De la: anakin, la data 2010-08-30 23:31:59am trecut pe pomeniri de stergere de conturi? |
||
vuvuzela Postat pe 30 August 2010 23:49 |
||
---|---|---|
ce-i, alleho? te-a oripilat si pe tine, asa-i? cata insensibilitate la iuzarii astia! | ||
Thor_again Postat pe 30 August 2010 23:50 |
||
thorele, ai chitantier ? ca ne cata p-orma IRS-u` | ||
|
||
Freya_ Postat pe 30 August 2010 23:53 |
||
am casa de marcat, ii buna? are un etaj, parter si demisol... la demisol se fac si incasarile, ca sa nu vaza IRS-u' | ||
Thor_again Postat pe 30 August 2010 23:57 |
||
De la: Freya_, la data 2010-08-30 23:53:11thorele, ai chitantier ? ca ne cata p-orma IRS-u` |
||
vuvuzela Postat pe 30 August 2010 23:58 |
||
io pot sa vin sa pun stamp-ula????? | ||
tutankhamon Postat pe 30 August 2010 23:59 |
||
dhorele, ai rabdare sa o fiscalizam.. ia uite la aleha, cum auzi ca facem pomeni la stergerea de conturi, se si apuca de fumat.. |
||
anakin Postat pe 30 August 2010 23:59 |
||
De la: preci, la data 2010-08-30 23:09:32 vaz ca te pricepi la preotisme ..... stii tuu cevaa |
||
fleurdelis Postat pe 31 August 2010 20:04 |
||
floreto, pretioasa se pricepe doar la popi ! | ||
Freya_ Postat pe 31 August 2010 23:07 |
||
Atat de trista-i dimineata Acum cand plange-o toamna noua, Cand cade din copaci viata Si frunze galbene ma ploua. O lume-ntreaga simti cum moare Intr-o tulpina ce se-ndoaie, In orice zvon o asteptare Si-un vis in fiecare foaie. Abia o bruma fara mila Si vara mi-a fugit departe, Rasar, movila de movila, In jur de mine frunze moarte. Ce taina le-a desprins in soapte Mai multe azi ca altadata, Ce visuri au murit azi-noapte Cu-atata frunza spulbetara? Icoane negre mi s-arata, Si nu stiu cum, dar mi se pare Ca-n noaptea asta-ntunecata S-a prapadit o fata mare. Octavian Goga.......... |
||
jeanette40 Postat pe 1 Septembrie 2010 10:11 |
||
auzi, mie poti sa nu mai imi spui floreto?? te rog frumos! mercic |
||
fleurdelis Postat pe 1 Septembrie 2010 14:57 |
||
vorba aia: io pup poala popii,popa pupa poala mea... |
||
preci Postat pe 1 Septembrie 2010 18:50 |
||
da tre' sa zici mai repede preci nu asaaaaaaaaaa |
||
fleurdelis Postat pe 1 Septembrie 2010 22:22 |
||
C�nd stai �n tren �i pleac� trenul vecin, De ce ai impresia c� ai plecat Tu? Prim�vara �i toamna Te tot ui�i pe cer, pierdut �n g�nduri, Stoluri de p�s�ri vin, Stoluri de p�s�ri pleac�, De ce ai impresia c� mergi tu? Toat� via�a m-am uitat pe fereastr�, Pironit �ntr-un col� De autobuz, de tren, de vapor Hurducat de c�ru�� M-am uitat cum fug de mine copacii, Oameni, ora�e, continente De ce sunt cople�it de at�tea emo�ii, De ce am impresia C� am cunoscut lumea? Marin Sorescu |
||
jeanette40 Postat pe 2 Septembrie 2010 17:50 |
||
fleurdelis Postat pe 2 Septembrie 2010 18:32 |
||
Pod peste suflet Sufletul meu nici n-are pod �i zilnic dau s�-l trec inot, Departe-i ��rmul cel�lalt, Vadu-i ad�nc �i ceru-nalt. Ca pe�tii, din abis, st�ncosi, R�sar mun�i tineri, �i mun�i ro�i, Contemplu palma lor de lut �i zic: Aici eu m-am nascut. Buza-mi s�rut�-albastra zare, Cu setea muntelui de sare. Ce bine e c� nici n-am pod, C� dorul meu e plin de glod. Dac� m�-nec, m� �in de-un plai �i-not spre gura mea de rai. Marin Sorescu........ |
||
jeanette40 Postat pe 2 Septembrie 2010 19:11 |
||
N-ai s� vii �i n-ai s� mor�i N-ai s� �apte �ntre sor�i N-ai s� iarn�, prim�var� N-ai s� doamn�, domni�oar�. Pe fundalul cel albastru din al ochiului meu vast meteor ai fost �i astru �i �ncest ai fost, prea cast. Uite-a�a r�m�nem orbi surzi �i ciungi de un cuv�nt. Soarbe-m� de po�i s� sorbi "S" e rece azi din sunt. Nichita.......... |
||
jeanette40 Postat pe 3 Septembrie 2010 14:41 |
||
Victoria ta Ai plecat cu furtuna din mine �i din pulsu-mi vulcanu-ai furat, nu-s nici nori, nici apusuri senine, nu-s nici zile, nici nop�i. Te-au urmat. Am r�mas ca nisipu-n clepsidr�, lunec�nd �nainte-napoi, clipa cearc�-n absurd s� m� prind� rim�-n vers potrivind pentru "noi". Dar cerneala-nghe�at�-i �n vene, c�mpul alb cu verb mut pres�rat, p�nza ce�ei �mbrac� pe gene curcubeu transparent �i s�rat. Nu vrea gura-mi s� cheme: "iubite..." E victoria ta... e final. F�r� dor, f�r� �oapt�, cuminte- o b�rcu�� uitat� pe val. Svetlana Lupu |
||
Tylly Postat pe 3 Septembrie 2010 15:18 |
||
fleurdelis Postat pe 3 Septembrie 2010 15:25 |
||
cell pot sa postez si eu aici langa tine?? Moartea cuvintelor- O.Paler Un chip de nisip �i m�ini de nisipi �i limba �n gur� mi-e tot de nisip nu mai pot s� spun nimic �n ap�rarea mea �n acest tribunal de nisip cu lumini de nisip grefieri de nisip �i cineva care �ntoarce clepsidra. Tot ce-am iubit s-a transformat �n nisip tot ce-am gre�it s-a transformat �n nisip �i judec�tori de nisip m� judec� �i m� condamn� la moarte pe un e�afod de nisip. |
||
fleurdelis Postat pe 3 Septembrie 2010 15:29 |
||
|
||
Tylly Postat pe 3 Septembrie 2010 15:32 |
||
E totul r�nduit s� se �nt�mple Cum s� tr�ie�ti frumos f�r� iubire, Cum s� visezi, s� umbli, ori s� zbori, Cum s� cuprinzi nelini�tea din zori �i pacea din amurg dintr-o privire? Cum s� �no�i prin m�rile de flori, Cum s� te bucuri de �ntreaga fire �i via�a ta s�-�i afle �mplinire F�r� minunea care d� fiori? E totul r�nduit s� se �nt�mple - Cu simplitatea unei adieri - C�nd de lumin� sufletul se umple, Dar dac�-n schimbul sterpei m�ng�ieri Ghe�arii urii se ivesc la t�mple, Nu-�i vei afla iertarea nic�ieri. George Tarnea...... |
||
jeanette40 Postat pe 3 Septembrie 2010 18:25 |
||
Cad grabite pe aleea Parcului cu flori albastre Frunze moarte, vorba ceea, Ca iluziile noastre. Prin lumina estompata De matasa unui nor, Visatoare trece-o fata C-un plutonier-major. Rumen de timiditate El se uita-n jos posac. Ea striveste foi uscate Sub pantofii mici de lac. Si-ntr-o fina discordanta Cu privelistea sonora, Merg asa, cam la distanta, El major si ea minora... Toparceanu..... |
||
jeanette40 Postat pe 4 Septembrie 2010 15:48 |
||
lumea e cuvintelor noastre ratacitoare si sterse apuse si inca totusi atat de vaste! lumea e a cuvintelor... noastre! de miere... de lapte si fiere! |
||
fleurdelis Postat pe 4 Septembrie 2010 18:23 |
||
Nu stiu ce am, Ca nu dorm cand dorm Nu stiu ce am, Ca nu sunt treaz, Cand stau de veghe. Nu stiu ce am, Ca nu ajung nicaieri, Cand merg. Nu stiu ce am, Ca stand pe loc Sunt, hat , departe.Doamne, din ce fel de huma M-ai luat in palmele tale calde Si cu ce fel de saliva Ai amestecat si-ai framantat huma-mi? De nu stiu ce am Ca exist, Nu stiu ce am Ca nu mai am nimic, Decat pe tine. Marin Sorescu |
||
jeanette40 Postat pe 6 Septembrie 2010 14:41 |
||
bai fratelo unde esti? si p-acolo ce......faci? hai si deschide un topic pt poezele proprii aciulea... a treia oara nu-ti mai zic,sa stii... |
||
iasomia Postat pe 7 Septembrie 2010 10:13 |
||
Ai v�zut vreodat� vreo pas�re s-o usture aerul pe care-l zboar�? Crezi tu, iubito, c� pe�tele se zg�rie de apa lui s�rat�? Putem noi doi s� credem oare mirosului c� nu se simte bine �n n�ri? Po�i tu, obositor s� crezi c� f�r� mine ai na�te un r�s�rit de stea? Haide, ne face pe piele b�ici beh�itul caprelor pe care le mulgem. Vrei tu s� r�m�nem fl�m�nzi? Spune da, �i r�m�nem. Nichita Stanescu........... |
||
jeanette40 Postat pe 7 Septembrie 2010 18:15 |
||
eu am vazut... | ||
fleurdelis Postat pe 7 Septembrie 2010 18:39 |
||
asa-i........... si Bogza spunea asa frumos..........Ca sa fii om intreg .......atatea sunt necesare........ Sa cunosti nesfarsita melancolie a sesurilor peste care aluneca norii , anii , cocorii......... Sa sti cum arata campia sub razele soarelui , sub razele lunii , sub ploile calde ale primaverii, sub recile ploi de toamna.......sub acele triste ploi in stare sa schimbe continutul universului....... pentru tine ..........Fleur.... |
||
jeanette40 Postat pe 7 Septembrie 2010 18:52 |
||
Ca sa fii om intreg ........atatea sunt necesare......... Sa stii cum arata campia in rastimpul cand nu e nici ogor , nici lan , ci devine o realitate careia parintii nostri n-au ostenit sa-i guste si sa-i cante farmecul...... |
||
jeanette40 Postat pe 7 Septembrie 2010 18:56 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cum poti sa traiesti bine intre oamenii rai? | 62 | De la: office_salinasusesi_ro 15 Septembrie 2010 23:42 |
raul facut in saptamana patimilor,ramane nepedepsit? | 57 | De la: demonsauinger 9 Mai 2011 11:02 |
topic pentru poezii stangace... | 2065 | De la: fleurdelis 29 Ianuarie 2016 21:13 |
|
||
Educatia copiilor | 99 | De la: dor72 15 Aprilie 2011 12:34 |
Vacanta de Pasti | 1 | De la: garbo_1502 11 Aprilie 2012 17:53 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri