dap.. asezatul in rama este esential.... ia sa ma frantuzesc si eu.... je suis une femme amoureuse ehe,he,he.... o-la-la.... |
||
iasomia Postat pe 17 Iulie 2010 18:18 |
||
---|---|---|
O luna printre nouri alba s-a prabusit Mirosurile noptii tacerea o desfac Si cerul se deschide in noi fara sfarsit Cu flori de levantica, cu flori de liliac. Te-am sarutat fierbinte pe gura ta aseara Pe aripile tale ivoriu serafim Dar sarutarea noastra eu o simtii amara Cu gustul de otrava cu gustul de pelin Totul e nestatornic nimic nu este sfant Iubirile te lasa intr-un tarziu de gara Minciuna zambitoare te-nvaluie alint, Intr-o singuratate de flori ce se omoara. |
||
Ioana007 Postat pe 17 Iulie 2010 19:39 |
||
Pe gura am cules dorintele usoare Si-am presarat tacerea cu sarutari de jar Sarutul rupt din carne in sufletul tau doare Si-mpestritaram noaptea cu semne de pojar Vegheaza-n noi azurul cu sunete de goarne, Parfumul de iubire cadelnitele sparg Copitele dorintei, ca ploaia prind sa toarne Nechezul tau de iapa , nechezul meu de sarg. |
||
|
||
Ioana007 Postat pe 17 Iulie 2010 19:40 |
||
Pe marginile lumii iubiri noi desfaceam In vesnica minciuna atat de repetata Singuratati si umbre iubind impartaseam De nebunia noastra clepsidra-i sfaramata. Tu tremurai pe perne o salcie pletoasa Cu pasarea speranta pierduta in amurg Cand noaptea cu parfumuri ne-mbratisa ploioasa Cu vesnicii de febre cu nostalgii ce curg� |
||
Ioana007 Postat pe 17 Iulie 2010 19:41 |
||
ce-mi place mie la vanghele, nene, e ca-si vede-n liniste de treaba lui... noi dictam trendu-n arta, si vanghele bate textu' la masina... textu' lui, desigur... luna cazatoare, flori muribunde, ma rog, chestii d-astea de ti se ridica paru' de pe picioare... da' chestia aia cu nechezatu' iepei, nenica, m-a daramat... deduc ca muza-i una d-aia lata-n crupe, si cu personalitate manifesta, pe deasupra... nu-i vreo muta, deh... |
||
zambil Postat pe 17 Iulie 2010 20:32 |
||
cum ar veni... nechezolu' cand imi vine rup camasa de pa mine... |
||
preci Postat pe 17 Iulie 2010 20:47 |
||
Te strig intotdeauna dar strigatul n-auzi Iubirea iti saruta cu floare ochii uzi Cu fosnete de salcii te-mbratisez spre seara Tu inger sau un demon, eu vesnica fecioara Destinul infloreste cu flori de busuioc, Curg zilele uitarii lipsite de noroc, Si drumul se opreste pe-o margine de stea Cu flori de lacramioare si de Nu ma uita� |
||
Ioana007 Postat pe 17 Iulie 2010 21:20 |
||
Noaptea auzi glasuri vrajite In cuiburi de pasari soptind tainuite, Cu razele lunii dorinta ne cheama Si bat in clopotniti iubiri de arama. Se-ntuneca cerul de-a zborului ganduri Salbatice flori infloresc randuri randuri Trec zilele moarte fantome bizare Iluzii ce-si piaptan, cositele-n mare. Si luna se plimba tacuta si plansa, O candela vie, o candela stinsa Iubirea de dansa de loc nu se-ndura Cu zorii de ziua iubitul il fura Doar toamnele trec pustii si tacute Cu fosnet de frunze in rochii cusute Cu ceturi urcand umezite-n copaci De ce taci iubito, acum de ce taci? |
||
Ioana007 Postat pe 17 Iulie 2010 21:21 |
||
Ceruri vin ceruri se duc Ingeri albi de noi se-ndura Dragostele ni le fura Aruncand aripi sub nuc. Toamne ratacesc la panda Cu arome de iluzii Colo-n ceata rece duzii Trupul gol vor sa-si ascunda. Numai eu strig nestiut Numele ce-ti trece noaptea Partea mea si tie-ti partea Le mangai cu-aripi de lut. |
||
Ioana007 Postat pe 17 Iulie 2010 21:22 |
||
ia sa-ncerc si eu una , sa vaz ce-mi iese... te simt cum trupul zdravan iti arde-a nerabdare si muschii se-ncordeaza cu zvacnet naravas si-atunci te-apuc mai bine, te strang intre picioare si-ngemanati ne pierdem in leganat iavas. brusc schimbi, in joaca, ritmul si suflul ti-e mai greu ai vrea sa scapi de mine, si parca nu ai vrea iar eu m-aplec pe coama-ti, fuior lucios si greu, si-ti tin din nari isonul cu rasuflarea mea. vreau sa ma-mbat de izul sudorii-ngemanate si-a sangelui ce fierbe acuma-n amandoi si-n paradis de simturi sa-ti fiu mereu in spate ori de te-avanti in fata, ori de dai inapoi. cum ii zice bre la asta, ecvestra d-aia, nu?... |
||
zambil Postat pe 17 Iulie 2010 21:24 |
||
de coama-mi naravasa nici gand sa te apropii! bezmetic e acela de crede altceva... si de-ti incerci norocul,tocmeste intai popii sa-ti cante liturghia,sa-ti spuie predica... merge,nene? |
||
preci Postat pe 17 Iulie 2010 21:33 |
||
cum sa nu mearga?... da ia auzi acilea, ce zice coru'... de-o fi s-aduci vreun popa, sa cante-a-ngropaciune n-oi fi chiar eu acela sa stea pe nasalie sa tii la tavaleala-mi, eu zic: fa-ti rugaciune nici fir nu va ramane din coama-ti de falie... |
||
zambil Postat pe 17 Iulie 2010 21:42 |
||
sa mai zic? pe campurile-ntinse voi sa alerg in voie, fara zabala-n gura,si fara niciun ham! de shargi,is cam satula...mai bine sa ma-npuste! nu voi,si pace buna! momeste cu-altceva... |
||
preci Postat pe 17 Iulie 2010 21:47 |
||
pai cine zise, nene, ca vrea sa-ti puna saua sau sa te puna-n chinga si sa te bage-n ham? ziceam, la faza asta, ca tot iti fac safteaua, sa-ncerc la crupa goala, cam asta eu ziceam. |
||
zambil Postat pe 17 Iulie 2010 21:58 |
||
a,poi se schimba treaba! la crupa goala,nene,e totusi altceva! caci fara de zabala si ham is linistita... mai ca imi vine-acuma sa-ncep a necheza! |
||
preci Postat pe 17 Iulie 2010 22:06 |
||
zambilu' curat ecvestra ...poezeaua ta...misto stari... nici nu-i de mirare ca s-a transformat in cavalcada,dupa.... |
||
iasomia Postat pe 18 Iulie 2010 09:17 |
||
LILO Postat pe 18 Iulie 2010 09:32 |
||
De la: LILO, la data 2010-07-18 09:32:19 |
||
LILO Postat pe 18 Iulie 2010 09:32 |
||
liloaico, se vede ca nu te pricepi la echitatie,maimutico... |
||
iasomia Postat pe 18 Iulie 2010 18:44 |
||
Pentru ca nu te mai vad... Mi-am spart in gamuri lumina... Si-am pus zabrele de intuneric ochilor mei... Pentru ca nu stiu la ce mi-ar mai folosi lumina. Pentru ca nu te mai aud... Le-am spus cantecelor sa taca, In pietre ascutite si reci sa se faca... Pentru ca nu stiu la ce mi-ar mai folosi cantecele. Pentru ca nu te mai ating... Mi-am retzat mangaierile Din varful degetelor mele... Pentru ca nu stiu ce as mai putea face cu ele. Pentru ca nu te mai iubesc... I-am spus inimii sa taca Sa fie seaca,seaca,seaca... Pentru ca nu stiu la ce mi-ar mai folosi inima. ....acum sa te vad Iasomia,cum o 'convertesti 'p-asta la....happiness |
||
gliani Postat pe 18 Iulie 2010 21:15 |
||
fleurdelis Postat pe 19 Iulie 2010 06:38 |
||
nea pictoru' da' ce sunt eu Doamne iarta-ma! Iisus? numa EL poate sa invie mortii... da' pt ca m-ai rugat asa frumos,o sa iau vreo doua versuri sa le schimb la fata.... |
||
iasomia Postat pe 19 Iulie 2010 08:56 |
||
pentru ca doar eu stiu: sa te vad, sa te simt... am deschis geamurile luminii, si-am smuls zabrelele intunericului de pe ochii mei.. pentru ca stiu: lumina este vitala fericirii... restu' data aviatoare... ca mi se prinde pilafu'... |
||
iasomia Postat pe 19 Iulie 2010 09:08 |
||
iasomico, eu unu' vazui cazuri d-astea, de porunceau sa se scoale si se scula... da' nici moarta nu era chiar moarta - moarta... he,he,he.... | ||
zambil Postat pe 19 Iulie 2010 10:44 |
||
mami, era sa ma-nec cu apa,mami... zapaceala... |
||
iasomia Postat pe 19 Iulie 2010 10:46 |
||
..ei.. nu-i graba si nici obligatiune...fereasca sfantu'... Da ,mai uimit data trecuta cu repeziciunea 'transformarii'... si a 'ticluirii'... Cand mie imi ia ore bune pt slefuire... Si mai da-mi si matale cate o nota acolo...asa la sange...ca data viitoare sa iasa marfa mai de calitate!! S-acuma ce-ai facut ai inundat pilaful Drege-l repede ca acusi e pranzul ..si mi-e sa nu te certe monsieur.. Bon apetit! | ||
gliani Postat pe 19 Iulie 2010 11:15 |
||
io recunosc la ce nu ma pricep nu ma pricep si gata |
||
LILO Postat pe 19 Iulie 2010 11:20 |
||
Zi-mi si mie sa inteleg si eu...de ce aproape toata lumea vorbeste asa in 'jargon'...cu : facui,vazui,p-acilea...,etc,etc,etc | ||
gliani Postat pe 19 Iulie 2010 11:23 |
||
or fi olteni | ||
jeanette40 Postat pe 19 Iulie 2010 11:26 |
||
inseamna ca si cel ardelenesc sau moldovenesc sunt potrivite nu?!!! | ||
gliani Postat pe 19 Iulie 2010 11:56 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
PROBLEME CU NETUL | 4 | De la: mia79x 16 Iulie 2009 18:30 |
sarcina sau nu? | 52 | De la: fleurdelis 11 Ianuarie 2011 23:07 |
Barbatul "Ai dreptate draga mea!" | 100 | De la: narcysa 28 Noiembrie 2010 10:04 |
|
||
ce ne mai asteapta???,,... | 2 | De la: cricat 3 Februarie 2011 00:20 |
Silueta se pastreaza practicind dansul oriental | 18 | De la: IOANIDE 22 Februarie 2012 10:45 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri