ce povesti, bre, celestino?... zi tu ca n-o apucau pe waifa pandalii din astea de se lasau cu ras de conturi?... unde vezi tu acilea povesti?... | ||
zambil Postat pe 15 Iulie 2010 22:52 |
||
---|---|---|
moniq, pe toti ne-a intristat plecarea Madalinei, dar nu putem schimba nimic. Putem incerca doar sa ne bucuram de viata si sa facem tot ce putem pentru a evita alunecarea in depresie. Cata vreme suntem sanatoase si timpul e inca de partea noastra, depresia nu are ce cauta in preajma. |
||
Tylly Postat pe 15 Iulie 2010 22:55 |
||
probabil ca nu ma fac eu inteleasa; in fine... | ||
|
||
moniq_ Postat pe 15 Iulie 2010 22:58 |
||
Da, zambile, si-a ras contul la nervi, ca multi altii... pe mine insa m-a impresionat partea aia a povestii cu: "a pierdut doi copii in 3 luni"... Te stiam cinic, dar nu in halul asta. Tu nu ai habar ce impact are pierderea unui copil asupra femeii, de aceea ar fi mai bine sa nu mai faci asemenea glume. |
||
Tylly Postat pe 15 Iulie 2010 22:59 |
||
De la: moniq_, la data 2010-07-15 22:58:48probabil ca nu ma fac eu inteleasa; in fine... Marturisesc ca nu ti-am citit decat ultimele 2-3 postari... Sunt prea obosita. Scuze daca m-am grabit sa-mi dau cu parerea. |
||
Tylly Postat pe 15 Iulie 2010 23:02 |
||
bre celestino, unde vazusi tu glume la mine?... eu o deplangeam pe fata... daca unu-i durere, dara-mi-te doi la interval asa scurt?... sa-ti zica veve daca mint eu, ca ea, cu memoria aia a ei, isi aduce aminte si ora la care-a postat waifa chestiile astea... dara-mi-te ziua, luna si anu'... da' si tu acuma, parca-mi aduci aminte de cineva... lasa c-o intreb eu pe veve si de tine, ca ea le stie pe toate... |
||
zambil Postat pe 15 Iulie 2010 23:11 |
||
No, baga-ma bre la RMN, poate in felul asta ii scapi si pe altii de suspiciuni... si, zambile... michelle n-a vorbit niciodata de doi copii pierduti in 3 luni. Poate ai citit tu mesajul de doua ori. |
||
Tylly Postat pe 15 Iulie 2010 23:16 |
||
cum bre celestino, n-au fost doi?... atunci o fi fost acelasi, da' la intervale diferite... ca durerea mai da si confuzii d-astea... tu ca femeie, trebe sa stii, nu?...nu?... iar p-aia cu suspiciunile, lasa-i asa, parca mai conteaza care cine este... o fi vreo confuzie de orar, deh... |
||
zambil Postat pe 15 Iulie 2010 23:21 |
||
zambile, Constanta nu-i pe alt meridian, sa stii... Dar ce spun eu... suspiciunea-i boala grea! Dar o calitate tot are: stimuleaza imaginatia. Hai, noapte buna! |
||
Tylly Postat pe 15 Iulie 2010 23:27 |
||
pai ce faci, bre, plecasi?... sau ai vreo treaba de la ora asta-n colo, si vii mai spre dimineata?... ca asta inteleg, treaba-i treaba si disttractia-i distractie... si ca tot zisesi de boli, stiu eu altele mai grele, neneaca... de face din om neom, daca nu chiar femeie... de nici persoana nu mai stie cine e... da' sa fie la ei, acolo, aia de se simt... |
||
zambil Postat pe 15 Iulie 2010 23:46 |
||
De la: fleurdelis, la data 2010-07-15 18:47:15nu te iubesc.... nu ma iubesti? nu pot sa cred! acest blestem o sa-l dezleg... lasa mami..ca nu-i bai,noi sa fim sanatosi.... bine ca i-ai facut o bucurie lu' gliani,ca d-aia intram aici,sa ne amuzam.... |
||
iasomia Postat pe 16 Iulie 2010 08:58 |
||
Traim intr-o lume de greieri O viata marunta si trista Tu ari poate semeni si treieri Acest univers nu exista. Ne canta in noapte scripcarii Cu glasuri cazande sub luna Si timpul e ros de toti carii Cu clipele cele din urma. Curg sunete buchet de iluzii Bolnave batrane si sparte Tacem bantuiti de confuzii Si greierii canta in noapte Sub luna se cutremur copacii Cand vantu-i saruta grabit Prin mine gonesc varcolacii Cu glasuri de frunze fosnit Trec umbre de aripi prin cer Doar greierii plang si mai canta Iar stelele ard in eter O lacrima vesnica sfanta. |
||
Ioana007 Postat pe 16 Iulie 2010 13:29 |
||
ladyDY Postat pe 16 Iulie 2010 13:44 |
||
Iubirea sugerata-i ironie De nopti care-au trecut plangandu-si duhul A fost in noi o scurta melodie Si-acum pe ramul verde canta cucul. Sa ma razbun eu pot canta pervers Golgota unor lucruri ce nu sunt Si te-as inchide-n vesnicii de vers Rupand din tine dragostea marunt. N-a mai ramas decat eterna mila A unor nopti ce s-au pierdut in tina In curgerea ce-a devenit senila, De luna noua si de luna plina Stiu pasii tai alunecand pe drumuri Ca doua umbre ce nu se despart Tigare goala fara pic de fumuri O casa care sta cu geamul spart Fantomele se-ntampla de necheaza Orbite-atunci cand stelele mai cad Sub salcia pletoasa ce vegheaza, Muindu-si talpa umeda in vad. |
||
Ioana007 Postat pe 16 Iulie 2010 14:15 |
||
fratelo, ce zici tu ca face pletoasa aia? baga cracu'n lac?... cred si eu... vreau sa va spun ca in viata mea nu mi-a fost atat de cald,simteam ca o iau pe aratura pe strada,ia sa dau si eu din degete.. marea mea atat de trista ce-i cu tine? ce-ai patit? mii de valuri necajite plang pe dig.... e cald,bre...ce va uitati? |
||
iasomia Postat pe 16 Iulie 2010 16:54 |
||
deci asa, mami?... muindu-si care va sa zica sa-si bage picioarele?... | ||
zambil Postat pe 16 Iulie 2010 17:09 |
||
ce bine e cu picioarele noaptea in lac,zii ca nu.... | ||
iasomia Postat pe 16 Iulie 2010 17:14 |
||
pai si restu', mami?... foaie verde frunza-n bezna, stau in apa pan' la glezna... hai ca m-apuca fioru', iasomico... |
||
zambil Postat pe 16 Iulie 2010 17:18 |
||
baga frisoane,mami... hai ca sunt aici ,nu te las singurel... |
||
iasomia Postat pe 16 Iulie 2010 17:22 |
||
Ca a murit iubirea ca o fata Atatea ploi o cheama peste timp Doar vantu-n ramuri prinde ca sa bata Sa-si sfasie dorintele in ghimpi Firul s-a rupt, ne plange numai toamna, Pacatele care s-au strans frunzis Si-n ceruri noaptea ne priveste Doamna Din cuibul unui nor drept ascunzis. Din ce a fost a mai ramas partajul De zile si de nopti sa le-mpartrim Daca tu crezi acum ca este cazul Sau trebuie in toamna sa pierim Sa ninga peste urme sa le-ngroape Cu cearcanele vremii cenusii In neantul meu eu sa te simt aproape, Din vesnicie, doar pentru o zi. |
||
Ioana007 Postat pe 16 Iulie 2010 18:44 |
||
Orasul meu cu strazile domoale Pierdut prin vremi si umbre de castani De cate ori eu am trecut agale Imbatranind cu tine-atatia ani Cu ochii goi privesc biserici moarte Si cu betii lila de liliac Ingerii-si plang aripile lor boante La inceputul curgerii de veac Oras in care plange-n vreme praful Vapaile nocturne de tramvai Aicea imi traiesc tacut pacatul De vechi iubiri din noptile de mai. Batran oras al hatmanului Ploaie In versul meu acuma te salut Cand luna se dezbraca in odaie Sa lumineze forma mea de lut. |
||
Ioana007 Postat pe 16 Iulie 2010 18:54 |
||
o bucurie cui?? iasomico ce rectificasi in replica aia acoloo?? unde-mi dadu mie cine replica aia, immm?? |
||
fleurdelis Postat pe 16 Iulie 2010 19:11 |
||
De sus ,de pe Muntele Negru,Regele Alesul sa domneasca,sa triumfe Se-apleaca peste lacrimile celor ce nu au intalnit Stelele Iar din cununa norilor,neagra Cad stropi si perle Pe lanceda caldura a noptii. by Amedeo Modigliani |
||
gliani Postat pe 16 Iulie 2010 22:06 |
||
"did you ever loved so much that you condemn for ever to the hell?? I did...." jeanne hebutherne |
||
fleurdelis Postat pe 17 Iulie 2010 06:07 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=kfBo7AYfTIE ...cum a fost posibil, sa picteze astfel..cu atat de putine culori(inrt-un tablou)..cu atat de putine detalii ..cu linii atat de simple... Dumnezeule...portretele lui 'ard'..si sunt oglinzi in care poti sa vezi suflete..si trairi..si emotii..si inocenta..si ..si nu-s de-ajuns cuvintele ca sa exprimi ce simti si vezi... Omul asta a 'ars' in vazul tuturor!!!! Asa cum i-a ars si inima..in iubire. |
||
gliani Postat pe 17 Iulie 2010 10:38 |
||
moniq_ Postat pe 17 Iulie 2010 10:57 |
||
Dar ce va mirati?..astea sunt de domeniul mefistofelic. Cum care? Mefisto, adica Dracul. De exemplu, eu am fost intr-o zi la o expozitie. Iar acolo, am vazut cum statea un tanar in fata unui tabou.. se uita, se uita, iar se uita, si zicea "dracu' sa ma ia daca inteleg ceva". Ii zice cineva: "pai daca vrei sa intelegi, citeste si tu cronica". Atunci omul ia frumusel cronica si o citeste: "bla-bla-bla....demitizarea exhaustiva si relational caduca... Incongruenta fenomenologica si introspectiv cromatica.." ..adica? l-a cautat pe dracu' si la gasit pe ta-sau. Si parol d'honuer, dracul nu a pictat niciodata, iar lu' ta-sau, pe caldura aia, numai de cronica plastica nu-i mai ardea... Ce petit disant, c'est seulement pour les connaisseurs. |
||
anakin Postat pe 17 Iulie 2010 11:19 |
||
adica pt moa,broder? | ||
preci Postat pe 17 Iulie 2010 11:55 |
||
nu mai retin pe unde am auzit dar este o povestioara cu iz anecdotic privint ermetismul ista al artei cica, o galerie de pictura organiza o expozitie. s-au trimis tabloaiele dar pictorul - francez parca- a uitat sa trimita si legenda asezarii lor. posibil sa nu-si fi imaginat ca omuletii nu pricep care e susul si care e josul tabloului. toate bune si frumoase. cei de la galerie au apelat la niste studenti de la arte plastice sa aseze cat mai artistic expozitia. vine pictorul, si da-i scandalau. cica unele tablouri erau cu fundu-n sus, cu drapta-n stannga si altele trebuiau privite perpendicular. poftim de mai pricepe ceva.daca cei care studiaza artele nu au inteles nik, apoi bietii amaresteni..... |
||
si_totusi Postat pe 17 Iulie 2010 13:45 |
||
aia se numeste arta colectiva, bre totusoaico... adeca toti participa la actu' artistic, unu' cu bidinelele, ailalti cu batutu' cuielor s-asezatu-n rama... asta ca sa nu zic - tujur pur le coneseurs - ca asezatu-n rama e esential, cumva... si pana la urma, arta ca sa fie arta, nu-i numa' ce gandeste hartistu', ci si ce-ntelege paulimea de se uita la ea... altfel e doar blog, deh... |
||
zambil Postat pe 17 Iulie 2010 14:56 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
STOP LEGII DUBLARII FILMELOR IN LIMBA ROMANA | 127 | De la: nazirra 10 Iunie 2011 23:55 |
SA NU RIDETI CA SE IA ....! | 8 | De la: VOIAJOR 1 Octombrie 2012 11:42 |
ce ziare sau reviste mai cititi? | 50 | De la: garbo_19362 22 Noiembrie 2013 19:11 |
|
||
Buna seara | 10 | De la: hermosa20 19 August 2012 22:52 |
Sfaturi si indemnuri ale parintelui Arsenie Boca | 5 | De la: nazirra 12 August 2010 16:31 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri