da` fuse zburatoru priceput.. | ||
kyra Postat pe 22 Iunie 2009 22:42 |
||
---|---|---|
cam da... | ||
gianiblue Postat pe 22 Iunie 2009 22:48 |
||
ioi zambilu' am orbit slova cand ti-am deslusit bine ai facut voinice c-ai dat raul la o parte si-au vazut dalbe fetite ca esti bun ,si nu ai moarte... esti perfect,haiducule... |
||
|
||
iasomia Postat pe 23 Iunie 2009 08:13 |
||
Te asteptam aici de cind Nici nu stiam ca-i fi pe lume Te-am plasmuit in mintea mea Si te chemam...chiar fara nume... Am ratacit cautind prin lunci Prin piete si pe strazi pierdute Din mii de ochi vazuti de-atunci Ai tai lipseau...pe nestiute... Dar tocmai cind cel mai putin Speram sa te-ntinlesc vreodata Ai aparut...si ceru-ntreg S-a luminat ca niciodata... |
||
valentino Postat pe 23 Iunie 2009 23:22 |
||
Buna seara , Va recomand si eu o poezie minunata de Borges: Remu�carea Am comis cel mai grav dintre p�catele Pe care le poate comite un om. N-am fost Fericit. Fie ca ghe�arii uit�rii S� m� t�r�ie �i s� m� piard�, necru��tori P�rin�ii m-au z�mislit pentru jocul Riscant �i frumos al vie�ii Pentru p�m�nt, ap�, aer, foc I-am �n�elat. N-am fost fericit. �mplinit� nu le-a fost Speran�a cea tinereasc�. Mi-am d�ruit mintea �nd�r�tniciei simetrice A artei, care �ese fleacuri Ei mi-au l�sat mo�tenire curajul. N-am fost curajos Nu m� p�r�se�te. St� �ntotdeauna l�ng� mine Aceast� umbr� de a fi fost nefericit. |
||
euroxana Postat pe 24 Iunie 2009 02:47 |
||
valica, bravo,mami... |
||
iasomia Postat pe 24 Iunie 2009 08:45 |
||
de sanziene.. mi-e dor de ceva! mi-e dor de cineva anume, mi-e dor de cineva! cum scorbura copacilor naste umbre in intuneric .. asa existi tu in inima mea pala o urma, o petala , un frig un adapost, un suras, un rost! Printre frigurile lumii, Ai invins Esti numai tu Esti absolutul Singurul Nemarginitul ghetar! As vrea sa renasc iar Senzatia iubirii De atunci As vrea Sa inec iar Plinul de atunsi si golul De dupa... As vrea� Sa ma arunci in lume Inca o dat' Legata de trupul tau Insetat de mine Uitata in parul tau Cu maiile Rascolind prin vise As vrea�. Sa ma arunci in strada iubirii noastre Ca pe0un ecou Ca pe un pustiu Departe Zagazuit/ Te-am urmarit Alunecand prin viata Si nu mi-a ajuns T e vreau din nou In parul meu In zambetul diminetii In fierea dupamiezilor Te vreau mereu Nu am realizat nici un rost Nici un cantec al uitarii Fara tine Nu am realizat nici un cuvant Surpat prin prapastii Goale Pustii Uriase�. Nu am inchinat nimanui Nici o alta soapta de iubire Nu am asteptat niciodat� Vuietul altor pasi Innascuti in timpul mintii mele In urletul sufletului meu NIMIC Si nici Macar Uitare! mi-e greu... |
||
fleur_de_lis Postat pe 24 Iunie 2009 15:55 |
||
love, frumoasa ...multa durere,dar tare frumoasa... intrebarea mea este: ati avut vreodata vreo strada a voastra? pare o iubire neampartasita. cred ca ar fi interesant sa dezvoltam,sa vedem cat putem pricepe din rimele noastre.... si daca se potriveste ceva.... |
||
iasomia Postat pe 24 Iunie 2009 16:05 |
||
iasomico... si mie mi s-a parut ca prea-i multa jale prin poezelele de dragoste ale fetelor astora...scriitura frumoasa, da' lumea sufera mult, mami, si mai mult din inchipuiri decat din ce se-ntampla in realitate... hai sa va veselesc... stii ca era un banc, cu o blonda care intreba de ce are vaca privirea trista... si grajdaru' ii zice, cica: ia sa te mulga si pe tine in fiecare zi si sa ti-o traga doar odata pe an... |
||
zambil Postat pe 24 Iunie 2009 16:37 |
||
zambilu' problema este ca la ele nu este dorinta,este disperare,tristete,cimitire..vazusi...multa suferinta ... dar sunt "cuvintele noastre " acilea si merita felicitati cu totii... |
||
iasomia Postat pe 24 Iunie 2009 16:41 |
||
mami... tot respectu' pentru eforturile creatoare ale oricui... mai radem noi, da' nu-i dat oricui sa puna rime la coada propozitiilor... sau sa puna fraze simple in forme dramatice... eu prefer sa-i zic tristete, n-o fi dracu-asa de negru... p-orma, mai e o cheste... multi au invatat sa versifice in adolescenta, sub influenta lecturilor de-atunci... e greu sa iesi de sub tutela modelelor si sa devii original... daca te nasti sub bacovia, iti ploua toata viata prin exprimare... |
||
zambil Postat pe 24 Iunie 2009 16:48 |
||
cum le zici tu nu le zice nimeni,mosneagule..adevarat graiesti,influentele, deh... nu-i mai bine de mine ca sunt influentata de folclor?desi am si eu dramele mele... |
||
iasomia Postat pe 24 Iunie 2009 16:52 |
||
mami... noi suntem un fel de lautari ai versurilor... mai ne scapa un acord, acolo, da' lumea pricepe repede ce va sa zica... important e sa fie buna dispozitie... | ||
zambil Postat pe 24 Iunie 2009 16:57 |
||
si daca te nasti sub eminescu, iti ploua teii toata viata nuuu? sa iti raspund iasomio....da! am avut o strada, un camp, o casa, o melodie, un nr. de ani impreuna. si credca cea mai importanta avere a noastra au fost anii facultatii! astazi am trecut pe acolo si nu-mi vine sa cred cat este inca de prezent! off..maturitatea asta-i o mare porcarie............! |
||
fleur_de_lis Postat pe 24 Iunie 2009 16:59 |
||
zambilu' oamenii perfecti sunt plictisitori ,mami...mai ales femeile... |
||
iasomia Postat pe 24 Iunie 2009 17:00 |
||
love, scrii frumos,imi cer scuze daca te-am rascolit... |
||
iasomia Postat pe 24 Iunie 2009 17:01 |
||
"Nisipul fin, ce-ades l-am presarat Pe malul marii, dulce mangaiere, E pentru pasul tau, care-n tacere, Se lasa dus, de valuri reci purtat. Sarutul meu pe talpi te alinta Cu alge verzi din undele albastre, Dar pescarusii se-avantau spre astre, Ducand spre nicaieri privirea ta." Astfel soptea spre-o raza de lumina Din marea inspumata un delfin. Dar plansul, razei ii era strain Si-i raspundea cu liniste deplina... E veche, fratilor, am publicat-o prin 1991... si e mare, de vreo 15 strofe, ca nici nu mi-o mai amintesc pe toata. Si nu, in infatuarea-mi, nu credeam ca e poezie de dragoste Se dorea ceva folozofic... |
||
Thor Postat pe 24 Iunie 2009 17:08 |
||
nene vidar, cum bre"folozofic" de unde vine? de la fofoloanca? |
||
iasomia Postat pe 24 Iunie 2009 17:12 |
||
deci delfinu' ii pupase talpa lu' pescarusu'... hai bre nea vidare ca glumesc... |
||
zambil Postat pe 24 Iunie 2009 17:14 |
||
imi place ca te pusesi in ghilimele,hai ca ai fost scump... | ||
iasomia Postat pe 24 Iunie 2009 17:14 |
||
iasomico: nu ma pusei intre gilimele... ala era un monolog zambil, te pup. pescarusii erau intermediarii |
||
Thor Postat pe 24 Iunie 2009 17:15 |
||
ioi mami,ai fost adanc... | ||
iasomia Postat pe 24 Iunie 2009 17:18 |
||
iasomico: daaa... da' si harnicuuuutz... ca un tata de albine! | ||
Thor Postat pe 24 Iunie 2009 17:21 |
||
ioooiii... poate iese si topicul asta cu capul de pereti, ca de intru in gura lu' wife, nu ma mai spala toata Bega! | ||
Thor Postat pe 24 Iunie 2009 17:23 |
||
bre nea vidare... tata lu' albinele e trantoru... | ||
zambil Postat pe 24 Iunie 2009 17:24 |
||
nea zambil: exact ca ala! |
||
Thor Postat pe 24 Iunie 2009 17:26 |
||
Ma dor ciresii Ma dor teii Si incheieturile mainilor. Am ascultat azi noapte Cum ne umpleau cu soapte zeii Anesteziindu-ne inimile. Si mi-au imprimat in culoarea timpului o albastra petala si-un poem ne plimbam pe strada noastra si rasuceam un vers tern� ma zvarcoleam intens pe sub castanii visurilor si nu mai credeam ca o sa vii ma rascoleam pe sub anotimpul inimilor si nu te mai credeam in stare sa iubesti. Si m-am ascuns Si am fugit Si am tipat un vanat vis Alege-ma te rog Pe mine Nu pe alta Asculta-ma pe mine Ce am sa iti spun In soapta Te-am asteptat atat Si-am innebunit, . In somnul tau necucerit M-am ratacit ! |
||
fleur_de_lis Postat pe 24 Iunie 2009 17:48 |
||
Lumina ta calda Culoare, zambet si speranta In raza ce-o cobori incet Sa nu ma sperii cu-aroganta Altora ce au sadit-o in piept. Ma mangai, surazi si astepti Ca plansul sa-l transform in fluturi Esti nerabdator sa ma destepti, De negre amintiri sa ma scuturi. Sa ai rabdare, dragul meu... Eu vad lumina dar n-o simt E inca doar un curcubeu Ce curge usor pe pamant. Cand va ajunge-n pasul meu Lua-voi foc de dragul tau Si multumi-voi c-un suras Pentru iubirea ce-ai adus. by Gianiblue |
||
gianiblue Postat pe 26 Iunie 2009 10:08 |
||
Amor Amor dement si surd in iures vine Ma doare-adanc si ma suprima. M-am legat, o, disperat de tine Orbirea ta dragu-mi reprima. De simt perechea pentru suflet Te intreb cum de poti fi rece Eu simt in carne perfect duet Tu te intrebi ce se petrece. Te-oblig sa-nveti ca jumatate Cu alta jumatate intreg sunt Matematicii-i dau-ntaietate Dar tu mi-arati ca ma-nsel crunt. Tu altfel vezi, ce nu vad eu... Nu simti si nu-mplinesti iubirea Eu numar un cu un mereu Si-mi validez trist amagirea. Cum din privirea mea-i perfect Cand lipsa mea nu te suspina Chinul meu e predilect Pentru-o iubire ce nu-anima. by Gianiblue |
||
gianiblue Postat pe 26 Iunie 2009 13:08 |
||
Timiditate Cu buze moi m-am indreptat spre tine Saltand spre gura ta a lor dulceata Dar inca inceputul ma retine Si inca nu te pot privi in fata. Ma simt fierbinte-n suflet,-n tot Azi insa aman marturisirea Te-astept sa te zaresc in clocot Sa simt ca tu-mi meriti iubirea. Ursitoarele-au prezis in clar Ca vei veni la sarbatoare mare Sa ma smulgi din al meu amar Si din eterna amanare. Eu cred- caci voi sa cred, nu spun Dar nu-mi las viata-n mana sortii Imi zic mereu ca esti nebun Ca ma iubesti pana-n fata mortii. by Gianiblue |
||
gianiblue Postat pe 26 Iunie 2009 13:37 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj. | 43 | De la: Marcela66 9 Decembrie 2013 21:45 |
cele mai talentate la.............. | 14 | De la: me_reloaded 16 Martie 2011 21:55 |
Vineri 21 Decembrie2012 o zi fericita ! | 3 | De la: VOIAJOR 10 Ianuarie 2013 22:22 |
|
||
Eu Scorpion, el Capricorn | 3 | De la: dora_dora 2 Aprilie 2012 00:33 |
filmele coreene | 17 | De la: daniilia 16 Februarie 2013 20:33 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară