gandeste,deh... | ||
iasomia Postat pe 13 Iulie 2010 13:02 |
||
fleurdelis Postat pe 13 Iulie 2010 18:57 |
||
DEFINITIA NENOROCULUI de O. PALER Sunt drumuri ce ne cauta demult. Si -ajung la noi,cand noi suntem plecati In cautarea lor pe alte drumuri. |
||
gliani Postat pe 14 Iulie 2010 11:49 |
||
ia te uita! un admirator al lui modi, la noi pe forum... |
||
fleurdelis Postat pe 14 Iulie 2010 18:42 |
||
DEFINNITIA NENOROCULUI IUBIRII de mine E 'iubirea adevarata' ce ne cauta demult. Si-ajunge la noi ,cand noi suntem plecati In cautarea ei ...pe drumul altei iubiri. |
||
gliani Postat pe 14 Iulie 2010 20:20 |
||
imm...nu prea-s de-acord! cam plagiat! |
||
fleurdelis Postat pe 14 Iulie 2010 20:23 |
||
ei...sigur e plagiat. Pt mine e potriveste.. | ||
gliani Postat pe 14 Iulie 2010 21:35 |
||
asaaa... ia sa vedem, pa cine criticam noi azi... critica constructiva, neica, nu mishtouri ieftine... pa vanghele nu, c-a mai fost, p-ala nu, c-are plagiat marturisit... hopaaaa... veve... |
||
zambil Postat pe 14 Iulie 2010 22:24 |
||
nene,nu dadea! | ||
preci Postat pe 14 Iulie 2010 22:28 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Femeile | 81 | De la: garbo_4047 5 Iulie 2012 11:06 |
Singuratatea din...mijlocul familiei..!! | 80 | De la: garbo171675 10 Ianuarie 2013 22:09 |
SCURT TRATAT DE FERICIRE - CITESTE ! NICI NU STII CE PIERZI ... | 27 | De la: fleurdelis 6 Ianuarie 2010 15:09 |
|
||
Ce sunt sentimentele si de unde apar ele? Animalele au sentimente? | 33 | De la: delada 12 Septembrie 2015 20:43 |
DINTR-O SINGURA LACRIMA S-AU CROIT SERPII... | 806 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:38 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri