Nenea Zambil, p'asta ultima n-ontelesei. Da'... daca mi-ai face un desen poate... si ar iesi poate si rimilii | ||
silfida Postat pe 28 Iulie 2010 23:54 |
||
---|---|---|
Eu te caut in perdele Insteland tacerea mea Cu mai bune cu mai rele Tot ce ai si s-o putea Si te pradui obosita Somnoland pe canapea Cu molateca ispita Care noaptea ne-o-ncerca Te mai tin si-acum de mana Chiar de-n dodii iti vorbesc Si sub ochiul sur de luna Te mangai si te iubesc. 28.07.2010....Vanghi |
||
nuti_vio Postat pe 29 Iulie 2010 11:50 |
||
Din taina frumusetii tale Topita toata-n voluptati Sorb interzisele izvoare Cum am sorbit si-n alte dati, Curg salciile peste casa Plangand amiezile tarzii Cand dorurile nu ma lasa Cand tu iubito intarzii Si ratacesc prin incapere Visand cu rozele la geam Iar dragostea e o parere Umbra a celor ce faceam Revino, urmele molatec Le lasa-n noapte parfumate Iar eu cel vesnic singuratec Le voi iubi-n taceri pe toate. Vanghi...28.07.2010 |
||
|
||
nuti_vio Postat pe 29 Iulie 2010 11:57 |
||
hai ca rasuflaram usurati... multumesc... |
||
iasomia Postat pe 29 Iulie 2010 12:00 |
||
Frumoaso, �i-s ochii-a�a de negri �nc�t seara c�nd stau culcat cu capu-n poala ta �mi pare c� ochii t�i, ad�nci, sunt izvorul din care tainic curge noaptea peste v�i �i peste mun�i �i peste se�uri acoperind p�m�ntul c-o mare de-ntuneric. A�a-s de negri ochii t�i, lumina mea. Lucian Blaga |
||
nuti_vio Postat pe 29 Iulie 2010 12:10 |
||
|
||
iasomia Postat pe 29 Iulie 2010 12:30 |
||
Iaso, gata...cateva zile nu mai bag nimic..... |
||
nuti_vio Postat pe 29 Iulie 2010 12:49 |
||
iubitica, bagi cand iti vine,cand e pus un pic de sufletel...se simte.... multumesc inca o data... |
||
iasomia Postat pe 29 Iulie 2010 14:31 |
||
Ochiul - carare boltita-ntre mine si cer, Gandul - puterea ce o sustine. O,cata lumina si ce mult mister De-a valma se-ntuneca-n mine! As cere-ndurarea luminii s-o am, S-adorm intr-un ochi de putere zeiasca, Ascunsa sa fiu intr-un mugur,pe-un ram, Ori iernile lumii sa ma-nzapezeasca... De-atata de mult cat nu as mai fi Sa ma-ntalnesc pretutindeni - La fel m-ar culege,la fel m-ar iubi Si clipa de pace,si cea de aprinderi. |
||
preci Postat pe 30 Iulie 2010 21:02 |
||
nuti_vio Postat pe 30 Iulie 2010 21:06 |
||
preci... da-ne iubita si noua... |
||
iasomia Postat pe 31 Iulie 2010 21:46 |
||
Eu te sarut acuma pe buzele sarate De vantul marii aspru si valuri sarutate Te-mbratisez salbatic in unda mea de mare Pierzandu-ma cu tine in vesnica uitare Si ne-mbatam seninul cel niciodata plin Band cupele de aur cu-al sangelui pelin Iubiri crescand in carne cu rosii flori salbatic In ochii tai albastri din somnu-mi singuratic Se scutura tot cerul cand lopatand in sus Alunecam in apa fierbintelui apus Si ingeri albi pe umeri se prind ca niste stele In dorurile tale in dorurile mele. |
||
Ioana007 Postat pe 2 August 2010 09:26 |
||
Iluzie e lumea si-mbrobodiri impure Iar lupii stau la panda in visul meu de lut Asaa cum manba noastra se-ntinde dupa mure Tacerile-nfig coltii cand carnea o sarut. |
||
Ioana007 Postat pe 2 August 2010 09:27 |
||
In dansul florilor de mai, Te cautam si nu erai Nici toamnele de loc n-au spus Parfumul tau pe unde-i dus Un vis trecea de negasit Aripi intinse-n infinit Cu forme tainice de flori Pierdute-n zori prin aurori, Carari uitate-n noi se duc Cu pietre mici stranse-n papuc Cu umbra pietrelor mai mari Pe-aleea mortilor stejari Si pasari ma calatoresc Dar eu iubirea n-o gasesc Decat din cand in cand un burg Dansand in visul meu absurd Cu strazi scaldandu-se latin In glasul tau atat de plin Si-n zambete trecand cochete In somnul meu pe indelete. |
||
Ioana007 Postat pe 2 August 2010 09:28 |
||
Intotdeauna dorul se inoada Si se aduna ca un gfhem in gat Chiar daca bei apa sau limonada Ori de inghiti in sec si cam atat. Se risipeste dorul nostru-n zile Si plange alb cu pasarile-n seri In ochii mari al purelor copile, In fiecare zi numita ieri. Si val ne poarta dorul inainte Ba uneori linistea ne-o rastoarna Sa mai simtim ca ziua nu-i fierbinte Si-n viata noastra a-nceput o toamna. |
||
Ioana007 Postat pe 2 August 2010 09:29 |
||
Melancolica iubire Toti strigoii o omoara Prin legende in nestire Cand tacerea o doboara. Am ramas doar eu si ea Intr-o noapte furtunoasa Pe o margine de stea Ce adoarme luminoasa. Si-ti soptesc doar usurele Vorbe dulci care se duc Cand se scutura de stele Albe crengile de nuc. |
||
Ioana007 Postat pe 2 August 2010 09:30 |
||
Hai sa mergem impreuna In Gradina Ghetsimani Si in Raiul de sub luna Sa-mpartim la doi toti anii Pe cararile de umbra Sa alunecam in sus Pe-unde noptile mai umbla Unde ingerul s-a dus. Stelele din cer sa clatini Sa rupi marul tau de veci In culoarea lui de platini Si vapaie pe poteci Iar cand te sarut pe gura Si in brate te cuprind Eu sa fiu dorinta pura Ce iubirea o aprind. |
||
Ioana007 Postat pe 2 August 2010 09:31 |
||
Dumnezeu a adormit Pomii-n noi s-au vestejit Pomii si cu florile Au ramas doar lacrimile Canta pasarea pe sus La venit apoi la dus Ceru-n zbor o leagana Norii ii darapana N-a ramas decat o stea Ca sa arda mititea Ca o lacrima amara Plansa intr-un fapt de seara. |
||
Ioana007 Postat pe 2 August 2010 09:32 |
||
Ferestre tainic se deschid In noi si umbra de afara Spre cerul ce-a crescut lichid Cu-atata zvon de primavara. Trec pasari albe ce deschid Coroana florilor sprintara Speranta rastingnita-n vid Si plansa-n fiecare seara. Isi rup dorintele avid Petale vestede de toamna Ce luneca pe-al vietii zid Si-ncercanatii ochi de Doamna. |
||
Ioana007 Postat pe 2 August 2010 09:33 |
||
Te chem cu vorbele buestre Cu nerabdarea mea divina Adam dintaiul nu mai este Nici Domnul nu mai vrea sa vina S-au dus pe rand acestea toate Iubirile-s pierdute-n toamne Lumina-mi casa de se poate Si iarta-ma pe mine Doamne Se rupe de durere struna Si canta glasul fara rost, O placa se invarte-ntr-una Un sunet fara adapost E lumea astazi un azil Nebunii peste tot migreaza Sau tipa-n pasari infantil Atunci cand nu mai delireaza Iar toamna scurma dupa usa Cu degetele ei baltate Dorintele sunt doar cenusa De alte vanturi rasturnate S-au dus statuile de piatra Acum avem statui de lut Iar focul palpaie pe vatra Cu-acelasi silnic inceput Ne indreptam spre infinit Sau poate spre Apocalipsa, Irozi prin vremi ne-au biciuit Iar Domnu-n ceruri este lipsa Ca o corabie pe valuri Ne zbatem lume de nevoi Si pasari-negre idealuri Tipa defuncte printre noi O lume care se pretinde Se-ntinde catre ceasul rau Si noaptea-n brate ne cuprinde Rupand aripile in hau, Doar dansatoarea se dezbraca Plimbandu-si sanii opulenti Erotic somnul ni-l provoaca In clubul mortilor absenti. Se scutura de ploi pervazul Lumini de fulgeri aruncand Si-n diguri bate lung talazul Obsesiilor frematand In umbre se-nfiripa fiara Cu ochii verdelui jaratic Iar pasari tipa spaima seara In somnul nostru singuratic. |
||
Ioana007 Postat pe 2 August 2010 09:34 |
||
ladyDY Postat pe 2 August 2010 09:40 |
||
Ioana, bine ai revenit Poezia mea.....de ce ai postat-o aici? sa-mi faci alta amu |
||
nuti_vio Postat pe 2 August 2010 09:49 |
||
Toate poeziile mele iti apartin draga mea. O poezie este facuta sa bucure sufletul si inimele tuturor femeilor care se regasesc in ea. | ||
Ioana007 Postat pe 2 August 2010 10:11 |
||
Uite inca o poezie pentru tine, draga. Calea ta trecand subtire Prin tacerea mea ma umbla Inger tipat de iubire Fara chip doara o umbra Somnul tau acum l-astept Cu a merelor aroma Sa tresara viu in piept Fara vis si fara forma Picotindele tambale Ard in mine vers salbatic Ratacind in nopti agale Visul meu de singuratic. Si papucii mei cei reci Trec fuioarele de luna Pe cetoasele poteci Fara forma fara urma. |
||
Ioana007 Postat pe 2 August 2010 10:13 |
||
Pot sa revendic si eu poezia asta pentru cateva minute? Te rog frumos! De la: Ioana007, la data 2010-08-02 09:33:34 |
||
Tylly Postat pe 2 August 2010 10:27 |
||
bine ai revenit Vanghi ...............abia-ti asteptam poeziile | ||
jeanette40 Postat pe 2 August 2010 10:32 |
||
Stiu, dragule.......mie mi-ai daruit un loc in sufletul tau......ce poate fi mai frumos si valoros?! Rogu-te ma iarta....am vrut sa te provoc...sa mai scrii o poezie.... |
||
nuti_vio Postat pe 2 August 2010 10:32 |
||
Cell, poeziile apartin tuturor celor care se regasesc in ele. Eu doar il provocam pe Vanghi... | ||
nuti_vio Postat pe 2 August 2010 10:35 |
||
Nuti chiar crezi ca mai are nevoie de vreo provocare????? Ioana este sufletul poeziei, ...................si stie cat este de iubit !!!!! | ||
ladyDY Postat pe 2 August 2010 10:40 |
||
Lady, crede-ma......toti avem nevoie de un impuls.....mai ales un suflet sensibil iubitor de frumos... | ||
nuti_vio Postat pe 2 August 2010 10:49 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
am nevoie de un sfat | 11 | De la: garbo167843 14 Septembrie 2012 16:34 |
adio criza am reusit | 11 | De la: nazirra 15 Aprilie 2010 10:47 |
forum | 1 | De la: narcysa 12 Decembrie 2010 06:06 |
|
||
Niciodata sa nu spui : "Niciodata!" | 2 | De la: Ciresica 6 Septembrie 2009 17:41 |
Educatia copiilor | 99 | De la: dor72 15 Aprilie 2011 12:34 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri