prea tarziu, iasomico... ca-si mai facu' un cont de muiere... acu'ce sa faca cu ala, sa-l rada?... si p-orma, poezia n-are sex, mami... sau daca are, e cam incert... |
||
zambil Postat pe 25 August 2010 09:30 |
||
---|---|---|
hai ma mami.. descurajezi batranu',si stii si tu ca le zice bine cand il arde la sufletel.. da un obraz sa te pup,sa te-mbunez... |
||
iasomia Postat pe 25 August 2010 09:36 |
||
...o lume de cuvinte moarte ranesc si umilesc aparte, credinta, visul unui om, nascut din ultimul atom, ramas dintr-o speranta...................... |
||
|
||
koala Postat pe 27 August 2010 12:54 |
||
Mi-a b�tut �n poart� Fericirea �i intr�nd �n curte m-a strigat. Eram dus al�turi cu iubirea. A-nchis poarta iute �i-a plecat. Mi-a b�tut de-asemeni Bucuria. A intrat, a stat sub pomii goi. N-a v�zut pe nimeni s�-i vorbeasc� �i-a plecat gr�bit� �napoi. �ntr-o sear�, lumin�nd pe strad�, Mi-a b�tut �i Steaua mea � de sus Tot a�a, eram plecat aproape, �i-a str�ns fusta-n m�n� �i s-a dus. Mi-a b�tut �n poart� �i Necazul. Eram dus departe. Lini�tit, S-a �ntins pe �olul de la u�� �i m-a a�teptat p�n�-am venit. Virgil Carianopol.......... |
||
jeanette40 Postat pe 27 August 2010 13:29 |
||
Cint ca privighetorile oarbe. Nu stiu, eu sorb cintecul sau el ma soarbe. Atit de sus ne-naltam citeodata... Sufletu-mi arde de-o flacara infricosata. Ca rugul din care a vorbit Dumnezeu, asa arde sufletul meu. Cred in zine, in sfinti si minuni ; prieteni, nu-mi impletiti cununi. Cintecul e-n mine ca-n voi tacerea ; ii banuiesc uneori puterea, insa nu stiu nimic si ma-nchin smerit ingerului linga mine ivit. Magda Isanos pentru tine Vanghi |
||
jeanette40 Postat pe 28 August 2010 10:33 |
||
cuum?? magda isanos ii pentru vanghi?? nuuuuuuuu poot s a creeed |
||
fleurdelis Postat pe 28 August 2010 11:07 |
||
Vanghi, ne lipsesti, prietene... |
||
Tylly Postat pe 28 August 2010 11:09 |
||
versurile ..........da dar , de ce??????? cumva nu-i placeau versurile ei????????? am facut o gafa......... Fleurrrrrrrrrrrrrr |
||
jeanette40 Postat pe 28 August 2010 11:29 |
||
Se clatina galbene pasari usor pe parul din vie. Nu, toamna isi pregateste iar stolul de frunze pribegi. E aerul limpede astazi, ca apa-n paraul de munte, Si singur un nor mai sclipeste pe ceruri � un pastrav de-argint. Ion Pilat....... |
||
jeanette40 Postat pe 28 August 2010 11:32 |
||
imi era dooor de acest topic ioaneee...vanghi re vino printre noi e sarac acest topic fara tine.. ce ti pasa ,de ceea ce spun aricii?? tu posteaza poezioare pt care multi te apreciaza vanghi!!!!! |
||
LILO Postat pe 28 August 2010 12:09 |
||
De la: anakin, la data 2010-08-11 14:55:50preci, nu e greu nici la acei unii, doar ca grosimea soriciului le impiedica miscarea spiritului. asta e "adanca" rau dar si adevarata |
||
LILO Postat pe 28 August 2010 12:12 |
||
De la: Ioana007, la data 2010-07-03 18:22:49Intr-adevar "pe". Nu am observat la vreme si din nefericire acum se pare ca nu mai pot sa fac nimic.Am aparut intr-o antologie.Dar pe unde am intrat -ma refer la situ-ri serioase, mi se spune ca scriu poezie proasta lipsita de gust, inferioara cerintelor actuale, asa ca nu ma trage inima sa mai incerc.Prefer sa mai pun doar aici si in blogul meu cate o poezie. din nefericire,orice valoare artistica veritabila este apreciata abia dupa disparitia autorului asa ca tu,vanghi,mai ai de asteptat dar scrie ceea ce simti tu nu ce vor altii stii prea bine ca multi apreciaza opera ta scrie,nu dezarma orice om puternic are momentele sale cand spune gata m am saturat depun armele! dar nu ti dai seama? dusmanul asta vrea? asa ca scrie!!! |
||
LILO Postat pe 28 August 2010 12:17 |
||
Intre noi e plictiseala Sensul clipei s-a pierdut Trebuie in sala goala Totul luat de la-nceput Pasiunea se sfarseste Curge praful pe iubiri Numai luna ne iubeste Pe-un mormant de trandafiri Valuri trec pe rand de-a pururi Peste noi ca un ocean Alergam mereu pe drumuri Sa-ngropam sfarsitul an Fugim in eternitate Cu tacerile de roua Si iubirile uitate Intre noi acuma ploua. Vanghelis......... |
||
jeanette40 Postat pe 28 August 2010 12:33 |
||
Daca n-ai sa vii acuma Prajitura ce-am pastrat-o Proaspata in frigider, O mananc sa stie luna Chiar si tu -daca eu pier. Sau ma fura vreo vecina Fiindca sunt atat de dulce Si-mi va cauta pricina Pe mine sa ma manance. Daca vii iti dau iubire Ursul meu ca sa te joci Ursul meu sa-ti fie mire Si la el sa te intorci Si masina mea cea mica, Fara roti si fara faruri Eu ti-o dau la o adica Te voi rasfata cu daruri. Si ne vom iubi cu draci Printre lacrimi si suspine Fiindca tare mult imi placi... M-as juca mereu cu tine. Vanghiiiiiiiiiii |
||
jeanette40 Postat pe 28 August 2010 13:04 |
||
De la: jeanette40, la data 2010-08-28 11:29:26versurile ..........da nu maii nuuu! ma jucam si eu....cu cuvintele.... si apoi imi plac si miee... deci nu-s numai pentruuu |
||
fleurdelis Postat pe 28 August 2010 14:23 |
||
A venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine cu umbra ta. M� tem c� n-am s� te mai v�d, uneori, c� or s�-mi creasc� aripi ascu�ite p�n� la nori, c� ai s� te ascunzi �ntr-un ochi str�in, �i el o s� se-nchid� cu o frunz� de pelin. �i-atunci m� apropii de pietre �i tac, iau cuvintele �i le-nec �n mare. �uier luna �i o r�sar �i o prefac �ntr-o dragoste mare. Nichita......... |
||
jeanette40 Postat pe 30 August 2010 09:48 |
||
offf eu stiic e ma tem?? ca chiar.... n-o! sa te mai vad uneori.... |
||
fleurdelis Postat pe 30 August 2010 21:50 |
||
ca auzii un rapsod acu' pe seara..cica: lasa-ma si nu ma lasa.. stinge lampa de pe masa... bre, din prima m-am prins ce-a vrut sa zica,numa' sora-mea m-a complimentat cu un: "a draq perversa" ehe,he,he... |
||
iasomia Postat pe 30 August 2010 21:53 |
||
da vesela mai esti bre in seara asta! io plec... ma duc...sa-nchid///ferastra! (sa n-aud frunzele... ) |
||
fleurdelis Postat pe 30 August 2010 21:56 |
||
floare... ce ma mami,te pomenesti ca ati pus de-o tristete, si eu nu mi-am dat seama...hai ca plec acu'... |
||
iasomia Postat pe 30 August 2010 22:00 |
||
las ca plec eu... | ||
fleurdelis Postat pe 30 August 2010 22:02 |
||
bre, da' ce fuge lumea de literatura, ceva de speriat... zici c-acilea-i terminal d-ala cu sens unic... vine lumea ca sa aiba de unde pleca... | ||
zambil Postat pe 30 August 2010 22:06 |
||
punem de-un catren,ceva? | ||
preci Postat pe 30 August 2010 22:10 |
||
te simti in vana?... baga... | ||
zambil Postat pe 30 August 2010 22:12 |
||
crez ca v-am facut pofta,mama voastra...hai spor... vedeti sa nu fosneasca frunzele prea tare, ca se supara floreta... |
||
iasomia Postat pe 30 August 2010 22:18 |
||
imi simpt vana cum pulseaza plina-i de literatura! de-mi da ceva rosh pe gura tensiunea-mi oscileaza oare tre' sa merg la circa fuga sa ma opereze? mi-e c-oi deceda pe masa fara sa ma publicheze... |
||
preci Postat pe 30 August 2010 22:20 |
||
iasomico, da' din craci putem sa dam?... adica, intelegi tu: craci - craci... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 30 August 2010 22:20 |
||
nu lasa fluxu' poetic sa-ti inunde creeru'... bag-acilea versu' metric - canta-ne ca greeru'... |
||
zambil Postat pe 30 August 2010 22:23 |
||
precico, nu murii maica acuma c-avem treaba-n draci ,se stie.. mie-mi place veveritza si tot ce va fi sa vie.. zambilu' poti sa dai oricat,mosnege... insa sa nu-ti para rau ca intr-o zi ,la o adica o sa dau din craci si eu... |
||
iasomia Postat pe 30 August 2010 22:26 |
||
gri,gri,gri,toamna gri nu grdeam g-o sa mai vii cu gamile si zgheletzi za vagi praf be nadafledtzi |
||
preci Postat pe 30 August 2010 22:27 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
fiinte care nu stiu cand trebuie sa se dea la o parte si sa accepte ca au pierdut! | 66 | De la: garbo207378 31 Octombrie 2011 08:46 |
Midnight Club | 27 | De la: b727ana 17 Iulie 2012 17:43 |
caut un psihoterapeut f bun | 6 | De la: reyya 19 Decembrie 2009 03:13 |
|
||
MERITA SA AI CASA TA CU FAMILIA TA,SOT,SOTIE SI COPII ? | 14 | De la: SERIOSUL 21 Iulie 2012 14:32 |
unde gasesc echilibru mamicile singure? | 14 | De la: Blue_Tattoo 23 Aprilie 2010 15:10 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri